Results 6,061 to 6,075 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
18-03-2015, 14:35 #6061
απορεία!
άμα έχει έρθει η ώρα του γεύματος και δν βρισκόμαστε σπίτι ,τι κάνουμε,ξανατρώμε ένα σνακ μέχρι να μπορέσουμε να πάμε να φάμε?
πχ εμένα σήμερα το απογευματινό μου είναι 430 και το βραδινό μου είναι στις 730 αλλά θα είμαι στον οφθαλμίατρο?
τι πρέπει να κάνω? να φάω το σνακ μου κ όταν γυρίσω σπίτι 9-10 να φάω το βραδινό μου?
- 18-03-2015, 16:13 #6062
Originally posted by Μαντάμ σου σου
απορεία!
άμα έχει έρθει η ώρα του γεύματος και δν βρισκόμαστε σπίτι ,τι κάνουμε,ξανατρώμε ένα σνακ μέχρι να μπορέσουμε να πάμε να φάμε?
πχ εμένα σήμερα το απογευματινό μου είναι 430 και το βραδινό μου είναι στις 730 αλλά θα είμαι στον οφθαλμίατρο?
τι πρέπει να κάνω? να φάω το σνακ μου κ όταν γυρίσω σπίτι 9-10 να φάω το βραδινό μου?
18-03-2015, 16:16 #6063
Originally posted by polinaki1983
smart καλός όρισες πίσω!!!!! Σιγά σιγά βλέπω όλοι κάνουμε come back (οχι σαν αυτό της Αντζελας Δημητρίου) .
Να σου ζήσει και το μωράκι σου!!! Κοριτσάκι ή αγοράκι? Απέκτησα και εγώ ακόμα 1 μωρό (σύνολο 3 τα έχω:P) και είναι 6μησι μηνών!!!
Να σου ζησει κ το τριτο σου μωρακι!!! Ολα να σου ζησουν φυσικά αλλα για τ αλλα δυο ειχα ευχηθει παλια
Μικρη διαφορα έχουν τα μωρα μας. Κοριτσάκι εχω
Αντε ελπιζω αυτη τη φορα να τα παμε καλα!!
18-03-2015, 16:44 #6064
Originally posted by smart
Originally posted by polinaki1983
smart καλός όρισες πίσω!!!!! Σιγά σιγά βλέπω όλοι κάνουμε come back (οχι σαν αυτό της Αντζελας Δημητρίου) .
Να σου ζήσει και το μωράκι σου!!! Κοριτσάκι ή αγοράκι? Απέκτησα και εγώ ακόμα 1 μωρό (σύνολο 3 τα έχω:P) και είναι 6μησι μηνών!!!
Να σου ζησει κ το τριτο σου μωρακι!!! Ολα να σου ζησουν φυσικά αλλα για τ αλλα δυο ειχα ευχηθει παλια
Μικρη διαφορα έχουν τα μωρα μας. Κοριτσάκι εχω
Αντε ελπιζω αυτη τη φορα να τα παμε καλα!!
Να τα πάμε καλά και να είναι και η τελευταία κούκλα μου γιατί εγώ προσωπικά κουράστικα πολύ....
18-03-2015, 17:37 #6065
λογικο ... δεν περασες κ λιγα εξαλλου.....
μας το ευχομαι
18-03-2015, 17:46 #6066
Originally posted by Μαντάμ σου σου
να υποθέσω οτι αυτό που ντρέπεσαι να μας πεις είναι κάτι σε πατατάκια??????
Ευχαριστώ μπλακ για τις συμβουλές..
Έχω την εντύπωση πως αν το καταφέρω να τρώω στην ώρα μου, ή βάζω και τις δυαδούλες ενδιάμεσα, θα σταματήσω να τρώω τα χαζά και να πεινάω υπερβολικά..
Ήδη δειλά δειλά, καταλαβαίνω την πείνα μου.
Μπορεί να μην τα καταφέρνω άψογα, ούτε να έχω θεαματικές απώλειες, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη.
18-03-2015, 18:04 #6067
καλυτερα να τρωμε μια παραπανω δυαδα παρα να πλακωνομαστε σε ό,τι βρουμε μπροστα μας μετα.
αλλωστε λεει οτι θελει 2 μηνες να συνηθισει ο οργανισμος.. μετα ειναι πιο ευκολο...
18-03-2015, 18:40 #6068
Λοιπόν ανακοινώνω και εγώ οτι από σήμερα ξεκίνησα τις τριάδες!! Θα γράφω τι τρώω και αν κάνω κάτι λάθος οι πιο παλιοί ας μου το επισημάνουν. Θα αναφέρω και τις ώρες να μου πείτε αν τις τηρώ και αυτές σωστά.
-10π.μ: ένα τόστ γαλοπούλα και τυρί και ενα φυσ. χυμό πορτ.
Εδώ έχω απορία. Το τοστ με το τυρί και την γαλοπούλα θεωρείται 2άδα ή τριάδα?
12π.μ: 10 με 12 κάσιους και μισή χούφτα σταφίδες
3μ.μ: ένα ντάκο παξιμάδι, μισό κουτί κοτατζ και μια ντομάτα. Ήταν μεσημεριανό στο γραφείο γι αυτό δεν ήταν κάτι μαγειρευτό,πειράζει?
5μ.μ: ένα φυσ. χυμό πορτοκάλι και εδώ απορία. Ήμουν σε καφετέρια κ δεν είχε κάτι άλλο να κάνω 2άδα, είναι θέμα αυτό?
Βραδινό θα φάω κατα τις 8 με 9 και θα είναι κοτόπουλο ψητό,σαλάτα και 1 φλιτζάνι ρύζι ακατέργαστο.
Δώστε μου τα φώτα σας, τα κάνω οκ?
18-03-2015, 19:11 #6069
Χαιρετώ την όμορφη παρέα που βλέπω ότι μεγαλώνει!!
Μπλακουλι μπαίνε όποτε μπορείς να μας λες τα νέα σου κ να ρίχνεις τα φώτα σου γιατί κάθε καλή αρχηγός κ θέλει κ μια εξίσου καλή υπαρχηγό (ψωνιο-mode on για να μιμηθώ κ τη Σου σου χαχαχα)
Μαρουλένια ναι κάνεις δυάδες μέχρι να έρθει η ώρα να μπορέσεις να φας κανονικά το γεύμα σου. Για να καταλάβεις στην αρχή μια φορά θυμάμαι ήμουν έξω κ θα έτρωγα ομελέτα, ε είχα αρχίσει να πεινάω έφαγα κανονικά 1 μικρή μπάρα wish και μετά από κάνα μισάωρο το γεύμα μου, το προτίμησα από το να ξελιγωθώ από την πείνα. Δες το σαν αντιβίωση, ανά 3 ώρες τρώμε, ακόμα κ αν δε πεινάμε!! Εγώ πλέον δε χρειάζεται καν να δω την ώρα καταλαβαίνω από την πείνα μου πόση ώρα έχει περάσει ακριβώς από το τελευταίο γεύμα μου.
Άννα καλή αρχή κ καλώς ήρθες !! Το τοστ είναι δυάδα εκτός κ αν βάλεις μέσα κανένα λαχανικό π.χ. ντομάτα τότε είναι τριάδα. Σε βρίσκω ΑΨΟΓΗ!! Τέλειες επιλογές κ αντάλλαξες ωραία μεσημεριανό με βραδινό, φυσικά κ δε πειράζει οργανώνουμε τα γεύματα μας ανάλογα με το πρόγραμμά μας!! Καλύτερα να έχεις πάντα ξηρούς καρπούς στη τσάντα σου ώστε να έχεις κάτι να συμπληρώνεις τη δυάδα σου!! Αν βάλεις κ σταφίδες θα είναι πλήρης κ θα την έχεις πάντα πρόχειρη οπότε δε θα ανησυχείς!! Δεν τρώμε το φρούτο σκέτο γιατί ανεβαίνει απότομα η γλυκόζη κάτι που δημιουργεί πείνες, αυτή είναι κ η φιλοσοφία αυτής της διατροφής να καταπολεμήσουμε την οργανική πείνα. Τέλος, προτίμησε να τρως τα φρούτα αντί να τα πίνεις κ για καλύτερο κορεσμό κ για να μη χάνεις τις βιταμίνες τους.
18-03-2015, 20:21 #6070
Έπιασε ο προσηλυτισμός της Άννας
Καλώς μας ήρθες!!
Τι ωραία γεύματα έκανες!!!
18-03-2015, 21:45 #6071
Και να σας πω τι έφτιαξα για βραδινό το οποίο ήταν ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ!Να το δοκιμάσετε και να μου πείτε.
Αυτό, που έφτιαξα είναι για 2 μερίδες.Προσυλητίζω και τον καλό μου:lol: Είχε περισέψει ψητό κοτόπουλο απο χθες, 2 μπουτάκια για την ακρίβεια τα οποία ξεκοκκάλισα και εκοψα σε κιβάκια. Έριξα στο μεγάλο τηγάνι 2κ.σ. ελαιόλαδο, μια για κάθε μερίδα και σόταρισα ένα κρεμμυδάκι το οποίο όταν μαλάκωσε έσβησα με λίγο κρασί. Όταν εξατμίστηκε το κρασί έριξα το κοτόπουλο, μισή κ.γ. κάρυ, μισή κουρκουμά, μισή πάπρικα και στην μύτη κύμινο. Μετά έριξα μια κ.σ. μουστάρδα και 2 ντομάτες ψιλοκομμένες. Τέλος έριξα το βρασμένο ρύζι. Ρύζι παίρνω καστανό αυτό που είναι σε σακουλάκια των 2 μερίδων το ένα και εκτός απο ευκολία τρώμε και ακριβώς την ποσότητα που πρέπει! Οπότε σε ένα πιάτο τα συνδίασα όλα, τα λαχανικό, το άμυλο και την πρωτείνη! Μουστάρδα και μυρωδικά φαντάζομαι επιτρέπονται? Καλά δεν το έκανα.? Ξέφυγα κάπου από τις οδηγίες της διατροφής?
18-03-2015, 21:50 #6072
Δείτε και ένα άρθρο για τον κουρκουμά το οποίο διάβασα και έμεινα με τα οφελη που έχει!! http://www.healthfoods.gr/curcuma.html
18-03-2015, 22:06 #6073
κουρκουμά να αποφεύγετε όσοι έχετε πρόβλημα με τη χολή, πρόβλημα πήξης αίματος ή είστε χειρουργημένοι, ορμονικά θέματα και υπογονιμότητα, αναιμία (έλλειψη σιδήου κ φεριτίνης), χαμηλά αιμοπετάλια,διαβήτη τύπου 2 (νομίζω), εγκυμοσύνη παίζεται αλλά σίγουρα όχι στον θηλασμό, και γενικά ευαισθησία σε οποιοδήποτε όργανο του γαστρεντερικού.
Και οι υπόλοιποι που δεν έχετε τίποτα από αυτά, σταματήστε τον αν παρατηρήσετε διάρροιες κ τάση για εμετό ή ζαλάδες!
18-03-2015, 22:46 #6074
Κοκκινοσκουφίτσα τρομάζω! Όλα αυτά μπορεί να τα πάθεις από τον κουρκουμά? Φαντάζομαι σε μεγάλη ποσότητα και με καθημερινή κατανάλωση, σωστά? Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα που τον χρησιμοποιώ μια στο τόσο σε κάνα φαί σε λίγη ποσότητα? Γιατί έχω και τα ορμονικά μου, μην τα χειροτερέψω!
18-03-2015, 22:58 #6075
Δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα που δεν υπήρχε πριν ! Απλά δυσκολεύει περισσότερο κάποιες καταστάσεις. Πχ στην αναιμία δεν κάνει καλό γιατί εμποδίζει την απορρόφηση σιδήρου. Και στα ορμονικά επηρεάζει γιατί έχει τη δράση οιστρογόνου. Σχετικά με το αίμα, αιμοπετάλια, χειρουργεία κλπ, προκαλεί καθυστέρηση στην πήξη του αίματος.
Κοίτα, γενικά δεν είναι και κανα δηλητήριο! Απλά θέλει προσοχή στις ποσότητες. Αν βάζεις λίγη σκόνη στο φαγητό δεν είναι τίποτα, σαν να ρίχνεις οποιοδήποτε μπαχάρι! Αλλά αν καταναλώνεις πολύ κάθε μέρα, και ειδικά αν παίρνεις χυμούς, συμπληρώματα κλπ με κουρκουμά, δεν είναι ότι καλύτερο. Σου λέω ότι μας έρχεται στο γυμναστήριο για ενημέρωση από οργανισμ. υγείας, δεν έχω χρησιμοποιήσει εγώ ποτέ, ούτε έκανα κάποια υπερβολή για να ξέρω από πρώτο χέρι. Κάποια κυρία στο γυμναστήριο έπαιρνε χυμό και έπινε κάθε μέρα αρκετό, και είχε διάρροιες. Τώρα πόσο εύκολα, με τι ποσότητες κ για πόσο καιρό δημιουργεί πρόβλημα σε ορμόνες, αναιμία κλπ, δεν ξέρω. Αν θυμάμαι καλά η συνιστώμενη ημερίσια δόση είναι στα 2-3 γραμμάρια, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη . Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να τσεκάρω το ενημερωτικό αύριο το πρωί που δουλεύω!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή