τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 100
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 100 of 427 FirstFirst ... 50909899100101102110150200 ... LastLast
Results 1,486 to 1,500 of 6392
    Senior Member
    Tελεια Αλμα! Θα χαλαρωσεις και το δερμα σου θα γινει σαν μωρου!!! Κανω μονη μου καμια φορα και το μαλακωνει απιστευτα πολυ.. Καλη απολαυση λοιπον! Ποτε θα πας?? Τις πρωτεινες σου τις εφαγες σημερα??

Senior Member
    aggelaki δεν εχω φαει ακομα σε λιγο ...........αλλα θα φαω πρωτεινη με σαλατα!!!!!!:wink1:

Senior Member
    κορίτσια σήμερα έφαγα τη σαλατάρα μου με φαγόπυρο και τόνο!!!! και ήταν τέλεια! αλλά δεν την κατάφερα όλη! Ηταν απ'τις ελάχιστες φορές που αφήνω φαγητό στο πιάτο!!!! κατοχικό σύνδρομο..... :sniffle:

Senior Member
    τωρα δεν καταλαβα γιατι κλαις?
    επειδη εχεις κατοχικο συνδρομο η επειδη δεν καταφερες να φας τη σαλαταρα? uzzled:

Senior Member
    Originally posted by smart
    επειδη εχεις κατοχικο συνδρομο η επειδη δεν καταφερες να φας τη σαλαταρα? uzzled:
    επειδή έχω κατοχικό σύνδρομο μωρή!!! χαχχαχα
    καλά εσύ δεν μιλάς όλη μέρα και μπήκες για να διευκρινήσεις αυτό???? ε είσαι τρελή!

Senior Member
    πρέπει να μάθουμε να πετάμε και το φαγητό μας που και που αντί να το πετάμε μέσα μας ζουζούκα, είναι δύσκολο αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το να παραφορτωθείς τροφή που δεν την χρειάζεσαι. Μην έχεις τύψεις λοιπόν!

Smartaki μας τι κάνεις; Καλησπέρα!

Λοιπόν σήμερα νιώθω πολύ ανάλαφρη και νομίζω ότι έχω χάσει και κιλάκι αν και στην ζυγαριά ακόμη δεν φαίνεται, αλλά το τζιν που δεν μου μπαίνει, και είναι το μέτρο μου, σήμερα κούμπωσε λίιιιγο καλύτερα . Βέβαια επέστρεψα στα 96 κανονικότατα , ανυπομονώ να δω το 94.... ʼντε να δούμε θα το φορέσω το τζινάκι σε κάνα 2 βδομάδες;; Θέλω να μου είναι λίγο άνετο επειδή δεν μπορώ να φοράω στενά παντελόνια, πονάει εύκολα η κοιλιά μου.

Senior Member
    Originally posted by Eli
    πρέπει να μάθουμε να πετάμε και το φαγητό μας που και που αντί να το πετάμε μέσα μας ζουζούκα, είναι δύσκολο αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το να παραφορτωθείς τροφή που δεν την χρειάζεσαι. Μην έχεις τύψεις λοιπόν!

Smartaki μας τι κάνεις; Καλησπέρα!

Λοιπόν σήμερα νιώθω πολύ ανάλαφρη και νομίζω ότι έχω χάσει και κιλάκι αν και στην ζυγαριά ακόμη δεν φαίνεται, αλλά το τζιν που δεν μου μπαίνει, και είναι το μέτρο μου, σήμερα κούμπωσε λίιιιγο καλύτερα . Βέβαια επέστρεψα στα 96 κανονικότατα , ανυπομονώ να δω το 94.... ʼντε να δούμε θα το φορέσω το τζινάκι σε κάνα 2 βδομάδες;; Θέλω να μου είναι λίγο άνετο επειδή δεν μπορώ να φοράω στενά παντελόνια, πονάει εύκολα η κοιλιά μου.

δεν έχω τύψεις Ελλη μου, άλλωστε ξέρεις πόσους τόνους τροφής έχω πετάξει όλα αυτά τα χρόνια στην λεκάνη? άστο....δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι!
    ίσα ίσα που μ'αρέσει να νικάω την τάση μου να τρώω μέχρι και την τελευταία μπουκιά απ'το πιάτο!
    Μακάρι Ελλη μου να έχεις χάσει, να νιώσεις λίγο καλύτερα...
    εγώ ότι δε μου μπαίνει πλέον το δίνω για να μην το βλέπω!!! χαχαχχα, πόσο αντίθετες είμαστε ε?

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    επειδή έχω κατοχικό σύνδρομο μωρή!!! χαχχαχα
    καλά εσύ δεν μιλάς όλη μέρα και μπήκες για να διευκρινήσεις αυτό???? ε είσαι τρελή!
    yew, i am !!!:smirk:

πως δε μιλησα καλε??
    δεν ειπα αλο κ τρισαλο???
    δεν προλαβα να πω κ τπτ αλλο..
    πνιγομαι στη δουλεια κοριτσια.. αγχος κ ενταση αλλα τουλαχιστον εχω δουλεια, να μην ειμεθα αχαριστες!!

ΖΟΥΖΟΥΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ Ν ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ

Senior Member
    ελακι καλα ειμαι
    πολυ χαιρομαι γιατο τζην...αντε κ σε ...ανετοτερα

:thumbup:

Senior Member
    Εli μου πηγες στο σεμιναριο;Εγω σημερα ανεβηκα νωρις κατα τις 5.30 γιατι επρεπε μετα να παω στα γενεθλια της βαπτιστιρας μου.Και εμαθα οτι το θεμα σημερα ηταν η εικονα σωματος.Ωραιο!!Το ακουσες εσυ;

Senior Member
    Εχασα τελικα -1κιλο αν κ ο διατροφολογος μου ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει καθολου ο αριθμος των κιλων -τον ενδιαφερουν οι συνδυασμοι ανα 3ωρο.Παντως παιδια μετα τις 2 πρωτες βδομαδες προσαρμογης στα 3ωρα επαψα να πειναω κ τωρα εχω μειωσει ποσοτητες.Φανταστειτε τι θα γινοταν αν εβαζα κ κινηση ρε γαμωτο που δεν βαζω!

Senior Member
    lessing τα πας τελεια!!! :thumbup:
    αχ,χαιρομαι πολυ για σενα :roll:

Senior Member
    lessing τα πας τελεια!!! :thumbup:
    αχ,χαιρομαι πολυ για σενα :roll:
    Πηγαινε στο τοπικ για τα ποδια...

Senior Member
    phga...

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια μου!
    Ακόμα περιμένω περίοδο και λέω σήμερα να κάνω άλλο ένα τεστάκι...ελπίζω να πάνε όλα καλά
    Χθες αγόρασα χυμό αλόης με κράνμπερι και είναι μούρλια!
    Σήμερα έχω φέρει για μεσημέρι μία σαλατούλα μικρή με μαρούλι, σπανάκι, ένα δάχτυλο ανθότυρο, 2-3 κουταλιές φαγόπυρο και 2 ελιές και θα πάρω και αγκινάρες απ'το εστιατόριο της δουλειάς...ελπίζω να βγουν καλές! 'Ημουν ένα πτώμα χθες και δεν είχα κουράγιο να μαγειρέψω..!
    :starhit: