Results 2,056 to 2,070 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
02-03-2012, 16:12 #2056
ασε την γυμναστικη ρε τρελη!!! Κυριακη και απο βδομαδα,αν νιωθεις καλα, σου επιτρεπουμε να κανεις ποδηλατοβολτα με ομορφη παρεα !:roll::roll::bouncy::bouncy: η κοτοσουπα ναι γινεται τελεια με κουακερ γιατι χυλωνει!! τι εννοουσαν να τρως σημερα μονο υγρα?? πολτοποιημενα? αλλα ο,τι θελεις?
- 02-03-2012, 16:30 #2057
Αααααχ μόλις έφαγα το λαβράκι μου! Μιαμ μιαμ Αγγελάκι μου και λίγα λες! Σχεδόν ολόκληρο το έφαγα από την πείνα μου! :lol: Κράτησα την ουρίτσα για το βράδυ να την φάω με σαλατούλα και μία φέτα από το φρέσκο μας ψωμάκι!
Το ψωμί το έκανα με αλεύρι ολικής άλεσης και με λίγο κίτρινο χωριάτικο. Έβαλα μέσα τριμμένο λιναρόσπορο και ξηρούς καρπούς και λίγο γλυκάνισογια το άρωμα. Φούσκωσε περισσότερο από τις παλιότερες αποτυχίες μου... Θα δούμε σε λίγο τι βγήκε μιας και σε κάνα 30' θα είναι έτοιμο λογικά. Η ζύμη ήταν λεία και στιλπνή όταν την έβαλα στην φόρμα και μέσα σε μισή ωρίτσα είχε φουσκώσει αρκετά αλλά δεν διπλασιάστηκε. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος γμτ! Μάλλον στο νερό το χάνω θα δούμε πως θα βγει και αυτή τη φορά...
02-03-2012, 16:35 #2058
Ωραία η σελίδα Αγγελάκι μου!
Ζουζουκάκι μου έννοια σου και θα περάσουν οι μέρες χωρίς να το καταλάβεις. Προς το παρόν μην αγχώνεσαι, χαλάρωσε, αφέσου στην φροντίδα των δικών σου και ξεκουράσου. Και αν φρικάρεις έναν περίπατο πολύ σύντομα θα μπορείς να τον κάνεις έτσι για να μαζεύεις και τον ήλιο σου. Δεν πιστεύω να μου αγχώνεσαι ότι θα κάτσεις σπίτι και θα σκέφτεσαι το φαγητό! Μην άγχεσαι για αυτό εγώ καθότι άνεργη περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι μου και δεν χαμπαριάζω, τρώω στα τριωράκια μου και είμαι cool!
02-03-2012, 16:38 #2059
Koριτσια τους αποξηραμενους χουρμαδες τους τρωμε ως φρουτα ;;;;; τα φωτα σας!!!
02-03-2012, 16:45 #2060
Αληθεια η lessing που εχει εξαφανισθει ............... lessing δωσε σημεια ζωής !!!!
02-03-2012, 16:49 #2061
Originally posted by Alma libre
Koριτσια τους αποξηραμενους χουρμαδες τους τρωμε ως φρουτα ;;;;; τα φωτα σας!!!
02-03-2012, 16:50 #2062
Originally posted by Alma libre
Koριτσια τους αποξηραμενους χουρμαδες τους τρωμε ως φρουτα ;;;;; τα φωτα σας!!!όπως και τα αποξηραμένα σύκα, βερίκοκα, κράνα, δαμάσκηνα κτλ
02-03-2012, 16:51 #2063
χρησιμοποιεις χλιαρο νερο?? ειναι το πιο σημαντικο για να ενεργοποιηθει τελειως η μαγια..οχι πολυ ζεστο, οχι κρυο..
02-03-2012, 16:52 #2064
και οσο πιο πολυ ζυμωσεις τοσο πιο αφρατο βγαινει..
02-03-2012, 16:54 #2065
Μωρέ...όχι δεν με αγχώνει τόσο πολύ το φαγητό...απλά το οτι θα είμαι σπίτι κ δε θα χαρώ τις όμορφες μέρες...
Κορίτσια μετά από τόσα χρόνια επιτέλους θα κάνω σεξ χωρίς να πονάω!!!
Υγρά εννοούσαν σουπιτσες με λίγο στέρεο μέσα, Π.χ. Κοτόπουλο κ από αύριο στεγνούς υδατάνθρακες, Π.χ. Ρύζι, μακαρόνια...είπαν καθόλου φρούτα ή λαχανικά, ούτε γαλακτοκομικά για να μην ερεθιστει το έντερο....αλλά τη βρώμη μου την έφαγα σήμερα...
Θα δούμε!
Φερε μου λίγο ψωμάκι..δε με λυπάσαι?? Έφτιαχνε παλιά η μάνα μου κ δεν έμενε ψίχουλο για την επόμενη μέρα!! Αποφασίσαμε να μην ξαναφτιάξει για να μην το τρώμε!!
Κορίτσια γενικά τον λιναρόσπορο τον τρώτε μουλιασμένο η αλεσμενο?
02-03-2012, 17:28 #2066
εγω τον ετρωγα ή βρασμενο -- μαζι με κουακερ η μεσα σε σουπες μου αρεζε πολυ-- ή αλεσμενο ..
02-03-2012, 18:08 #2067
κοριτσιααααααα!!! εφαγα για απογευμα ανανα με 1 κριθινο παξιμαδι και μετα απο ενα μισαωρο ,εβγαλα ενα γιαουρτακι και μαζι και ενα ταπερακι με σπανακορυζο που ειχε φτιαξει η μαμα και τα εφαγα!! και σκεφτομουνα οτι ειναι με απλο ρυζι και ξενερωνα. αχχχχ.. πηγα τουαλετα εσκυψα να δω αν θα βγουν μονα τους αλλα δεν εβγαιναν και το αφησα.. τσατιστηκα! γιατι επρεπε να φαω τωρα? ειμαι πολυ γουρουνι!! βραδινο να φαω ελη μου, τι λες?
02-03-2012, 18:12 #2068
Εγώ τον τρώω αλεσμένο τον λιναρόσπορο και τον βάζω σε μπισκότα, κέικ, σαλάτες και στο ψωμί
και στην κρέμα βρώμης καμιά φορά. Σε σούπες όλο ξεχνάω να τον βάλω πφφφ.
Το ψωμί βγήκε καλούτσικο, δεν πέρνει άριστα αλλά είναι νόστιμο και σχετικά μαλακό και καλοψημμένο! :thumbup:
Αγγελάκι μου και το νερό χλιαρό το είχα και διέλυσα και πρωτα την μαγιά μέσα στο νερό και μετά την έριξα στο αλεύρι. Απλά μάλλον θέλει παραπάνω ζύμωμα και λίγο παραπάνω υγρασία. Με την εξάσκηση θα το τελειοποιήσω που θα μου πάει! Απλά αποφεύγω να το κάνω το ψωμάκι γιατί μετά τρώω πολύunk:. Αχ ζουζούκα μου να σου φέρω καλέεεε. Να σου κάνω ένα καρβελάκι και να στο ντελιβερίσω προσωπικώς; :lol:
Αυτές τις μέρες ένιωσα πιο εγκρατής και έτσι είπα να το ξαναβάλω το ψωμάκι στο σπίτι μου. ʼσε που βαρέθηκα να πάω στον φούρνο χιχιχιχι. Χίλιες φορές καλύτερα το φρεσκοζυμωτό αν και στον άντρα μου δεν πολυαρέσει :crazy: προτιμά τα άσπρα από το εμπόριο ΕΛΕΟΣ! Μα να μην πάρει καθόλου από εμένα αυτό το παιδί!
02-03-2012, 18:20 #2069
αυτοι οι αντρες ειναι μεγαλυτερα θυματα των "ανθυγιεινων" και γ αυτο νοστιμων φαγητων ακομα κι απο εμας!!!
εχω τυψεις.........! τρελαινομαι, αμαν σιγα το πραγμα.πωωωωω
02-03-2012, 18:22 #2070
Originally posted by ~aggelaki~
κοριτσιααααααα!!! εφαγα για απογευμα ανανα με 1 κριθινο παξιμαδι και μετα απο ενα μισαωρο ,εβγαλα ενα γιαουρτακι και μαζι και ενα ταπερακι με σπανακορυζο που ειχε φτιαξει η μαμα και τα εφαγα!! και σκεφτομουνα οτι ειναι με απλο ρυζι και ξενερωνα. αχχχχ.. πηγα τουαλετα εσκυψα να δω αν θα βγουν μονα τους αλλα δεν εβγαιναν και το αφησα.. τσατιστηκα! γιατι επρεπε να φαω τωρα? ειμαι πολυ γουρουνι!! βραδινο να φαω ελη μου, τι λες?
Είπαμε έχεις εξεταστική και έχεις άγχος, είναι λογικό να τρως και κάτι παραπάνω, δώσε αυτό το ελαφρυντικό στον εαυτό σου μικρούλα μου και μην πιέζεσαι τόσο πολύ να είσαι τέλεια. Είπαμε το τέλειο δεν υπάρχει. Η διατροφή μας δεν αντιπροσωπεύεται από μία μέρα ή ένα γεύμα είναι ένα σύνολο όλων των ημερών του χρόνου. Έτσι να το σκέφτεσαι και όχι να πιάνεις τον μεγεθυντικό φακό και να κοιτάς τις ατέλειες. Αν π.χ. 20 μέρες σε διάστημα ενός χρόνου δεν είναι καλές διατροφικά είναι πολύ λίγες για να επηρεάσουν την υγεία σου ή το βάρος σου στο τέλος αυτού του χρόνου! Για σκέψου το και λίγο έτσι...
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία