Results 5,911 to 5,925 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
16-02-2015, 22:15 #5911
Originally posted by pink_90
Ναι πάντα είχα ασταθή κύκλο απλά άργησα να ανακαλύψω λίγο ότι έχω τέτοιο θέμα γιατί έλεγα εφηβεία, άγχος, σχολεία κλπ είναι φυσικό να μην έχει σταθεροποιηθεί... Είχα κουλά του τύπου καθυστέρηση 2-3 μήνες, περίοδο 2 φορές το μήνα, περίοδο για ένα μήνα συνεχόμενα και πονούσα γενικώς πάρα πολύ σε σημείο να μη θέλω να βγαίνω από το σπίτι. Φοιτήτρια πια ανακαλύπτω ότι έχω πολυκυστικές ξεκινάω αντισυλληπτκά ρυθμίζονται όλα φυσικά αλλά με τι κόστος; Τόσες ορμόνες, με ανησυχεί αυτό... αλλά και το να μην έχεις περίοδο ούτε αυτό είναι υγιές...πφφφ δε ξέρω τι θα γίνει.
Ελένη καλωσήρθες στο τόπικ μας. Απ' όσο βλέπω δεν ακολουθείς το συγκεκριμένο μοντέλο διατροφής με τα τρίωρα και τις τριάδες/δυάδες. Διάβασε αν θέλεις τις πρώτες σελίδες να πάρεις μερικές ιδέες γιατί απ' όσο βλέπω αυτό που τρως είναι πολύ λίγα και ένα δίκιο ο αδερφός σου το έχει. Δεν πρέπει να στερούμαστε πολύ γιατί μακροπρόθεσμα αυτό θα έχει αντίθετες συνέπειες. Ό,τι θελήσεις είμαστε εδώ
- 16-02-2015, 22:25 #5912
Ναι πάντα είχα ασταθή κύκλο απλά άργησα να ανακαλύψω λίγο ότι έχω τέτοιο θέμα γιατί έλεγα εφηβεία, άγχος, σχολεία κλπ είναι φυσικό να μην έχει σταθεροποιηθεί... Είχα κουλά του τύπου καθυστέρηση 2-3 μήνες, περίοδο 2 φορές το μήνα, περίοδο για ένα μήνα συνεχόμενα και πονούσα γενικώς πάρα πολύ σε σημείο να μη θέλω να βγαίνω από το σπίτι. Φοιτήτρια πια ανακαλύπτω ότι έχω πολυκυστικές ξεκινάω αντισυλληπτκά ρυθμίζονται όλα φυσικά αλλά με τι κόστος; Τόσες ορμόνες, με ανησυχεί αυτό... αλλά και το να μην έχεις περίοδο ούτε αυτό είναι υγιές...πφφφ δε ξέρω τι θα γίνει.
Ελένη καλωσήρθες στο τόπικ μας. Απ' όσο βλέπω δεν ακολουθείς το συγκεκριμένο μοντέλο διατροφής με τα τρίωρα και τις τριάδες/δυάδες. Διάβασε αν θέλεις τις πρώτες σελίδες να πάρεις μερικές ιδέες γιατί απ' όσο βλέπω αυτό που τρως είναι πολύ λίγα και ένα δίκιο ο αδερφός σου το έχει. Δεν πρέπει να στερούμαστε πολύ γιατί μακροπρόθεσμα αυτό θα έχει αντίθετες συνέπειες. Ό,τι θελήσεις είμαστε εδώ
16-02-2015, 22:50 #5913
Κορίτσια αγαπημένα γειά σας και χαρά σας!!
Εντάξει την τελευταία εβδομάδα μου χτυπιέται η τρέλα με όλα τα σπαστικά που συμβαίνουν! Ευτυχώς η σύνδεση αποκαταστάθηκε! Τους πήρε μια εβδομάδα ναρθουν οι Οτεπιπλ στο σπίτι να τσεκάρουν!! Ντάξει μιλάμε πιο αργοί κι από τον αργό θάνατο! Φτιάχτηκε και το αυτοκίνητο για να ανακαλύψω βέβαια σήμερα ότι προσπάθησαν να το κλέψουν χτες βράδυ καταστρέφοντας την κλειδαριά! Μου χει έρθει κάπως όλο αυτό αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη!
Στα δικά μας τώρα έχω κάνει 4 φορες΄ γυμναστική ήδη κι ανεβαίνω μες τη χαρά στη ζυγαριά για να διαπιστώσω ότι έχω πάρει ενάμισι κιλό! Σούπερ σούπερ τι όχι; Μα είμαι στον όγκο! Τεσπα δεν αποθαρρύνομαι και συνεχίζω δυναμικά διατροφή και γυμναστική!!
Τα δικά μου σήμερα:
Πρωί: 2 φέτες ψωμί με ταχίνι μέλι και γάλα
Μεσημέρι: 1 τοστ και 1 μήλο ( σε πολύωρο μίτινγκ στη δουλειά όχι δεν ήμουν στο eurogroup)
Απόγευμα: 1 φρυγανιά τυρί κασέρι λάιτ και 1 χυμό πορτοκάλι
Βράδυ: 1 πίτα αλάδωτη και δυο καλαμάκια κοτόπουλο συν πολλή σαλάτα λάχανου
Κορίτσια μου δεν έχω κόμμεντς για σας γιατί δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω! Θα το κάνω και θα επανέλθω!
Μέχρι τότε keep feeling fascination!!!
16-02-2015, 23:03 #5914
Ελένη είναι τεκμηριωμένα η πιο σωστή και ολοκληρωμένη άποψη περί διατροφής που μπορεί να υπάρξει. Κυρίως γιατί είναι ένα μοντέλο διατροφής που μπορεί να το κάνει ο καθένας ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλλου κλπ αφού είναι απλά η εφαρμογή κανόνων υγιεινής διατροφής χωρίς στερήσεις και υστερίες. Είναι ουσιαστικά μια διατροφική εκπαίδευση που θα ακολουθηθεί για όλη τη ζωή. Αποτελέσματα στη ζυγαριά δε βλέπεις εκπληκτικά, η απώλεια είναι αργή αλλά σταθερή. Τα αποτελέσματα φαίνονται όμως πάνω σου γιατί χάνεις λίπος-πόντους. Το σώμα διαμορφώνεται θεαματικά!
Μαντάμ μου εντάξει εκτός από κανά 2 παρασπονδίες σούπερ!!
Μπεσμπαμπ μου τι να πω υπομονή για το αμάξι εύχομαι να ήταν το τελευταίο. Όσο για τη ζυγαριά τα έχουμε πει ας την κατά μέρους να ησυχάσεις. Απόλαυσε τα ευεργετικά οφέλη της άσκησης στο έπακρο. Και εμένα με έδειξε σχεδόν ένα κιλό πάνω εχτές και σήμερα κάποιος μου είπε ότι αδυνάτισα και άλλο. Άρα;;;
Τα σημερινά μου:
10:15 3 μικρούλες φέτες ψωμί εσσαίων+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+ 1 κούπα γάλα
τζιμ βάρη ακήσεις πόδια+ώμους
14:45 πένες ολικής 250 γρ περίπου+ 170 γρ κιμά+ ντομάτα με λίγο λάδι (παράφαγα η αλήθεια είναι)
18:30 1 γιαούρτι 2%+1 πορτοκάλι+λίγα κάσιους+1 χούφτα φουντούκια
22:30 σαλάτα μαρούλι+2 αβγά+30 γρ κασέρι 5%+2 παξιμαδάκια κριθαρένια μικρά+σος ξύδι,μουστάρδα, λάδι, 1 κ.γλ. μέλι τέλεια ήταν το ευχαριστήθηκα!!
16-02-2015, 23:11 #5915
Ελένη είναι τεκμηριωμένα η πιο σωστή και ολοκληρωμένη άποψη περί διατροφής που μπορεί να υπάρξει. Κυρίως γιατί είναι ένα μοντέλο διατροφής που μπορεί να το κάνει ο καθένας ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλλου κλπ αφού είναι απλά η εφαρμογή κανόνων υγιεινής διατροφής χωρίς στερήσεις και υστερίες. Είναι ουσιαστικά μια διατροφική εκπαίδευση που θα ακολουθηθεί για όλη τη ζωή. Αποτελέσματα στη ζυγαριά δε βλέπεις εκπληκτικά, η απώλεια είναι αργή αλλά σταθερή. Τα αποτελέσματα φαίνονται όμως πάνω σου γιατί χάνεις λίπος-πόντους. Το σώμα διαμορφώνεται θεαματικά!
Μαντάμ μου εντάξει εκτός από κανά 2 παρασπονδίες σούπερ!!
Μπεσμπαμπ μου τι να πω υπομονή για το αμάξι εύχομαι να ήταν το τελευταίο. Όσο για τη ζυγαριά τα έχουμε πει ας την κατά μέρους να ησυχάσεις. Απόλαυσε τα ευεργετικά οφέλη της άσκησης στο έπακρο. Και εμένα με έδειξε σχεδόν ένα κιλό πάνω εχτές και σήμερα κάποιος μου είπε ότι αδυνάτισα και άλλο. Άρα;;;
Τα σημερινά μου:
10:15 3 μικρούλες φέτες ψωμί εσσαίων+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+ 1 κούπα γάλα
τζιμ βάρη ακήσεις πόδια+ώμους
14:45 πένες ολικής 250 γρ περίπου+ 170 γρ κιμά+ ντομάτα με λίγο λάδι (παράφαγα η αλήθεια είναι)
18:30 1 γιαούρτι 2%+1 πορτοκάλι+λίγα κάσιους+1 χούφτα φουντούκια
22:30 σαλάτα μαρούλι+2 αβγά+30 γρ κασέρι 5%+2 παξιμαδάκια κριθαρένια μικρά+σος ξύδι,μουστάρδα, λάδι, 1 κ.γλ. μέλι τέλεια ήταν το ευχαριστήθηκα!!
