Results 3,016 to 3,030 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
29-05-2012, 12:35 #3016
Καλημέρα κοριτσάκια!
Όλες καλά?
Ευτυχώς ο καιρός αρχίζει και φτιάχνει σιγά σιγά, τουλάχιστον εδώ σε εμάς, οπότε φτιάχνει και η διάθεση.
Ρία καλή αρχή και από εμένα, σου εύχομαι να τα πας περίφημα!
- 29-05-2012, 13:18 #3017
Ελλη μου καλημερα! καλα είμαι κοριτσακι μου, οσο περναει ο καιρός ξεπρήζομαι εξαιτίας των αντισυλληπτικων, συνεχίζω με τη διατροφη αυτη γιατί πιστευω οτι ετσι τρεφομαι σωστα.. εσυ πως εισαι? πως περνας?
29-05-2012, 13:50 #3018
Καλά είμαι και εγώ Μαγδαλενάκι μου, το παλεύω αν και όχι όπως θα ήθελα. Ωστόσο παραμένω σταθερή και ψύχραιμη και προσπαθώ να επαναπροσδιορίσω λίγο τι θέλω και τις αντοχές μου. Περνάω και ψυχολογικά μία περίοδο με αρκετό άγχος και αυτό με επιβαρύνει αρκετά. Δεν σταματώ να προσπαθώ όμως
29-05-2012, 15:03 #3019
eli , eri, alexandra , κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ!!!!
ελισαβετ οτι κι αν σε αγχωνει ελπίζω να περασει συντομα,,, σε εχουμε συνηθίσει με χαμόγελο κ θετική ενέργεια!!! Βέβαια οκ, η ζωη εχει κι αλλες πλευρες, αλλα ευχομαι να περασει χωρις να αφησει σημαδια!
Αλεξάνδρα ναι βλέπω πως τα πας πολυ καλα κ χαιρομαι ιδιαίτερα! Εγω βεβαια ως κοντουλα κ παχουλουλα θα πρεπει να ειμαι αυστηρη γιατι κοριτσια τα κιλα οκ,,, αλλα εχω 40%λίπος!!!!! σκέτο σαπουνι !!!
29-05-2012, 15:19 #3020
Αχ Ρια μου αυτό είναι το αποτέλεσμα από την εναλλαγή μεταξύ δίαιτας και υπερφαγίας. Αδυνατίζουμε και μετά το ρίχνουμε σε όλες τις ανθυγιεινές τροφές και τρώμε ακατάσχετα και βάζουμε άσχημα κιλά. Αν κάνεις αυτή τη διατροφή, παίρνεις τα συμπληρώματά σου και ασκείσαι να δεις που η σύσταση του σώματός σου σιγά σιγά θα αλλάξει. Χαίρομαι που είσαι αποφασισμένη να κάνεις μία νέα αρχή και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Αυτή η προσπάθεια να είσαι σίγουρη ότι δεν θα πάει χαμένη. Θα σου δώσει αρχές και συνήθειες που θα μπορέσεις να υιοθετήσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου και θα σε ευχαριστούν γιατί πρώτα απ όλα θα νιώθεις καλά!
Μπορεί και εγώ να έχω πολλά στο μυαλό μου αυτόν τον καιρό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επιστρέφω στις παλιές μου συνήθειες, βρίσκομαι σε επαγρύπνηση κάνω τα τρίωρα μου και προσπαθώ να τρώω σωστά, απλά προσπαθώ να μην πιέζομαι και να κάνω πράγματα για να νιώθω καλά
29-05-2012, 15:23 #3021
δηλαδη ελισαβετ μου, εννοεις δεν κανεις υπεραγικα ψυχολογικης αιτιας ενω πριν εκανες? ....ελπιζω να αλλαξει η συσταση γιατι οκ... δε θελω να νιωθω κ χοντρη κ σαπουνι
!!!
29-05-2012, 17:42 #3022
Ρία μου δεν είναι ότι δεν τρώω παραπάνω αλλά δεν κάνω και τα υπερφαγικά που έκανα παλιότερα λόγω κούρασης ή λόγω κακής ψυχολκογίας. Τρώω πιο ισορροπημένα και έτσι μπορεί να καταλήξω κάποιες φορές να το παρακάνω αλλά είναι λίγες οι φορές και η ένταση μικρότερη. Δεν πέφτω με τα μούτρα στο φαΐ πλέον όπως έκανα παλιότερα. Έχω περισσότερη ψυχραιμία στο να διαχειριστώ το φαγητό μου πιο σωστά και ακόμη και αν φάω παραπάνω, επειδή το σώμα μου έχει αποβάλλει το στρες της αφαγίας δεν αποθηκεύω εύκολα λίπος ή αν αποθηκεύσω γιατί έχω φάει πολύ θα είναι λίγο και προσωρινό. Με 1ή2 βδομάδες μετρημένης διατροφής και άσκησης επανέρχομαι!
Γενικώς έχω καταφέρει το εξής. Ακόμη και αν αφήσω τον εαυτό μου εντελώς ελεύθερο όπως έχω κάνει αυτόν τον καιρό, κάνω αυτόματα τα τρίωρα και τις τριάδες χωρίς να το σκέφτομαι και μετά μπορεί να φάω και το γλυκό μου ή να φάω παραπάνω φαγητό, ή ένα πακέτο πατατάκια. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που νιώθω την ανάγκη να μειώσω και πάλι τις ποσότητες μου και να ισορροπήσω χωρίς να πιέζομαι και χωρίς να στρεσάρομαι. Έτσι καταφέρνω να απολαύσω τα πάντα ακόμη και πράγματα που δεν μπορούσα να απολαύσω ποτέ στο παρελθόν λόγω τύψεων. Εννοείται πως σε ότι ψυχολογική κατάσταση και να είμαι δεν σταματάω να παίρνω τα συμπληρώματα μου, να τρώω τα φρούτα μου, τα λαχανικά μου και τα μαγειρευτά μου φαγητά. Απλά τρώω και μπούρδες στο ενδιάμεσο :bigsmile:
Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι νιώθω την έντονη ανάγκη να χάσω βάρος αλλά βλέπω ότι ακόμη μάλλον δεν είμαι και τόσο έτοιμη. Γι αυτό λέω ότι πίσω σίγουρα δεν γυρνάω, η στασιμότητα που έχω όμως έχει αρχίσει να με κουράζει. Θέλω να δω το 8 μπροστά στην ζυγαριά, έχω να το δω χρόνια και επιτέλους θέλω να το αντικρίσω! Ένα ακόμη στοιχείο που με ρίχνει αυτόν τον καιρό είναι ότι δεν μπορώ να βρω την διάθεση να πάω γυμναστήριο. Ενώ ξέρω ότι άμα πάω θα νιώσω καλά, λόγω κακής ψυχολογίας δεν κάνω την κίνηση.
29-05-2012, 18:33 #3023
Βρε Έλι μου, νομίζω ότι αυτά είναι αναμενόμενα. Όταν προσπαθείς για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα κάποια στιγμή η διάθεσή σου δεν θα είναι καλή και θα φας και παραπάνω και τα γλυκά και τα πατατάκια. Νομίζω ότι το βασικό εδώ είναι η συνειδητοποίηση του τι κάνεις και γιατί το κάνεις. Τα υπόλοιπα θα μπουν σε σειρά σιγά σιγά. Τουλάχιστον κρατάς μία εγρήγορση στο θέμα του φαγητού και αυτό με τη σειρά του θα σε ισορροπήσει.
Κουράγιο, όλα περνάνε και όλα είναι στο μυαλό μας...
29-05-2012, 18:43 #3024
Αλεξάνδρα μου κάνω και κουράγιο και υπομονή, εξάλλου αυτό που θα με φρίκαρε θα ήταν η άνοδος του βάρους μου και αυτό βλέπω ότι δεν γίνεται οπότε ηρεμώ αλλά είμαι σε εγρήγορση γιατί φοβάμαι να μην γυρίσω στα παλιά.
Γλυκάθηκα που τον προηγούμενο μήνα είδα επιτέλους την ζυγαριά μου να ξεκολλάει και μετά χωρίς ιδιαίτερο λόγο αύξησα το φαγητό μου και πάλι ενώ πριν δεν ένιωθα την ανάγκη να φάω πολύ και αυτό μου άρεσε!
Θα την κάνω και εγώ την υπέρβαση μου κάποια στιγμή απλά φαίνεται ότι ακόμη ψυχολογικά και σωματικά δεν έχω ισορροπήσει πλήρως. Σαφώς σε σχέση με ένα χρόνο πριν είμαι πολύ καλύτερα και νιώθω καλύτερα, απλά θέλω να προχωρήσω επιτέλους στο επόμενο βήμα που είναι η σταδιακή απώλεια βάρους, με έναν σταθερό ρυθμό χωρίς πισωγυρίσματα.
Είμαι αρκετά αντιδραστικός χαρακτήρας όμως και μου παίρνει περισσότερο χρόνο απ ότι υπολόγιζα...
Ευχαριστώ πάντως για την συμπαράσταση σας. Που θα πάει θα την βρω την άκρη μου.
29-05-2012, 18:55 #3025
Eλάκι μου καλό, εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου, να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να καταφέρεις
αυτό που θέλεις τόσο πολύ σχετικά με το βάρος σου.
Δεν είναι εύκολο, το ξέρω, κάθε μέρα χρειάζεται να δίνουμε μάχη με τον ίδιο μας τον εαυτό.
Για μένα πάντως να ξέρεις, αποτέλεσες πηγή έμπνευσης, στο να ξεκινήσω να τρέφομαι τόσο σωστά
εδώ και ένα μήνα περίπου.
Και γενικά, θέλω να πω ότι χαίρομαι τόσο πολύ που σας γνώρισα κορίτσια, έστω και διαδικτυακά.
29-05-2012, 19:25 #3026
Originally posted by eri
Για μένα πάντως να ξέρεις, αποτέλεσες πηγή έμπνευσης, στο να ξεκινήσω να τρέφομαι τόσο σωστά
Και γενικά, θέλω να πω ότι χαίρομαι τόσο πολύ που σας γνώρισα κορίτσια, έστω και διαδικτυακά.
29-05-2012, 19:25 #3027
Σε ευχαριστώ Έρη μου :starhit:
σήμερα το έριξα στα φρούτα και στους ξηρούς καρπούς μπας και στρώσω και ανέβει η ψυχολογία μου και η ενέργεια μου.
29-05-2012, 19:34 #3028
Πού είναι κι αυτό το καλοκαίρι, μπας και την δούμε λίγο αλλιώς??? :smirk:
29-05-2012, 19:46 #3029
Originally posted by eri
Eλάκι μου καλό, εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου, να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να καταφέρεις
αυτό που θέλεις τόσο πολύ σχετικά με το βάρος σου.
Δεν είναι εύκολο, το ξέρω, κάθε μέρα χρειάζεται να δίνουμε μάχη με τον ίδιο μας τον εαυτό.
29-05-2012, 19:49 #3030
....κορίτσια εφτιαξα τα μπισκοτα βρωμης....
δεν εχω λόγια... μοσχομυρισε το σπίτι....!!!!!!!!!!
τωρα απολαμβανω ενα χυμο... απεριγραπτο...!!! ενα θα σας πω , ειχα πολλαααα χρονια να φάω προβειο γιαούρτι... γιατι το μισω... μεσα στον χυμο ομως μου φανηκε πολυ καλο!!!
τι εχω παθει? χαχαχα
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή