Results 1,516 to 1,530 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
16-02-2012, 13:28 #1516
Originally posted by Eli
Η πλάκα με το κατσικίσιο το γάλα είναι ότι όταν ήμουν μικρή το έπινα και μάλιστα με χαρά! Θυμάμαι στο χωριό μου, όταν έμενα στους παππούδες μου περνούσε ο γαλατάς από το δρόμο με το DATSUN φορτωμένο με τα δοχεία γεμάτα γάλα και οι νοικοκυρές βγαίναν με τις κατσαρόλες τους για να πάρουν το φρεσκοαρμεγμένο γάλα πρωί πρωί. Το έπαιρνε λοιπόν και η γιαγιά μου το σούρωνε και το έβραζε και μου έκανε παπάρα με γάλα, ψωμί και ζάχαρη. Πωπωπωπωπω ήταν όνειρο!
Ναι ρε Ελι μου, ασε,δεν μπορω καθολου να διαβαζω. Βαλε με να κανω ο,τιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο. Δεν με ενδιαφερει και το πτυχιο που θα παρω , γ αυτο.. Θα ητανε καλο κινητρο αν ηθελα να ασχοληθω μετεπειτα, για να στρωθω και να τελειωσω.. Το εχω παρατηρησει, οταν σκεφτομαι τη σχολη η οταν εχω διαβασμα ή εξεταστικη παντα προσπαθω να βρω καταφυγιο και ικανοποιηση στο φαι..δεν θα το ξαναεπιτρεψω , εχω κανει ηδη προοδο και θελω να γινω εντελως καλα, με τιποτα δεν γυρναω στα παλια.
Χθες, που λες, πηγα με γονεις και αδερφο στους αγαμους θυται, θεσσαλονικη. Ηταν αρκετα καλοι, γελασαμε - με την καταντια της ελλαδας και του ελληνα παντα!- .. ειχα παρει και ταπερακι μαζι μου με 2 αυγα βρασμενα και σαλατα μπολικη και παξιμαδακια ζεας..γιατι η παρασταση τελειωνε κατα τις 9 μιση και φροντισα για το βραδινο μου-υπεθεσα οτι και οι αλλοι θα ετρωγαν κατι σε σαντουιτς.. και η μαμα ισως μαζι μου. Τελοσπαντων..με το που τελειωνει, ο μπαμπας προτεινει να παμε ταβερνα να τσιμπησουμε κατι και ολοι συμφωνησαμε- εγω ξενερωσα, ηθελα να φαω τα δικα μου , αλλα τι να κανω, μη χαλασω την παρεα, ισως ναναι κι εκει που θα παμε πολυ καλα- Τελικα πηγαμε σε μια ταβερνα με κρητικη κουζινα, οκ καλα ηταν αλλα δεν μπορουσα να χαρω ρε κοριτσια. Καθε λιγο και λιγακι σκεφτομουν "τι ηραθαμε τωρα ρε γαμ@το , θα παρω τα κλειδια απτο αμαξι και θα παω να φαω εκει τα αυγα.. " απο την πρωτη στιγμη το σκεφτηκα, και ειδικα οταν παραγγελναμε, ηθελα να τους πω εμενα μη με υπολογιζετε και να εφευγα. Αλλα ελεγα χαλαρωσε, δεν ειναι σωστο, κτλ.. Μου τη δινει ρε γμτ, γτ τζαμπα και τα λεφτα! Τελικα εφαγα παραπανω αποσο ηθελα, ρεβυθια με σταμναγκαθι και αγρια αγκιναρα -πολυ νοστιμο ητανε..- + βουτες με ψωμι-αρκετα σκουρο ητανε- στο ζουμι απο τα ρεβυθια με λαδι + ανθοτυρο -καμια σχεση με του εμποριου.. καμια ομως!!- + σαλατα ροκα-σπανακι..
Ξενερωνα και που καθησαμε σε ταβερνα καί που δεν μπορουσα να αφεθω και να το ευχαριστηθω.. Γενικα δεν αισθανομαι καθολου χαρουμενη και κατι πρεπει να κανω γ αυτο..Ο αδερφος μου ολη μερα ερχεται να του δωσω ενα φιλακι κι εγω τον διωχνω.. δεν επεσε η ψυχολογια μου τωρα απο κατι, γενικα ειμαι ετσι μηνες τωρα, μην πω χρονια καλυτερα.. Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε ρε κοριτσια..
- 16-02-2012, 13:46 #1517
Originally posted by Eli
Η πλάκα με το κατσικίσιο το γάλα είναι ότι όταν ήμουν μικρή το έπινα και μάλιστα με χαρά! Θυμάμαι στο χωριό μου, όταν έμενα στους παππούδες μου περνούσε ο γαλατάς από το δρόμο με το DATSUN φορτωμένο με τα δοχεία γεμάτα γάλα και οι νοικοκυρές βγαίναν με τις κατσαρόλες τους για να πάρουν το φρεσκοαρμεγμένο γάλα πρωί πρωί. Το έπαιρνε λοιπόν και η γιαγιά μου το σούρωνε και το έβραζε και μου έκανε παπάρα με γάλα, ψωμί και ζάχαρη. Πωπωπωπωπω ήταν όνειρο!
