Results 5,806 to 5,820 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
01-02-2015, 23:27 #5806
Πίνκ μου οι ποσότητες είναι καθορισμένες όχι από μένα αλλά από τη διαιτολόγο και το γιατρό που με παρακολουθεί! 140 γραμ πατάτες είναι αστείες 100 γρ κρέας δεν είναι πίστεψε με! Γενικότερα σηκώνομαι από το τραπέζι όχι φουλ χορτάτη! Έτσι πρέπει άλλωστε!
Μαντάμ ωραία η διατροφή δεν ξέρω από ποσότητες τι κάνεις αλλά ποιοτικά είναι μια χαρά!
Μαρουλάκι όλα καλά το βραδυνό βέβαια δεν το συμπεριλαμβάνω στα ωραία... για ευνόητους λόγους αλλά αν ήσουν σε κάλεσμα και δεν είχες άλλες επιλογές τι να κάνεις κι εσύ!!!
Μπράβο γκερλς! Εγώ αύριο θα μιλήσω με την γυμνάστρια που θα με αναλάβει και θα σας πω νέα γιατί αν δεν κουνηθώ λίγο το τικεράκι θα μείνει στάσιμο εκεί.... Κι ας λιμοκτονήσω!
- 01-02-2015, 23:32 #5807
Οι ποσοτητες σε ολα ταλλα ειναι φυσιολογικες εκτος απο του μεσημερ φαγητου που μαγειρευω εκει ξεφευγω παντα με διπλη σιγουρα μεριδα απο την κανονικη ,επιτηδες ομως σαν οργανωμενο υπερφαγικο.χαχα. δν ειμαι ακομα ετοιμη να περιοριστο εκει δυστυχως
01-02-2015, 23:41 #5808
One step at a time!! Πρώτα οργάνωση κι αποφυγή σκουπιδοφαγίας και μετά σιγά σιγά κι οι σωστές ποσότητες!!
01-02-2015, 23:41 #5809
Ναι της κοινωνικότητας το κάγκελο σήμερα...
Originally posted by Μαντάμ σου σου
1 κουταλιά δοκιμάζουμε(μικρή)
2 κουταλιά απολαμβάνουμε(μεγάλη)
3 κουταλιά το αποχαιρετάμε
και έτσι είμαστε μικρές σικ κιουρίες.
Για το βραδινό έχετε δίκιο, αλλά το τραβήξαμε... πήγαμε για καφέ και γυρίσαμε πριν λίγο το τσαι μου το ήπια σκέτο είχα φάει και τους ξηρούς καρπούς μου αλλά από τις 6 μέχρι τις 11 πείνασα και η πιο νορμάλ επιλογή μου φάνηκαν τα τυροπιτάκια.. Και το κρασί δεν το ήπια όλο το ποτήρι
01-02-2015, 23:44 #5810
Ξέρω τις ποσότητες Μπεσμπαμπ μου γιατί και εγώ μετράω συνήθως με ζυγαριά. Εγώ γενικά κρατώ τα 120-150 γραμ κρέας και 100 γραμ στη πατάτα, 120 γρ στο ρύζι, 30-40 γρ φέτα ψωμιού. Έτσι είναι δοσμένα γενικά από τη διαιτολόγο μου, αν και εξαρχής επέμενε να πετάξω τη ζυγαριά και να υπολογίζω οπτικά τις μερίδες μου ή με κεσεδάκια του γιαουρτιού και την παλάμη ας πούμε. Και ειλικρινά προτιμώ η πρωτεΐνη μου να είναι τόση γιατί τη χρειάζομαι περισσότερο σε αντίθεση με τον υδατάνθρακα. Θα χορτάσω και με τα 100 γραμ κρέατος ναι αλλά χρειάζεται και λίγο παραπάνω για τη μυϊκή μου μάζα. Άποψή μου τουλάχιστον. Όσο προχωράς στην απώλεια τι σου είπε; Θα μειώσεις και άλλο τις ποσότητες; Το έχετε συζητήσει;
Μανταμ και πολύ καλά κάνεις. Άλλωστε δεν παχύναμε τρώγοντας παραπάνω σπιτικό φαγητό
02-02-2015, 00:05 #5811
Πινκ οι ποσότητες σε αυτά τα γραμμάρια αφορούν μόνο το κρέας όχι κοτόπουλο ψάρι και λευκά κρέατα γενικά. Στο κόκκινο που έχει περισσότερο λίπος τρώω 100 πια ξεκινήσαμε 120! Στα άλλα από 140 ως 170. Επίσης πίνω κολλαγόνο που είναι φουλ πρωτεινη κι αυτό οπότε είναι υπολογισμένο. Μακαρόνια πατάτα ρύζι 140 γρ και μια φέτα ψωμί 25 γρ.
Δεν μου μειώνει άλλο μου είπε αν ξεκινήσω άμεσα γυμναστική αν δεν ξεκινήσω θα μου σπάσει το κεφάλι οπότε τέλεια δεν θα χρειαστεί πάλι μείωση μετά!! Αύριο θα μιλήσω με τη γυμνάστρια και θα σου πω τα νέα της Αλέξαινας!
02-02-2015, 00:45 #5812
Κατάλαβα... Ναι η γυμναστική παίζει μεγάλο ρόλο στην ποσότητα που τρώμε. Ειδικά αν αυξάνεται η μυϊκή μας μάζα. Εγώ πλέον με τόση γυμναστική δεν δύναμαι να φάω λιγότερο. Και εννοείται πως τρώω παραπάνω από την αρχή της δίαιτας! Έχει πρωτεΐνη το κολλαγόνο; Δεν το 'ξερα.... Πάντως ρε συ απ'΄αυτά που έχω ακούσει δεν έχει νόημα να το πίνουμε ή να το βάζουμε σε κρέμες, μόνο ο οργανισμός μπορεί να το συνθέσει από εξωτερικές πηγές δεν το απορροφούμε. Δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο το θέμα μάλλον.
Επίσης... τα νέα της Αλέξαινας είναι κάποια έκφρασγ; Πρώτη φορά το ακούω :P
02-02-2015, 01:14 #5813
Ρε λες νάναι αλλιώς η έκφραση και να παρασύρθηκα από το πρόσωπο της ημερών;; Χαχα! Λοιπόν θα σου πω για κολλαγόνο! Τα γόνατα μου φοβερό πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια έχω χονδροπάθεια ανυπέρβλητου βαθμού! Το καλοκαίρι του 2007 περπατούσα με πατερίτσες από τους σφοδρούς πόνους. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας! Πήγα σε ορθοπεδικούς, μαγνητικές κτλ κτλ μου δίναν αντιφλεγμονώδη φουλ και προκοπή δεν έβλεπα. Μέχρι που κάποιος αθλίατρος από το εξωτερικό μου πρότεινε να δοκιμάσω το κολλαγόνο. Μάλιςτα μου είπε ότι παίρνουν οι τενίςτες πελάτες του για να αντιμετωπίςουν το tennis elbow! Εννοείται δεν το πίστευα με την καμία. Παρόλα αυτά το δοκίμασα αγοράζοντας τo. Εδώ δεν υπήρχε ακόμη η τρέλα του κολαγόνου. Σε ένα μήνα σταμάτησα να πονάω! Εντάξει από τότε το παίρνω για 2-3 μήνες το σταματάω για κανα τετράμηνο και μετά ξανά! Εγώ πάντως πραγματικά είδα εξαιρετική απόδοση σε ότι αφορά τις αρθρώσεις. Είχα δοκιμάσει και χονδροιτινη γλυκοζαμινη κτλ αλλά δεν!
02-02-2015, 10:25 #5814
Καλημέρα κ καλη εβδομάδα κοριτσακια!
Πολυ ωραιες αναφορες βλεπω, ειδικα για ΣΚ οποτ εολα ειναι μια χαρα!
Εγω τα ΣΚ δεν πολυμπαινω γιατι τρεχωωωωω
Ναου μου θα συμφωνισω με τα κοριτισια. Εχει κανει τρελη προσπαθεια 3 χρονια τωρα.Ολοι οι ανθρωποι περνανε φασεις που τρωνε λιγο παραπανω.Πιστευω ξερεις πως κ ποτε θα το σταματησεις, εσενα ειλικρινα δνε σε φοβαμαι!Εισαι αστερι!
μανταμ σου σου, μια χαρα σε βρισκω.Για αρχη σημασια εχει να μπεις σε σειρα με τα γευματα σου κ μετα ξεκινας με την μειωση της ποσοτητας.
Πινκακι μου πως εισαι σημερα;
Μαρουλακι πολυ καλα σε βρισκω! Καλη αρχη κ καθε μερα ολο κ καλυτερα θα πας! μπραβο!
Μπεσμπαμ κ εσυ μια χαρα μπραβο!!
Ας γραψω κ εγω τα του ΣΚ
Σαββατο
Π γαλα με 3 κσ βρωμη κ 1 κγ μελι
Δ 2 μανταρινια
Μ 150 γρ σολωμος σχαρας με σαλατα μπροκολο -καροτο με 1κσ λαδι κ 1 μικρο παξιμαδακι
Α γιαουρτι με αχλαδι
Β ντακο με 60 γρ κοτατζ ,ντοματα ,καπαρη κ λιγο λαδι
Κυριακη
Π γαλα με 3 κσ βρωμη κ 1 κγ μελι
Δ 2 μανταρινια
Μ 150 γρ μπριζολα σχαρας χωρις λιπος με σαλατα κουνουπιδι καροτο με 1 κσ λαδι κ μια φετα ψωμι
Α γιαουρτι με μηλο
Β σαλατα μαρουλι με λιγο κοτοπουλο ,1 κσ κρουτον κ λιγο λαδι
02-02-2015, 11:14 #5815
Besbab μου αφού σε βοηθάει τόσο τότε πολύ καλά κάνεις και παίρνεις!! Άντε περιμένουμε τα γυμναστικά νέα!!
Black μου τέλεια η διατροφή σου πραγματικά!! Κάπως καλύτερα σήμερα, ευχαριστώ!!
Καλημέρα κούκλες και καλή εβδομάδα!!
02-02-2015, 18:10 #5816
Χαίρετε κι από μένα,
08.30 σαντουιτς με λευκό ψωμί και σαλαμοκάσερο (2 φάουλ με την καλημέρα, λόγω ανοργανωσιάς) μανταρίνι
μετά έκανα εφτά (!) ώρες να φάω οπότε φαντάζεστε την πείνα μου
15.30 10 μύγδαλα ωμά και 2 δαμάσκηνα ξερά
17.00 δύο κομμάτια μικρά τετράγωνα πρασοτυρόπιτα
17.30 μία μπριζόλα μοσχαρίσια, κουνουπίδι βραστό (χωρίς λάδι), ένα μικρό κουλούρι ολικής πολύσπορο
Τα εκανα λίγο μαντάρα με τις ώρες...
02-02-2015, 22:49 #5817
Hello girls!!
Για πολλά χρόνια ζήλευα τους ανθρώπους που όταν στενοχωριούνται δεν κατεβαίνει μπουκιά κάτω! Εμένα λοιπόν μου συνέβαινε ακριβώς το αντίθετo... κάθε στενοχώρια σήμαινε τουλάχιστον δίκιλο πάνω στη ζυγαριά! Εντάξει σε κάτι εξτρίμ περιπτώσεις στενοχώριας έχει παίξει κι οκτάκιλο! Μέχρι φέτος το καλοκαίρι που ξαφνικά άλλαξαν όλα! Το καλοκαίρι λοιπόν πέρασα δύσκολα με κάτι που συνέβη και είχε και διάρκεια μάλιςτα και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι δεν είχα την παραμικρή όρεξη για φαγητό πόσο μάλλον για υπερφαγικό! Έτρωγα σχεδόν σαν πουλάκι μόνο και μόνο για να μη χαλάσω το πρόγραμμα της διατροφής μου εντελώς και με το ζόρι! Τεσπα το καλοκαίρι πέρασε τα πράγματα διορθώθηκαν όλα καλά κι όλα ωραία! Μέχρι που σήμερα συνέβη πάλι κάτι ζόρικο και αγχωτικό στη δουλειά και η όρεξη πάλι κόπηκε μαχαίρι! Σε άλλες περιπτώσεις θα γύριζα σπίτι και θα έπιανα τον κατάλογο του delivery να φάω όλα τα αρνητικά συναισθήματα που βίωσα και να ναρκωθώ έστω και για λίγη ώρα. Αντ' αυτού γύρισα σπίτι και έφαγα άκαρδα θα έλεγα κιόλας αυτό που έπρεπε να φάω και μάλιστα σε πολύ μικρή μερίδα! Τι έγινε παιδιά; Γίνομαι άλλη;χαχα όπως και νάχει κάτι θετικό νιώθω ότι συμβαίνει! Κάτι άλλαξε εκεί βαθιά στο μυαλό και την ψυχή και πλέον νιώθω μια σιγουριά και αυτοπεποίθηση για το μέλλον!
Επίσης έχω να σας καταθέσω ότι αύριο ξεκινώ στις 5 το απόγευμα γυμναστική! Το χρειάζομαι και είμαι χαρούμενη γι αυτή την απόφαση μου! Εσείς φίλες τι κάνετε;
02-02-2015, 23:34 #5818
Besbab μου καλησπέρα!!! Συγχαρητήρια για την απόφασή σου να ξεκινήσεις γυμναστική!!! Πολλά συγχαρητήρια!!!
Κι όμως είδες καμιά φορά πόσο ριζικά μπορούν να αλλάξουν μερικές συμπεριφορές. Ούτε όμως είναι σωστό να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο, ναι; Να φας κανονικότατα τη μερίδα σου. Μη κάνεις χαζομάρες. Ξέρεις ότι όσο πιο λίγο φαΐ δίνουμε στον οργανισμό μας τόσο ρίχνουμε τις καύσεις του και μπαίνει σε καταστολή με αποτέλεσμα έπειτα να αποθηκεύουμε λίπος. Εντάξει τώρα με μια φορά δεν έγινε κάτι, αρκεί να μην εδραιωθεί σαν συμπεριφορά ειδικά αν αυτό που σου συνέβη συνεχιστεί για κάποιο καιρό ακόμα. Εύχομαι βέβαια να λυθεί γρήγορα το πρόβλημά σου και να είσαι καλά.
Σήμερα:
10:30 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κούπα γάλα
τζιμ ασκήσεις πόδια+ ώμους+ κοιλιακούς/ ραχιαίους
14:30 1 ποτήρι χυμό φυσικό από 2 πορτοκάλια
15:00 250 γρ πένες ολικής+160 γρ κιμά κοκκινιστό+ μπολάκι μαρούλι
18:30 1 γιαούρτι 2%+6 κ.σ. ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+2 μικρά αχλάδια
22:00 1 ποτήρι κεφιρ+1 μεγάλη χούφτα αμύγδαλα+2 ακτινίδια+1 σειρά σοκολάτα 97%
03-02-2015, 00:23 #5819
Ευχαριστώ φίλη Πίνκ! Όχι έφαγα ίσως λίγο μικρότερες μερίδες αλλά το προσπάθησα! Απλά μου είναι τόσο περίεργη αυτή η αντίδραση που δεν μπορώ να την πιστέψω! Σοκ και δέος!
03-02-2015, 07:02 #5820
Originally posted by Μαντάμ σου σου
γεια σας κ σήμερα
ξεκίνησα με
πρωινό: γάλα με μούσλι και έναν καπουτσίνο
δεκατιανό:γιαούρτι με μούσλι κ μισό πορτοκάλι
κ ένα κακάο με λίγο γάλα κ μισή κουταλιά μέλι
μεσημεριανό: γιουβάρλακος κ λίγη ρόκα κ 1 καρότο με μπαλσάμικο
και μετά ήρθε το υπερφαγικό το οποίο δν εξηγείται από στεναχώρια ούτε από πείνα ,ίσως μόνο από υπερένταση κ κούραση. αν έκλεινα για λίγη ώρα τα μάτια μου κ ξάπλωνα νομίζω δν θα είχα αυτή την εξέλιξη
το λοιπόν για βραδινό έφαγα
6 φέτες του τοστ κασέρι κ 3 γαλοπούλα, μία σαλάτα πράσινη, μία γαβάθα γάλα με κορνφλείκς(περίπου 3 φυσιολογικές δόσεις) και 2 φέτες του τοστ ψωμί κ 2 ψωμάκια στρόγγυλα.
αυτά τα ωραία τα δικά μου.
χάλασα όλη την καλή δουλειά που έκανα από την πέμπτη
μπεσμπαμπούλα μου, χαίρομαι που αντιμετωπίζεις τα δυσάρεστα χωρίς να προσθέτεις κ ένα ακόμα δυσάρεστο(το να φας παραπανίσια κ να προσθέσεις κιλά) ελπίζω μια μέρα να αποκτήσω κεγώ μια τέτοια σοφία ή έστω έλεγχο στις πράξεις μου
καλημέρες σε όλη την παρέα!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή