Results 6,271 to 6,285 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
29-08-2015, 13:59 #6271
Eleni ακριβώς αυτή είναι η "μαγεία" της συγκεκριμένης διατροφής, ότι επιτρέπει πλήρη αυτοσχεδιασμό ανάλογα με το τι έχεις μπροστά σου ή με το που βρίσκεσαι. Ακολούθησε τις βασικές αρχές της δηλ. τα τρίωρα ακόμα κ αν δεν πεινάς κ τους συνδυασμούς κ δεν υπάρχει περίπτωση να μη χάνεις λίπος ακόμα κ αν στη ζυγαριά δε φαίνεται τόσο. Σε πληροφορώ ότι έτσι έχασα τα τελευταία 13 κιλά περίπου που η διαφορά πια ήταν τόσο μεγάλη καθώς ήταν λίπος κ άκουγα συνεχώς ανά 2-3 κιλά ότι έμεινα μισή. Αντίθετα τα πρώτα 20(!) που έχασα με μέτρημα θερμίδων κ πολύ λιγότερο φαγητό δεν ήταν τόσο αισθητά οπτικά!
- 29-08-2015, 21:45 #6272
Pink ευχαριστω για τις συμβουλές!! Θα διαβάσω απο την αρχη το topic για να ενημερωθώ περισσοτερο!!
16-09-2015, 08:03 #6273
καλημέρα!τι κάνει το αγαπημένο μου τόπικ???? φωνή βοώντος εν τη ερήμο.
κλείνω 20 μέρες τριαδοδυάδων! είμαι πολύ περήφανη για μένα κ για εσάς που μου δείξατε τον δρόμο και επιτέλους βρήκα την όρεξη να τον διαβώ.
έχω χάσει περίπου 2,5-3 κιλά αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. το θέμα είναι οτι έχει γαληνέψει η ψυχή κ το στομάχι μου. σταμάτησα την πολυφαγία κ τα υπερφαγικά κ τώρα δν την βγάζω με σόδα κ αναψυκτικά οριζοντίως μέχρι να συνέλθω. τρώω σαν άνθρωπος κ δεν πεινάω, σταμάτησα τις αρνητικές σκέψεις κ τα χαζά , να κόβω γεύματα, να με τιμωρώ κ μετά να πέφτω με τα μούτρα κ είμαι σαφώς πιο ήρεμη. ελπίζω και εύχομαι να παραμείνει έτσι ήσυχο κ καθαρό το μυαλό μου κ να μην λοξοδρομήσει σε άλλα επικίνδυνα μονοπάτια. να συνεχίσω ακάθεκτη γιατί πρώτη φορά είμαι σίγουρη ο,τι βαδίζω στο σωστό δρόμο.
16-09-2015, 11:30 #6274
Μπραβο Σουσουδιτσα μου !! πολυ χαρηκα για σενα !! τελεια τα νεα σου ! Χιλια μπραβο !! συνεχισε ακαθεκτη.
Κ εγω εδω στον αγωνα συνεχιζω 3αδο-δυαδες κανονικα!!!
16-09-2015, 22:15 #6275
Μπράβο Σουσούκα!!!
20 μέρες ουάου!!!
Μπράβο για την επιμονή σου
Μπράβο για την υπομονή σου
Μπράβο για κάθε μέρα πριν από αυτές τις 20 που προσπάθησες
Και στις δικές μας συνειδητοποιήσεις εύχομαι
16-09-2015, 23:33 #6276
Μπραβο μαντάμ!! 20 μερες ειναι αρκετές.. Σιγουρα θα εχεις κομψυνει αισθητά!!
17-09-2015, 00:43 #6277
Μπραβο Μανταμ σου σου! Σου το ευχομαι να συνεχισεις ακαθεκτη! Αν γαληνευει η ψυχη τοτε σιγουρα εισαι στο σωστο δρομο.
17-09-2015, 10:13 #6278
Μαντάμ...
τον βρήκες τον δρόμο.
Δεν λέω τίποτ' άλλο.
Μπράβο σου! :thumbup:
Καλό ταξίδι!
17-09-2015, 10:35 #6279
σας ευχαριστώ όλες. ελπίζω να το αποδείξω κ στην πράξη, να είναι δηλαδή κάτι που θα μου γίνει τρόπο ζωής κ θα κρατήσει εις το διηνεκές κ όχι μόνο 20 μέρες.
17-09-2015, 12:55 #6280
Μπραβο Μανταμιτσα συνέχισε την όμορφη πορεία σου!!! Με τέτοια διατροφή τα 2-3 κιλά φαίνονται σαν πολλά παραπάνω γιατί είναι λίπος κ όχι υγρά, στο λέω εκ πείρας!!
18-09-2015, 00:13 #6281
Ειπα να πω την καλησπερα μου! Μανταμ σουσου καλη συνεχεια και καλες κατηφορες! Θα επιβαιβεωσω το πινκιο με αυτη την διατροφη πρωτον χανεις και φαινονται, δευτερον αν την μαθεις δεν την ξεμαθαινεις ευκολα! Κοινως ειναι μια να σου γινει συνηθεια οταν αυτο γινει, μετα ειναι δυσκολα να αλλαξεις συνηθειες.....
Για του λογου το αληθες δες το πινκιο, εμενα και πολλους πολλους αλλους ακομα κι αν κατα περιοδους ξεφυγαμε και πηραμε και μεις το κατιτις παραπανω μας η επαναφορα στον ισιο δρομο εγινε βατα και ευκολα... γιατι αν μπουν οι βασικες αρχες μετα δυσκολα ξεφευγεις εντελως αμα προγραμματιστει το συστημα μετα ειναι ολα πιο ευκολα!!!!
Για την ιστορια, μιας και ζυγιστηκα σημερις, αναφερω οτι ειμαι στα σταθερα στα ωραια μου 63 κιλα και ισως μετα απο τεσσερα χρονια και αρκετα ψιλο πανω ψιλο κατω λεω οτι δεν θελω ουτε να χασω ουτε να παρω... γυμναστικη κλασσικα 5 φορες την βδομαδα ενδυναμωση μυων και αεροβια εναλαξ με 2 μερες ξεκουραση. Διατροφη π.χ σημερα
Πρωι: Ενα αχλαδι φετελ, 1 κριτσινι ολικης με σουσαμι, 1 σπιρτοκουτο τυρι
Ενδιαμεσα: Αυγο +1/2 φετα γερμανικο ψωμι +3 ντοματινια
Μεσημερι: Καροτα, κολοκυθακια, μανιταρια βραστα σαλατα με λαδοξυδο και 1/2 κοτατζ τυρι 4% λιπαρα και πολυ λιγο κοτοπουλο (1/3 του στηθους περισεψε απο χτες)
Ενδιαμεσα: 1 μηλο +1 κομματι σοκολατα 85% κακαο+5 αμυγδαλα
Βραδυ: Τυπου ριζοτο με σωλομο με ασπρη σαλτσα (μιση κουπα ρυζι καστανο σπυροτο το βραζουμε πρωτα και 125 γραμμαρια σωλομος χωρις την πετσα τον κοβουμε κομματακια και σωταρουμε σε αντικολητικο με ενα κουταλακι ελαιολαδο, καροτο και κρεμμυδακι φεσκο και ξερο, σβηνουμε με ελαχιστο κρασι μολις ψηθει ο σωλομος ριχνουμε το βρασμενο ρυζι και 2 κουταλιες γαλα εβαπορε ελαφρυ) γινεται ενα τελειο ελαφρυ ριζοτο
Τα φιλια μου σε ολες !!!
18-09-2015, 10:14 #6282
Θα συμφωνησω κ εγω με τα κορίτσια.Εγω απο περσυ τετοια εποχη εχω χασει μονο 4 κιλα ,αλλα επειδη εχω χασει λιπος ολοι μου λενε πως εχω χασει παραπανω. Βοηθαει βεβαια κ η γυμναστικη που κανω κ εγω ακριβως οπως η ναου 5 μερες εναλλαξ αεροβια & ενδυναμωση.
Το καλοκαιρι που μας περασε εκανα κανονικα τα 5 γευματα μου , ομως δεν στερηθηκα τιποτα.Εφαγα απο ολα τα φαγητα που μαγειρευε η μαμα μου κ σχεδον καθε βραδυ που βγαιναμε τρωγαμε κ κατι παραπανω κ επινα κ τα κοκτειλ μου. Το αποτελεσμα ηταν μονο ενα κιλο πανω που εφυγε απο την πρωτη βδομαδα επιστροφης κιολας.
Οι συνδιασμοι γινονται τροπος ζωης κ πραγματικα σε κανουν κ χορταινεις. Εγω ειλικρινα σας μιλαω δεν αισθανθηκα ποτε οτι μου λειπει κατι η οτι πειναω. Υπηρχαν κ μερες που ξεφυγαμε με κρεπες κ φαγοποτια αλλα οπως βλεπετε ολη η προσπαθεια δεν πηγε χαμενη. Βεβαια εκανα κ πολυ κολυμπι αλλα η διατροφη ομως επαιξε πολυ μεγαλο ρολο.
Εγω ειμαι γυρω στα 64 κ να μην χασω αλλο παραπονο δεν εχω ειμαι μια χαρα.Θα προσπαθησω να κατεβω στα 60 αν τα καταφερω καλως, αλλιως σε οποια κιλα πιο κατω μια χαρα ευχαριστημενη θα ειμαι .
18-09-2015, 11:11 #6283
Καλημέρα κοκόνες!!! Τι ωραία που ξαναγράφετε!!! Γλυκιά μου Ναου υπέροχη η διατροφή σου!!! Κορίτσια μου κ εγώ είμαι σταθερή στα 63-64 κιλά περίπου σημαδιακό που είμαστε κ οι 3 εκεί;; :P Πλέον επειδή δουλεύω σε μια πολλή κουραστική δουλειά χωρίς ουσιαστικό διάλειμμα κ οχτώ-εννιά ώρες ορθοστασίας τα γεύματα μου δεν είναι πάντα τα καλύτερα! Προσπαθώ να φέρνω υγιεινά πράγματα αλλά είναι δύσκολο μπουκιά μπουκιά, όσο για τα τρίωρα ακατόρθωτο! Θα το παλέψω όμως δεν απογοητεύομαι!!! Τελικά, η γυμναστική πολύ μεγάλο πράγμα!!!
20-09-2015, 17:22 #6284
Originally posted by pink_90
Καλημέρα κοκόνες!!! Τι ωραία που ξαναγράφετε!!! Γλυκιά μου Ναου υπέροχη η διατροφή σου!!! Κορίτσια μου κ εγώ είμαι σταθερή στα 63-64 κιλά περίπου σημαδιακό που είμαστε κ οι 3 εκεί;; :P Πλέον επειδή δουλεύω σε μια πολλή κουραστική δουλειά χωρίς ουσιαστικό διάλειμμα κ οχτώ-εννιά ώρες ορθοστασίας τα γεύματα μου δεν είναι πάντα τα καλύτερα! Προσπαθώ να φέρνω υγιεινά πράγματα αλλά είναι δύσκολο μπουκιά μπουκιά, όσο για τα τρίωρα ακατόρθωτο! Θα το παλέψω όμως δεν απογοητεύομαι!!! Τελικά, η γυμναστική πολύ μεγάλο πράγμα!!!
Οντως τσούπρες όλες στο ιδιο σαιζ ειστε οι παλαιμαχοι των τριάδων! αυτό το 5 φορές την εβδομάδα τζιμ μου έκατσε λίγο βαρύ!
23-09-2015, 01:49 #6285
Μανταμίτσα τα πας πολύ καλάαααα!!! Πολλά μπράβο!!! Συνεχίζεις να πηγαίνεις στην διαιτολόγο;; Τα γεύματα σου είναι δική της ιδέα ή δική σου;;
Δεν έχει πολύ καιρό που ξεκίνησα τη δουλειά απλά αναγκαστικά περνάνε πολλές ώρες μέχρι να μπορέσω να φάω, πολλές φορές κ νερό δεν προλαβαίνω να πιω οπότε παίρνω μαζί μου κάνα κεφιρ και βρωμομπισκοτάκια για να παίρνω κ ενέργεια καθότι τόσες ώρες νηστική κ μαθημένη να πεινάω στο τρίωρο μετά από κάποια φάση βλέπω κουκκίδες με τόσο τρέξιμο :P
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή