τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 427 FirstFirst ... 1119202122233171121 ... LastLast
Results 301 to 315 of 6392
    Senior Member
    πως εισαι μικρο? χρειαζομαι διακοπες...να στειλω εκει το μυαλο να κρατησω το σωμα εδω? σε φιλω!

Senior Member
    αυτο ειναι που λενε....

τα μεγαλα πνευματα συναντώνται....

πως είσαι κούκλα?

Senior Member
    ναι μεγαλη συναντηση διαβασα το μηνυμα της μιτσοκολο κ κλαιω παλι ποτε θα ηρεμησω βρε ρια το ξεχνας ποτε το μωρακι που εφυγε? σευχαριστω για την προτροπη για ψυχολογο ηταν λυτρωτικο ανυπομονω να ξαναπαω πανω...εσυ πως εισαι? αυτο προεχει.σε φιλω

Senior Member
    η μιτσοκολο μαλλον καποια αποκολληση φαναζομαι θα εχει... και ευχομαι να είναι αυτό μόνο κ τίποτε αλλο..... όσο γι αυτό που με ρωτάς.... εγω λίγο το εκλογίκευσα και τώρα που ήρθε και ο γιος μου ναι... εχω ξεπεράσει το πένθος... είναι για μένα μια ατυχη στιγμή....

Senior Member
    εισαι δυναμη :thumbup:

Junior Member
    Καλημέρα!
    Είμαι καινούργια στην παρέα σας. Εμπνεύστηκα από τις αναρτήσεις σας και ξεκίνησα κι εγώ να φτιάξω τη διατροφή μου και να χάσω 15 κιλά (για αρχή :wink2: )
    Ακολουθώ το πρόγραμμα 6 μέρες. Θα ζυγίζομαι κάθε Παρασκευή.

Σας ευχαριστώ. :starhit:

Junior Member
    Γεια σε ολους. Ανακαλυψα οτι η διαιτολογος μου ειναι συνεργατης του Ζουμπανεα που λετε γιατι η διατροφη που ακολουθω ειναι της "φιλοσοφιας" αυτης. Δινω λοιπον +1 σε αυτη τη φιλοσοφια καθως ειμαι απολυτα ικανοποιημενη απο αυτα που τρωω κι απ το γεγονος οτι δεν πειναω καθολου και μπορω να τρωω απο ολες τις ομαδες τροφων. Για μενα ο,τι καλυτερο μπορει να κανει καποιος και στη ζωη μετα διαιτας.

Junior Member
    Και ναι η αρχή έγινε!!!
    Μια βδομάδα τώρα και δεν είχα κάποια κρίση 'γουρουνιάς' (βράδυ στην τηλεόραση κλπ.).
    Έχασα και το 1ο κιλό.:bouncing:
    Αχ, σας ευχαριστώ πολύ!
    Και ειδικά τη ria, που άνοιξε το θέμα και έγραφε το πρόγραμμα φαγητού της (οπότε και είδα ότι είναι κάτι που μπορώ να κάνω) και τη lessing που περιέγραψε αναλυτικά τη μέθοδο. :kiss:
    Νομίζω ότι αυτή τη φορά θα πάει καλά!

Senior Member
    μπραβο σας!

Junior Member
    Γεια σας! Αποφάσισα και γω να αρχίσω τις τριάδες. Από τη μία έχω ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα το οποίο απαιτεί ιδιαίτερη συγκέντρωση, δύναμη(σωματική), αλλά και καλά επίπεδα ενέργειας για να μη πουρεδιάζει ο εγκέφαλος, και από την άλλη θέλω να χάσω 10 κιλάκια αλλά σε λίπος, ούτε σε υγρά, ούτε σε μυική μάζα. Μέχρι στιγμής προσπαθούσα να ακολουθήσω δίαιτα βασισμένη σε πρωτείνες, χωρίς να τρώω καθόλου άμυλο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, κάθε δεύτερη μέρα δίαιτας να αισθανόμουν ράκος, να μη μπορώ να συγκεντρωθώ και να έχω πολύ μειωμένη ενέργεια. Πράμα το οποίο κατέληγε πάντα σε βουλιμικό επεισόδιο.

Ψάχνω εδώ και καιρό τη χρησή τομή στη διατροφή μου, ουτως ώστε να μην κάνω βουλιμικά λόγω υποθρεψίας, ούτε φυσικά να τρώω σα λύκος ώστε να έχω την ενέργεια και τη δύναμη που θέλω(και μερικά έξτρα κιλά φυσικά με το καιρό-που δεν θέλω), και να χάσω αργά βάρος- ένα κιλάκι τη βδομάδα είναι κομπλε.

Ελπίζω να πάει καλά.

Senior Member
    καλημέρα κοριτσάρες!!!!!

σήμερα

-καφέ με μπολικο γάλα πράσινο
    -1 ποτήρι χυμό
    -1 κουλούρι σισαμένιο

-1 φρούτο

-10-12 γαυράκια λαδορίγανη
    -χόρτα
    -1 φέτα ψωμί

-1 κουπάκι ζελέ με κομπόστα

-5-7 γαυρους
    -χόρτα
    -μισή πατάτα ''τιγανητή φούρνου''

Senior Member
    π. 1 τοστ με 2 φέτες τυρι + 1 ποτήρι χυμό motion

δ. 1 καφέ με 1 κγ μαυρη ζαχαρη + 5 αμύγδαλα

μ. 1 μεγάλο καλαμάκι κοτόπουλο+ντοματοσαλάτα+1 φέτα ψωμί

α. 2 ροδάκινα

β. 1 ποτήρι γάλα + 2 φρυγανιές

Senior Member
    Ria οντως αυτο το σχημα διατροφης ειναι πολυ αποδοτικο ιδιως για ατομα με βουλιμικες κρισεις.Εγω δεν εχω παρει ακομα αυτο το βιβλιο αν και προσεχως θα το κανω,αλλα η διαιτολογος μου εχει γραψει τον προλογο...οποτε ξερω απο πρωτο χερι ποσο αποδοτικη ειναι σαν διατροφη.Αν και ποτε δεν μου το ειχε αναφερει πως εχει γραψει σε αυτο το βιβλιο μεχρι προτινος που της ανεφερα εγω για ενα βιβλιο που ειχα διαβασει στο φορουμ...Ria μπραβο σου που εισαι τοσο πιστη στο προγραμμα σου!!!:bouncy:

Senior Member
    τι κανετε? πως τα πατε?