Results 2,896 to 2,910 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
18-05-2012, 23:50 #2896
Λοιπόν στα δικά μας, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε:
Πρωί ??? Σάντουιτς ολικής με τυρί-γαλοπούλα και μπανάνα
Σνακ ??? 3 αποξηρ. βερίκοκα, 2 αποξηρ. δαμάσκηνα, 1 κουτ. ξηρούς καρπούς
Μεσημέρι ??? Γεμιστά (δυο πιπεριές πολύχρωμες), 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι, λίγο αγγούρι
Σνακ ??? 6 φράουλες και μια μπάρα κέλογκς πορτοκάλι-σοκολάτα
Βράδυ ??? 1 πιπεριά από τα γεμιστά, το υπόλοιπο 1/2 κεσεδάκι γιαούρτι, αγγούρι.
Κάθε φορά που έχω γεμιστά, επειδή είναι το αγαπημένο μου φαγητό, δεν μπορώ να αντισταθώ και να μην φάω και το βράδυ.
Απλά αυτή τη φορά το έκανα διαφορετικά: έλεγξα την ποσότητα που θα φάω και έκανα τον σωστό συνδυασμό. Και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!
- 18-05-2012, 23:56 #2897
Μπράβο Έρη μου πρότυπο η σημερινή σου μέρα! Και σε συνδυασμούς και σε ποσότητες! :thumbup::thumbup::thumbup:
18-05-2012, 23:58 #2898
Originally posted by Ava
Αυτό ήταν το κόλλημά μου και όταν ήμουν εκατό κιλά και τώρα. Με χαλάει απίστευτα αυτό το σημείο, ενώ την κοιλιά τη θεωρώ ψιλοδεδομένη, μη σου πω και θηλυκή.
Το καταλαβαίνω το κόλλημα σου απόλυτα.
Εγώ πολλές φορές όταν κοιτιέμαι στον καθρέφτη πιάνω τον εαυτό μου να μην δίνει σημασία στην περιφέρεια, την οποία βεβαίως βεβαίως διαθέτω, αλλά να ελέγχω κατά πόσο το μπλουζάκι που φοράω, με διαγράφει στην πλάτη.
Ωρες ώρες θέλω να αυτοχαστουκιστώ! :starhit:
19-05-2012, 00:00 #2899
Εγώ σήμερα:
Πρωινό 12.00 (χιχι ξύπνησα αργά!)
1 τοστ με ζαμπόν, τυρί, ντομάτα
λίγο μπανάνα
Πρόγευμα 15.30
1/2 μπανάνα
1 κ.σ. ξηροί καρποί
Μεσημέρι 19.00
1 πίτα ολικής άλεσης, 2 καλαμάκια χοιρινά, γιαούρτι, ντομάτα, κρέμμυδι
21.00-22.00 ζούμπα
Βράδυ 22.30
1 φλιτζάνι κεφίρ
2 μικρά κρίθινα παξιμαδάκια, 1 δάχτυλο γραβιέρα, 1 μικρή μπανάνα
19-05-2012, 00:03 #2900
Προσωπικά το συγκεκριμένο μοντέλο το βρίσκω υπέροχο!
Νομίζω ότι η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν την ενδιαφέρει να αδυνατίσει και νιώθει καλά με το σώμα της. Βασικά με ενοχλεί το γεγονός ότι έχουμε ταυτίσει απόλυτα την ομορφιά με το αδύνατο σώμα. Η συγκεκριμένη κοπέλα προβάλει ένα διαφορετικό πρότυπο και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ!
19-05-2012, 11:08 #2901
Καλημέρα κοριτσάρες!!
Έρι στ' αλήθεια έχεις πιάσει πολύ το νόημα και μου δίνεις κι εμένα ιδέες. Το βιβλίο αυτό του Ζ. λέω να το πάρω κι εγώ, όπως και το "διατροφική νοημοσύνη" (του ίδιου δεν είναι; ).
Είχα την τύχη να έχω παλαιότερο τον Β. σαν διαιτολόγο, όταν ακόμη δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός (ήταν φίλος φίλου και τον ήξερα αρκετά χρόνια). Ήταν πραγματικά πολύ καλός, συνεργαζόταν και με μία άλλη κοπέλα τότε επίσης καταπληκτική. Επειδή είναι πολλά χρόνια πίσω - πάνω από 10 - δεν θυμάμαι ακριβως τις διατροφές που μου έδινε και αν μου είχε πει τα σχετικά με τις τριάδες - δυάδες (ίσως να μην τα είχε δομήσει κι έτσι ακόμα) αλλά είχα χάσει αρκετά κιλά. Το φοβερό ήταν ότι τα είχα χάσει με καλό τρόπο, σχετικά αργά (κολλάω στο αδυνάτισμα μετά από κάποια κιλά) αλλά κανείς δε με πίστευε ότι είχα χάσει μόνο 4-5 κιλά, φαινόταν σαν να έχω χάσει 10, γιατί είχα χάσει μόνο λίπος.
Επίσης δύο πράγματα μου είχαν κάνει εντύπωση: ότι ήταν υποχρεωτική η παρακολούθηση τουλάχιστον για μια φορά (προτεινόταν να το παρακολουθήσεις και περισσότερες αν μπορούσες) ενός 4ωρου σεμιναρίου που έκανε τις Κυριακές, το οποίο ήταν δωρεάν και μας εξηγούσε τον τρόπο που λειτουργεί το σώμα μας με το φαγητό, γιατί επιλέγουμε τους συνδυασμούς που επιλέγουμε, όλα τα σχετικά με τα αμινοξέα - πρωτεϊνες κλπ, ώστε να ξέρουμε να τρώμε και όταν σταματήσουμε την διατροφή από εκείνον. Ο σκοπός του δηλαδή δεν ήταν να αδυνατίσεις αλλά πρωτίστως να επαναπρογραμματίσεις τον οργανισμό σου και κυρίως τον εγκέφαλό σου.
Επίσης, μόλις έφτασα 68 κιλά (νομίζω είχα ξεκινήσει γύρω στα 74) κι ενώ εγώ είχα στόχο τα 62 μου είπε από μόνος του να σταματήσω γιατί αυτά είναι τα σωστά κιλά για το σώμα μου και δεν τον εμπνέω(!) να μου δώσει άλλη διατροφή που θα χαλάσει τον μεταβολισμό μου αν κατέβω πιο κάτω! Δηλαδή ενώ θα μπορούσε να με έχει πελάτισσα άλλους 2-3 μήνες και να μου τα παίρνει (όπως κάνουν πολλοί) με έδιωξε όταν έκρινε ότι αυτό είναι το καλύτερο για μένα.
Δεν μου έκανε καμμία εντύπωση όταν είδα μετά ότι έγινε τόσο γνωστός, είναι όντως πολύ καλός και σωστός επαγγελματίας. Τώρα, το ότι τα ξαναπήρα τα κιλά κι ακόμα κι άλλα, φταίει κυρίως το κεφάλι μου.
Τις διατροφές του πρέπει να τις έχω ακόμα πάντως, μας έδινε ένα ντοσιέ όπου είχε μέσα και προτεινόμενες συνταγές και διάφορα θεωρητικά κομμάτια, θα το τσεκάρω μόλις φτιάξω το σπίτι να δω τι διατροφή μου έδινε. Θυμάμαι πάντως ότι συζητάγαμε για πάνω από 1 ώρα κάθε φορά και πάντα ξεκινούσε με ένα "τι κάνεις κέφι να φας αυτή την εβδομάδα"; Μου έβαζε ό,τι ήθελα, απο τυρόπιτες και γλυκά μέχρι σουφλέ και μακαρονάδες. Απλά μου τα συνδύαζε σωστά.
19-05-2012, 11:42 #2902
Κορίτσια μου καλημέρα!
Αλεξάνδρα μου και Έρη θα σας παρακαλούσα επειδή είναι κανόνας του φόρουμ να μην αναφέρετε ονομαστικά επαγγελματίες υγείας γιατί κάνουμε διαφήμιση και δεν επιτρέπεται. Βάλτε τα αρχικά μόνο και εμείς που ξέρουμε θα καταλάβουμε. Εξάλλου και εγώ μαθήτρια του συγκεκριμένου διατροφολόλου είμαι και πηγαίνω στο γραφείο του πάνω από 1.5 χρόνο τώρα
. Έχω μάλιστα όλα του τα βιβλία και το Σεφ ειδικά με έχει βοηθήσει τόσο πολύ! '
19-05-2012, 11:43 #2903
Ααα δεν χρειάζεται να σβήσετε το μήνυμά σας απλά πάτε πάνω δεξιά στο ποστ και πατάτε το EDIT
19-05-2012, 12:54 #2904
Για όσους μένουν στην Αθήνα το άλλο Σάββατο έχει δωρεάν σεμινάριο στο ΟΑΚΑ για διατροφή και άσκηση
Σεμινάριο Διατροφής ΟΑΚΑ37
19-05-2012, 13:33 #2905
Originally posted by Eli
Κορίτσια μου καλημέρα!
Αλεξάνδρα μου και Έρη θα σας παρακαλούσα επειδή είναι κανόνας του φόρουμ να μην αναφέρετε ονομαστικά επαγγελματίες υγείας γιατί κάνουμε διαφήμιση και δεν επιτρέπεται. Βάλτε τα αρχικά μόνο και εμείς που ξέρουμε θα καταλάβουμε. Εξάλλου και εγώ μαθήτρια του συγκεκριμένου διατροφολόλου είμαι και πηγαίνω στο γραφείο του πάνω από 1.5 χρόνο τώρα
. Έχω μάλιστα όλα του τα βιβλία και το Σεφ ειδικά με έχει βοηθήσει τόσο πολύ! '
Καλή σας μέρα!
Έλη μου, συγνώμη, δεν ήξερα ότι δεν είναι σωστό.
Από εδώ και πέρα θα το ξέρω, ευχαριστώ που το ανέφερες.
Εγώ το ποστ μου το έσβησα πάντως για καλό και για κακό.
19-05-2012, 13:40 #2906
Βρε χαζούλα δεν είπα να το σβήσεις! Απλά να σβήσεις το όνομα και να αφήσεις μόνο τα αρχικά! Μπορούμε να μιλάμε για άτομα ή για βιβλία απλά καλό είναι να μην ονοματίζουμε. Όσο για τα βιβλία δεν νομίζω ότι είναι κακό γιατί έχουν αναφερθεί και σε πολλά τόπικ και όχι μόνο εδώ και κανείς δεν παραπονέθηκε.
Απλά δεν αναφέρουμε ονόματα γιατρών, διατροφολόγων, ψυχολόγων κτλ. Αυτά μόνο με U2Uστα ποστ βάζουμε μόνο τα αρχικά τους για να καταλαβαίνουμε εμείς που γνωρίζουμε για ποιον μιλάμε.
19-05-2012, 13:48 #2907
Ελάκι κατάλαβα τι εννοείς, αλλά επειδή εγώ είμαι πρωτάρα εδώ μέσα, είπα να είμαι καλυμμένη!
Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική.
19-05-2012, 14:07 #2908
:starhit::starhit::starhit::starhit:
19-05-2012, 14:26 #2909
Εντωμεταξύ ρε κορίτσια η ζυγαριά δείχνει τα ίδια και τα ίδια.
Να μην ανησυχώ λετε ε?uzzled:
19-05-2012, 15:13 #2910
Έρη μου να μην ανησυχείς, αν κάνεις την διατροφή σου σωστά και ελέγχεις τις ποσότητες σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αργά ή γρήγορα το σώμα σου θα δώσει το πράσινο φως. Είναι διατροφή που δεν υπόσχεται γρήγορες απώλειες, σου δίνει όμως την δυνατότητα να χάσεις βάρος σταθερά, υγιεινά και το σημαντικότερο σου καθιερώνει συνήθειες που μπορείς να τις διατηρήσεις για μία ζωή μαζί με το νέο χαμηλότερο βάρος σου
.
Το σημαντικό όμως είναι ότι χρειάζεται να εισάγεις στην ζωή σου και κάποια φυσική δραστηριότητα. Δεν θυμάμαι τι κάνεις στον τομέα αυτό. Περπατάς; Πας γυμναστήριο; Κάνεις κάτι άλλο;
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία