Results 1,531 to 1,545 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
16-02-2012, 14:32 #1531
Originally posted by Eli
Πάντως όταν ήθελα να κάνω υπεφαγικό πάντα τελευταία στιγμή πήγαινα σε ψιλικατζίδικο και το σήκωνα!
χαχχαχαχα!!! κι εγώ!!!!! πόσο μοιάζουμε όλες ρε κορίτσια!
πάντως αυτό που είπες ότι τα έχεις για να μπορείς να κεράσεις κανέναν άνθρωπο, έχεις δίκιο! γιατί αλλιώς τι να τον κεράσεις? κεφιρ κατσικίσιο????? χαχαχαχαχχαχαχα
- 16-02-2012, 14:48 #1532
Originally posted by Eli
Πάντως όταν ήθελα να κάνω υπεφαγικό πάντα τελευταία στιγμή πήγαινα σε ψιλικατζίδικο και το σήκωνα!
Αλμα μου τα κρυβεις κιολας ε?? μηπως εκανε το ιδιο και η μαμα σου οταν ησουν μικρη? Να εχει καπου κρυμενα τα γλυκα?? Δεν σε βοηθαει καθολου αυτο που κανεις παντως..:sniff:
16-02-2012, 14:49 #1533
Κοίτα εξαρτάται ποιον έχω καλεσμένο αν είχα το Αγγελάκι π.χ. ωωωρε κάτι χαρές που θα έκανε με το κατσικίσιο κεφίρ και τους χουρμάδες!!! :lol: οι υπόλοιποι καλεσμένοι μου μάλλον θα με κοιτούσαν λες και είμαι εξωγήινη στην καλύτερη περίπτωση! :lol::lol::lol:
16-02-2012, 14:55 #1534
Originally posted by zouzouka
Originally posted by Eli
χαχχαχαχα!!! κι εγώ!!!!! πόσο μοιάζουμε όλες ρε κορίτσια!
πάντως αυτό που είπες ότι τα έχεις για να μπορείς να κεράσεις κανέναν άνθρωπο, έχεις δίκιο! γιατί αλλιώς τι να τον κεράσεις? κεφιρ κατσικίσιο????? χαχαχαχαχχαχαχα
16-02-2012, 14:57 #1535
εμένα ήδη με κοιτάνε λες και είμαι εξωγήινη, οι συνάδελφοί μου ειδικά!!! Το μόνο που μπορώ να τους προσφέρω απ'αυτά που τρώω είναι φρούτα!
16-02-2012, 15:04 #1536
Εγώ είμαι κατά πάντως στο να κρύβουμε τροφές. Ή θα τις έχουμε σπίτι και θα μπορούμε να τις τρώμε φυσιολογικά ή καλύτερα να μην τις έχουμε καθόλου αλλά να προσπαθούμε να δουλέψουμε τον εθισμό και την προβληματική μας σχέση με αυτές τις τροφές. Θέλει χρόνο και υπομονή αλλά με τα τρίωρα και τις τριάδες γίνεται! :yes: Θέλει το χρόνο του βέβαια και όλες οι μέρες δεν είναι οι ίδιες αλλά με πειραματισμό και με οργάνωση όλα γίνονται! Αφού εγώ έχω φτάσει σε σημείο να έχω τις σοκολάτες φόρα παρτίδα και να μην τις τρώω τότε όλα γίνονται! Τα γαριδάκια δεν με στεναχωρούν και να πω την αλήθεια δεν τα θέλω σπίτι μου ούτως ή άλλως γιατί εκτός από άχρηστα κάνουν και κακό στην υγεία μου. Αν ποτέ φτάσω σε σημείο να μην θέλω να τα ξαναδώ μπροστά μου ευτυχισμένη θα είμαι!
Επίσης να πω ότι πλέον έχω καταφέρει να κόψω και τα αναψυκτικά μιας και αναφέρθηκε σήμερα. Και αυτό με δυσκόλεψε πολύ αλλά το πάλεψα με ξινό νερό Φλωρίνης. Όταν ήθελα κάτι ανθρακούχο είχα πάντα ένα μπουκάλι παγωμένο και έπινα το βράδυ ένα ποτήρι μετά το φαγητό. Μια χαρά την κάνει την δουλειά του και είναι και υγιεινό. Εδώ και τον άντρα μου τώρα παλεύω να τον ξεκολλήσω από τις ριμάδες τις κοκα κόλες! Του παίρνω καμιά φορά έτσι για το ξεκάρφωμα καμιά ΕΨΑ που τουλάχιστον είναι ελληνικές. Coca cola συγκεκριμένα δεν θέλω να μπαίνει σπίτι μας για πολλούς λόγους... πρώτον είναι πολύ κακή για την υγεία μας, δεύτερον είναι άκρως εθιστική και τρίτον είναι Αμερικάνικη και είναι μονοπώλιο σε όλον τον κόσμο και δεν γουστάρω να τους δίνω τα λεφτά μου!
16-02-2012, 15:10 #1537
Ζουζούκα σε πληροφορώ ότι στην δική μου την δουλειά που πήγαινα οργανωμένη με τα ταπεράκια μου και τα σχετικά, καθώς έτρωγα όλη μου την ζωή μέσα στο γραφείο μέχρι το βράδυ, πολλοί με θαύμαζαν και μου λέγανε πόσο ωραία είναι όλα αυτά που ετοιμάζω από το σπίτι. Οι άλλοι τρώγανε τις βλακείες τους και εγώ έτρωγα σπιτικό φαγάκι και φρουτάκια και ξηρούς καρπούς και βρωμομπίσκοτα και όλοι τους απορούσαν που έβρισκα την όρεξη να τα ετοιμάζω όλα αυτά από την προηγούμενη μέρα! Δεν λέω και εγώ που και που έτρωγα τα σουβλάκια μου με τις πατατούλες μου αλλά σε γενικές γραμμές πρόσεχα πολύ τι θα φάω στην δουλειά. Παλιότερα που δεν πρόσεχα και περισσότερα λεφτά ξόδευα και κατέληγα να έχω δυσπεψίες και υπνηλίες μετά το μεσημεριανό μου γεύμα ή γυρνούσα σπίτι πεινασμένη αν δεν είχα φάει και έτρωγα όλον τον κόσμο. Ένα διατροφικό χάος ζούσα!
16-02-2012, 15:13 #1538
Originally posted by Eli
Επίσης να πω ότι πλέον έχω καταφέρει να κόψω και τα αναψυκτικά μιας και αναφέρθηκε σήμερα. Και αυτό με δυσκόλεψε πολύ αλλά το πάλεψα με ξινό νερό Φλωρίνης. Όταν ήθελα κάτι ανθρακούχο είχα πάντα ένα μπουκάλι παγωμένο και έπινα το βράδυ ένα ποτήρι μετά το φαγητό. Μια χαρά την κάνει την δουλειά του και είναι και υγιεινό. Εδώ και τον άντρα μου τώρα παλεύω να τον ξεκολλήσω από τις ριμάδες τις κοκα κόλες! Του παίρνω καμιά φορά έτσι για το ξεκάρφωμα καμιά ΕΨΑ που τουλάχιστον είναι ελληνικές. Coca cola συγκεκριμένα δεν θέλω να μπαίνει σπίτι μας για πολλούς λόγους... πρώτον είναι πολύ κακή για την υγεία μας, δεύτερον είναι άκρως εθιστική και τρίτον είναι Αμερικάνικη και είναι μονοπώλιο σε όλον τον κόσμο και δεν γουστάρω να τους δίνω τα λεφτά μου!
Και εγω εχω κοψει τα ανθρακουχα και κυριως τις κοκα κολες ...........Αλλα το κυριοτερο τα εκοψα απο τα παιδια .......Ειναι πολυ καιρος τωρα που δεν θελει κανεις να πιει κοκα κολα ........... αυτο ειναι νικη !!!!
16-02-2012, 15:18 #1539
Originally posted by Eli
Αγγελάκι μου ξέρω πολύ καλά τι εννοείς, δυστυχώς και εγώ όλες τις ανασφάλειες μου και τα όνειρα ή της επιθυμίες που δεν πραγματοποίησα στην ζωή μου τις έχω φορτωθεί σε κιλά. Πάντα το άγχος, η στεναχώρια και η αίσθηση ότι δεν "γεμίζω" με αυτά που κάνω στην ζωή μου τα ξεπερνούσα με το φαγητό, έστω προσωρινά, ήταν η παρηγοριά μου. Μετά έβρισκα να ασχολούμαι με άλλα όπως τα περιττά κιλά μου και όχι αυτά που πραγματικά με προβλημάτιζαν.... Δεν σου φταίει σίγουρα ούτε η ταβέρνα, ούτε το φαγητό, άλλα σου φταίνε και ξεσπάς και εσύ εκεί. Δεν έχεις σε άλλα πράγματα έλεγχο και προσπαθείς να αποκτήσεις στην τροφή. Καταλαβαίνω ότι έχεις μία πολύ καλή σχέση με την οικογένεια σου και αυτό με καθυσηχάζει κάπως, αλλά βρε καλή μου τα έχεις συζητήσει αυτά που σε απασχολούν για το μέλλον σου με τους γονείς σου; Γιατί αν υποθέσω τι είναι αυτό που σπουδάζεις και έχει να κάνει με επάγγελμα μηχανικού, είναι δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο επάγγελμα. Δεν θέλω να σου βάζω ιδέες αλλά και εγώ σπούδασα μηχανικός Τ.Ε. και εκτός του ότι στην πορεία το μίσησα το επάγγελμα με αυτά που βίωσα επαγγελματικά πλέον δεν υπάρχουν και δουλειές... Δεν θέλω εν μέσω εξεταστικής να σε αναστατώσω αλλά όσο είναι νωρίς πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου και να δεις τι θέλεις, όσο δυσάρεστα και στρεσογόνα είναι αυτά που νιώθεις πρέπει να τα αντιμετωπίσεις.
Δεν λέω εννοείται να παρατήσεις τις σπουδές σου, εσύ ξέρεις καλύτερα από εμένα τι χρειάζεται να κάνεις για τον εαυτό σου, απλά να αλλάξεις αυτά που σε δυσαρεστούν, να δεις τη ζωή και τις σπουδές σου με μία άλλη προοπτική, πιο φρέσκια πιο ενδιαφέρουσα. Είσαι πολύ μικρή ακόμη :love:
Και εγώ να φανταστείς ακόμη δεν ξέρω τι θέλω... αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι όσο δεν ξέρω τι θέλω δεν θα μπορώ να είμαι ο καλύτερος μου εαυτός, αυτός που ξέρω εγώ ότι μπορώ να γίνω. Θα παλέψω και θα το βρω, κάντο και εσύ! Η ζωή θέλει τόλμη και ρίσκο :love:
Τους ποναω, ξερω οτι και αυτοι με αγαπανε - πολυ κιολας- αλλα δεν τους δειχνω την αγαπη μου και πολυ.
Το πτυχιο ειναι κριμα να μην το παρω εχω 6 μαθηματα μονο.. αλλα φρικαρω οταν ειναι να διαβασω.. χρονια τωρα τους αναφερω διαφορες δουλειες που θα με ευχαριστουσαν και παντα μου κοβουν τα φτερα και την ορεξη. Πλεον λογω κρισης-επειδη μαλλον καταλαβαν οτι για τους μηχανικους δεν ερχονται και οι καλυτερες μερες - και επειδη και ο ψυχολογος μου λεει να κανω πραγματα που με ευχαριστουν με ακουνε και μου λενε "ο,τι θελεις εσυ παιδι μου, εμεις μαζι σου! ουτως ή αλλως δεν σου ειπαμε ποτε εμεις τι να κανεις..ο,τι σου αρεσει εσενα"
16-02-2012, 15:23 #1540
Originally posted by ~aggelaki~
Ελη μου με τους γονεις μου δεν εχω και τελειες σχεσεις. Ειναι και ενας λογος που ημουν κλεισμενη ψυχολογικα, παντα τους εβλεπα σαν εχθρους μου(απο την εφηβεια και μετα δλδ) , εχουν κανει πολλα λαθη και κατεληξα οπως κατεληξα. Τη σχολη δεν την ηθελα, ονειρο του μπαμπα ητανε, εγω απλα να παω φοιτητρια ηθελα, γτ ενιωθα καταπιεσμενη. Και πλεον δεν μπορω να τους αγαπησω οπως θελω. Συνεχεια βλεπω σ συτους λαθη που εχουν κανει και τα κανουν ακομα αλλα δεν καταλαβαινουν. Τους εχω μιλησει πολλες φορες και για τη σχολη, και για το πως βλεπω τη ζωη γενικοτερα και παντα προσπαθουν να μου αλλαξουν γνωμη και να μου περασουν τα δικα τους πιστευω. Γενικα ειναι πολυ μεγαλη συζητηση,,δεν ξερω τι να πρωτογραψω,πραγματικα. Το ρεζουμε ειναι οτι μου τη δινουν παρα πολυ, και απλα κανω πραγματα μαζι τους γιατι δεν κανω τιποτα αλλο! - αν εξαιρεσεις οτι που και που βρισκομαι με την κολλητη μου..-
Τους ποναω, ξερω οτι και αυτοι με αγαπανε - πολυ κιολας- αλλα δεν τους δειχνω την αγαπη μου και πολυ.
Το πτυχιο ειναι κριμα να μην το παρω εχω 6 μαθηματα μονο.. αλλα φρικαρω οταν ειναι να διαβασω.. χρονια τωρα τους αναφερω διαφορες δουλειες που θα με ευχαριστουσαν και παντα μου κοβουν τα φτερα και την ορεξη. Πλεον λογω κρισης-επειδη μαλλον καταλαβαν οτι για τους μηχανικους δεν ερχονται και οι καλυτερες μερες - και επειδη και ο ψυχολογος μου λεει να κανω πραγματα που με ευχαριστουν με ακουνε και μου λενε "ο,τι θελεις εσυ παιδι μου, εμεις μαζι σου! ουτως ή αλλως δεν σου ειπαμε ποτε εμεις τι να κανεις..ο,τι σου αρεσει εσενα"
Aggelaki με γυρισες χρονια πισω ............ εχω ζησει ακριβως το ιδιο μοτιβο ..............Μα ακριβως το ιδιο .............Ιδια συναισθηματα , ιδια βιωματα ............
16-02-2012, 15:46 #1541
"ο,τι θελεις εσυ παιδι μου, εμεις μαζι σου! ουτως ή αλλως δεν σου ειπαμε ποτε εμεις τι να κανεις..ο,τι σου αρεσει εσενα"
Στην τελική οι γονείς μας δεν πρόκειται να αλλάξουν αλλά ενίοτε αναγνωρίζουν κάποια λάθη τους, στο λέω ως μεγαλύτερη που έχω φάει και πιο πολλά στην μάπα. Εγώ είχα μία συνεχόμενη κόντρα με τον πατέρα μου και τα θέλω του που προσπαθούσε πάντα να μου τα επιβάλλει ως το "καλό για εμένα". Τελικά όσα έκανα και ήταν εν μέρη όνειρα των γονιών μου τίποτα δεν μου έδωσε χαρά μακροχρόνια... Μεγάλη κουβέντα όμως και θα την κάνουμε άλλη στιγμή. Βάζω μία άνω τελεία
ʼλμα μου συγχαρητήρια που κατάφερες να κόψεις τα αναψυκτικά από τα παιδιά σου, αυτό και αν είναι νίκη, εγώ έναν άντρα έχω και δεν μπορώ να τον βάλω σε σειρά :lol:, είμαι σίγουρη ότι με όλα αυτά που έχεις τραβήξει εσύ, θα φροντίσεις χίλιες φορές παραπάνω να μην τραβήξουν τα ίδια και τα παιδιά σου! Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι σε όλες τις σχέσεις την αλλαγή πρέπει να την ξεκινάμε πρώτα από τον εαυτό μας αν θέλουμε να δούμε κάποια στιγμή και τους αγαπημένους μας να αλλάζουν. Γι αυτό θα κόψω και εγώ πρώτη το τσιγάρο για να παρασύρω μετά και τον άντρα μου χιχιιχχι στα προσεχώς!
16-02-2012, 16:02 #1542
"ο,τι θελεις εσυ παιδι μου, εμεις μαζι σου! ουτως ή αλλως δεν σου ειπαμε ποτε εμεις τι να κανεις..ο,τι σου αρεσει εσενα"
16-02-2012, 16:17 #1543
Το αστειο ποιο ειναι..! απο τοτε που τους μιλησα για τη βουλιμια και τα επεισοδια -- επρεπε να τους πω και για το χορτο να φρικαρουν κι αλλο..--, με ειχανε πρηξει να τους μιλαω γενικα, να μην τα κραταω μεσα μου, και οτι η βουλιμια προεκυψε επειδη η ψυχη μου δεν ειναι καλα και οτι και να κοψω τους εμετους δε σημαινει οτι εγινα καλα,, θα γινω οταν "γιατρευτει" και η ψυχουλα μου κατα καποιον τροπο. Ό,τι σκεφτομαι γενικα θελουν να το μοιραζομαι, να μην τα κραταω μεσα μου και βασανιζομαι.. Εεε κοριτσια, οσες φορες εχω ανοιξει συζητηση για να τους αναλυσω τι με οδηγησε εδω, για τη συμπεριφορα τους, τσατιζονται και δεν παραδεχονται οτι συνεβαλαν κ αυτοι, εστω και λιγο, και μετα μετανιωνω που τους μιλησα γιατι δε θελω να τους κανω να νιωθουν και ασχημα, αυτο μας ελειπε τωρα! Με τιποτα δε θελω να τους φορτωνω τυψεις.. Μπορουν να σου καταστρεψουν ολη την ψυχολογια. Δεν ειναι που δεν ειναι καλα επειδη δε με βλεπουν εμενα καλα, λεφτα δε βγαζουμε πλεον..Δε θελει και πολυ η καταθλιψη να σου χτυπησει την πορτα! Ελη αutocad ξερεις καλα?? ξερεις και 3διαστατα ας πουμε? Ή δε θυμασαι τπτ?
16-02-2012, 17:18 #1544
Αγγελάκι μου όχι ξέρω μόνο δισδιάστατο και δυστυχώς και τα τελευταία χρόνια το χρησιμοποιούσα μόνο για να μετράω και να κάνω επιμετρήσεις και όχι για να σχεδιάζω. Παλιότερα σχεδίαζα αλλά τώρα τα έχω λίγο θολά στο μυαλό μου
.
Όσο για τους γονείς όλοι έχουν μία άρνηση σχετικά με λάθη που μπορεί να έχουν κάνει. Καλό είναι να επικεντρωνόμαστε και να τους δείχνουμε τι θέλουμε και για πιο λόγο, και τι μας κάνει καλό και τι μας φθείρει παρά να τους αναφέρουμε τα λάθη που έχουν κάνει. Έτσι γίνεται πιο επικοδομητική η σχέση. Τι νόημα έχει να πω τώρα στην μάνα μου ότι έκανε τραγικό λάθος που ποτέ δεν μας έφτιαξε πρωινό και που μας έστελνε σχολείο με χαρτζιλίκι και όχι με κολατσιό; Ή που σε κάθε γιορτή και μάζωξη του σογιού μας όλοι μας ζύγιζαν με το μάτι και μας λέγανε αν παχύναμε ή αν αδυνατίσαμε λες και είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης :grind:. Ή ότι στην εφηβεία μας επάνω μας αφήνανε εμένα και την αδερφή μου να κάνουμε δίαιτα και μας παροτρύνατε κιόλας, αντί να μας στείλουν έξω να πάμε να γυμναστούμε περισσότερο... Δυστυχώς η άγνοια είναι άσχημο πράγμα αλλά δεν μπορώ να τους το χρεώσω, απλά δεν γνώριζαν για να πράξουν πιο σωστά. Τους συγχωρώ και προχωράω.
Υ.Γ. Το χόρτο φιλενάδα εμένα με κατέστρεψε με τα υπερφαγικά! Καλό καλό αλλά αν έχεις διατροφική διαταραχή είναι απαγορευτικό πραγματικά, μας καταστρέφει, προσωπικά χάνω κάθε έλεγχο!
16-02-2012, 17:33 #1545
Δεν πειραζει, για το autocad, το παλευω μονη μου και μπορω να πω οτι βγαζω ακρη.. απλα τσατιζομαι συχνα και βριζω το προγραμμα ενω εγω απλα κανω λαθη..! κλασικα!!!
Αχχ ρε κοριτσια ποσο θα ηθελα να μεναμε κοντα και να βρισκομασταν να ψυχαναλυθουμε -κανοντας διαλειμματα για να φαμε τις υγιεινες τριαδες μας !!!! - :love:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....