τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 151
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 151 of 427 FirstFirst ... 51101141149150151152153161201251 ... LastLast
Results 2,251 to 2,265 of 6392
    Senior Member
    Ναι Αγγελάκι μου και εγώ αυτά σκέφτομαι για την κωλοζυγαριά αλλά νιώθω λίγο κάπως να την πετάξω, το δουλεύω όμως unk:, κάποια μέρα θα το κάνω!
    Ωωω χαίρομαι που δεν φταίνε οι φακές κοριτσάκι μου πάλι καλά γιατί εσύ την φακή την αγαπάς τόσο που θα ήταν κρίμα να σε πειράζει.
    Όσο για την απορία οκ θα τον ρωτήσω και αυτό και να δούμε τι θα μου πει αν και φαντάζομαι θα μου πει να μην τρώμε το ίδιο. Είναι της άποψης να έχουμε ποικιλία στην διατροφή μας μέσα στην μέρα όσο πιο πολύ γίνεται και να κρατάμε τον μεταβολισμό μας ψηλά. Γι αυτό μου ζητάει να τρώω όσο γίνεται μη επεξεργασμένες τροφές. Εξάλλου αν το βράδυ τρώμε κάτι ελαφρύ και εύπεπτο δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσουμε φούσκωμα.
    Σε καμιά ώρα θα την κάνω που λες και ναι το βράδυ έχει και ζούμπα το πρόγραμμα οπότε τα νέα μου μάλλον θα σας τα γράψω αύριο το πρωί με τον καφέ . Καλό απόγευμα!

Senior Member
    αχ βρε κορίτσια πήζω σήμερα, τόσο πολύ που ξενέρωσα που δεν έκατσα στο κρεβατάκι μου!!!
    αλλά αυτό που απόλαυσα πραγματικά ήταν η αίσθηση ότι ξεκινάμε πάλι τα τρίωρα και σαν αίσθημα και μόνο μου έφτιαξε τη διάθεση!
    θέλω πολλά να γράψω αλλά που χρόνος!
    αχ, θέλω διακοπές!!! χαχαχαχαχαχ (αχόρταγη παιδί μου!!!!!!)
    σας φιλώ!

Senior Member
    Αμάν βρε ζουζούκα μου δεν παίζεσαι! Την μία κάθεσαι σπίτι και βαριέσαι και θέλεις να πας στην δουλειά, μετά πας στην δουλειά και θέλεις διακοπές! :lol: Αποφάσισε κοπελιά τι θέλεις! Μου φαίνεται θέλεις να φύγεις για τας εξοχάς για να στανιάρεις λίγο! :lol: Έννοια σου και με το που θα στρώσεις και θα επιτρέπεται το ποδήλατο θα του δώσουμε να καταλάβει!
    Γύρισα από τον διαιτολόγο και όπως το περίμενα δεν είχα κάποια ουσιαστική μεταβολή, έχασα το κιλό που είχα βάλει τον προηγούμενο μήνα, αυτό το ήξερα, και κάτι ποντάκια που είχα βάλει, αυτά. Κατά τα άλλα σταθερή αλλά με σημαντική βελτίωση στην διατροφή μου και στην άσκηση. Οπότε κρατάω αυτά και συνεχίζω... είμαι βέβαιη και το νιώθω ότι αν συνεχίσω έτσι θα δω αλλαγές από τον επόμενο μήνα. Είμαι χαρούμενη και νιώθω όμορφα οπότε συνεχίζω να κάνω ότι κάνω και να βελτιώνομαι!

Σχετικά με τις ερωτήσεις μας.

Στην διατροφή που κάνουμε τα χόρτα και τα παντζάρια και όλα αυτά είναι η σαλάτα μας και πρέπει να τα συνδυάζουμε με ζωική τροφή και με αμυλούχα. Οπότε όχι δεν τρώμε π.χ. σκέτα χόρτα με κρέας, προσθέτουμε και ρύζι, παξιμάδι, μακαρόνι κτλ

Μετά το γυμναστήριο εντός 20λεπτου το καλύτερο είναι να πίνουμε φρέσκο χυμό ή να τρώμε ένα φρούτο για άμεση αναπλήρωση υγρών και σταθεροποίηση γλυκόζης. Και μετά τρώμε το γεύμα μας κανονικότατα. Μου τόνισε όμως ότι ειδικά όταν γυμνάζομαι παραπάνω από μία ώρα να έχω μαζί μου μισό ή ένα λίτρο τσάι με μέλι και να το πίνω λίγο λίγο. Μου λέει κάνει θαύματα, δίνει φοβερή ενέργεια και μετριάζει την πείνα. Σήμερα θα το δοκιμάσω μιας και πεινάω όλη μέρα!!! :lol:

Δεν χρειάζεται κάποια μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης τις ημέρες που κάνουμε γυμναστική μιας και η διατροφή μας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας μας δίνει την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Μόνο αν πεινάμε πολύ την αυξάνουμε για να έχουμε καλύτερο κορεσμό.

Ζουζούκα μου δώσε μας και εσύ τα φώτα σου όποτε μπορέσεις. Φιλιά έφυγα για ζουμπααααα.

Senior Member
    Ωραια Ελη!! μου ανεβαζεις τη διαθεση και μονο που εισαι καλα!! μαναρι μου!! πηγαινε να κουνησεις την κορμαρα σου τωρα!! φιλια..

Senior Member
    Ρωτησες για το βραδινο?? τι ειναι καλυτερο? η ποικιλια ή το ιδιο με το μεσημεριανο-οταν υπαρχει και θελουμε..!- αν δεν προλαβαινεις μου απαντας μετα :love:

Senior Member
    Ναι ναι ρώτησα Αγγελίνα μου αλλά μου είπε ότι δεν ισχύει και δεν έχει κάποια διαφορά, αν θέλουμε τρώμε το ίδιο αν θέλουμε ποικιλία το αλλάζουμε, ότι μας κάνει κέφι.

Senior Member
    Eli μου μολις συνδεθηκα , τι εγινε με το διατροφολογο σημερα ;;;; Ολα καλα ;;;;

Senior Member
    Δεν πηγες για ζουμπα μαρη??

Senior Member
    Καλέ ναιιιι πήγα και γύρισα! ʼλλαξε η ώρα και το πήγαν 8.00-9.00
    Αλμάκι μουυυυ καλησπέρα! Τα έγραψα λίγο παραπάνω τα νέα μου δεν έγινε και κάτι φοβερό αλλά εδώ κρατάμε γερά

Senior Member
    Eli moy τον άλλο μηνα θα σκισεις ειμαι σιγουρη .....η ζουμπα και η διατροφη σου ειναι super .............. Mακαρι ολες να καναμε τις επιλογες σου . Εγω δηλαδη ...........Ελακι μου τον αλλο μηνα θα το γιορτασουμε οπωσδηποτε ...........

Senior Member
    ASTEROSKONI αν θυμαμαι καλα σπουδαζεις στην Αγγλια.Απο 17 Μαρτιου ως 24 θα βρισκομαι Λονδινο.Μηπως ξερεις κανενα site για να βρω τις παραστασεις χορου που εχει τοτε;Μπαλετο κ συγχρονο.

Senior Member
    Μπράβο λεσινγκ μου επιτέλους το οργάνωσες το ταξιδάκι σου! Πόσο χαίρομαι! Να περάσεις υπέροχα γλυκιά μου
    Αλμάκι μου σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια αν και θυμάμαι ότι όταν το βάζεις σκοπό και εσύ δεν πας πίσω κάνεις πολύ καλή διατροφή. ʼντε να μαζευόμαστε να έχουμε ευχάριστα τον άλλο μήνα! ʼντε και οι σαμπάνιες περιμένουν! :lol:
    Σας καληνυχτίζω κοριτσάκια μου πολλά φιλιά!

Senior Member
    Καληνυχτα Eli..

Tελικά σημερα είχα μονο το μισο γάλα σοκολάτας και τώρα αν και δεν είμαι σιγουρη αν πεινάω πάλι σκέφτομαι το φαγητό.ʼνοιξα και έκλεισα το ψυγείο μερικές φορές αλλα δεν πήρα κάτι..

Senior Member
    Elaki συνέχισε έτσι κ σίγουρα θα δείς τον Μάρτη να ξεκουνιέται ο δείκτης της ζυγαριάς!
    Αλλά στη τελική δεν πρέπει να μας επηρεάζει τόσο! Για εμένα βαράνε οι καμπάνες που ολόκληρη η ψυχολογία μου εξαρτάται απο το πόσο έχασα ή πόσο έβαλα :flaming:

Λοιπόν τα σημερινά μου

Πρωί
    ~ γάλα
    ~ δημητριακά
    ~ δαμάσκηνα αποξηραμένα

Πρόγευμα
    ~ 1/2 φυσικό χυμό πορτοκάλι
    ~ 1/2 κουλουρι Θεσσαλονίκης
    ~ γραβιέρα

Μεσημέρι
    ~ 1 1/2 φλτ μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα κ ανθότυρο
    ~ μπρόκολο

Απόγευμα
    ~ 1 μπανάνα
    ~ 1 digestive
    ~ 1 χούφτα σπιτικό ποπκορν

Βράδυ
    ~ 1 αβγό βραστό
    ~ ντομάτα αγγούρι
    ~ 2 παξιμάδια
    ~ λίγο γραβιέρα

Senior Member
    καλημέρα!!!
    καλοί άνθρωποι που άλλαξαν την ώρα της zumba!!! χιχιχιχι

μιά χαρά τα άκουσα εγώ τα νέα απ'τον διατροφολόγο!
    εμένα μ'έχει πάρει λίγο από κάτω που δεν πάω γυμναστήριο αλλά θα πρέπει να μάθω να ζω και έτσι καμιά φορά!

λοιπόν, θα πω αυτά που ξέρω για την αύξηση μυικού ιστού, φυσικά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο, μπορεί να κάνω και λάθη, καλό είναι όποια ενδιαφέρεται να το κοιτάξει και λίγο παραπάνω!
    Η ποσότητα της πρωτεΐνης που παίρνουμε μέσα στη μέρα μας βοηθάει σε συνδυασμό πάντα με γυμναστική να έχουμε ανάπτυξη. Όταν τρώμε τόσα γραμμάρια πρωτεΐνης όσα τα κιλά μας, π.χ. εγώ είμαι 60 κιλά και τρώω 60 γραμμάρια πρωτεΐνης επιτυγχάνουμε διατήρηση της μυικής μάζας, δηλαδή ο οργανισμός έχει αρκετές πρωτεΐνες ώστε να μην χρειαστεί να "κάψει" τους μυς του για να ελευθερώσει ενέργεια. Όταν θέλουμε ανάπτυξη θα πρέπει να τρώμε παραπάνω γραμμάρια , π.χ. 60*2
    Κατά τη διάρκεια της μέρας όπως ξέρουμε πρέπει να διατηρούμε τα επίπεδα της γλυκόζης σχετικά σταθερά και αυτό το επιτυγχάνουμε με συχνά μικρά γεύματα και με υδατάνθρακες αργής καύσεως, σύνθετους δηλαδή υδατάνθρακες. Υπάρχουν όμως δύο φορές μέσα στην ημέρα που οι μυς μας είναι αυτό που λέμε "ευαίσθητοι στην ινσουλίνη", δηλαδή έχουν ανάγκη από απλούς υδατάνθρακες. Αυτό συμβαίνει στο πρωινό και στο μεταπροπονητικό γεύμα. Οι απλοί υδατάνθρακες έχουν την ιδιότητα να περνάνε αμέσως στο αίμα με τη μορφή γλυκόζης και καθώς όπως είπα οι μυς είναι ευαίσθητοι στην ινσουλίνη, σημαίνει ότι δεν έχουμε αποθήκευση λίπους
    έτσι ένα μεταπροπονητικό γεύμα πρέπει πρώτα απ'όλα να μας αναπληρώνει τις αποθήκες γλυκογόνου με γρήγορους υδατάνθρακες και πρωτεΐνες και το επόμενο γεύμα μας να είναι φυσιολογικό...δηλαδή με σύνθετους υδατάνθρακες...

όσο για την προπόνηση...σίγουρα η αερόβια γυμναστική δεν αρκεί....βασικά έχει το αντίθετο αποτέλεσμα...γι'αυτό άλλωστε όσοι θέλουν να φτιάξουν ένα δυνατό γραμμωμένο κορμί ξεκινάνε πρώτα απ'την περίοδο "χτισίματος" και μετά προχωράνε στην περίοδο γράμμωσης. Οι ασκήσεις με βάρη επιτυγχάνουν την αποδόμηση του υπάρχοντος μυικού ιστού και την σύνθεση ενός ισχυρότερου...

ουφ, τα είπα και ξελάφρωσα!!!! χαχαχαχαχχα
    φυσικά δε σημαίνει ότι όλα αυτά εγώ τα ακολουθώ κατά γράμμα!!! κάνω ότι μπορώ, γιατί αναγνωρίζω πως αυτή η διαδικασία αυτή έχει την ιδιότητα να γίνεται ψύχωση, ειδικά για μια κοπέλα όπως εγώ που έχει περάσει διατροφική διαταραχή.....