Results 5,611 to 5,625 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
15-01-2015, 13:18 #5611
Πω πω τι έγινε βρε κορίτσια δε σας προλαβαίνω!!! :roll:
Besbab απάντησες ακριβώς όπως θα απαντούσα και εγώ, σε ορίζω αντιπρόσωπό μου χιχιχιχι :P
Όσο για τη σοκολάτα την πρώτη φορά την πέταξα, τώρα όμως που έχω κόψει τελείως τη ζάχαρη μου γλυκίζει κιόλας μη σου πω. Πλέον ενώ μπορούσα να φάω άπειρη ποσότητα γλυκών χωρίς να λιγώνομαι ή να μπουκώνομαι(what is ligonomai? θα σου απαντούσα παλίοτερα) τώρα καλύπτομαι ακόμα και με 1 κ.γλ. Δεν μπορώ παραπάνω. Βέβαια είναι πολύ πιο εύκολο το να το ξανασυνηθίσω παρά τον καιρό που μου πήρε να απεξαρτηθώ. Ναι υπάρχει το κασεράκι 5% και προσωπικά μου αρέσει κ πολύ σαν γεύση, ψάχτο!!Τώρα δε ξέρω από που είσαι μη με μπλέξεις με φέτες, κασέρια και κίτρινα τυριά εμείς στη Β.Ελλάδα όλα κασέρια τα λέμε χαχαχαχ
Μανταμ μου τα αποξηραμένα όντως μπορούμε σαν σνακ να τα φάμε με ξηρούς καρπούς απλά θέλουν προσοχή γιατί έχουν τις ίδιες θερμίδες με το αντίστοιχο φρέσκο χωρίς να προσφέρουν τον ίδιο κορεσμό. Ακόμα σε πολλά είδη προσθέτουν και ζάχαρη κατά την διαδικασία. Τα πιο ασφαλή είναι τα βερύκοκα και τα δαμάσκηνα. Όσο για τη διαφοροποίηση γλυκών σπιτικά-ετοιματζίδικα θα συμφωνήσω με την Besbab. Εγώ όταν μια στο τόσο φάω γλυκό απλά εκεί θα προτιμήσω το σπιτικό έχεις δίκιο. Απλά δεν γίνεται δυστυχώς να τα έχουμε στην καθημερινότητα μας χωρίς συνέπειες στο βάρος!!
- 15-01-2015, 13:26 #5612
Δεν τρελαίνομαι για τα αποξηραμένα..
Αν βρω ξερά σύκα θα φάω, αλλά μια δυο φορές...
Το ίδιο και με τα δαμάσκηνα... Μου έρχονται πολύ γλυκά..
Η παπαγια μου ειχε αρέσει, αλλά μια φορα στο χρονο και ο ανανάς μόνο φρέσκος...
Η φράουλα ήταν σα ζαχαρωτο..
Μόνο κάτι μύρτιλλα μου είχαν αρέσει...
Ξέρω, τώρα εσύ προσπαθείς να με κάνεις να φάω φρούτα και σαλάτες...
Κι εγώ κάνω ότι σφυρίζω αδιάφορα
15-01-2015, 14:03 #5613
ε δν λέω να τα καταναλώνεις για ευχαρίστηση. ούτε τα φρούτα τα τρως με ευχαρίστηση άλλωστε.
απλά μια φορά την μέρα να φας το φρούτο φρέσκο κ μία τσίμπα καμιά 5-6 βερίκοκα. ή δαμάσκηνα θα σε βοηθήσουν ξες κ που αλλού αν τυχόν έχεις πρόβλημα.
η μπεσμπάμπ παίζει να είναι δεύτερος λογ/μος πινκ σε πιο ώριμη φάση κ πιο μαμαδέ. τρολάκι τρολάκι?
:lol:
τι έχω φάει ως τώρα σήμερα
πρωί
γιαούρτι με ξηρούς καρπούς,μέλι και 3 μανταρίνια
σνακ μισό γιαούρτι ,μανταρίνια ,ξηρούς καρπούς
σνακ δεύτερο :saint: χαλβάς σιμιγδαλένιος(2 -3 κουταλιές), μια βούκα ψωμί, 1 μανταρίνι
(λιγουρίτσες)
μεσημεριανό: μακαρόνια με κιμά(μια κούπα φλιτζάνι), γιαούρτι, λίγο φέτα, μπρόκολο και λάχανο
15-01-2015, 15:10 #5614
φτου σου ρε γα**το με καταλάβατε!!! και νόμιζα ότι το είχα πουλήσει τόσο καλά :lol: :lol:
πάντως εγώ τα φρούτα τα τρώω με ευχαρίστηση, τα λαχανικά είναι μια άλλη ιστορία (βαριέμαι τρελά να κόβω σαλάτες αλλά τι να κάνουμε)
15-01-2015, 16:09 #5615
Originally posted by pink_90
φτου σου ρε γα**το με καταλάβατε!!! και νόμιζα ότι το είχα πουλήσει τόσο καλά :lol: :lol:
πάντως εγώ τα φρούτα τα τρώω με ευχαρίστηση, τα λαχανικά είναι μια άλλη ιστορία (βαριέμαι τρελά να κόβω σαλάτες αλλά τι να κάνουμε)
15-01-2015, 23:44 #5616
Εντάξει παίζει η Pink να είναι alter ego στο πολύ νεώτερο βεβαίως βεβαίως! Όσο για το μαμαδέ ίσως μου βγαίνει γιατί κάπως έτσι σας βλέπω μωρέ κοριτσοπουλάκια μου! Σαν κορούλες μου! Μια χαρα θα μπορούσατε να είστε!! Λοιπόν τα δικά μου σήμερα!
•πρωί: ρυζόγαλο με στέβια- αμύγδαλα
• δεκατιανό: γιαούρτι με μπανάνα και κριτσίνι
• μεσημέρι: τορτίγια με κοτόπουλο και σαλάτα
• απογευματινό καπούτ! Πήγα θέατρο είχε κίνηση δεν προλάβαινα
• βράδυ: μια πίτα αλάδωτη 2 καλάμια κοτόπουλο σαλάτα
Ωραία ήταν στο θέατρο! Είχα καιρό να πάω και μου είχε λείψει!
15-01-2015, 23:47 #5617
Originally posted by Besbab
Όσο για το μαμαδέ ίσως μου βγαίνει γιατί κάπως έτσι σας βλέπω μωρέ κοριτσοπουλάκια μου! Σαν κορούλες μου! Μια χαρα θα μπορούσατε να είστε!!Εγώ είμαι λίγο μεγάλη, αλλά απολαμβάνω τα στοργικά σου μηνύματα!!
να και τα δικά μου:
Πρωί: Μπανάνα, Σαντουιτσάκι γαλοπούλα κασέρι μαρούλι, μουστάρδα. καφέ γαλλικό σκέτο
Μεσημέρι: (Αν και είχα μαγειρεψει ντολμάδες, από κακή ψυχολογία εφαγα τόσο λάθος) δυο φέτες ψωμί με γαλοπούλα, ένα ποτήρι γάλα, δύο σοκολατάκια, ένα κομμάτι καρυδόπιτα, 3 κουραμπιεδάκια, ένα μπισκότο, ένα σιροπιαστο τριγωνάκι και μια κουταλιά μερέντα... (ντράπηκα που τα γραψα λίγο) και μισό ντολμαδάκι...
βράδυ δύο κομμάτια αβγοτυρόπιτα δική μου, με μπρόκολλο στον ατμό χωρίς λάδι (Μαντζουρανομέθοδο)
Πώς θα τα κόψω αυτα τα τα άτιμα τα γλυκά;
16-01-2015, 00:00 #5618
Ερώτηση στην μεγάλη κόρη λοιπόν! Πόσες ώρες μεσολάβησαν από το πρωί μέχρι το μεσημέρι που έφαγες;;;;;γιατί βλέπω τρία γεύματα αντί για 5;;;;
16-01-2015, 00:23 #5619
Ναι δεν τα έγραψα ξεκάθαρα...
8.30 η μπανάναΆ
11.00 σαντουιτς καφέ
13.00 ξεκίνησε η αψυχολόγητη παρέλαση και κράτησε ώς τις 18.00
μετά από ολα αυτά δεν πείνασα παρά στις 21.00
16-01-2015, 00:24 #5620
Ας μη πιάσουμε τις ηλικίες!! Καμιά φορά νιώθω τόοοσο μεγάλη, δε βρίσκω συσχέτιση με κορίτσια της ηλικίας μου.
Besbab μου πολύ ωραία διατροφή ξέρεις αν είχε κ απογευματινό θα 'ταν το τέλειο. Αλλά μήπως τρως λίγο;; Έτσι μου φαίνεται ειδικά αν τα συγκρίνω με τα δικά μου.
Μαρουλένια μου δυστυχώς με τα γλυκά θέλει μαχαίρι. Πέρα από δηλαδή τα γνωστά με τους συνδυασμούς και τα τρίωρα πιστεύω ότι η ζάχαρη πρέπει να κοπεί ολοκληρωτικά για ένα διάστημα τουλάχιστον γιατί είναι εθισμός.
Τα δικά μου:
8:30 1 γιαούρτι 2%
μία ώρα περίπου Cardio aerobic
10:20 (στο τζιμ) 1 αβγό
μισή ώρα βάρη ασκήσεις για πόδια
12:30 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ μέλι+1 κ.σ. ταχίνι ολικής καλογεμάτες+1 κούπα μεγάλη γάλα
15:00 κοτόπουλο στο φούρνο(στήθος) με πολλή πατάτα+μισό αγγουράκι
18:30 1 μεγάλη χούφτα στραγάλια+1 μπανάνα+1 σειρά σοκολάτα 97%
21:30 1 μπουκαλάκι κεφιρ πλήρες (330 ml)+1 ακτινίδιο+1 χούφτα αμύγδαλα
Πλέον προσπαθώ να κάνω μια διατροφή που να με βοηθάει και να ενισχύει την προσπάθεια που κάνω με τη γυμναστική γι αυτό δε βλέπεται πάντα συνδυασμούς. Πριν κ μετά το αερόβιο θέλει σκέτη πρωτεΐνη για να μη σταματήσουν οι καύσεις.
16-01-2015, 00:38 #5621
Νάτη κι η μικρή η μυαλωμένη μου!! Δυστυχώς Μαρουλί μου τα γλυκά χρειάζεται προσπάθεια να τα κόψεις για ένα διάστημα μαχαίρι! Έχει δίκιο η pink! Είναι όντως εθισμός! Εγώ παλιότερα ήμουν εθισμένη στην κόκα κόλα λάιτ! Επινα τρελές ποσότητες! Δεν πίστευα ότι μπορώ να την αποβάλλω! Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ζήτημα αν έχω πιεί 1 κουτάκι! Πλέον δεν μου κάνει καμία αίσθηση! Και τα γλυκά μαχαίρι τα έκοψα πω πω ούτε ναρκομανείς να είμασταν! Όμως αν επιθυμήσω κανένα αραιά και που θα φάω δυο μπουκιές! Δυστυχώς διατροφή σε καθημερινή βάση με γλυκά δεν βγάζει πουθενά!
Pink δεν γυμνάζομαι καθόλου δυστυχώς! Φαντάσου με αυτή τη διατροφή και πάλι δεν πέφτει γραμμάριο! Στη μεζούρα κάτι γίνεται βέβαια! Μόλις ξεκινήσω άσκηση θα αυξήσω λίγο!
16-01-2015, 00:47 #5622
Αχ κ εγώ μεγάλο εθισμό με την κοκα ζίρο. Εδώ και ένα χρόνο περίπου είμαι καθαρή :lol: ούτε σταγόνα!! Έτσι είναι δυστυχώς όλοι οι εθισμοί έχουν κοινά στοιχεία. Καλά κ εγώ μη φανταστείς ότι χάνω τα wow κιλά. Εδώ κ 2 μήνες ας πούμε δεν έχω χάσει στη ζυγαριά κάτι, αλλά τρώω κ ποσότητα μεγάλη. Από την άλλη άρχισαν να διαγράφονται οι κοιλιακοί μου.:smilegrin: Την Πέμπτη έχω ραντεβού στη διαιτολόγο να δω τι γίνεται από απώλεια λίπους, έχω καλό προαίσθημα :smilegrin: Κρίμα που σ' αυτά τα κιλά δε χάνεις κατιτίς παραπάνω αλλά έχεις δίκιο η άσκηση θα βοηθήσει.
16-01-2015, 01:01 #5623
Η άσκηση είναι το α και ω της υγείας και της φυσικής κατάστασης! Αυτό είπε και έκατσε πιο αναπαυτικά στον καναπέ! grind:τεσπα θα το παλέψω να ξεκινήσω συντόμως!! Μου λείπει κιόλας μη νομίζεις! Το ότι δε χάνεις βάρος αλλά οι κοιλιακοί ξεπροβάλλουν σημαίνει ότι χτίζεις κορμί πατριώτιςςα!! Ζουζούνες σας καληνυχτώ τα λέμε αύριο!!!
16-01-2015, 01:18 #5624
Να ξεκινήσεις, να ξεκινήσεις!!! Καληνύχτα γλυκούλα!!!
16-01-2015, 08:05 #5625
καλημέρα κορίτσια
besbab για μαμά δν κάνεις ,μάλλον για μαμασίτα!
τα χθεσινά μου κατορθώματα ,αχ καημέ.
Originally posted by Μαντάμ σου σου
τι έχω φάει ως τώρα σήμερα
πρωί
γιαούρτι με ξηρούς καρπούς,μέλι και 3 μανταρίνια
σνακ μισό γιαούρτι ,μανταρίνια ,ξηρούς καρπούς
σνακ δεύτερο :saint: χαλβάς σιμιγδαλένιος(2 -3 κουταλιές), μια βούκα ψωμί, 1 μανταρίνι
(λιγουρίτσες)
μεσημεριανό: μακαρόνια με κιμά(μια κούπα φλιτζάνι), γιαούρτι, λίγο φέτα, μπρόκολο και λάχανο
απογευματινό: αμύγδαλα και μανταρινια και μετά λίγο κασεράκι
βραδινό: σαλάτα μαρούλι,ρόκα,κρεμμύδι με τριμμένο σουσάμι, κασέρι(βιολογικό σούπερ συγκλονιστικό) ,τρία παξιμάδια ολικής
και δν σταμάτησα εκεί
άλλο ένα παξιμάδι κ άλλο κασέρι(αν η μια μερίδα είναι δύο δάχτυλα ,εγώ έφαγα τουλάχιστον 3μερίδες)
1 μπάρα δημητριακών
2 πτιφούρ(διπλά με γέμιση βουτύρου μέσα)
1 σύκο γλυκό του κουταλιού με μπόλικο σιρόπι
αχ βαχ τι κάνω λάθος κ με πιάνουν τέτοιες λιγούρες ρε παιδιά?
κ εκεί σταμάτησα
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή