Results 1,651 to 1,665 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
18-02-2012, 19:30 #1651
τελειος συνδυασμος, μπραβο Ελη μου!! δες εδω γλυκακι...
παιρνεις ξυλακια αυτα που βαζουμε στα σουβλακια και περνας μιση μπανανα στο καθενα..
τα αφηνεις στο ψυγειο (αν εχεις υπομονη) να παγωσουν λιγο.. ετοιμαζεις ενα μειγμα απο κακαο σε σκονη, τριμμενους ξηρους καρπους (περι ορεξεως..) , αν σου αρεσει το ινδοκαρυδο μπορεις να βαλεις και απο αυτο.. τριμμενα κορν φλεικς επισης, γενικα ο,τι γουσταρεις! για να κολλησουν αυτα πανω στη μπανανα χρειαζεσαι η μελι, ή λαδι καρυδας ή ταχινι ή λιγο φυστικοβουτυρο, ή συνδυασμους! δες και αυτο το σαιτ!! http://rawvegangreece.blogspot.com/2...na-sticks.html
- 18-02-2012, 19:30 #1652
Τι υπέροχα νέα!!!!
Σχεδόν δάκρυσα από την χαρά μου ζουζούκα μου! Πόσο υπέροχα μπορεί να ένιωσες! ΜΠΡΑΒΟ σου γλυκιά μου! Εύχομαι από εδώ και πέρα να καταφέρεις να επιτρέπεις και άλλες τέτοιες απολαύσεις στον εαυτό σου και να νιώθεις το ίδιο υπέροχα κάθε φορά! Ένα μεγάλο μπράβο και στο αγόρι σου!
18-02-2012, 19:32 #1653
Αγγελάκι μου υπέροχη ιδέα σε ευχαριστώ! Θα το κάνω μία από αυτές τις μέρες που είμαι σίγουρη ότι θα δαγκώνω για γλυκό!
18-02-2012, 19:34 #1654
Καλα ζουζου κι εγω οταν τρωω γλυκο και τρωω λιγο, ξερω οτι δεν θα το βγαλω, κανω σαν μικρο παιδακι!! το αφηνω να λιωσει κανονικα μες το στομα μου καταρχην και νιωθω απιστευτα.. οπως και πριν κανα μηνα που εφαγα 1 κομματι πιτσα με λεπτη ζυμη, ειναι αυτες που μου αρεσουν , και ενιωσα οτι μου δωσε πολυ ενεργεια και ικανοποιηση!!
18-02-2012, 20:33 #1655
Έλλη μου απ'το μαγαζί πήρα ένα τουτι φρουτι αποξηραμένο γιατί δεν μπορούσα να αποφασίσω! Πήρα μπάρες, κορν φλεικς, παστέλι, και καφέ γαλλικό!!
Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να βάζω τα αποξηραμένο φρούτα αμέσως μετά το γυμναστήριο όπου η ευαισθησία στην ινσουλίνη είναι αυξημένη και νιώθω ότι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι εκείνη τη στιγμή!
Αγγελάκι μου καταλαβαίνω ακριβώς πώς νιώθεις, τα έχω περάσει κι εγώ αυτά...να σε ρωτήσω κάτι? Εσύ όταν διαλέγεις τον άντρα που θα είναι δίπλα σου από τι τον αξιολογεις? Απ'την κοιλιά του? Σίγουρα όχι...σίγουρα κοιτάς την συνολική εικόνα του, την αύρα του, τον χαρακτήρα του, έτσι δεν είναι? Ε, έτσι κάνουν όλοι οι άνθρωποι, εσύ όμως γιατί αξιολογεις τον εαυτό σου από το μέγεθος της κοιλίας σου? Δεν είναι άδικο? Πρέπει να απελευθερωθείς από αυτή την εμμονή κ είμαι σίγουρη οτι θα το καταφέρεις αν αφιερωνεις χρόνο στο να σκέφτεσαι πάνω στον εαυτό σου, πάνω σε αυτά που σου λέει ο ψυχολόγος σου... Εντάξει,?
18-02-2012, 22:33 #1656
Ενταξει!! Κοριτσια μολις εκανα μπισκοτακια-κουλουρακια, δεν ξερω ακριβως τι θα βγει!- με χαρουπαλευρο, το οποιο εχει γευση σοκολατας και ειναι γλυκο!! μαλλον αυριο προβλεπεται πρωιναρα!! και θα με ακολουθουνε σε καθε σνακ!! χαχα ελπιζω να βγουνε καλα.. θα σας πω αυριο:bouncy: φιλακια!
18-02-2012, 23:33 #1657
Alma περαστικά στον άντρα σου!
zouzouka συγκινήθηκα πολύ που βγήκες βόλτα με το αγόρι σου κ το απόλαυσες!
Όταν τρώω με τα κιλά τη σοκολάτα κάθε μέρα κ τα άλλα μπινελίκια δεν μπορώ να νιώσω τη γεύση όταν όμως τρώω ένα γλυκάκι μια φορά τη βδομάδα το απολαμβάνω καλύτερα!
Τη προηγούμενη βδομάδα δεν τα πήγα κ πολύ καλά κ ρε κορίτσια σήμερα έλεγα θέλω να κάνω τα τρίωρα μου για να αισθανθώ καλύτερα :bigsmile: κ πολύ μου αρέσει που πλέον θέλω να τρέφομαι σωστά για να είμαι καλά!
Βλέπω κάποιες αλλαγές στη σκέψη μου που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν πίστευα πως το μυαλό μου θα ξεκολούσε κ γουστάρω πολύ!
Σήμερα
10:00 ~~~ τι άλλο γάλα + δημητριακά + 3 ξερά δαμάσκηνα
12:30 ~~~ 1/2 μπανάνα + 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + γραβιέρα
15:30 ~~~ μαρούλι + πολυσαλάτα + 2 παξιμάδια
19:00 ~~~ 1/2 μπανάνα + 1 digestive
22:00 ~~~ τοστ + 1 κουτάκι κόκα κόλα light Eli μη με φωνάξεις ξέχασα το φρέσκο!!!!!!!!!!!!
Κ ναι έχεις δίκιο πως η κοκα κολα πυροδοτεί τα υπερφαγικά, το διαπίστωσα!!!!!
18-02-2012, 23:41 #1658
Originally posted by break
Τη προηγούμενη βδομάδα δεν τα πήγα κ πολύ καλά κ ρε κορίτσια σήμερα έλεγα θέλω να κάνω τα τρίωρα μου για να αισθανθώ καλύτερα :bigsmile: κ πολύ μου αρέσει που πλέον θέλω να τρέφομαι σωστά για να είμαι καλά!
Βλέπω κάποιες αλλαγές στη σκέψη μου που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν πίστευα πως το μυαλό μου θα ξεκολούσε κ γουστάρω πολύ!. Να φανταστείς μετά τις διακοπές του καλοκαιριού που ήμουν λίγο ότι να ναι με την διατροφή μου όταν γύρισα σπίτι γύρισα με χαρά να μπω στο πρόγραμμα μου! Μπορεί να μην τα καταφέρνω πάντα όπως θα ήθελα αλλά όπως και να χει με κάνει να νιώθω καλύτερα με το σώμα μου και με τον εαυτό μου γενικά.
18-02-2012, 23:49 #1659
ʼντε break δεν θα σου φωνάξω! :lol: (με έχετε πάρει από φόβο χιχιχιχιχι)
Σήμερα βαρέθηκα να σας γράψω τι έφαγα χθες. Θα σας τα γράψω αύριο μαζεμένα. Πάντως απόψε έφαγα κάτι πολύ ωραίο! Αγγελάκι θυμάσαι που λέγαμε για παπάρες; Ε λοιπόν έβρασα 2 αυγά μελάτα και τα έβαλα σε ένα μπολ με σπασμένο παξιμάδι και αλάτι, πιπέρι και ήταν μούρλια! Το συνόδεψα και με μία τέλεια απλή αλλά πεντανόστιμη σαλάτα με ρόκα, μέλι, λίγο καρύδι. λιναρόσπορο, βαλσάμικο και ελαιόλαδο και τα σερβίρισα όλα πολύ όμορφα. Ένιωσα ότι έφαγα πολύ γκουρμέδικα! Αυτή ήταν η συμβουλή του διαιτολόγου μου για τη δυσκολία μου να συγκρατηθώ στις βραδινές υπερφαγίες, να στολίζω ωραία τα πιάτα μου και να τα σερβίρω με γκουρμέ άποψη
19-02-2012, 00:25 #1660
Ωραία σαλάτα πρέπει να είναι!!!!!!! (μόνο ρόκα απο λαχανικό?)
κ εμένα μου αρέσει το φαγητό μου να το βάζω σε ωραία πιάτα, έχω αγοράσει τετράγωνα που μου αρέσουν πολύ κ πόσο με νευριάζει η μάνα μου που τρώει κατευθείαν από το μπολ ή όταν βάζει τη τυριέρα κατευθείαν στο τραπέζι γγγγγγγγγκκκκρρρρρρρρρ τα νεύρα μου
Μήπως είμαι περίεργη?
19-02-2012, 00:51 #1661
Ναι Break μου μόνο ρόκα! Δεν ήθελα να μπερδέψω άλλα λαχανικά, η ρόκα μου αρέσει πάρα πολύ και σκέτη!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα με τα σερβίτσια και το σερβίρισμα. Θυμώνω πολυ με τον άντρα μου που θέλει να τρώμε στο τραπεζάκι μπροστά στην τηλεόραση πολλές φορές! Και όταν το κάνουμε έτσι τουλάχιστον προσπαθώ πάντα να φτιάχνω όμορφη ατμόσφαιρα με σουπλά και πιάτα ωραία και τα σχετικά. Δεν σε βρίσκω πάντως καθόλου περίεργη, αν δεν φτιάξουμε όμορφο περιβάλλον πως θα απολαύσουμε το φαγητό μας; Και αν δεν απολαύσουμε το φαγητό μας πως θα χορτάσουμε οεο;;;
19-02-2012, 14:38 #1662
Καλησπέρα! Μα που είστε όλες χαμένες; Εύχομαι να περνάτε όμορφα όλες σας την Κυριακή σας!
Πέρασα να γράψω τις 2 τελευταίες μέρες μου μιας και τεμπέλιασα αν και δεν είναι και από τις καλύτερες μουunk:
Παρασκευή:
Πρωινό 11.00: 1 φλιτζάνι κατσικίσιο κεφίρ με 2 χουρμάδες, 1/2 μπανάνα, 2κ.σ. βρώμη και κανέλα, 2 καρύδια
Πρόγευμα 14.00: 1/2 μπανάνα και 1 μπισκότο βρώμης
Μεσημέρι 17.00: 2 αυγά μάτια, 1 φέτα ζαμπόν, 1 φέτα ψωμί ολικής, μπρόκολο σαλάτα με φέτα
Μετά γυμναστηρίου 22.00: 1 μπουκιά ελληνική μπάρα
Βραδινό 23.00: 1 πίτα με γύρο και απ' όλα, λίγο ντοματοσαλάτα
Γυμναστική 1 ώρα Ζούμπα
Σάββατο:
Πρωινό 12.00: 1 ποτήρι φρεσκοστιμμένο χυμό πορτοκάλι και 1 τοστ με 2 φέτες τυρί
Πρόγευμα 15.00: 1/2 μπανάνα και 1κ.σ. μουλιασμένοι ξηροί καρποί
Μεσημεριανό 17.00: 1 μερίδα ζυμαρικά Ζέας με ανάμεικτα λαχανικά και τριμμένη γραβιέρα
Απόγευμα 19.30: 1/3 μπανάνα, 1 σοκολάτα ρόφημα, λίγο μαύρη σοκολάτα
Βραδινό 22.00: 2 αυγά βραστά με ένα μικρό παξιμάδι ολικής, σαλάτα ρόκα με 2 καρύδια, λιναρόσπορο, μέλι, βαλσάμικο, ελαιόλαδο
Αργά το βράδυ πείνασα 2.00: 1/2 μπανάνα με λίγους μουλιασμένους ξηρούς καρπούς
19-02-2012, 16:35 #1663
γεια χαραναταν!
19-02-2012, 17:03 #1664
Λαλίστατη! :lol:
19-02-2012, 17:14 #1665
Γεια σας κουκλαρες μου!!!!! Σημερα ειμαι χαρουμενη!
Καλα, συμφωνω τερμα οτι το food styling παιζει ΑΚΡΩΣ σημαντικο ρολο στο αν θα χορτασεις και αν θα ικανοποισεις το κτηνος που κρυβεται μεσα σου..πιστευω οτι ολες οι αισθησεις μας παιρνουν μερος στο παιχνιδι της ικανοποιησης.. ολα ξεκιναν με την οραση και την οσφρηση, ακολουθει η γευση αλλα ακομα και η ακοη πιστευω οτι συντελλει στο να παρει μπονους ενα φαι! αν πχ κανει κρατσ κρατσ!! Και το εχω παρατηρησει, οταν ολα ειναι τελεια, τρωω λιγοτερο, γιατι ικανοποιουμαι ουτως η αλλως! δεν περιμενω απο την ποσοτητα του φαγητου να με ικανοποιησει..
εχει τελεια μερα σημερα και χαρηκα τον ηλιο, μου ειχε λειψει τοσο καιρο μες τη μουντιλα.. α ρε ελλαδαρα!! μαζεψα και βιταμινη D μαλλον, γ αυτο ειμαι και πιο χαρουμενη!
θα γραψω σε λιγο και τις τριαδες των τελευταιων ημερων..
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή