Results 5,836 to 5,850 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
04-02-2015, 23:20 #5836
Το γιαουρτάκι όντως τίποτε δεν παθαίνει για κανα τρίωρο τους χειμερινούς μήνες! Επίσης εγώ έχω στην τσάντα κριμ κράκερς σικαλης, αμύγδαλα και το πρωί προσθέτω φρούτα. Αν πιάνουν τα χεράκια σου Μαρουλάκι φτιάξε καμιά μπάρα μόνη σου με βρώμη ξηροκάρπια λίγο μέλι! Και πάλι η συμβουλή μου είναι μην τρως σκέτους υδατάνθρακες χωρίς λίγη πρωτεινούλα μαζί! Ωραίο σνακ είναι και 2 φρυγανίτσες με τυράκι και φρουτάκι!
Αυτάαααα!
- 05-02-2015, 08:37 #5837
Originally posted by Besbab
Μαντάμ όλο ιδέες μου είσαι! Να υποθέσω δεν δουλεύεις;
http://www.sherv.net/cm/emoticons/of...y-emoticon.gif (θα δεις τι σε περιμένει στο νέο μου τόπικ ,ετοιμάζω καλό πράγμα για σένα)
όχι δουλεύω κ μάλιστα από τις 730 μέχρι τις 530 τουλάχιστον κάθε μέρα και σάββατα ,χωρίς ρεπό κ από δικιά μου επιλογή.
το φόρουμ είναι ιδανική όαση για διάλειμμα μέσα στην μέρα μου κ χώρος για να ξαποστάσω τις σκέψεις μου.
χθες πάντως βαριόμουν ιδιαίτερα στην δουλειά(είχε πέσει περονόσπορος) κ δν είχα όρεξη ούτε για να ξεσκονίσω τα πάνω ράφια.
05-02-2015, 12:45 #5838
Μαντάμ ένα γάντι.... είδα να ίπταται προς το μέρος μου:shocked2:
Σε πειράζω καλέ μπω μπω μπω! Απλά εμένα μου είναι δύσκολο να μπω από τη δουλειά και κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια υπέθεσα ότι μπορείς εσύ να μην δούλευες! Μπράβο που δουλεύεις ...εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες να μην το θεωρούμε αυτονόητο ότι όταν είσαι στην παραγωγική ηλικία δουλεύεις!
Κατά τα άλλα δεν νιώθω ιδιαίτερη πιασμένη από τη γυμναστική παίζει βέβαια να το νιώσω αύριο! Εγώ έχω σήμερα αρκετή δουλειά στο σπίτι οπότε θα μπαίνω πιο άνετα να διαβάζω τις πρόοδους σας!
:spin:
05-02-2015, 14:06 #5839
Originally posted by Μαντάμ σου σου
αχ κορίτσια μετά το βραδινό μου δε χόρτασα κ μετά από λίγη ώρα έφαγα ένα γιαούρτι με δημητριακά κ ξηρούς καρπούς κ αποξηραμένα κ μια μπάρα με μια από τα ίδια
για σήμερα δεσμεύομαι γιατί έχει κ ταβέρνα έξω ,είναι δύσκολη μέρα από πλευράς πειρασμών,περιμένω κ περίοδο κ πεινάω διαρκώς
πρωινό:730 γάλα με μούσλι ,αποξηραμένα κ φυστίκια
δεκατιανό:10 παρά το ίδιο με μισό ποτήρι γάλα
σνακ:12: 2-3 φέτες πορτοκάλι ,λίγα φυστίκια κ 2-3 δαμάσκηνα αποξηρ
μεσημεριανό 3:00:φασολάκια με πατάτες,σαλάτα πράσινη κ ένα αυγό
σνακ 530 ,ξηροί καρποί κ 2-3 βερίκοκα αποξηρ
σνακ 730 ,ένα φρούτο κ λίγο κεφίρ
9 ταβέρνα: λίγη πρωτείνη,λίγη σαλάτα ,όχι ψωμί κ 15 μπουκιές μετρημένες.
κ το βράδυ στην ταβέρνα φέρθηκα σαν φυσιολογικός άνθρωπος. (αυτό είχα να το κάνω πολλά χρόνια!
μπεσμπάμπ είμαι από τις προνομιούχες που δουλεύουν, και έχουν κ πρόσβαση στο ιντερνετ γιατί είμαι η μόνη που ξέρει κάτιτις από υπολογιστές στην δουλειά. χαχαχαχαχα!έχω εξουσία!
δυστυχώς έχει πέσει πολύ ανεργία κ μάλιστα σε ανθρώπους πολύ πιο άξιους από εμένα το μόνο σίγουρο.
αλλά μην μας λες οτι πετάμε κ χαρταετό! ότι καλύτερο μπορώ κάνω!
δεδομένων των καταστάσεων κ των συνθηκών!
τέσπα δν με πείραξες πραγματικά ,απλά είμαι έτσι τσαούσα κ πολυλογού να περνάει κ η ώρα!
:smilegrin:
05-02-2015, 22:30 #5840
Επεστρεψα και γω,
Υποδειγματικες διατροφες οι περισσοτερες ! Πολλα μπραβο...
Παω να γραψω και γω τα δικα μου μπας και μαζεψω τα ασυμμαζευτα το τελευταιο διαστημα, διοτι δεν με βλεπω καλα... καθολου καλα...
Πρωινο: 1/2 γιαουρτι+1 μπανανα+ 2κ.σ. αναμεικτους ξηρους καρπους (κραμπερι, αμυγδαλα, κασιους, λιναροσπορο)
ενδιαμεσο: 1 φετα γερμανικο πολυσπορο ψωμι, με 2 φετες γαλοπουλα+ 5 ντοματινια
Μεσημερι(στο ποδι): Μια φετα γερμανικο ψωμι+ 5 αρκουδακια χαριμπο (εδω γελαμε... αλλα δεν ειχα τιποτα αλλο στην τσαντα, αυτα βρηκα απο ενα διαφημιστικο που μου χαν δωσει καποτε ε, αυτα εφαγα:-p
Ενδιαμεσο(επισης στο ποδι): 40 γρ ξηρους καρπους αναμεικτους (σταφιδες, αμυγδαλα, κασιους, φουντουκια)
Βραδυ: Κρεπα βρωμης (1 αυγο+1 ασπραδι+1κ.σουπας πιτουρο βρωμης+λιγο γαλα) +2 φετες γαλοπουλα+1κ.σ τυρι κοτατζ+ μιση ντοματα
Η διατροφη μου, μπορει να μην ειναι εξολοκληρου παραδειγμα προς αποφυγην, αλλα δεν ειναι καλη οπως θα προσεξετε... Μετα αναρωτιεμαι γιατι καταληγω σε υπερφαγικο, αφου τα ξερω τα στραβα και τα αναποδα αν παραλειπεις γευματα, αν δεν εχεις αρκετη πρωτεινη και σαλατικο... Αλλα δε βαριεσαι βρε αδελφε, τρια χρονια πια εχω βοσκησει και εχω εξολοθρευση τα κοτοπουλα και τα αυγα τους... ας κανουν και αυτα ενα διαλλειμα...
Μαλλον βγαινει η κουραση... ε δεν θα σκασω κιολας, τρια πανω τρια κατω... φαση ειναι θα περασει... τα καλα τα νεα βεβαιως ειναι τα εξης (αυτο το λεω πιο πολυ για οσους εχουν καιρο που ακολουθουν προγραμμα διατροφης, πινκακι, μπλακ ακουστε και πανυγιριστε...) παρα τα υπερφαγικα και μιλαμε για βαρβατα υπερφαγικα με διαρκεια κανα 2μηνο τωρα... η ζυγαρια εφτασε ανωτατο τα 67 για να επανελθει σημερις μετα απο μια βδομαδα προσεγμενης (καπως) διατροφης στο παλιο καλο και ενδοξο 65! Τουτεστιν... το σωμα δεν ξεχνα ουτε τα πανω του ουτε τα κατω του... Ενα κουραγιο δρομος ακομα μεχρι το 58 αλλα που θα μου παει... θα το φτασω...
05-02-2015, 22:46 #5841
Καλησπέρα τσούπρες!!!
Nowwhat μου χαίρομαι που σε διαβάζω πιο αισιόδοξη!!! Έτσι να μπαίνεις να μας γράφεις να μαθαίνουμε νέα σου! Θα είναι πιο όμορφο να μοιράζεσαι τα γεύματά σου μαζί μας και να ανταλλάσσουμε απόψεις!! Όντως πλέον η ζυγαριά ανεβαίνει πιο δύσκολα το 'χω παρατηρήσει κ εγώ σε σχέση με παλαιότερες διατροφές που ακολουθούσα!! Π.χ. πέρσι δούλευα σε ζαχαροπλαστείο και γύρω στο 6μηνο έτρωγα ένα σωρό βλακείες. Έβαλα μόνο 5-6 κιλά. Πριν 3 χρόνια που ήμουν κ πιο μικρή ακόμα είχα βάλει σε ένα μήνα 10 κιλά! Τελπαν δε το σκέφτομαι και πολύ γιατί ξέρω ότι δε θα ξαναπαχύνω :P (διακαής πόθος). Και εγώ θέλω να πέσω κάτω από τα 60. Αλλά δε ξέρω αν θα γίνει. Μπορεί να συνεχίζω να χάνω λίπος αλλά επειδή ταυτόχρονα χτίζω μυς που έχουν πιο πολύ βάρος η ζυγαριά ίσως να μη πέσει και να φαίνεται μόνο στη λιπομέτρηση. Όπως και να έχει θέλω ακόμα 5 κιλά λίπους να χάσω αλλά βλέπουμε. Το μόνο που δε μ αρέσει στην απώλεια είναι ότι άρχισα να στεγνώνω στο πρόσωπο κάτι που μου το επισημαίνουν αρκετά τελευταία, ότι "έκοψα" και μου φαίνεται κάπως γιατί ανέκαθεν ήμουν μαγουλού.
Σήμερα
12:00 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κούπα γάλα
τζιμ ασκήσεις πόδια+20 λεπτά ελλειπτικό διάλλειματικό
15:45 2 αβγά βραστά στο τζιμ
18:00 170 γρ μοσχαράκι κοκκινιστό+ 85 γρ. καστανό ρύζι+ σαλάτα μαρούλι με λίγο λάδι
1 σειρά σοκολάτα 97%
22:00 γιαούρτι 2%+ 6 κ.σ. δημητριακά τύπου ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+ 1 πορτοκάλι
Αργότερα μάλλον θα πιώ ένα ποτήρι κεφίρ+ λίγα αμύγδαλα
Περίεργη μέρα από άποψη ωραρίων αλλά ξύπνησα αργά δε δούλευα κιόλας και πήγα με το πάσο μου χαχαχα
06-02-2015, 00:35 #5842
Κορίτσια μου καλησπέρα! Με πήρε από κάτω η δουλειά και τα τηλέφωνα και ενώ ήμουν βέβαιη ότι θα ήμουν χαλαρή τελικά δεν βγήκε! Δεν πειράζει όμως!
Nowwhat μια χαρά το ελέγχεις κι αυτό είναι το πιο σημαντικό! Δεν θυμάμαι που είχα διαβάσει πόσα χρόνια χρειάζονται για να αποκτήσει μνήμη το κορμί! Πάντως ρε παιδιά σκεφτόμουν δυο φίλους που στο παρελθόν είχαν πολλά κιλά ο ένας 153 ο άλλος 120. Πήγαν σε ένα διαιτολόγο κι οι δυο λιμοκτόνησαν και έφτασαν κι οι δυο στα 78. Μιλάμε για θρίαμβο. Τα διατήρησαν με πολύ μικρή απόκλιση για μια πενταετία. Μέχρι που τους ξαναείδα πρόσφατα κι έπαθα σοκ. Είχαν πάρει πίσω σχεδόν όλα τα κιλά. Τώρα πια δεν είμαστε τόσο φίλοι όσο παλιά ψιλοχαθήκαμε για αρκετά χρόνια και δεν ήιθελα να τους ρωτήσω τι συνέβη. Αλλά δεν σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα! Βέβαια πιστεύω ότι σημαντικό λάθος και των δυο ήταν ο τρόπος που έχασαν το βάρος με δίαιτα τύπου άτκινς και κάτι μέρες δήθεν αποτοξίνωσης μόνο με μήλα. Αλλά και πάλι δεν παύει να είναι απογοητευτικό και να με βάζει σε σκέψεις!!
Αγαπημένη Πίνκ ωραία η διατροφή! Αλλά μην το παρατραβήξεις και μου αποστεωθείς!!!
Σουσουδάκι έχουν πλάκα τα πόστ με την Ναταλί και την Νανά! Μαρούλι που είσαι;ωραίες κι οι δικές σου μαντεψιές έχω γελάσει πολύ! Παραθέτω και δικά μου σημερινά κατορθώματα!
Πρωί: βρωμοπιτάκι με ταχίνι και μέλι και γάλα!
Μεσημέρι: σαλάτα λάχανο, καρότο, τυρί, 2 φέτες ψωμί
Απόγευμα: μήλο αμύγδαλα γιαούρτι
Βράδυ μπάμιες με κοτόπουλο στήθος και 40 γρ. Ψωμί
Απόψε θα το ξενυχτήσω οπότε ένα γάλα ακόμη θα το πιώ!
06-02-2015, 06:46 #5843
Με πήρε ο ύπνος χθες (?)!
να και τα δικά μου τα χθεσινά
π. 2 φέτες σίκαλης 2κτγ ταχινομελο 1 μανταρίνι 1 ποτήρι γάλα και μια φέτα κεικ
δ. 1 μπαρα κουάκερ 1 χυμο κουτάκι χωρις πρόσθετη ζάχαρη
δ. 10 μύγδαλα και 2 δαμάσκηνα
μ. γκιουβετσι με μοσχάρι και κριθαρακι μπροκολο σαλατα
β. ενα ψωμακι (λευκό φάουλ) και φέτα με χαμηλά λιπαρά
06-02-2015, 12:56 #5844
Καλημέρα κορίτσια!
Μαρουλένια αν έβαζες και κανένα σαλατικό ή φρούτο το βράδυ θα ήταν ακόμα καλύτερα! Τα πήγες πολύ καλά!
Μπεσμπαμπ μου μπα δε νομίζω να έχω κίνδυνο να αποστεωθώ!! Δε θα μ αφήσει το κορμί μου, είναι γενετικά ρυθμισμένο να τα χει τα κιλάκια του χαχαχα Πολύ ωραία η διατροφή σου κ πάλι!!
06-02-2015, 21:12 #5845
Γεια σε ολα τα κοριτσια
Μπεσμπαμπ μια χαρα η διατροφη...
Μαρουλενια αν η μπαρα δημιτριακων ειναι του εμποριου καλυτερα να την προσεξης συνηθως κρυβουν ζαχαρη, υπο αλλη μορφη οποτε δεν προσφερει πολλα παρολαυτα για ωρα αναγκης καλη ειναι...
Πινκακι υποδειγμα διατροφης και υγειας εισαι... τωρα για το πρωσοπο και μενα ειχε και εχει κοψει πολυ ειδικα τα μαγουλα και ο λαιμος και δεν ξερω γιατι ... δεν ειναι οτι ειναι ασχημο αλλα μου κανει εντυπωση αφου εχω λιπος στην κοιλιτσα ακομα γιατι δεν περνει απο κει και περνει απο το λιπακι στο μαγουλο... χαχαχχα... μαλλον εκει φαινεται πιο πολυ η διαφορα γιατι δεν εχει και πολυ πραμα να παρει...
Στα σημερινα,
Πρωι: Μια φετα γερμανικο ψωμι+1 αυγο βραστο+ 5 αμυγδαλα+10 κραμπερι
Ενδιαμεσο: Μια φετα γερμανικο ψωμι+ 2 φετες γαλοπουλα
Μεσημερι: Μιση κουπα καστανο ρυζι βραστο+ 1/2 φιλετο σολομο ψητο
Ενδιαμεσο: 5 κασιους+ 15 κραμπερι+ 1 μπαρα σοκολατα 80%κακαο
Βραδυ: 3 φετες γαλοπουλα+1 παξιμαδακι κριθινο... Θα συμπληρωσω αργοτερα και μισο γιαουρτακι...
Οπως βλεπεται αποφευγω σαλατικα και φρουτα, εχω ενα θεματακι με το εντερο και μαλλον οπως φαινεται θα πρεπει να κοψω και το γερμανικο ψωμι και το ρυζι γενικα οτι εχει πολλες φυτικες ινες ... να δω τι θα τρωω... αναμενω απαντησεις απο τον γιατρο την Δευτερα επ αυτου... ευτυχως η βρωμη σε περιορισμενη ποσοτητα μου ειπε επιτρεπεται και αυτο οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι τον επρηξα πιο πολυ απο οτι επρηξε εμενα το εντερο μου οτι εγω βρωμη θα τρωω δεν παει να λεει ... απο λαχανικα το μονο που επιτρεπεται ειναι η πατατα και το καροτο, οτι δεν συμπαθω δηλαδη... και απο φρουτα μπανανα ... τα νυχια μου θα τρωω μαλλον μεχρι να μου περασει...
07-02-2015, 01:05 #5846
Ελπίζω να λυθεί γρήγορα το θεματάκι σου με το έντερο Ναου μου! Ξέρω πόσο ζόρι είναι!! Ωραία η διατροφή σου!! Σ ευχαριστώ για το "υπόδειγμα διατροφής και υγείας".
Να δω πότε θα ισορροπήσω και ψυχικά/ συναισθηματικά. Πότε θα σταματήσω να στεναχωριέμαι δε ξέρω και να επηρεάζομαι από ανθρώπους που δε μου αξίζουν. Ευτυχώς πλέον έχω μάθει να τα ξεχωρίζω από τη διατροφή.
Τα σημερινά μου
12:00 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κούπα γάλα
15:00 1 μπανάνα+1 χούφτα αμύγδαλα
τζιμ μισή ώρα βάρη πλάτη+45 λεπτά trx
17:30 1 λαβράκι στο φούρνο με 1 πατάτα μεγάλη, καρότο, κρεμμύδι και κόκκινη σάλτσα+ 1 μπολ σαλάτα μαρούλι
21:00 1 γιαούρτι 2%+6 κ.σ. ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+1 πορτοκάλι+2 σειρές σοκολάτα 97 % (δε πρόλαβα να το φάω όλο γιατί βγήκα οπότε το συνέχισα στις 00:30 )
Καληνύχτα κούκλες!!
07-02-2015, 07:59 #5847
Περαστικά σου Nowhat :0 Προσπάθησε να μην το αφήσεις να σε επηρεάσει ψυχολογικά..
Besbab η μπάρα έγραφε πίσω 23,6 γρ υδατανθρακες εκ των οποίων σακχαρα 5,3. Είναι από αυτές με τη βρώμη.. Σου μοιαζει πολύ βλαβερή; Αν καταφέρω να βάλω σε μια τάξη το πρόγραμμα μου τι να κάνω θα κάνω και μόνη μου μπάρες...
Πινκιώμ ποιος σε στεναχωρησε πες μου ποιος να πάω να τον περιλάβω. Τι ωραίο αυτό που έχεις πετύχει που έχεις αποσυνδέσει τ φαγητό με τα συναισθήματα!! Μπράβο μπραβο μπράβο και φτου φτου φτου μη σε ματιάσω!!!
Η σουσουδένια κι η μπλακ μου φαίνεται κάνουν τρελο γουικέντ....
και τα δικά μου χθεσινά λοιπόν:
π. 2 φέτες σίκαλης 2κτγ ταχινομελο 1 μανταρίνι 1 ποτήρι γάλα και μια φέτα κεικ
δ. 1 μπαρα κουάκερ
δ. 5 μύγδαλα και 2 δαμάσκηνα
μ. μισό πορτοκάλι, μισό μανταρίνι, μισό μήλο, ψητό κοτόπουλου και ψωμί
β. μισό ψωμάκι (σαντουιτσ) σιζαρς σαλαντ με τα χεράκια μου
το ζητημα μου είναι ότι μετά το μεσημεριανο δε χορταίνω εύκολα... και σχεδόν μετά από μιάμιση με δύο ώρες θέλω να ξαναφάω και το βραδινό. Από τη μία είναι καλό γιατί τρώω νωρίς το βραδινό και μετά νιώθω χορτάτη, δε θέλω να φάω άλλο, από την άλλη δεν εχω υπομονή να περιμένω να έρθει η ώρα μου για την τριάδα...
07-02-2015, 10:47 #5848
ναι συγκλονιστικό σκ προβλέπεται.
όλη την εβδομάδα περίμενα περίοδο(με πριμολούτ) κ με πονούσε το στήθος. το μόνο που έκανα ήταν να κάθομαι στο καναπέ κ να καταναλώνω ξηροκάρπια με δημητριακά και γάλα και κανά τοστ για αλλαγή γεύσης
ούτε περπάτημα ούτε τίποτα!
τώρα είμαι στην δεύτερη μέρα περιόδου κ ελπίζω να ξεπριστώ σύντομα. τέσπα. TMI
μαρουλέν αν τρως το πρωινό σου νωρίς κατά τις 8 κ το μεσημεριανό σου μετά τις 3 λογικό να πέσει πείνα. θα μπορούσες στο δεύτερο σνακ να έτρωγες κ ένα αυγό ή ένα γιαούρτι. κ στο μεσημεριανό όλα ωραία βρε παιδί αλλα χωρίς καθόλου καλά λιπαρά. δηλαδή θα μου άρεσε αντί για το ψωμί να έτρωγες μια πατάτα βραστή με λίγο λάδι.
αυτά ,το είπα το μακρύ κ το κοντό μου
κατά τάλλα τέλεια τέλεια
πινκ τι έγινε? ποιος είναι ο φταίχτης? κανά λιαγκόπαιδο?
07-02-2015, 13:53 #5849
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ!! Λιαγκόπαιδο είναι ο φταίχτης για... Συνήθως για κάτι τέτοιους στεναχωριόμαστε τα κοριτσάκια. Είμαι ευαίσθητη γαμώτο, αλλάζει αυτό; Για μια φορά στη ζωή μου θα ήθελα να ήμουν αναίσθητη!! Κλαψ κλαψ
07-02-2015, 14:01 #5850
Καλημέρα ζουζούνες!!
Νάου ζόρικο πράγμα το έντερο! Έχω πάει δυο τρεις φορές νοσοκομείο με δαύτο τη μια πολύ άσχημα μάλιστα ούτε να το θυμάμαι δε θέλω! Δυστυχώς σε περιόδους κρίσης τα φρέσκα λαχανικά κάνουν ζημιά. Κολοκυθάκι βραστό, πατάτα και καρότο είναι τα μόνα που επιτρέπονται. Από φρούτα μπανάνα και μήλο ψητό. Όμως κακά τα ψέματα το πιο σημαντικό απ'όλα με το έντερο είναι η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!! Αν δεν φτιάξει αυτή το έντερο δεν γίνεται καλά! Προσπάθησε όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι! Κι ένα περπατηματάκι καλό κάνει!
Μαρουλί θα το ξαναπώ θέλει λιγότερους υδατάνθρακες και περισσότερη πρωτείνη! Οι πολλοί υδατάνθρακες σε κάνουν να πεινάς! Δηλαδή το πρωί αφού τρώς το πρωινό σου 2 φέτες ψωμί, μέλι, φρούτα τα οποία όλα μεταφράζονται σε ζάχαρη στον οργανισμό ανεξάρτητα αν έχουν βιταμίνες κτλ τι την θες τη φέτα κέικ οεο;; Αν ντε και καλά θες να την φας άστην 2- 2.5 ώρες αργότερα και φάτην με γάλα ή γιαούρτι σαν σνακ! Το μεσημέρι τρώς κοτόπουλο με φρουλτα και ψωμί; Τα φρούτα πρέπει μα γίνουν σαλάτα. Την μπάρα πάλι υδατάνθρακας την τρως μόνη της μετά πάλι. Προσπάθησε να μειώσεις υδατάνθρακες και να αυξήσεις πρωτείνη αλλιώς δεν θα χορταίνεις!
Μαντάμ περνάμε συγκλονιστικά κι αυτό φαίνεται και προς τα έξω!!
Εγώ σήμερα έχω γυμναστική το απογευματάκι οπότε έχω κάτι να περιμένω γιατί κατά τα άλλα βαριέμαι και που υπάρχω χαχα!!
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία