Results 5,761 to 5,775 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
29-01-2015, 00:50 #5761
Χαχαχα αγαπημένη Πινκ!! Καλά δεν το λες και σωστή διατροφή σήμερα αλλά εντάξει αύριο θα ειναι καλύτερη η μέρα μου γιατί θα είμαι περισσότερο σπίτι και θα βάλω τσουκάλι, θα κόψω σαλάτες και θα κάψω και τα τοστ όπως έκαιγαν οι φεμινίστριες στο Σύνταγμα τα σουτιέν τους!
Καληνύχτα ζουζούνες μου!!
- 29-01-2015, 01:02 #5762
Καληνύχτα κούκλες!!
29-01-2015, 10:36 #5763
καλημεραααα!!
χαθηκα χτες αλλα εχει πεσει αρκετη δουλεια κ δεν προλαβαινω!!
Μαρουλακι μου μην σε παιρνει απο κατω , σιγα σιγα,μικρα βηματα καθε φορα κ ολα θα μπουν σε σωστο δρομο.Δεν γινεται να κανουμ δραματικες αλλαγες απο την μια μερα στην αλλη γιατι θα κουραστουμε που ειναι λογικο κ θα τα παρατησουμε.Φτιαξε ενα προγραμματακι στο μυαλο σου η σε ενα χαρτι κ γραψε μικρους στοχους καθε φορα κ σε ενα λογικο διαστημα θα μπορεσεις να μπεις σε σειρα. Με τις εξετασεις τι εγινε πηγες στο γιατρο η αυριο ειναι; Οσο για την φιλη σου κ οποιον αλλον θεωρεις επικινδυνο κατσε κ μιλα της κ πες οτι αρχισες μια προσπαθεια να χασεις κιλα κ οτι χρειαζεσαι και την βοηθεια της για ν ατα καταφερεις κ καλο ειναι μεχρι να μπεις σε προγραμμα κ να μπορεις να αντισταθεις να μην σου παρουσιαζει τοσα γλυκα! οσο δυνατος κ αν εισαι μεσα σε ενα ζαχαροπλαστειο θα πεις στο ενα οχι , στο αλλο οχι ε στο 20ο δεν θα μπορεσεις να αντισταθεις! Ας σου προσφερει ποικιλια φρουτων οταν πας !!!
Μανταμ σουσου μην απογητευεσαι! ειπαμε μικρα κ σταθερα βηματα. Για υπογλυκαιμιες εχε μικρες συσκευασιες μεριδας μεγεθος σπιρτοκουτου παστελακια, λιγο μελι , μια χουφτιτσα αναμεικτους ωμους ξηρους καρπους με φρουτα αποξηραμενα, 2 ξερα συκα η δαμασκηνα.μινι σοκολατακια υγειας κ με ενα απο ολα αυτα θα ξεγελαστεις.
Αυτες τις μπαρες εγω τις εχω κοψει γιατι δεν μου φτανει σαν σνακ κ μου ανοιγει κ η ορεξη μετα οταν τις τρωω.
Επισης πολυ καλη επιλογη ειναι γιαουρτι με μελι κ μουσλι η λιγους ξηρους καρπους κ αποξηραμενα.Ακομα κ κατι γιαουρτακια με φρουτο που κυκλοφορουν.
Ναι εχεις δικιο επρεπε να συμπληρωσεις κ σαλατα οπως κ μια φετα ψωμια για να χορτασεις.Δεν πειραζει ομως ειπαμε σιγα σιγα θα μπουμε σε σειρα ετσι δεν ειναι;
Πινκακι μου τι πολλα; μια φορα εφαγες κανινικα ! πολυ καλα μπραβο!!!
Μπεσμπαμ κ εσυ μια χαρα, μονο γι ατο τοστ θα συμφωνησω με το πινκακι μας.καλυτερα να περνεις καμια σαλατα με κατι αλλο μαζι στην δουλεια ,στην ουσια να τρως το βραδυνο σου το μεσημερι στην δουλεια αφου το κυριως το τρως το βραδυ.Τονοσαλατα,κοτοσαλατ α,σαλατα με αυγο κ πατατα κλπ κλπ με λιγο ψωμακι κ εισαι μια χαρα.
Σιγα καλε λιγη σοκολατα υγειας δεν ειναι τιποτα.
λοιπον τα δικα μου
πρωινο τοστ με μιλνερ -γαλοπουλα κ χυμο πορτοκαλι
δ μηλο + αμυγδαλα
μ 1 πιατο ρηχο αρακα με 1/2 κεσεδακι κοτατζ
α γιαουρτι με μηλο
β σαλατα μαρουλι με αυγο βραστο κ τυρακι μιλνερ με 1κ λαδι
29-01-2015, 11:36 #5764
Originally posted by marulenia
Δεν ξέρω..
Είχα καιρό να κάνω μαύρες σκέψεις και σήμερα του δωσα και κατάλαβε...
Κι επίσης επειδή είπαμε ότι έχω κακό παρελθόν κι έχω καθιερωθεί στη μνήμη των ανθρώπων γύρω μου ως πάντα διαθέσιμη για φαγητό, βρίσκοντας μια καλή μου φίλη σήμερα και περνώντας ώρες μαζί της κατέληξα να βρίσκομαι αντιμέτωπη( και δεν αντιστάθηκα)
>σε ένα κουτί σοκολατακια με λικερ
>μπαρες λευκής σοκολάτας
>μπαρες σοκολάτες γάλακτος 38%
>σοκολατένια πουτίγκα
>σοκολάτα γάλακτος με φουντούκι
Γυρνώντας στο σπίτι συνεδητοποίησα ότι ότι αρνηθηκα από τα παραπάνω (και δεν είπα όχι σε πολλά) τα βρήκα στην τσάντα μου.
Δεν το έκανε με κακή πρόθεση το ξέρω...
Μαζί της έχω κάνει γουρουνιές μεγάλου μεγέθους
Μπορεί να θεώρησε ότι ντράπηκα να φάω... Το ζήτημα είναι ότι με έκανε να φάω, ενώ κατα βάθος δεν ήθελα..
παιδιά τι λέμε τώρα? η φίλη σου κάνει σαν καμιά γιαγιά στα 80-90s. αν δεν έχει περάσει από κατοχή ή εμφύλιο ,τότε είναι απλά ψυχαναγκαστική κ γκάου κ θέλει ανάλογη συμπεριφορά όσο καλός άνθρωπος κ να είναι.
κανονικά θα έπρεπε να τα πετάξεις μόλις τα έβλεπες στην τσάντα σου.. κ βασικά να της εξηγήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια για ποιο λόγο δν πρέπει να τρως τέτοια πράματα που κ πάλι την επόμενη φορά που θα σε δει να τρως κάτι θα σου πει,καλά εσύ δν κάνεις δίαιτα?
τέσπα ο διάλογος είναι το πρώτο που προτείνω αλλά μετά αν δν καταλάβει,
την επόμενη φορά όπως λέει κ η μπεσμπάμπ πάρε μια μπάρα, άνοιξε το στόμα της κ χώσε της την μπάρα μέσα με το ζόρι. είμαι κατά της βίας και των τζιχάντ αλλά δν αντέχω τα χαζά γίνομαι ταλιμπάνι.
πφφφ.
29-01-2015, 13:42 #5765
Μανταμ αλλαχ ακμπαρ!!
Τι γίνεται γκερλς; Πως πάει σήμερα; Εγώ έχω μπόλικη δουλειά μεν αλλά στο σπίτι ευτυχώς, οπότε δεν θα απαντήσω καθόλου τοστ στο διάβα μου! Έτσι σήμερα προβλέπονται τα εξής:
Πρωι: 2 φρυγανιες μέλι ταχίνι
Δεκατιανό: κοτατζ μήλο αμύγδαλα
Μεσημέρι: μπρόκολο σολωμός ψητός 90 γρ μια φέτα ψωμί
Απογευμα: γιαούρτι μπανάνα καρύδια
Βράδυ: σπανακορυζο, συκώτι
Much better!
29-01-2015, 14:00 #5766
Black και Besbab πολύ πολύ καλά!! Εννοείται ματς μπέτερ!!
29-01-2015, 15:08 #5767
Originally posted by marulenia
Δεν ξέρω..
Είχα καιρό να κάνω μαύρες σκέψεις και σήμερα του δωσα και κατάλαβε...
Κι επίσης επειδή είπαμε ότι έχω κακό παρελθόν κι έχω καθιερωθεί στη μνήμη των ανθρώπων γύρω μου ως πάντα διαθέσιμη για φαγητό, βρίσκοντας μια καλή μου φίλη σήμερα και περνώντας ώρες μαζί της κατέληξα να βρίσκομαι αντιμέτωπη( και δεν αντιστάθηκα)
>σε ένα κουτί σοκολατακια με λικερ
>μπαρες λευκής σοκολάτας
>μπαρες σοκολάτες γάλακτος 38%
>σοκολατένια πουτίγκα
>σοκολάτα γάλακτος με φουντούκι
Γυρνώντας στο σπίτι συνεδητοποίησα ότι ότι αρνηθηκα από τα παραπάνω (και δεν είπα όχι σε πολλά) τα βρήκα στην τσάντα μου.
Δεν το έκανε με κακή πρόθεση το ξέρω...
Μαζί της έχω κάνει γουρουνιές μεγάλου μεγέθους
Μπορεί να θεώρησε ότι ντράπηκα να φάω... Το ζήτημα είναι ότι με έκανε να φάω, ενώ κατα βάθος δεν ήθελα..
Η φίλη σου έκανε την... δίαιτα αλτρουισμού-ξεφορτώματος
Αυτή η δίαιτα είναι ως εξής: Βρίσκομαι (μου φέρνουν ή φτιάχνω ή αγοράζω από την γουρουνιά μου) με ένα σκασμό γλυκά (συνήθως, αλλά και για φαγητά ισχύει), και μετά δεν θέλω να τα φάω όλα αυτά αλλά ούτε και να τα πετάξω!
Τι πιο σωστό από το αλτρουιστικό να τα πασάρω σε άλλους;!!!
29-01-2015, 16:40 #5768
Τώρα δεν ξέρω τι να σας πω.
Από τη μία γελάω με το κατοχικό συνδρομο και την επιβεβαίωση της μεθόδου του baklava κι από την άλλη σκέφτομαι
Είμαι σίγουρη ότι κακία δεν είχε.
Κι η Besbab εχει δίκιο πως εν τέλει μόνη μου τις έφαγα.
Στο χέρι μου ήταν να πω όχι.
Ρε παιδί μου, όταν έχεις υπάρξει ο άνθρωπος που σηκώνει το περίπτερο κι έχεις φάει φοντί σοκολάτας γάλακτος βουτώνας χαζαρωτά και μπισκότα με γέμιση καθιερώνεσαι ως γλυκατζής και ως σαβουροφάης...
Τόσο στη δική σου όσο και στη συλλογική μνήμη..
Στο χέρι μου είναι να αλλάξω πρώτα την άποψη μου για τον εαυτο μου
Πια στο σπίτι μου δεν παίρνω γλυκά και γενικά έχω βάλει μακροχρόνια απαγόρευση στον εαυτό μου από τα περίπτερα κι από το φαγητό περπατώντας στο δρόμο. Δηλαδή θα το σκεφτώ πολύ αν χρειάζομαι να φαω κάτι για να πάρω στο δρόμο πια... Αλλά τώρα, παλιότερα έτρωγα κυριολεκτικά τα λεφτά μου...
Στο γιατρό αύριο έχω το ραντεβού, πήρα τις εξετάσεις μου σήμερα, αλλά δεν ξέρω να τις διαβάζω. Ψιλοέψαξα για να δω τι σημαίνει κάθε μέτρηση, αλλά επειδή γιατρός δεν είμαι δε βιαστηκα να βγάλω συμπέρασμα.
Εύχομαι αυτός να βρει εναν τρόπο ομορφο να μου τα εξηγήσει κι εγώ να έχω μυαλό κι αφτιά ανοιχτά...
Σας ευχαριστώ πολύ όλους,
πραγματικά σήμερα είναι μια καλύτερη μέρα
29-01-2015, 18:48 #5769
καλά κεγώ υπερέβαλα η αλήθεια είναι. αλλά ειλικρινά πιστεύω για την δίαιτα που λέι ο μπακλαβάς κ ειλικρινά πιστεύω οτι τέτοιες συμπεριφορές καλύπτουν ανάγκες αυτού που κερνάει κ όχι για να καλομάθουν τον άλλον
29-01-2015, 22:15 #5770
Καλησπέραααααα!!!! Πως πάνε τα κέφια;; Εγώ προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη (άσχετα που δεν έχω πολλή επιτυχία :P )
Τα σημερινά μου!!
12:00 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ ταχίνι+1 κ.σ μέλι+1 κουπα γάλα
15:00 4 μπιφτέκια 180 γρ (ζυμωμένα με βρώμη αντί για ψωμί, δοκιμάστε το γίνονται πιο αφράτα, πιο υγιεινά και πιο νόστιμα)+120 γρ καστανό ρύζι+μουστάρδα+λίγα χόρτα με λάδι
18:00 1 γιαούρτι 2%+1 σπιτική μπάρα
21:45 4 μπιφτέκια 170 γρ+μουστάρδα+καστανό ρύζι (δε το μέτρησα λιγότερο από το μεσημέρι)+1 ακτινίδιο αντί για σαλάτα προτίμησα φρούτο που δεν έφαγα σήμερα φρέσκο
1 σειρά σοκολάτα 97% κακάο
29-01-2015, 22:45 #5771
Βρώμη στα μπιφτέκια ε;;
Α... Πινκ εισαι εκπληκτική δασκάλα... Θα το δοκιμάσω άμεσα!!!
29-01-2015, 23:22 #5772
Ναι μαρουλένια μου!! Γενικά χρησιμοποιώ πολύ την βρώμη την έχω βάλει σχεδόν παντού χαχαχα
Δοκίμασέ το και πες μου εντυπώσεις!! Εδώ τα τρώνε έτσι και οι υπόλοιποι της οικογενείας που αντιστέκονται σε οποιαδήποτε υγιεινή διατροφική αλλαγή :P
30-01-2015, 00:59 #5773
Ζουζούνες μου!! Καλά τα πήγαμε και σήμερα!! Πινκ και Μαρούλι η βρώμη είναι ωραίο πράγμα! Και στα μπιφτέκια είναι σουπερ και το πρωί τις κάνω ωραιότατες τηγανίτες με ασπράδι αβγου, κοπανιςμένο λιναρόςπορο και παπαρουνόςπορο και λίγο γάλα και τις συνδυάζω είτε με γαλοπούλα τυρί είτε με μέλι ή μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη!! Καιρό έχω να τις φτιάξω τώρα που το σκέφτομαι!! Άντε να δίνουμε ωραίες ιδέες για όμορφα και θρεπτικά γεύματα χωρίς καμία ενοχή!!
30-01-2015, 01:15 #5774
Εγώ κορίτσια στο πρωινό μου ήθελα ανέκαθεν γλυκιά γεύση... Πολύ σπάνια έτρωγα κάτι σε αλμυρό όπως τοστ. Βέβαια ενώ παλιά την έβρισκα σε κρουασάν και μπουγάτσες με κρέμα τώρα την βρίσκω στο ταχινόμελο. Αν δε το φάω το πρωί μετά το αναζητάω όλη την υπόλοιπη μέρα :P
Για όλα υπάρχουν θρεπτικές και υγιεινές εναλλακτικές
Καληνύχτααα!!
30-01-2015, 01:18 #5775
Δοκίμασε πινκάκι και την τηγανιλτα βρώμης με μέλι δεν υπάρχει λέμεεεεε!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή