Results 6,076 to 6,090 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
18-03-2015, 23:00 #6076
Originally posted by AnnaBigGirl
Λοιπόν ανακοινώνω και εγώ οτι από σήμερα ξεκίνησα τις τριάδες!! Θα γράφω τι τρώω και αν κάνω κάτι λάθος οι πιο παλιοί ας μου το επισημάνουν. Θα αναφέρω και τις ώρες να μου πείτε αν τις τηρώ και αυτές σωστά.
-10π.μ: ένα τόστ γαλοπούλα και τυρί και ενα φυσ. χυμό πορτ.
Εδώ έχω απορία. Το τοστ με το τυρί και την γαλοπούλα θεωρείται 2άδα ή τριάδα?
12π.μ: 10 με 12 κάσιους και μισή χούφτα σταφίδες
3μ.μ: ένα ντάκο παξιμάδι, μισό κουτί κοτατζ και μια ντομάτα. Ήταν μεσημεριανό στο γραφείο γι αυτό δεν ήταν κάτι μαγειρευτό,πειράζει?
5μ.μ: ένα φυσ. χυμό πορτοκάλι και εδώ απορία. Ήμουν σε καφετέρια κ δεν είχε κάτι άλλο να κάνω 2άδα, είναι θέμα αυτό?
Βραδινό θα φάω κατα τις 8 με 9 και θα είναι κοτόπουλο ψητό,σαλάτα και 1 φλιτζάνι ρύζι ακατέργαστο.
Δώστε μου τα φώτα σας, τα κάνω οκ?
τελεια!!
Να σε πω...δεν ηπιε η παρεα καφε στην καφετερια? Αμα του τρωγες τα μπισκοτακια θα ειχες κανει δυαδα
- 18-03-2015, 23:39 #6077
Originally posted by smart
Καλημέρα κοριτσια !!
Μπλακ σ ευχαριστω για το καλωσορισμα και για τις πληροφοριες.
Καλα θυμομουν λοιπο-φοβηθηκα μην παρω τα κοριτσια στο λαιμο μου.
εγω σημερα ξύπνησα στις 7 αλλα ειχα τρεξιμο οποτε εφφγα στις 11..λυσσαξα...οποτε
-3 μικρα κομματια χορτοπιτα κ ενα ασπραδι.
-4 δαμασκηνα αποξηρ, 11 αμυγδαλα
-φασολαδα-ψωμι-τυρι φετα (ε..χμ..διπλη μεριδα ψωμι κ τυρι θα λεγα)
το μεσημεριανο ηταν κατα τις 3.30 κ με δουλειές κ τρεξιμο πανε τα σνακ..πρςπει να κανω κιυμαντο μςνξηρικαρπια κ δαμασκηνα στην τσάντα.
Κατα τις 9.30-10 λοιπον:
Μακαρόνια με κιμα, σαλατα χόρτα κ λιιιιγο ψωμί.
(Κοριτσια μην παρασυρεστε, αυτα δεν ειναι για δίαιτα που κανω.προσπαθω για αρχη να τρωω ποιοτικά κ ευελπιστω προσεχώς να φτιαξψ κ ποσοτητες. Το επισημαινω παλι μην παρασυρω καμία ε?)
-
19-03-2015, 00:08 #6078
Originally posted by kokkinoskoufitsa
Δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα που δεν υπήρχε πριν ! Απλά δυσκολεύει περισσότερο κάποιες καταστάσεις. Πχ στην αναιμία δεν κάνει καλό γιατί εμποδίζει την απορρόφηση σιδήρου. Και στα ορμονικά επηρεάζει γιατί έχει τη δράση οιστρογόνου. Σχετικά με το αίμα, αιμοπετάλια, χειρουργεία κλπ, προκαλεί καθυστέρηση στην πήξη του αίματος.
Κοίτα, γενικά δεν είναι και κανα δηλητήριο! Απλά θέλει προσοχή στις ποσότητες. Αν βάζεις λίγη σκόνη στο φαγητό δεν είναι τίποτα, σαν να ρίχνεις οποιοδήποτε μπαχάρι! Αλλά αν καταναλώνεις πολύ κάθε μέρα, και ειδικά αν παίρνεις χυμούς, συμπληρώματα κλπ με κουρκουμά, δεν είναι ότι καλύτερο. Σου λέω ότι μας έρχεται στο γυμναστήριο για ενημέρωση από οργανισμ. υγείας, δεν έχω χρησιμοποιήσει εγώ ποτέ, ούτε έκανα κάποια υπερβολή για να ξέρω από πρώτο χέρι. Κάποια κυρία στο γυμναστήριο έπαιρνε χυμό και έπινε κάθε μέρα αρκετό, και είχε διάρροιες. Τώρα πόσο εύκολα, με τι ποσότητες κ για πόσο καιρό δημιουργεί πρόβλημα σε ορμόνες, αναιμία κλπ, δεν ξέρω. Αν θυμάμαι καλά η συνιστώμενη ημερίσια δόση είναι στα 2-3 γραμμάρια, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη . Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να τσεκάρω το ενημερωτικό αύριο το πρωί που δουλεύω!
Η πρώτη μου μέρα της τριάδας έκλεισε πετυχημένα, πάμε γερά για την δεύτερη!!
Είμαι η Άννα και είμαι καθαρή από σαβουροφαγητά μια ολόκληρη μέρα! :yes:
19-03-2015, 07:02 #6079
Γεια σου Άννα!!!
Μάλιστα μάλιστα με τον κουρκουμά.. Θα τα πω στην αδερφή μου που είχε πάθει παροξυσμό με αυτό το πράγμα...
Εγώ που λέτε χθες:
έφαγα στο μισάωρο που ξύπνησα:
6.30 1 ποτήρι γάλα 2 φρυγανιές σίκαλης 2 κτγ ταχινόμελο
9.30 1 κομμάτι σπανακοπιτα
13.00 2 ξερά βερύκοκα και 2 ολόκληρα καρύδια
16.00 1 πιάτο βελουτέ οσπρίων, σαλάτα μαρούλι, και λίγη σπανακόπιτα.. (έπρεπε να φάω και λίγο τυρί ε
17.00 3 σοκολατακια υγείας και λίγο γιαούρτι (ήθελα να φάω ντε...) έναν καφέ ελληνικό σκέτο
21.00 σαλάτα μαρούλι, μπαλσάμικο, λίγο λάδι, μισή φέτα ψωμί ολικής, 1κτσ κοφτή σουσάμι και γραβιέρα
19-03-2015, 09:13 #6080
Μαρουλενια το πρωινο σου δεν ηταν τριαδα.χρειαζοταν κ κατι απο φρουτο.
καλημερες
19-03-2015, 09:34 #6081
Να κάνω μια ερώτηση? Η 2άδα των σνακ πρέπει να καταναλωθεί ταυτόχρονα ή μπορείς ας πούμε στις 10 το πρωί να φας το κουλούρι Θεσσ. και στις 11 το φρούτο?
19-03-2015, 09:42 #6082
Μεσα στο μισαωρο απ ο, τι ειπωθηκε στηννπροηγουμενη σελ. Τι νοημα εχει ναντα δαμς ξεχωριστα? Αφου το πόιντ ειναι να γινουννσυγκεκριμενες χημικές αντιδρασειςβστννοργανισμο .
19-03-2015, 09:47 #6083
Οκ το πιασα! Δεν το πρόσεξα ότι το αναφέρει τι κείμενο. Πάω γρήγορα να φαω το φρούτο πριν περάσει η ώρα!
19-03-2015, 10:06 #6084
καλημερα !!!
να καλωσορισω κ εγω με την σειρα μου την Αννα κ το Πωλινακι ! Καλη αρχη κοριτσια κ πολυ θετικη ενεργεια!
Αννα οχι, πρεπει να τα φας μαζι οπως ειπε κ η Σμαρτ. Πααααρα πολυ καλα τα πηγες αψογα! Μπραβο σου!! Πολυ ωραια κ η συνταγη! Καλα για τον κουρκουμα που λετε ενταξει ολα αυτα θεωρω οτι ειναι για υπερβολικη καταναλωση σε καθημερινη βαση.Αν καταναλωνετε με μετρο οτι κ να ειναι αυτο δεν πειραζει.
Σουσου μου μαλλον απαναταω αργα αλλα τωρα μπηκα, οχι να μην μεινεις νηστικη.Παρε μαζι σου κ φαε κατα της 7 μια μπαρα με φρουτο η λιγα ξηροκαρπια με σταφιδες κ ολα οκ.Κυκλοφορουνε κ κατι μπαρες σε ξηροκαρπαδικα κ φαρμακεια που ειναι με φρουτο αποξηραμενο κ ξηροκαρπια κ ειναι ευκολη κ καλη επιλογη χωρις ζαχαρη προσθετη κλπ .Με μια τετοια μπαρα την εκανες την δυαδα σου.Εγω παντα εχω μια στην τσανατ για παν ενδεχομενο.
Μαρουλακι, θα σε μαλωσω . Πολυ πιτα ρε κοριτσι !!!!
Με αυτη την διατροφη κοριτσια καταπολεματε η υερφαγια κ η βουλιμια κ αυτος γινεται με τις 2αδες κ 3αδες στις ωρες που εχουμε πει.
Για καποιον που εχει μεγαλο θεμα με υπερφαγικα κλπ πρωτος στοχος ειναι να μειωσει αυτα κ μετα αφου θα στερεοποιηθει η κατασταση να προχωρησει σε μειωση ποσοτητας για απωλεια βαρους.
Καποιος που κανει μια φορα στο τοσο ξεκιναει με ποσοτητες κανονικες.Ολα ομως μετρημενα.Εχουμε σαν μετρο ενα κεσεδακι απο γιαουρτι η μια αντιστοιχης χωρητηκοτητας κουπα. Με αυτο μετραμε τα λαδερα,οσπρια,ζυμαρικα,σου� �ες .ρυζι κλπ. Με την παλαμη μας μετραμε το κρεας ψαρι κοτοπουλο γενικα την πρωτεινη. Στα τυρια υπολογιζουμε την φετα μεγεθος σπιρτοκουτο ενω το ανθοτυρο σαν τραπουλοχαρτο.Τα κιτρινα τυρια τυπου γραβιερα με ολα τα λιπαρα 2 δαχτυλα ενω τα τυπου μιλνερ 3 δαχτυλα.
Στα φαγητα κ στην σαλατα μας παντα μετραμε το λαδι μας,1κσ ανα μεριδα φαγητου κ αλλο τοσο στην σαλάτα.Στα λαδερα τυπου φασολακια που συνηθως δεν συνοδευεις με σαλατα -εκτος αν δεν εχεις χορτασει-βαζουμε 2κσ λάδι.
Αυτο που θελω να πω κ μην με παρεξηγησετε, ειναι πως δεν αρκει μονο να κανουμε την 2αδα κ την 3αδα πρεπει να κοιταμε πρωτον κ την ποσοτητα των φαγητων που τρωμε κ δευτερον κ εξισου πολυ σημαντικο την ποσοτητα.
Επισης πρεπει σ εκαθε βδομαδα διατροφης να εχουμε ψαρι-κοτοπουλο-κρεας κοκκινο-οσπριο-ζυμαρικο-λαδερο.Καποια επιλογη μπορεις να την κανεις κ δυο φορες αλλα δεν μπορεις να τρως πχ καθε μερα ζυμαρικο οσο σωστη 3αδα κ να κανεις.
Για καποιον που θελει αρχικα να καταπολεμισει τα υπερφαγικα δεν ειμαστε τοσο αυστηροι με το μετρημα στην ποσοτητα.δηλαδη πχ καλυτερα να καταναλωσει περισσοτερη πρωτεινη για να χορτασει η να κανει 2αδες κ πριν το 3ωρο αν η πειναει πολυ.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορυμε να τρωμε σε καθημερινη βαση πιτσες σουβλακια σφολιατες κλπ.Τουλαχιστον εμενα 1 χρονο που πηγαινα δεν μου το επετρεπε.
Επισης επιλεγουμε προιοντα ολικης αλεσης (ψωμι ,φυγανιες,παξιμαδάκια,δημη� �ριακα πρωινου), βρωμη αντι για δημητριακα πρωινου με πολυ ζαχαρη μεσα,γιαουρτι γαλα μεχρι 2% ,ρυζι καστανο,ζυμαρικα ολικης αλεσης,αποφευγουμε τυποποιημενα φαγητα ,τυρια με λιγα λιπαρα επι το πλειστον κ οτι αλλο θυμηθω θα συμπληρωσω
Κοριτσια διορθωστε με αν δεν θυμαμαι κατι καλα η αν κατι γραφω λαθος.Πινκακι;Μαριά.;
Ας γραψω κ εγω τα χτεσινα μου:
7:30 γαλα με 3 κσ βρωμη κ μιση μπανανα
11:00 μηλο + μια χουφτιτσα ωμα αναλατα ξηροκαρπια
2:00 2 μπιφτεκια κοτοπουλο με 1/2 κουπα ρυζι καστανο κ αναμεικτη σαλάτα με 1κσ λαδι
5:30 γιαουρτι με αχλάδι
9:00 1 μπιφτεκι κοτοπουλο με αναμεικτη σαλάτα με 3κσ καλαμπόκι βρστό κ 1κσ λαδι
19-03-2015, 12:11 #6085
Originally posted by Μαντάμ σου σου
τα χθεσινά μου
8:00: γάλα με μούσλι και 1 μήλο(άργησα λίγο να φάω το πρωινό μου)
11 παρά :μήλο κ 15 αμύγδαλα άψητα
1:30 1 μπιφτέκι, φέτα τυρί, 2 λεπτά κουλούρια θεσ/νικης, μαρούλι
4:15 10 αμύγδαλα και 1 πορτοκάλι
7:15 4 δαμάσκηνα ,10 αμύγδαλα
9:00 ξέφρενο γλέντι σε ινδικό.
ρύζι λεμονάτο, σαλάτα καρότο με κόκκους μουστάρδας, 1 πιάτο κοτόπουλο κάρυ,1 χυμό τζίντζερ κορντιάλ, αρκετό ναάν
κιλά σήμερα 79,8
19-03-2015, 12:18 #6086
Σουσουδιτσα κατακρατηση ειναι το ξερεις!
19-03-2015, 14:22 #6087
Ανυπομονώ να δω και εγώ το 7 κάποια στη ζυγαριά Σου σου.. Και να σκεφτεί οτι πριν από ακριβως ένα χρόνο ανυπομονούσα και ήμουν κοντά στο 5! Είμαι για πολλά lol!
:lol::lol::lol:
19-03-2015, 14:55 #6088
Originally posted by black
καλημερα !!!
να καλωσορισω κ εγω με την σειρα μου την Αννα κ το Πωλινακι ! Καλη αρχη κοριτσια κ πολυ θετικη ενεργεια!
Αννα οχι, πρεπει να τα φας μαζι οπως ειπε κ η Σμαρτ. Πααααρα πολυ καλα τα πηγες αψογα! Μπραβο σου!! Πολυ ωραια κ η συνταγη! Καλα για τον κουρκουμα που λετε ενταξει ολα αυτα θεωρω οτι ειναι για υπερβολικη καταναλωση σε καθημερινη βαση.Αν καταναλωνετε με μετρο οτι κ να ειναι αυτο δεν πειραζει.
Σουσου μου μαλλον απαναταω αργα αλλα τωρα μπηκα, οχι να μην μεινεις νηστικη.Παρε μαζι σου κ φαε κατα της 7 μια μπαρα με φρουτο η λιγα ξηροκαρπια με σταφιδες κ ολα οκ.Κυκλοφορουνε κ κατι μπαρες σε ξηροκαρπαδικα κ φαρμακεια που ειναι με φρουτο αποξηραμενο κ ξηροκαρπια κ ειναι ευκολη κ καλη επιλογη χωρις ζαχαρη προσθετη κλπ .Με μια τετοια μπαρα την εκανες την δυαδα σου.Εγω παντα εχω μια στην τσανατ για παν ενδεχομενο.
Μαρουλακι, θα σε μαλωσω . Πολυ πιτα ρε κοριτσι !!!!
Με αυτη την διατροφη κοριτσια καταπολεματε η υερφαγια κ η βουλιμια κ αυτος γινεται με τις 2αδες κ 3αδες στις ωρες που εχουμε πει.
Για καποιον που εχει μεγαλο θεμα με υπερφαγικα κλπ πρωτος στοχος ειναι να μειωσει αυτα κ μετα αφου θα στερεοποιηθει η κατασταση να προχωρησει σε μειωση ποσοτητας για απωλεια βαρους.
Καποιος που κανει μια φορα στο τοσο ξεκιναει με ποσοτητες κανονικες.Ολα ομως μετρημενα.Εχουμε σαν μετρο ενα κεσεδακι απο γιαουρτι η μια αντιστοιχης χωρητηκοτητας κουπα. Με αυτο μετραμε τα λαδερα,οσπρια,ζυμαρικα,σου� �ες .ρυζι κλπ. Με την παλαμη μας μετραμε το κρεας ψαρι κοτοπουλο γενικα την πρωτεινη. Στα τυρια υπολογιζουμε την φετα μεγεθος σπιρτοκουτο ενω το ανθοτυρο σαν τραπουλοχαρτο.Τα κιτρινα τυρια τυπου γραβιερα με ολα τα λιπαρα 2 δαχτυλα ενω τα τυπου μιλνερ 3 δαχτυλα.
Στα φαγητα κ στην σαλατα μας παντα μετραμε το λαδι μας,1κσ ανα μεριδα φαγητου κ αλλο τοσο στην σαλάτα.Στα λαδερα τυπου φασολακια που συνηθως δεν συνοδευεις με σαλατα -εκτος αν δεν εχεις χορτασει-βαζουμε 2κσ λάδι.
Αυτο που θελω να πω κ μην με παρεξηγησετε, ειναι πως δεν αρκει μονο να κανουμε την 2αδα κ την 3αδα πρεπει να κοιταμε πρωτον κ την ποσοτητα των φαγητων που τρωμε κ δευτερον κ εξισου πολυ σημαντικο την ποσοτητα.
Επισης πρεπει σ εκαθε βδομαδα διατροφης να εχουμε ψαρι-κοτοπουλο-κρεας κοκκινο-οσπριο-ζυμαρικο-λαδερο.Καποια επιλογη μπορεις να την κανεις κ δυο φορες αλλα δεν μπορεις να τρως πχ καθε μερα ζυμαρικο οσο σωστη 3αδα κ να κανεις.
Για καποιον που θελει αρχικα να καταπολεμισει τα υπερφαγικα δεν ειμαστε τοσο αυστηροι με το μετρημα στην ποσοτητα.δηλαδη πχ καλυτερα να καταναλωσει περισσοτερη πρωτεινη για να χορτασει η να κανει 2αδες κ πριν το 3ωρο αν η πειναει πολυ.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορυμε να τρωμε σε καθημερινη βαση πιτσες σουβλακια σφολιατες κλπ.Τουλαχιστον εμενα 1 χρονο που πηγαινα δεν μου το επετρεπε.
Επισης επιλεγουμε προιοντα ολικης αλεσης (ψωμι ,φυγανιες,παξιμαδάκια,δημη� �ριακα πρωινου), βρωμη αντι για δημητριακα πρωινου με πολυ ζαχαρη μεσα,γιαουρτι γαλα μεχρι 2% ,ρυζι καστανο,ζυμαρικα ολικης αλεσης,αποφευγουμε τυποποιημενα φαγητα ,τυρια με λιγα λιπαρα επι το πλειστον κ οτι αλλο θυμηθω θα συμπληρωσω
Κοριτσια διορθωστε με αν δεν θυμαμαι κατι καλα η αν κατι γραφω λαθος.Πινκακι;Μαριά.;
Ας γραψω κ εγω τα χτεσινα μου:
7:30 γαλα με 3 κσ βρωμη κ μιση μπανανα
11:00 μηλο + μια χουφτιτσα ωμα αναλατα ξηροκαρπια
2:00 2 μπιφτεκια κοτοπουλο με 1/2 κουπα ρυζι καστανο κ αναμεικτη σαλάτα με 1κσ λαδι
5:30 γιαουρτι με αχλάδι
9:00 1 μπιφτεκι κοτοπουλο με αναμεικτη σαλάτα με 3κσ καλαμπόκι βρστό κ 1κσ λαδι
σ ευχαριστουμε κ παλι black.
ετσι να μας λες συνεχεια το σωστο να το συνηθισουμε.
βοηθας πολυ,αληθεια
19-03-2015, 16:13 #6089
Ευχαριστω σμαρτακι μου δεν κανει τιποτα ! μακαρι να μπορεσουμε να βοηθηθουμε η μια απο την αλλη !!
Εσυ που θηλαζεις ομως εισαι αλλη περιπτωση. Πρεπει να τρως ποιοτικα , καλες τροφες, γιατι ταιζεις κ το μπεμπονακι σου! Αξιζει τον κοπο ομως του προσφερεις το καλυτερο! Εσυ πρεπει να καταναλωνεις κ πιο πολλς θερμιδες λογω θηλασμου. Σιγα σιγα κ ολα θα γινουν κοριτσια κ ελπιζω το παθημα μετα απο τοσες φορες καποια στιγμη να μας γινει μαθημα κ να παψουμε επιτελους να κανουμε το σωμα μας γιογιο.
19-03-2015, 16:43 #6090
To blackακι με κάλυψε απόλυτα!! Αυτό το λέω και εγώ πάντα, πρώτα φτιάχνουμε την ποιότητα κ μετά την ποσότητα. Ακριβώς όπως τα περιέγραψε η μπλακ δεν κάνουμε μόνο τις τριάδες που μας συμφέρουν κ μας αρέσουν γιατί πρέπει να τα συμπεριλάβουμε όλα στη διατροφή μας. Οπότε ας κουβαλάμε μαζί μας ένα σακουλάκι με ξηροκάρπια κ ας μη φάμε το μπισκοτάκι της καφετέριας που και τίποτα δε θα μας προσφέρει κ κακό μπορεί να μας κάνει με τις ζάχαρες κλπ.. Τη δυάδα κ με τα μπισκότα μπορούμε να τη κάνουμε και με κ κουλούρι θεσ/νικης κλπ ναι μπορούμε αλλά τι θα καλό θα κάνει στον οργανισμό μας; Ας δούμε λοιπόν το κάθε μας γεύμα σαν ευκαιρία να του προσφέρουμε τα καλύτερα καύσιμα!! Έτσι, η μηχανή θα πετάει
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή