Results 5,971 to 5,985 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
25-02-2015, 10:04 #5971
παϊδάκια μαρουλένια ναι! μιλάμε είμαι η χειρότερη μαθήτρια εδώ! χθες μου φαίνεται πού καλή εμένα η διατροφή σου!
κ έφαγα κ πατάτες κ κοκα κόλες κ κρασιά.
το πλήρωσα με την ζυγαριά να ανεβαίνει ραγδαία την τρίτη το πρωί στα 78,3 κ εχθές που επανήλθα σε πιο νορμάλ διατροφή ξαναγύρισα στα 77 κ κάτι
αυτό που κατάλαβα είναι οτι πιο πολύ μου στοίχισε το αλκοόλ και τα αναψυκτικά παρά τα αρνιά κ τα κατσίκια, όπως και μια πρόστυχη λαγάνα χειροποίητη μεν ,της μαμάς μου, η οποία ήταν πεντανόστιμη αλλά είχε πολύ λάδι κ αλάτι.
χθες τι έφαγα
π: γάλα με δημητριακά κ 2 μανταρίνια
δ: λαγάνα με κασέρι κ 2 μανταρίνια
μ:λάχανο σαλάτα ,2 αυγά,λαγάνα
γιαούρτι λίγο βρώμη κ μέλι
α: μπανάνα
β:λαγάνα με κασέρι
β:1 μπιφτέκι
πολύ χάλια νομίζω αλλά ήταν μέρα προσαρμογής
μπλακ πόσο καιρό προσπαθείς με αυτή την διατροφή, θα μας έχεις πει αλλά ξεχνάω κ μπερδεύω. επίσης από την αρχή ήσουν τύπος κ υπογραμμός ή στην πορεία άρχισες να καταφέρνεις να αποχωρίζεσαι τα επεξεργασμένα?
- 25-02-2015, 10:28 #5972
Originally posted by Μαντάμ σου σου
παϊδάκια μαρουλένια ναι! μιλάμε είμαι η χειρότερη μαθήτρια εδώ!
κ έφαγα κ πατάτες κ κοκα κόλες κ κρασιά.
το πλήρωσα με την ζυγαριά να ανεβαίνει ραγδαία την τρίτη το πρωί
25-02-2015, 11:55 #5973
Good morning!! Black μου μην ανησυχείς δε το παρακάνω, θα μπορούσα το πρωί να κάνω το αερόβιο μετά τα βάρη κ να ήταν μια προπόνηση, πρώτη φορά το έκανα, έτυχε! Σήμερα όμως δε θα κάνω
Όσο για τα αυγουλάκια τα έφαγα σκέτα γιατί μετά το αερόβιο ο οργανισμός για να συνεχίσει τις καύσεις θέλει σκέτη πρωτεΐνη για 1,5 ώρα περίπου. Αν φας υδατάνθρακα σταματάνε κ μένεις σ αυτά που έκαψες κατά τη διάρκεια της προπόνησης! Μανταμίτσα εντάξει τα ξέρεις τα λάθη σου, από σήμερα καλύτερα. Μαρούλι βλέπω βελτίωση, εύγε!
25-02-2015, 18:07 #5974
Αχ πολύ κουράγιο μου δίνετε...
Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει τελευταία είναι πως όταν τρώω ζυμαρένια ή ζαχαρένια πράματα στο στόμα μου νιώθω μια απαίσια γλυκερή γεύση μετά.. Βέβαια ακόμα δεν έχει γίνει αιτία να μην τα αναζητώ.. Αλλά ξέρω εγώ; Σαν ο οργανισμός μου να προσπαθεί να κάνει διάλογο μαζί μου και για πρώτη φορά δειλά δειλά να τον ακούω
25-02-2015, 19:42 #5975
good for you girl!! το ν' ακούμε το σώμα μας είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε!!
26-02-2015, 01:31 #5976
Καλησπέραααα
Σήμερις!
11:30 3! φέτες ψωμί+2 κ.σ ταχίνι+2 κ.σ. μέλι+1 κούπα γάλα
14:00 κοτόπουλο σούβλας στήθος+λίγα χόρτα+λίγο λάχανο
17:45 1 μπανάνα+1 χούφτα αμύγδαλα
20:00 4 γιουβαρλάκια(150 γρ)+σούπα+λίγο λάχανο
00:00 1 κούπα γάλα
περπάτημα 2 χλμ σε 18 λεπτά+μετά απ αυτό γρήγορο ανέβασμα 4 ορόφων :P
26-02-2015, 07:00 #5977
Καλημέρα
π. Σπανακόπιτα με μανιτάρια και φύλλο ολικής
δ. 5 μυγδαλα, 1 καρύδι, 2 δαμάσκηνα ξερά
δ. μπάρα με κράνμπερι και μια άλλη σταφίδα δε θυμάμαι πως τη λέγαν που σύμφωνα με το ξηροκαρπαδικο δεν είχε ζάχαρη
μ. 3 φέτες του τοστ σίκαλης 2 φέτες κασέρι με λίγα λιπαρά και μουστάρδα, 2 σοκολατάκια μαύρα, 1 ποτήρι χυμό
β. κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι, σαλάτα πολίτικη, ένα κομμάτι σπανακόπιτα, 2κτγ ταραμοσαλατα, 2 σοκολατάκια μαύρα (βράδυ 6.00 το απογευμα σκεφτείτε..)
26-02-2015, 11:17 #5978
Καλημέρα μαρουλί!! Θέλω τη συνταγούλα από τη σπανακόπιτα πληζζζ!!
27-02-2015, 07:08 #5979
Καλημέρα τσούπρες,
Πού είναι η μαμασίτα μας; Ελπίζω να είναι καλά...
Πινκ την πίτα την πήρα από ένα μαγαζί :blush: που προσπαθεί γενικά να πουλήσει "ποιοτικά" έτοιμα φαγητά..
Αλλά μου έδωσες ιδέα για να βρω τρόπο να μάθω να φτιάχνω κι εγώ...
π. Σπανακόπιτα σπιτική και 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
δ. κουλούρι ολικής 1 κουτάκι χυμό χωρίς προσθετη ζαχαρη
δ. μυγδαλα καρύδια ξερά δαμάσκηνα (δεν τα μέτρησα, αλλά δεν ήταν περισσότερα στο σύνολο τους από μια χούφτα)
μετά περάσαν 6 ώρες μέχρι να ξαναφάω
Εκεί στο μεταίχμιο μέχρι να φτάσω σπίτι έφαγα μισό πακέτο με πατατάκια από ρεβύθι (μια βλακεία και μισή ήταν) και μερικά καβουροπατατάκια
β. Σπανακόρυζο, τυρί, ψωμάκι (λευκό) και 2κτγ ταραμά
27-02-2015, 07:51 #5980
Κορίτσιααααα γιούχου! Τα ζόμπι επιστρέφουν! Εντάξει δεν υπάρχει αυτό! Δεν συμβαίνει! Από την Τρίτη που επέστρεψα δεν μπορώ να συνέλθω. Τάση για εμετό κάθε 10 λεπτά ευτυχώς βέβαια χωρίς να κάνω αλλά τέτοιο ανακάτεμα πφφφ! Διατροφή; Εδώ γελάνε! Φρυγανιά, λαπάς μακαρόνια σκέτα καμιά μπανάνα στο τσακιρ κέφι. Από χτες έφαγα και λίγο κοτόπουλο κι ελπίζω σε δυο τρεις μέρες να έχει τελειώσει το μαρτύριο! Εσείς πως μου είστε; Από διατροφές βλέπω επανερχόμαστε σε φυσιολογικά επίπεδα! Από Σάββατο λέω να ξαναρχίσω σιγά σιγά και γυμναστική γιατί μέχρι τώρα δεν την πάλευα με τη ναυτία! Εντωμεταξύ αγόρασα στη Σαλόνικα και τόσα ωραία ξηροκάρπια, αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη και δεν βλέπω την ώρα να τα καταναλώσω!! Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες οι διαιτολόγοι αντί να κάνουμε ντου στα μπουγατσάδικα της συμπρωτεύουσας να αδειάζουμε τα ξηροκαρπάδικα!! Καλημέρα συμφορουμίτισες τα λέμε συντόμως!
27-02-2015, 16:10 #5981
Hello girls!!!
Μαρούλι νηστεύεις;; Αν ναι φρόντισε να βρεις πηγές πρωτεΐνης γιατί βλέπω πως λείπει! Βάλε γαρίδες, κόκκινα φασόλια, φαγόπυρο... Γενικά υπάρχουν λύσεις!
Μαντάμ μου το πρωινό σου κ σενα θέλει λίγο πρωτεΐνη το γάλα στον καφέ δε πιάνεται :P
Μπεσμπούλι εύχομαι να έχεις πλήρη ανάρρωση σύντομα! Υπομονή!! Τέλεια τα "εν καρπώ" ε; Και εγώ τα τιμάω δεόντως!΄
Μπλακ μου πώς είσαι;
Στα δικά μου...σε γενικές γραμμές καλά! Η περίοδος ακόμα μου κάνει νάζια κ έχω έναν εκνευρισμό! Χτες έφαγα πολύ από μια πίτσα με αλεύρι ολικής που έφτιαξα κ κασέρι 5%λιπαρά κ ντομάτα, αυτά είχα μόνο αλλά η ποσότητα ήταν αρκετή! Πιο μετά χτύπησα κ μισό πιάτο κρέμα αραβοσίτου!! Ό,τι να ναι γενικώς :P
27-02-2015, 21:54 #5982
Today!
11:00 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1,5 κ.σ. ταχίνι+1 κουπάρα γάλα
τζιμ ασκήσεις βάρη δικέφαλο/τρικέφαλο
14:00 2 πορτοκάλια χυμό
15:00 1 τσιπούρα+1 μπολ μαρούλι με λίγο λάδι+λίγο ψωμί
18:00 κρέμα βρώμης-1 φλ γάλα+2 κ.σ. βρώμη+2,5 κ.σ. ολ μπραν χωρίς ζάχαρη+1 χούφτα σταφίδες+4-5 καρύδια+1 μήλο+1 κ.γλ. μέλι
21:00 1 γιαούρτι 2%+1 ακτινίδιο+1 μεγάλη χούφτα κάσιους
28-02-2015, 15:20 #5983
σήμερα
πρωί: μια φετα του τοστ κ μια φέτα κασέρι,1 μήλο
δεκατιανό: ενα σοκολατάκι τυλιχτό ,1 φέτα κασερι με μία φέτα ψωμί ,1 μήλο,λίγο άρτον ημών τον επιούσιο
μεσημεριανό:μια μπριτζόλα με δύο μικρές πατάτες στον ατμό κ σαλάτα πράσινη
α:1 φυσικο χυμο πορτοκαλι ροδι,1 μπισκοτο
β:μουσλι με γιαουρτι κ λίγο φακη
ακόμα πιο β:σπόρια,καρύδια ,σταφίδες(μικρη ποσότητα),1 κοκτέιλ λέμον πάι και 2 ουίσκια με πάγο
ακόμα πιο πιο βράδυ:3-4 φέτες κασέρι, μία μπάρα χαντμειντ
(αλλά απέφυγα σαββίκο οι θσ/νικες ξέρουν)
κ σήμερα το μάτι γαρίδα από τις 9
28-02-2015, 17:51 #5984
Που είστε οεο;; :sniffle:
Σουσουδένια πολύυυυ καλά!!!
28-02-2015, 22:05 #5985
Χελόου γκερλς!! Εδώ είμαι επανήλθα σήμερα σε καλύτερη διατροφή! Η πρώτη μέρα χωρίς ναυτία! Γυμναστική δεν πήγα ένιωθα ακόμη εξαντλημένη δεν πειράζει από βδομάδα! Εσάς καλά σας βλέπω διατροφικά! Έχετε επανέθει επίσης! Τα τρια κιλά που χάθηκαν και με έκαναν να χαμογελάσω μετά την περιπέτεια υγείας που είχα τελικά δεν χάθηκαν...έκαναν ένα μικρό διάλειμμα μακριά μου αλλά δεν άντεξαν για πολύ. Η έλλειψη μου τους ήταν μεγάλη. Με σκυμμένο κεφάλι γύρισαν πίσω ένα ένα και υποσχέθηκαν να μην το ξανακουνήσουν ρούπι!! Εντάξει έχω να χάσω κιλό από Νοέμβριο και μετά διαβάζω κάτι τοπικς εδώ γιατί κόλλησε η ζυγαριά και γελάω όπως καταλαβαίνετε! Οι ορμόνες φίλες είναι πολύ πιο δυνατές κι από διατολόγους κι από γυμναστές! Γι αυτό αν έχετε πολλά που πρέπει να χάσετε παλέψτε το με νύχια και με δόντια πριν τα σαράντα φύγε!!! Ας γράψω και τα δικά μου:
Πρωι.: 2 φρυγανιές- τυρί χυμό μήλου
Δεκατιανό: 1 φρυγανιά τυρί χυμό μήλου ( πρωτότυπο!!!)
Μεσημέρι: 1 τοστ με μαντέψτε ....χυμό μήλου
Απόγευμα: 5,6 αμύγδαλα, 1 μικρή μπανάνα μια ρυζογκοφρέτα ολικής
Βράδυ: κοτόπουλο, κριθαράκι 140.γρ σαλάτα λάχανο καρότο
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία