τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 379
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 379 of 427 FirstFirst ... 279329369377378379380381389 ... LastLast
Results 5,671 to 5,685 of 6392
    Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι και λόγω γυμναστικής χρειάζεται πολλή πρωτεΐνη, ήδη την έχω αυξήσει πολύ αλλά θέλει να μειώσω και άλλο τον υδατάνθρακα. Θα δω τι θα δείξει κ η μέτρηση!
    10:30 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ μέλι+1 κ.σ. ταχίνι ολικής καλογεμάτες+1 κούπα μεγάλη γάλα
    Τζιμ ασκήσεις χέρια+ λίγο κοιλιακούς
    14:40 270 γρ φακές+ 3 κ.σ ρύζι καστανό+ σαλάτο λάχανο
    18:00 1 χουφτα στραγάλια+χυμός ρόδι(φρεσκοστυμμένο)
    21:00 ομελέτα-2 αβγά+πιπεριά+ντομάτα+μανιτ� �ρια+3 κ.σ. βρωμη+60 γρ κασέρι

Senior Member
    Ωραία η διατροφή σου Πινκ και σήμερα!!! Ναι μίλα με τον διαιτολόγο μπορεί να σε κατευθύνει!
    Μαρουλένια δεν γίνεται σίγουρα από τη μια μέρα στην άλλη το θαύμα της αποσύνδεσης! Αν έτσι έμαθες από παιδί ειδικά! Εμένα μου πήρε αρκετά χρόνια για να φτάσω να μην συνδέω την αποτυχία ή την επιτυχία, την απογοήτευση, το άγχος, τη χαρά, την απόρριψη, τη στενοχώρια με το φαγητό! Τι αρκετά ...μισή ζωή χαχα! Τη μισή της μισής βέβαια για να φτάσω να ψάξω την αιτία της σύνδεσης την άλλη μισή της μισής για να την αποτινάξω! Τώρα βαδίζω σε καλύτερο δρόμο κι έχω μια σιγουριά ότι τα έχω καταφέρει σε ένα μεγάλο βαθμό! Βέβαια δόξα το θεό μια τετραετία την έφαγα στο "ντιβάνι"!

Senior Member
    Καλέ ξεχάστηκα να γράψω τα δικά μου! Λοιπόν!
    Πρωί: κλασσικά δυο φρυγανίες με ταχίνι και μέλι
    Δεκατιανό δεν έφαγα γιατί κοιμήθηκα μέχρι αργά σήμερα λόγω της ίωσης
    Μεσημέρι: κοτόσουπα και μία φρυγανιά
    Απόγευμα: μήλο, κότατζ, κριτσίνια
    Βράδυ: κουνουπίδι, 2 τοσοδούλια μπιφτεκάκια, 1 φέτα ψωμί
    Μεταβραδυνό: 1 μπανάνα, γάλα, 5 αμύγδαλα
    Τώρα τα μεταβραδυνά θάπρεπε να τα φάω το πρωί αλλά επειδή το ξενυχτάω τα χρειαζόμουνα!

Senior Member
    Καλημέρα όμορφες!!!
    Μπέσμπαμπ μου ωραία διατροφή και πάλι!
    Μανταμ σου σου μου να 'σαι καλά με έκανες και χαμογέλασα και έχω και ιδιαίτερα άσχημη διάθεση σήμερα. Όχι βρε δε θα γίνω τέτοιο καγκούρι. Θα μαι μια ταπεινή γραμμωμένη :P χαχαχα Το κρίμα είναι ότι ήδη έχω αρκετά γυμνασμένο σώμα αλλά έχω πολύ δέρμα από πάνω που περισσεύει και το καλύπτει. Το πρόβλημα είναι κυρίως στα πόδια, στους μηρούς, ειδικά στο εσωτερικό. Αν είχα την οικονομική δυνατότητα πιστεύω θα πήγαινα για πλαστική αλλά δεν προβλέπεται. Πιστεύω τελικά ότι είναι κυρίως θέμα γονιδίων γιατί εγώ τα κιλά τα έχασα με πολύ αργό ρυθμό και είμαι και μικρή και παρόλα αυτά έχω μεγάλη χαλάρωση.

Senior Member
    Καλημέρα αθλήτριες μου! Κάπως καλύτερα σήμερα κι εγώ! Οι σούπες κι ο εγκλεισμός έκαναν το θαύμα τους! Μαντάμ το "ντιβάνι" βοηθάει αν θέλεις να βοηθηθείς! Είναι τόσες βέβαια οι αντιστάσεις μας μέχρι να αρχίσει να γίνεται η δουλειά που οι περισσότεροι συνήθως τα παρατάνε... Κι εγώ έτοιμη ήμουν μην σου πω! Τελικά επέμεινα και μολονότι είναι μια εξαιρετικά επώδυνη διαδικασία τα οφέλη της ήταν εξαιρετικά σε πολλά επίπεδα! Το πιο σπουδαίο είναι αυτό που συμβαίνει μετά. Τα περισσότερα νιώθω ότι τα συνειδητοποίησα αφού ολοκλήρωσα την φάση της θεραπείας. Σίγουρα με βοήθησε και στο θέμα της αποσύνδεσης συναισθήματος- φαγητού μολονότι δεν είχα πάει γι αυτό το λόγο στον ψυχολόγο. Αυτό ήταν μπόνους! Αφού λύθηκαν άλλα πιο σοβαρά λύθηκε κι αυτό ως συνέπεια άλλων συνδέσεων κι αποσυνδέσεων!!
    Πίνκ μου μη σκας για λίγη χαλάρωση! Αφενός μπορεί να βελτιωθεί αν επιμείνεις με την γυμναστική αφετέρου μπορείς κι αργότερα όταν θα είσαι καλύτερα οικονομικά να το δεις για πλαστική αν τόσο σε ενοχλεί και σε προβληματίζει! Έχεις καταφέρει τόσα πολλά και καλά σιγά μη σταθείς σε μια μικροχαλάρωση!

Senior Member
    Να ειμαι κ εγω !! Τι κανετε κοριτσακια ; καλη χρονια να εχουμε ολες μας με υγεια κ λιγοτερα κιλα !

Εγω εδω στον αγωνα.Δυστυχως τα Χριστουγεννα πηρα 2 κιλα αλλα επιστρεφοντας τα εχασα κ αντε παλι τωρα απο την αρχη ελπιζοντας σε καλυτερα αποτελεσματα .

Πινκακι τι να πω για σενα,αψογη!!

Ρια μου να σου ζησει το μωρακι να το χαιρεσαι !!

mikresmerides εχεις βρε τον δασκαλο μην αγχωνεσαι ! εγω το μονο που θα σου πω να δεις λιγο τις μεριδες σου μηπως τρως μεγαλυτερη ποσοτητα γιατι το εχω παθει κ εγω στο παρελθον να κανω διαιτα κ να μην χανω.Ειδικα στην αρχη μεχρι να μαθει το ματι σου καλυτερα να ζυγιζεις την πρωτεινη κ να μετρας με κουταλιες η το γιαουρτοκεσεδακι οπως θα σου εχει πει κ ο μαστερ ρυζι κλπ.

besbab τελεια κ εσυ ! καλα εκανες κ το εφαγες το μεταβραδυνο.Εξαλλου αυτη ειναι κ η ουσια αυτης της διατροφης,3ωρα κ 31δες-2αδες!

Κοριτσια μην μενετε πανω απο 3-3,5 ωρες χωρις τροφη γιατι μετα η πεινα δεν ελεγχεται κ εχει ασχημα αποτελεσματα.

Μανταμ σουσου αφου ειναι ολα υγιεινα μια χαρα !

Μαρουλενια μου μια μερα ηταν παει τελειωσε απο σημερα παμε για αλλα καλυτερα. Βλεποντας αυτα που εγραψες, πιστευω πως αν την ωρα που καθισες να μαγειρεψεις ειχες φαει πρωτα το μεσημεριανο σου δεν θα υπεκυπτες στον πειρασμο να φας τον πουρε με το σουτζουκακι κ τα γλυκακια.
    Ειχες ηδη ωρα νηστικη οποτε ηταν λογικο που ειχες λιγουρα. Παρολα αυτα μια μερα ηταν εγινε τελος.

να γραψω κ εγω τα χτεσινα μου

7:30 1 ποτηρι γαλα 1,5% με 3κσ βρωμη, 1κγ μελι κ κανελα
    11:00 1 μηλο με λιγα αμυγδαλα ωμα
    2:30 2 μπιφτεκια μετρια σχαρας με μια πατατα βραστη κ σαλατα μπροκολο-καρότο με 1κσ λαδι κ λεμονι
    6:00 γιαουρτι 2% με αχλάδι
    9:00 αυγο βραστο με βραστα λαχανικα κ πατατα με 1κσ λαδι

κ μια ωρα γυμναστικη

Senior Member
    Άντε βρε παιδί μου να μαζευόμαστε!! Γειά σου Black! Ωραία διατροφή! Βάλε κι εσύ ένα τικεράκι να παρακολουθούμε και τη δική σου πρόοδο!!!

εκτός τόπικ σόρυ

μπεσμπάμπ εγώ αρνούμαι να πάω στο ντιβάνι όχι γιατί φοβάμαι να βγάλω τα άπλυτά μου στην φόρα αλλά γιατί βαριέμαι να πάω όπως θα βαριόταν να πάει κάποιος στο κομμωτήριο ή στο γιατρό για μια καθιερωμένη εξέταση κτλ. επίσης το θεωρώ χάσιμο χρόνου κ χρήματος κ νομίζω οτι δν ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει για μένα ένανς τέτοιος γιατρός, δν μπορώ να καταλάβω δηλαδή τι θα μου έλεγε που θα με έκανε να αλλάξω την ρουτίνα μου, γιατί ξέρω οτι πρέπει κ θέλω κ προσπαθώ αλλά δν τα καταφέρνω. τι θα μου έλεγε ή τι θα μου έκανε ένας ψυχολόγος για να με κάνει να σταματήσω, τι παραπάνω από αυτά που ξέρω από μόνη μου?????

κάποτε ίσως θα είχε κάποιο νόημα ,όταν ήμουν μικρή κ δν ήξερα τι έκανα κ είχα άγνοια, κ δν ήξερα τι θα μπορούσε να φταίει. τώρα?

Senior Member
    Εκτός τόπικ γιατί είσαι; Δεν το αντελήφθην!! Εδώ είναι ένα φόρουμ για διατροφικές διαταραχές! Οπότε κι η ψυχολογία είναι καθοριστική πέρα από τις καταγραφές του τι τρώμε, της άσκησης κτλ κτλ. Εγώ ένιωσα την ανάγκη να πάω και το έκανα. Όπως αν ένιωθα ένα πόνο στο δόντι θα πήγαινα στον οδοντίατρο. Αν νιώθεις πόνο στην ψυχή που να πας; Σε ένα εξειδικευμένο θεραπευτή που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από αυτό το πόνο ή τουλάχιστον να μετριάσει την ένταση του! Εσύ μπορεί να νιώθεις ότι δεν το χρειάζεσαι ή μπορεί να έχεις βρει τις λύσεις αλλού! Εγώ δεν τις έβρισκα γι αυτό και το δοκίμασα! Ενδεχομένως να μη νιώθεις ότι έχεις και κάποιου είδους διαταραχή εδώ που τα λέμε σε σχέση με τη διατροφή σου. Ίσως κάποια κιλά παραπάνω λόγω κακών επιλογών ή παθολογικών θεμάτων κι όχι συνδεόμενα με μια κατάσταση ψυχολογική! Οπότε αν νιώθεις μια χαρά δε βρίσκω το λόγο και να πας! :starhit:

Οχι εσυ καλα εκανες κ πηγες κ αυτο θα συμβουλευα σε καποιον τριτο.
    Σε ρωταω γιατι δν βρισκω το κινητρο οχι γιατι αμφισβητω την υποστηριξη που μπορει να δωσει ενας ψυχολογος.

Επισης υποφερω απο διατροφικες διαταραχες χρονια οποτε το σωστο θα ηταν να παω ασχετως που δν το κανω τοσα χρονια
    Θα θελα να μαθω καποιεςνλεπτομερειες γιαντο πως θα με βοηθησει κατι τετοιο
    Το λοιπον σε ρωταω μπας κ πιστω. Οχι οτι πρεπει να
    με πεισεις .καταλαβαινεις τι θελω να πω.

Λυση στο προβλημα μου δν βρηκα αλλα η απορεια μου ειναι τι λυση θα μου βρει ενας ψυχολογος. Αυτο θελω να μαθω χωρις να σου ζητησω να πεις κατι προσωπικο απλα πως εγινε αυτο το ατιμο το κλικ

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    μαρουλένια είμαι κακή επιρροή που τα βρήκες τα πτι φουρ?
    Αυτές οι κακές παρέες Σουσου μου (χτύπησα και σήμερα ενα... δεν μπορώ να αντισταθώ...)

Black ναι μια μέρα είναι και πέρασε.. Εύχομαι οι μέρες μου να κυλάνε λίγο πιο συνειδητά όσο περνάει ο καιρός και κάποια μέρα να πετύχω τόσο την αποσύνδεση φαγητού-συναισθήματος και να έχω πια τη γνώση της σωστής διατροφής... Να έχω κι εγώ τη σοφίας της Pink και της Besbab και να επιλέγω συνετά τα γεύματά μου.

Προς το παρόν ένα γεύμα τη φορά!

8.30 δυο φέτες ολικής με 1κτγ ταχίνι και 1κτγ μέλι, ένα ποτήρι γάλα και χυμό πορτοκαλιού
    11.30 το καθιερωμένο σαντουιτσάκι
    14.00 ενα πτιφουρ, 2 σοκολατάκια μαύρα και 2 μανταρίνια
    17.00 ενα πιατο σπανακόρυζο, τυρί και μια φέτα ολικής αλλά δε χορτασα πολύ και μετά από λίγο εφαγα αλλη μια φέτα ολικής με γραβιέρα.. (Η αλήθεια έιναι πως ακόμα πεινάω) Πώς θα μπορούσα να το διαχειριστώ;

Κανε ενα ροφημα κ παρε ενα ευκολο βιβλιο(κατι σε περιπετεια) να σε απασχολησει η βγες μια βολτα

Senior Member
    Μπεσμπαμπ μου δυστυχώς δεν είναι μικροχαλάρωση, είναι πολύ εμφανής, ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξει το θέμα, προσπαθώ όμως να μην τ αφήνω να με επηρεάζει στην προσπάθειά μου.
    Καλώς την μπλακ μας!! Σε πεθυμήσαμε, ώρα να μπεις ενεργά στο θεματάκι μας Συγχαρητήρια και για την διατροφή και για την γυμναστική!!
    Μαρουλένια μου κάνε ένα σκέτο ζεστό κακάο και φάε 5-6 αμύγδαλα πιστεύω θα σε βοηθήσει. Σε μένα πιάνει πάντως. Και η ιδέα της Μανταμίτσας να πας μια βολτούλα επίσης πολύ καλή.
    Όσο για την αποσύνδεση ψυολογίας-φαγητού είναι δύσκολο κομμάτι αντικειμενικά αλλά εφικτό. Π.χ σήμερα εγώ έχω πολύ άσχημη ψυχολογία για ένα θέμα που με στεναχώρησε χτες βράδυ αλλά δε σκέφτηκα να χαλάσω την διατροφή μου ή να μη πάω γυμναστήριο. Δες το αλλιώς, πώς θα σε βοηθήσει το να επιβαρύνεις κ άλλο τον εαυτό σου; αντίθετα έκανα κάτι καλό για μένα, με πρόσεξα. Αποφάσισα αύριο όμως που δε δουλεύω να πάω αισθητικό και μετά να πάω μια βόλτα στην αγορά. Με τον καιρό δηλ. βρίσκεις παρηγοριά σε άλλα πράγματα.

Senior Member
    Καλησπέρα στα κορίτσια μου! Μαντάμ μου πως να σου εξηγήσω τον τρόπο που βοηθήθηκα δυστυχώς δεν μπορώ! Αν σκεφτείς ότι ήταν μια πολύχρονη κατάσταση δεν ξέρω από που να το πιάσω! Αυτό που μπορω με σιγουριά να σου πω είναι ότι ο ψυχολόγος δεν σου δίνει ένα μαγικό κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα που θέλεις να διαβείς στο λαβύρινθο ψυχής και μυαλού! Εσύ βρίσκεις το κλειδί! Εκείνος απλά σε βοηθά στην διαδρομή! Εγώ πίστευα ότι ήξερα τι ακριβώς μου συμβαίνει αυτό που το συνειδητό φυσικά μου υποδείκνυε! Όμως το ασυνείδητο ήθελε άλλη διαδρομή για να ανοίξει που ούτε καν μου πέρναγε από το μυαλό πριν ξεκινήσω! Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο! χαχα!
    Πινκάκι για να φτάσεις να λες όπως κι εγώ λέω πια γιατί να επιβαρυνθώ περαιτέρω με μια κακή διατροφή έπειτα από μια στενοχώρια σημαίνει ότι μας αγαπάμε πια λίγο περισσότερο! Νομίζω εκεί κρύβεται κι όλο το παιχνίδι! Στην αποδοχή του εαυτού μας και την αγάπη που μας δείχνουμε!
    Καλώς η κακώς είναι η μεγαλύτερη αγάπη που θα βρούμε ποτέ!
    Δεν ξέρω πως να παραθέσω και το σχετικό άσμα παλιό κι αγαπημένο μπορείτε πάντα να το ψάξετε στο youtube!
    Από μια γυναίκα που το τραγουδούσε συγκινιτικά όμορφα αλλά λίγο το πίστευε: whitney houston: greatest love of all

δν με μπερδεψες μια χαρα καταλαβα