Αγγελάκι μου πες μας τι έπαθες καμάρι μου?
Κι εγώ χθες το βράδυ έφαγα πολύ γιατί σκέφτηκα πολύ και κάηκε ο εγκέφαλος όλο το απόγευμα!!! αλλά έφαγα πολύ μαρούλι και δεν πιάνεται οπότε απέφυγα τις μαλακίες στην τουαλέτα!
Μόλις έφαγα τις αγκινάρες μου!!! Ε, δεν ήταν και πολύ νόστιμες αλλά έφαγα όσες μπορούσα!
16-02-2012, 13:50 #1518
Αγγελάκι μου ξέρω πολύ καλά τι εννοείς, δυστυχώς και εγώ όλες τις ανασφάλειες μου και τα όνειρα ή της επιθυμίες που δεν πραγματοποίησα στην ζωή μου τις έχω φορτωθεί σε κιλά
. Πάντα το άγχος, η στεναχώρια και η αίσθηση ότι δεν "γεμίζω" με αυτά που κάνω στην ζωή μου τα ξεπερνούσα με το φαγητό, έστω προσωρινά, ήταν η παρηγοριά μου. Μετά έβρισκα να ασχολούμαι με άλλα όπως τα περιττά κιλά μου και όχι αυτά που πραγματικά με προβλημάτιζαν.... Δεν σου φταίει σίγουρα ούτε η ταβέρνα, ούτε το φαγητό, άλλα σου φταίνε και ξεσπάς και εσύ εκεί. Δεν έχεις σε άλλα πράγματα έλεγχο και προσπαθείς να αποκτήσεις στην τροφή. Καταλαβαίνω ότι έχεις μία πολύ καλή σχέση με την οικογένεια σου και αυτό με καθυσηχάζει κάπως, αλλά βρε καλή μου τα έχεις συζητήσει αυτά που σε απασχολούν για το μέλλον σου με τους γονείς σου; Γιατί αν υποθέσω τι είναι αυτό που σπουδάζεις και έχει να κάνει με επάγγελμα μηχανικού, είναι δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο επάγγελμα. Δεν θέλω να σου βάζω ιδέες αλλά και εγώ σπούδασα μηχανικός Τ.Ε. και εκτός του ότι στην πορεία το μίσησα το επάγγελμα με αυτά που βίωσα επαγγελματικά πλέον δεν υπάρχουν και δουλειές... Δεν θέλω εν μέσω εξεταστικής να σε αναστατώσω αλλά όσο είναι νωρίς πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου και να δεις τι θέλεις, όσο δυσάρεστα και στρεσογόνα είναι αυτά που νιώθεις πρέπει να τα αντιμετωπίσεις.
Δεν λέω εννοείται να παρατήσεις τις σπουδές σου, εσύ ξέρεις καλύτερα από εμένα τι χρειάζεται να κάνεις για τον εαυτό σου, απλά να αλλάξεις αυτά που σε δυσαρεστούν, να δεις τη ζωή και τις σπουδές σου με μία άλλη προοπτική, πιο φρέσκια πιο ενδιαφέρουσα. Είσαι πολύ μικρή ακόμη :love:
Και εγώ να φανταστείς ακόμη δεν ξέρω τι θέλω... αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι όσο δεν ξέρω τι θέλω δεν θα μπορώ να είμαι ο καλύτερος μου εαυτός, αυτός που ξέρω εγώ ότι μπορώ να γίνω. Θα παλέψω και θα το βρω, κάντο και εσύ! Η ζωή θέλει τόλμη και ρίσκο :love:
16-02-2012, 13:52 #1519
Αγγελάκι τώρα που πας στον ψυχολόγο πως νιώθεις? σε έχει βοηθήσει καθόλου?
Υπάρχουν πράγματα που σε κάνουν να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις τη ζωή? Στις διακοπές ας πούμε χαλαρώνεις? Η μουσική σε χαλαρώνει?
Η δική μου ψυχολόγος μου έλεγε ότι οι βουλιμικές κοπέλες έχουμε την τάση να μην απολαμβάνουμε τη ζωή...και διαπίστωσα πόσο δίκιο είχε...γιατί ξέρεις το πρόβλημά μας δεν είναι μόνο το φαγητό....το πρόβλημα είναι πολύ εσωτερικό και βγαίνει σε πολλούς τομείς της ζωής μας....
16-02-2012, 13:52 #1520
Originally posted by zouzouka
Originally posted by Eli
Αγγελάκι μου πες μας τι έπαθες καμάρι μου?
Κι εγώ χθες το βράδυ έφαγα πολύ γιατί σκέφτηκα πολύ και κάηκε ο εγκέφαλος όλο το απόγευμα!!! αλλά έφαγα πολύ μαρούλι και δεν πιάνεται οπότε απέφυγα τις μαλακίες στην τουαλέτα!
Μόλις έφαγα τις αγκινάρες μου!!! Ε, δεν ήταν και πολύ νόστιμες αλλά έφαγα όσες μπορούσα!
16-02-2012, 13:56 #1521
Originally posted by ~aggelaki~
Oλες οι παπαρες νοστιμες ειναι!!! Εμενα μου αρεζε πολυ η παπαρα με ψωμι και αυγα μελατα και αλατι σε μπολακι ( τό απογευματινο)
16-02-2012, 14:03 #1522
Originally posted by ~aggelaki~
ζουζου μου ποσο καιρο εχεις να τα βγαλεις??
16-02-2012, 14:06 #1523
Originally posted by zouzouka
Originally posted by Alma libre
.
χαχαχχαχαχα
16-02-2012, 14:07 #1524
ειχε κολησει zouzouka moy και για να ξεκολησει , εγραψα μια τελεια .......πως λεμε τελεια και παύλα ;;; χαχαχαχα
16-02-2012, 14:09 #1525
:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::r oll:
16-02-2012, 14:10 #1526
Γενικά αγγελάκι μου ήθελα να σου πω ότι προσπαθώ να φέρομαι σαν φυσιολογικός άνθρωπος και να μη σκέφτομαι πολύ πάνω στο φαγητό γιατί φοβάμαι μη με επιβαρύνω....και όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα έτρωγε πατάτες τηγανιτές χωρίς ενοχές....ε, κάπως έτσι προσπαθώ κι εγώ! Προσπαθώ είπα! Δεν το 'χω καταφέρει ακόμα!
16-02-2012, 14:12 #1527
κοριτσια το συνδρομο να αγοραζετε λιχουδιες και απλα να τις κρυβετε το εχετε ;;;; να θελετε να εχετε πραγματα στο σπιτι για περιπτωση αναγκης ;;; τωρα τι αναγκη μην ρωτηστε .................................
16-02-2012, 14:16 #1528
κοριτσια το συνδρομο να αγοραζετε λιχουδιες και απλα να τις κρυβετε το εχετε ;;;; να θελετε να εχετε πραγματα στο σπιτι για περιπτωση αναγκης ;;; τωρα τι αναγκη μην ρωτηστε .................................
16-02-2012, 14:29 #1529
όχι ʼλμα μου δεν το έκανα ποτέ γιατί όποτε το δοκίμαζα με την πρώτη ευκαιρία τα ρήμαζα όλα τα καλούδια. Δεν μπορούσα ποτέ και δεν νομίζω να μπορέσω και ποτέ να έχω π.χ. σακουλάκια με γαριδάκια στο σπίτι. Απλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Τώρα πια που έχω ηρεμήσει κατά καιρούς μπορώ να έχω πολλά πράγματα στο σπίτι μου τα οποία δεν με πειράζουν (εκτός από γαριδάκια όμως! τα οποία δεν κάνει και για άλλους λόγους εξάλλου). Για παράδειγμα χθες πήρα μία σακούλα με μικρά break για τον άντρα μου που θέλει κάτι γλυκό να έχει στο σπίτι. Αυτά για παράδειγμα δεν με πειράζουν. Και τα μπισκότα βρώμης που φτιάχνω και την μαύρη σοκολάτα μου και τα παστέλια και γενικά όλα τα σνακ μου τα έχω πάντα σε περίοπτη θέση στην κουζίνα γιατί χαίρομαι πλέον να τα βλέπω να ομορφαίνουν τον χώρο. Γενικά πάντα μου άρεσε να έχω πράγματα για ώρα ανάγκης στο σπίτι για να κεράσω έναν άνθρωπο ή απλά να τα έχω για την στιγμή που θα περιμένω περίοδο και θα θέλω και κάτι σοκολατένιο να φάω αλλά ποτέ μα ποτέ δεν μπορούσα να συμπεριφερθώ φυσιολογικά με τέτοιες τροφές. Τώρα πια τον περισσότερο χρόνο μπορώ. Αν με πιάνει καμία κρίση που και πάλι είναι σχετικά διαχειρίσιμο μετά κάνω ένα διάλειμμα όπου κόβω τα πάντα να κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι και μόλις ηρεμήσω τα ξαναφέρνω. Γενικά στόχος μου πλέον είναι να μην νιώθω σαν εθισμένη αλλά να μπορώ να έχω τα πάντα σπίτι μου και να μπορώ να τα φάω όταν όμως πραγματικά τα θελήσω και σε φυσιολογική ποσότητα και να είμαι και ευχαριστημένη, δύσκολο ε;
16-02-2012, 14:30 #1530
Πάντως όταν ήθελα να κάνω υπεφαγικό πάντα τελευταία στιγμή πήγαινα σε ψιλικατζίδικο και το σήκωνα!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....