16-02-2015, 23:17 #5916
Καταλαβαίνω πως το λες αλλά θέληση να υπάρχει κ όλα γίνονται. Πέρσι έφευγα από το σπίτι μου 8.30 το πρωί και γυρνούσα 11.00 το βράδυ λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων. Ήθελε προετοιμασία σίγουρα, το ταπεράκι πήγε σύννεφο αλλά επειδή ήμουν αποφασισμένη το κράτησα.
16-02-2015, 23:26 #5917
Καταλαβαίνω πως το λες αλλά θέληση να υπάρχει κ όλα γίνονται. Πέρσι έφευγα από το σπίτι μου 8.30 το πρωί και γυρνούσα 11.00 το βράδυ λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων. Ήθελε προετοιμασία σίγουρα, το ταπεράκι πήγε σύννεφο αλλά επειδή ήμουν αποφασισμένη το κράτησα.
16-02-2015, 23:37 #5918
Κοίτα επειδή έχω ήδη χάσει 32 κιλά προς το παρόν δεν έχω σαν στόχο να χάσω άλλα κιλά με δίαιτα τουλάχιστον. Τρώω αρκετά αλλά κάνω καθημερινή και πολλή γυμναστική οπότε χάνω γύρω στο 1 κιλό το μήνα χωρίς ακρότητες. Ιδανικά θέλω να χάσω άλλα 5 κιλά λίπους περίπου αλλά δε βιάζομαι όσο μου πάρει. Τι να κάνεις αν θέλεις να προσέξεις θα πέσει τάπερ!! Είναι η μόνη λύση!! Αλλά συνηθίζεται!!
16-02-2015, 23:41 #5919
Κοίτα επειδή έχω ήδη χάσει 32 κιλά προς το παρόν δεν έχω σαν στόχο να χάσω άλλα κιλά με δίαιτα τουλάχιστον. Τρώω αρκετά αλλά κάνω καθημερινή και πολλή γυμναστική οπότε χάνω γύρω στο 1 κιλό το μήνα χωρίς ακρότητες. Ιδανικά θέλω να χάσω άλλα 5 κιλά λίπους περίπου αλλά δε βιάζομαι όσο μου πάρει. Τι να κάνεις αν θέλεις να προσέξεις θα πέσει τάπερ!! Είναι η μόνη λύση!! Αλλά συνηθίζεται!!
16-02-2015, 23:47 #5920
Ναι μπορώ να πω ότι είναι πολύ όμορφο συναίσθημα!! Βέβαια πάντα θα υπάρχουν στιγμές που θα βλέπω τις ατέλειες αλλά είμαι πολύ περήφανη για μένα(κάτι που ομολογώ πρώτη φορά ακόμα κ στον εαυτό μου!) Εσύ; τι στόχο έχεις, πόσα κιλά είσαι;
16-02-2015, 23:52 #5921
Ναι μπορώ να πω ότι είναι πολύ όμορφο συναίσθημα!! Βέβαια πάντα θα υπάρχουν στιγμές που θα βλέπω τις ατέλειες αλλά είμαι πολύ περήφανη για μένα(κάτι που ομολογώ πρώτη φορά ακόμα κ στον εαυτό μου!) Εσύ; τι στόχο έχεις, πόσα κιλά είσαι;
16-02-2015, 23:56 #5922
Γειά σου Πινκάκι με τα ψωμιά των Εσσαίων!! Ελεν καλωσήρθες κι από μένα! Σε όσα σου είπε η Πινκ είχε δίκιο γι αυτή τη διατροφή! Εγώ που γκρινιάζω για τη ζυγαριά ξέρω πολύ καλά ότι τα κιλά που δείχνει δεν έχουν καμμία σχέση με το πως δείχνω και με το νούμερο που φοράω! Φορώ τζιν που το είχα πάρει σε μείον 10 κιλά από όσο δείχνει η ζυγαριά σήμερα! Εγώ το έχω φιλοσοφήσει το πράγμα μετά από απειρες προσπάθειες δίαιτας! Αν δε βρούμε ένα μοτίβο υγιεινής διατροφής που θα την κάνουμε εφόρου ζωής κι αν δεν βάλουμε άσκηση στην καθημερινότητα μας δεν υπάρχει καμία ελπίδα να χάσουμε το επιπρόσθετο βάρος και σημαντικότερο να το διατηρήσουμε! Όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε κατά την ταπεινή μου άποψη!! Δίαιτες για να χαθεί το βάρος μπορεί κάποιος να βρει και πιο εύκολες και πιο στερητικές αλλά προσωπικά μετά από απίστευτα πειράματα κατέληξα ότι καμία δεν είναι αποτελεσματική μακροπρόθεσμα γιατί δεν σε εκπαιδεύει! Αυτά τα ολίγα από μένα και θα επανέλθω!
17-02-2015, 00:05 #5923
Originally posted by Besbab
Γειά σου Πινκάκι με τα ψωμιά των Εσσαίων!! Ελεν καλωσήρθες κι από μένα! Σε όσα σου είπε η Πινκ είχε δίκιο γι αυτή τη διατροφή! Εγώ που γκρινιάζω για τη ζυγαριά ξέρω πολύ καλά ότι τα κιλά που δείχνει δεν έχουν καμμία σχέση με το πως δείχνω και με το νούμερο που φοράω! Φορώ τζιν που το είχα πάρει σε μείον 10 κιλά από όσο δείχνει η ζυγαριά σήμερα! Εγώ το έχω φιλοσοφήσει το πράγμα μετά από απειρες προσπάθειες δίαιτας! Αν δε βρούμε ένα μοτίβο υγιεινής διατροφής που θα την κάνουμε εφόρου ζωής κι αν δεν βάλουμε άσκηση στην καθημερινότητα μας δεν υπάρχει καμία ελπίδα να χάσουμε το επιπρόσθετο βάρος και σημαντικότερο να το διατηρήσουμε! Όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε κατά την ταπεινή μου άποψη!! Δίαιτες για να χαθεί το βάρος μπορεί κάποιος να βρει και πιο εύκολες και πιο στερητικές αλλά προσωπικά μετά από απίστευτα πειράματα κατέληξα ότι καμία δεν είναι αποτελεσματική μακροπρόθεσμα γιατί δεν σε εκπαιδεύει! Αυτά τα ολίγα από μένα και θα επανέλθω!
17-02-2015, 00:34 #5924
Κοίτα η διατροφή δεν αποκλείει ένα γλυκό μια στις τόσες Έλεν μου αλλά το θέμα είναι πότε και πως θα το φας και τι επιλογή γλυκού θα κάνεις! Σε καθημερινή βάση δεν παίζει να τρως γλυκά εκτός αν κάνεις 2-3 ώρες γυμναστική οπότε οκ! Μια στις τόσες ένα γλυκάκι δεν θα βλάψει! Εγώ πια αν θέλω να φάω κάτι τέτοιο δεν θα πάω στο περίπτερο να το προμηθευτώ! Θα προτιμήσω κάτι σπιτικό ή από ένα καλό ζαχαροπλαστείο! Τα Χριστούγεννα πχ έφαγα γλυκό αλλά πρόσεξα στα άλλα γεύματα λίγο περισσότερο!!Όλα επιτρέπονται σε λογικές ποσότητες και στο σωστό timing!
17-02-2015, 00:39 #5925
Ελένη αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!! Κάτι ξέρουν οι παλιοί!! Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το πιστέψουμε κ να το οραματιστούμε! Σε όλα τα υπέροχα πράγματα όμως χρειάζεται υπομονή, επιμονή και προσωπικός μόχθος και ο αγώνας που καταβάλουμε τα κάνει τόσο υπέροχα μετά. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να κατακτάς το όνειρο επειδή πάλεψες. Η ευχαρίστηση από τα εύκολα δοσμένα ξεθωριάζει γρήγορα. (Σαν το Μαρτιν Λουθερ Κινγκ ακούστηκα τώρα χαχαχα)
Εγώ που λες τα κιλά ξεκινώντας από τα 95 τα έχασα σε διάστημα 3,5 χρόνων με σκαμπανεβάσματα φυσικά, υπήρχαν κ περίοδοι 6 μηνών που δε πρόσεχα. Σοβαρή προσπάθεια κ πλεον έχοντας πάθει λοβοτομή (δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς) κάνω εδώ και 8-9 μήνες όπου πραγματικά έχω αλλάξει τρόπο ζωής κ ξέρω ότι από εδώ κ πέρα αυτή θα ναι η διατροφή μου. Εξαντλητικές δίαιτες έχω κάνει γενικά αλλά πλεον όχι γι αυτό κ διατηρώ την απώλεια κ συνεχίζω. Αυτό που έχει αλλάξει ριζικά είναι ότι έχω βάλει την καθημερινή γυμναστική στη ζωή μου. Και εγώ πάντως με τα γλυκά την έπαθα το φαγητό ποτέ δεν το είχα σε υπόληψη.
Μπεσμπαμπ μου τι με πέρασες καμιά χτεσινή;; φυσικά κ ψωμί εσσαίων τς τς τς :P
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία