Results 3,391 to 3,405 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
27-06-2012, 20:57 #3391
Πέστα ρε άνθρωπε! Αντε πια έχουμε βαρεθεί να μετράμε... και να μας τρυπάνε... κόκκαλα. Και σου λεει μετά θέλω να χάσω και 10 κιλά η υπεραδύνατη χωρίς μπούτια.
Χορευα τις προάλλες με μια κοπελίτσα πρότυπο λέμε... πιασίματα μόνο στα σωστά σημεία και προσπαθώ να κάνω κάτι αλλά έμαθα από τη φίλη οτι ενώ πιθανόν να της άρεσα(κι αυτό δε καταλαβαίνω τι σημαίνει... έλεος δλδ για μπάνιο της είπα να πάμε όχι γισ γάμο, ας το αφήσουμε αυτό) δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι και δεν εχει κανει σχεδόν τπτ εδώ και 1 χρόνο επειδή είναι κομπλεξικκή με το σώμα της. ΕΛΕΟΣ!
- 27-06-2012, 23:09 #3392
εμ ετσι ειναι ρε παιδια! οι καμπυλες ειναι σεξυ πως να το κανουμε!! :smilegrin: :bouncy::bouncy::bouncy:
28-06-2012, 09:22 #3393
καλημέρα τριαδοκοριτσοπουλα!!!!!
28-06-2012, 09:34 #3394
τι μου κάνετε?
εγω σήμερα ξυπνησα με ενα φουσκωματακι κ πονο στο εντερο. Υποθέτω οτι με ταραξαν τα αμυγδαλα κ τα καρυδια... οποτε σήμερα θα κανω αποχή απο ξηροκαρπια και ηπια στο πρωινό μου λιγο κεφιρ μηπως με βοηθησει...
η ζυγαρια προσπαθει να σταθεροποιησει το 76 ...αλλα τικερακι δεν αλλαζω πάλι γιατι δεν μπορω τα πανω κατω... μολις σταθεροποιηθει οκ.
Επισης σήμερα κανονικά ειχα ζυγισμα -μετρημα, λιπομετρηση, αλλα αναβληθηκε το ραντεβου για την Δευτερα. Οπότε απο Δευτερα τα νεοτερα.
σημερα το προγραμμα εχει:
8.00------>1 φλ. κεφίρ-3 κριθαρομπουκιες-μιση μπανάνα
12.00----->1 ροδακινο-1 μπισκότο με 4 δημητριακά κ κακαο
16.00----->κρητικο ντακο με ανθοτυρο
21.00----->παγωτο σορμπε πορτοκαλι καροτο, χωρις λιπαρα -1 φετα τυρι τοστ+4 παξιμαδομπουκιες κριθινες
edit
τα τελευταια μετα το παγωτο τα εφαγα ....κ μου εκοψαν τη φορα για υπερφαγικο. πραγματικά δουλεψε κοριτσια!!!! δεν το πιστευα στα ματια μου!!! μετα το παγωτο ημουν ετοιμη να το κανω... αλλα δεν του κανα τη χαρη :wink1:
28-06-2012, 23:41 #3395
καλό σας βραδυ!!!!
29-06-2012, 08:01 #3396
καλημερα τριαδοκοσμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29-06-2012, 08:24 #3397
σήμερα κλείνω ενα μήνα διατροφης.
κατευθυνθηκα προς τη ζυγαρια πρωι πρωι , με το χαμογελο στα χειλη , το χαμόγελο του νικητη ομολογω... να κάνω τον απολογισμο μου. Ειχα μερικα νουμερα στο μυαλο... εκανα την αφαιρεση κ αλλα νουμερα στο ξερό μου το μυαλο.... ανεβαινω... κ το χαμόγελο μικρυνε κ η διαθεση ψιλοχαλασε γιατι ημουν σιγουρη αυτη τη φορα!!! Ε, για να μην τα πολυλογω 77... στο 76 δε πηγαινε με οποιο τρικ κι αν εκανα χαχαχαχα
κατεβηκα και αρχισα να ετοιμαζομαι... μετα απο λιγα λεπτα αποφασιζω να φορεσω το ξεχασμενο αγαπημενο στενο τζιν με τα ξεφτια.. το οποιο να διευκρινησω, εχει υψηλες απαιτησεις απο εμενα κ δεν δεχεται να μπει κ να κλεισει εαν δεν ειμαι κατω απο 76 κιλά... Δε μου εφτανε η πρωτη ψυχρολουσια αναζητουσα στο καπακι κ δευτερη! Για τοσο μεγαλη μαζοχιστρια σας μιλάω!!!!
Ω του θαυματος... το τζιν μπηκε. Όχι μονο μπηκε... κουμπωσε κ ηταν κ ομορφο!!!!
Σκαω ενα χαμόγελο κ συνεχιζω τις πρωινες ετοιμασιες... πρωινο, δοντια , μαλλια μακιγιαζ κτλ...
Σε λίγο ξυπναει ο μικρός μου... ο 4 ετων γιος μου...
Με κοιταει αγουροξυπνημενο το μαναρακι μου και μου λέει '' ΜΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ''.
Απο εκεινη την ώρα πεταω!!!!! Μου εφτιαξε τη μέρα!!!! Πηρα την επιβραβευση μου για τη προσπάθεια του μήνα με τον καλύτερο τρόπο!!!!
..........
τα συμπερασματα δικα σας.
http://www.youtube.com/watch?v=2JNP3jTHt0o
:starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit:
29-06-2012, 09:05 #3398
Καλημέρα αγαπημένες μου!
Ριάκι είσαι πηγή έμπνευσης, ακούω το τραγούδι σου και σε φαντάζομαι να χαμογελάς και να χορεύεις μέσα στο τζιν σου.
Αν διαβάζω καλά το τικεράκι σου έχεις χάσει 5 κιλά σε ένα μήνα; Αν ναι που βρίσκεσαι ακριβώς να έρθω να σε μουντζώσω;;; :lol:
Εγώ παρέδωσα χθες την δουλίτσα μου και σήμερα περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα να με πάρουν για να πληρωθώ και να μιλήσω μαζί τους για το αν υπάρχει καμιά νεά δουλίτσα στον ορίζοντα... Ήταν πολύ αναζωογονητικές αυτές οι μέρες και ένιωσα καλά με τον εαυτό μου. Αυτό είχε αποτέλεσμα και στην διατροφή μου η οποία ήταν πολύ λυτή και προσεγμένη όλες τις μέρες εκτός από το ΣΚ χιχιχιχιχι. Ευτυχώς τώρα που αδιαθέτησα θα έχω ούτως ή άλλως κάπως μειωμένη όρεξη. Θέλω αυτό το ΣΚ να είμαι Κυρία γιατί την Δευτέρα έχω και εγώ ραντεβού με τον διατροφολόγο μου
29-06-2012, 09:55 #3399
Καλημέρα γλυκεια Ελλη
Καλε στο Νοτο ριξε τη μουντζα!!! :lol::lol:
Τι καλα που τελειωσεςμας ελλειψες καλεεεεεε . Σε καλη μερια τα φραγκα! ελπίζω να ειναι ικανοποιητικά αν κ νομιζω οτι μικρη σημασία εχει σε σχεση με την ικανοποιηση που πήρες σαν επαγγελματίας. Ειναι ομως κι αυτο επιβραβευση... ευχομαι τα καλυτερα γιατι τα αξίζεις κουκλα μου!
Παρακολουθω τα σεμιναρια ΚΕΑΔΔ κ σε ακουω που κ που κ ειναι σαν να εισαι εδω... ή σαν να ειμαι εκει... τελοσπαντων νιωθω οτι περπαταμε μαζι σε αυτο το ταξιδι
Τη Δευτερα κι εσυ διατροφολογο ε? χμμμμμ λεω χμμμμμ :bigsmile: Κυρία εισαι ετσι κι αλλιως κουκλα μου... σιγα μη κριθουμε απο ενα σ/κ ....μου ελειψεςςςςςςςςς <3
edit
Σε ευχαριστω , για τα καλα σου λογια :starhit:
29-06-2012, 10:22 #3400
Ρία μου δεν έχω πληρωθεί ακόμη, περιμένω τηλέφωνο να περάσω να πληρωθώ αφού δει τη δουλειά μου και ο εργοδότης μου. Ένας ακόμη λόγος να κάθομαι στα καρφιά. Ελπίζω να μην απογοητεύτω από το ποσό, αλλά όπως είπες έλαβα τέτοια ικανοποίηση που ασχολήθηκα με την δουλειά μου ξανά που δεν θα με πειράξει τόσο πολύ. Το κέρδος δεν ήταν μόνο χρηματικό
Την μούντζα την έστειλα την έπιασες; :lol:
Ναι ναι την Δευτέρα είναι το ραντεβουδάκι μου στις 19.45. Και μετά έχει και group therapy! Υπάρχει μία περίπτωση αν δεν έχω δουλειά να φύγω για Ναύπακτο αλλά μάλλον θα το καθυστερήσω και θα φύγω την Τρίτη γιατί δεν θέλω να χάσω τα ραντεβού μου!
Όσο για τα σεμινάρια πολύ χαίρομαι που τα παρακολουθείς, είναι πολύ επιμορφωτικά και σου δίνουν πολύ τροφή για σκέψη. Αν και είσαι αρκετά διαβασμένη ήδη και είμαι σίγουρη ότι πολλά από αυτά που θα ακούς σου είναι ήδη γνώριμα.
Υ.Γ. Και μένα μου έλειψες Ριάκι μου χιχιχιχιιχι
29-06-2012, 11:05 #3401
ειναι γνωριμα ναι αλλα οπως κι εσυ ειπες σε καποιο απο αυτα... ειναι η πληροφορια σε ταξη κι αυτο με βοηθάει πολυ στην εμπεδωση της
τη μουντζα την επιασα κ εστειλα φιλι .... φουυυυυυυυυυυ πιαστο! :kiss:
edit
εγω εχω ραντεβου 19:15 ....ελπιζω να μην τον απογοητευσω κ ειναι φορτωμενος μετα κ την πληρωσεις εσυ χαχαχαχα
29-06-2012, 11:10 #3402
Αααααπ το έπιασα!
Καλέ τι υπέροχη μέρα είναι η σημερινή! Εσύ Ρία μου μπήκες στο αγαπημένο σου τζιν, εγώ πριν από λίγο είχα τηλέφωνο από τον εργοδότη μου και το μεσημέρι θα πάω να πληρωθώ και μάλιστα πολύ ικανοποιητικά για πρώτη φορά και η Μαγδαλένα μας είναι έγκυος!!!!
Πάμε να παίξουμε και ένα τζόκερ;;;
29-06-2012, 11:11 #3403
Originally posted by ria
edit
εγω εχω ραντεβου 19:15 ....ελπιζω να μην τον απογοητευσω κ ειναι φορτωμενος μετα κ την πληρωσεις εσυ χαχαχαχα
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!!!! :kiss:
29-06-2012, 11:17 #3404
Μπραβο ρε μαναρι!!!!!!!!!!
Ειδες? οντως υπεροχη μερα!!!! Κοπιασαμε ομως κιολας ρε κοπελια κι εγω κι εσυ κ ...η Μαγδαλενα υποθετω χαχαχαχαχα!
29-06-2012, 11:21 #3405
Τα αγαθά κόποις κτώνται Ρία μου!
Και πράγματι και η Μαγδαλένα μας έχει κοπιάσει πολύ!
Ήρθε ο καιρός να πάρουμε μία δόση γλυκιάς ανταμοιβής
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή