Results 4,051 to 4,065 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
28-02-2013, 14:06 #4051
Eλάκι μου δε θα μπορούσα να τα πω καλύτερα από την Ασημένια! Όλοι μας περνάμε άσχημες φάσεις και αν δε πάρουμε αυτό που λαχταράμε εκείνη την ώρα δε μας φεύγει με τίποτα από το μυαλό. Ωστόσο το αντιμετώπισες υπέροχα... ή θες να μου πεις ότι είναι δυνατόν κάποιος να μη φάει ξανά σοκολάτα ή πατατάκια ή και τα δυο μαζί; Σε πληροφορώ ότι η αδερφή μου καμιά διατροφική διαταραχή δεν έχει ούτε καν παραπάνω κιλά και το κάνει συχνά. Δε χρειάζεσαι να αισθάνεσαι άσχημα γιατί έκλεισες τον κύκλο πριν καν ανοίξει. Αισιοδοξία και συνεχίζουμε από εκεί που τ αφήσαμε
Εγώ πάλι έβλεπα στον ύπνο μου ότι έτρωγα σουφλέ σοκολάτα χαχα :lol: λες να ναι ώρα να φάω κάνα γλυκάκι;; Η αλήθεια είναι ότι το αποφεύγω γιατί φοβάμαι μήπως ακόμα δεν είμαι αρκετά δυνατή ακόμα και χάσω τον έλεγχο! Γιατί εμένα τα κιλά μου είναι οοοολα από σοκολάτες το φαι δεν το πολυσυμπαθώ, να φανταστείτε το αγαπημένο μου είναι το στήθος κοτόπουλο ούτε καν μπούτι μπορώ να φάω ου φαίνεται λιπαρό.
Α! και τα χτεσινά:
12:00
3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1 αχλαδάκι
15:15
1 πιάτο σπανακόρυζο(220 γρ) με 1 κ.σ λάδι
2 δάχτυλα τυρί
1 φ. ψωμί ολ.αλέσεως
λίγο κουνουπίδι με 1 κ.σ λάδι
18:15
1 μήλο
1 χούφτα ξηρούς καρπούς
γαλλικός γάλα- 2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
21:15
μπόλικο μαρούλι
3/4 φλιτζ. (95 γρ) μακαρόνια ολ.αλεσης
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
σος με 1 κ.σ λάδι- 1 κ.σ μουστάρδα- 1 κ.σ μπαλσάμικο
(όλα αυτά τα κανα μια σαλάτα΄)
00:15
1 ακτινίδιο
1 κριτσίνι ολ.αλεσης
- 28-02-2013, 14:10 #4052
Ρε κορίτσια αυτό που λέτε πραγματικά μένει ανεξήγητο στο νου μου. Πως γίνεται κορίτσια με τόσα πολλά κιλα να έχουν τόσες κατακτήσεις. Εγώ στα 95 μη πω πως ένωθα. Αυτό που λέτε για την αυτοπεποίθηση και την αύρα το πστεύω και εγώ. Ότι έτσι μπορεί να μη δείχνω δεκτική. Αλλά πως να χεις αυτοπεποίθηση σ αυτά τα κιλά, όταν αυτό που παρουσιάζεις σωματικά δε μπορεί να θεωρηθεί αντικειμενικά ωραίο και σέξυ...δεν ξέρω όλα είναι αντικρουόμενα στο μυαλό μου...
28-02-2013, 14:56 #4053
Πινκ μου έχουμε συνηθίσει να δίνουμε μεγάλο βάρος στην εξωτερική εμφάνιση γιατί έτσι μας έχουν διδάξει από μικρά παιδιά. Όλα μας τα ερεθίσματα από τα ΜΜΕ είναι τέτοια που μας οδηγούν στο να νομίζουμε ότι είμαστε όμορφοι μόνο όταν είμαστε αδύνατοι. Ο ορισμός καθεαυτού της σύγχρονης κοινωνίας στην οποία ζούμε και μεγαλώνουμε για το τι είναι αισθητικά όμορφο βασίζεται σε λάθος ή ελλειπή κριτήρια.
Κατά τη γνώμη μου αισθητικά όμορφο είναι οτιδήποτε αντικατοπτρίζει μία γενικώς υγιή παρουσία ψυχικά και σωματικά. Άρα ναι αισθητικά όμορφος μπορεί να είναι κάποιος όχι μόνο αν κατέχει μία καλλίγραμμη υγιή εξωτερική εμφάνιση αλλά και αυτός που έχει έναν ισορροπημένο και όμορφο ψυχισμό και εκπέμπει αγάπη και ομορφιά από μέσα του. Οι αρχαίοι Έλληνες το είχαν πιάσει το νόημα, φρόντιζαν να δίνουν σωστή τροφή τόσο σε σώμα όσο και πνεύμα και μάλιστα θεωρούσαν την καθημερινή ενασχόληση με την άσκηση έναν από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να το καταφέρουν, παράλληλα με την παιδεία, τη φιλοσοφία και την σωστή διατροφή.
Και μπορεί τα ΜΜΕ να έχουν διαστρεβλώσει τις πεποιθήσεις μας, ωστόσο δεν μπορούν να διαστρεβλώσουν την φύση μας, αυτό που υπάρχει στο DNA μας. Είναι στη φύση μας να ελκόμαστε από υγιής ανθρώπους γιατί με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε την καλύτερη επιβίωση μας και έτσι εννοείται πως πάντα θα μας έλκουν οι υγιείς άνθρωποι. Οι κοπέλες που λες ότι έχουν αυτοπεποίθηση και είναι κοινωνικές και έχουν κατακτήσεις είναι οι κοπέλες που εσωτερικά στην ψυχή τους είναι υγιής και ισορροπημένες και εξωτερικά παρουσιάζουν μία συνολικά υγιή εικόνα και έτσι έλκουν ανθρώπους γύρω τους παρόλο που μπορεί να έχουν μερικά περιττά κιλά. Εξάλλου το υγιές βάρος είναι κάτι σχετικό και δεν συνάδει με τα πρότυπα που προσπαθούν να μας πασάρουν.
Αν βέβαια μιλάμε για πολλά περιττά κιλά, σε επίπεδα παχυσαρκίας εκεί αλλάζει κάπως το πράγμα. Και πάλι όμως το σημαντικότερο είναι πως βλέπουμε πρώτα από όλα εμείς τον εαυτό μας. Κάποτε στα κιλα που είμαι τώρα ένιωθα ένα τέρας και έτσι έλκυα γύρω μου ανάλογες συμπεριφορές. Από τότε που άρχισα να βλέπω εγώ τον εαυτό μου με άλλο μάτι, να με αποδέχομαι, να με αγαπάω και να με εκτιμάω άρχισε να αλλάζει και η συμπεριφορά του κόσμου γύρω μου. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο όπως αν ήμουν αδύνατη, ωστόσο πλέον ο κόσμος γύρω μου με αποδέχεται και με βρίσκει όμορφη επειδή εγώ πρώτα αποδέχομαι και βλέπω όμορφο τον εαυτό μου. Έχει να κάνει με τον τρόπο που συμπεριφέρομαι και με την ενέργεια που εκπέμπω. Δεν κρύβομαι, δεν μαζεύομαι, δεν ντρέπομαι. Αν έχεις αυτό που λέμε "αέρα" στην συμπεριφορά σου και στην κίνηση σου μεταφέρεις άλλη ενέργεια στους γύρω σου και έτσι γίνεσαι αυτόματα πιο ελκυστική
28-02-2013, 16:05 #4054
Αχ Έλη όλα αυτά που μου λέτε τα ξέρω τα λέω και εγώ στον εαυτό μου απλά δε με πείθω. :P
Σίγουρα τα 75 κιλα που κουβαλάω δεν είναι εικόνα ενός ανθρώπου υγιή (για το αισθητικό δε μιλάω καν). Αναγνωρίζω ότι η εικόνα μου είναι καλύτερη από αυτή στα 95 κιλά αλλά ως εκεί. Σίγουρα δε θέλω να ακολουθήσω τα πρότυπα των περιοδικών και να θελα δε θα μπορούσα γιατί έτσι πρέπει να πάω 45-48 κιλά για το ύψος μου που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Αποφάσισα να σταματήσω όταν θα με ικανοποιεί αυτό που βλέπω στον καθρέφτη άσχετα με το νούμερο της ζυγαριάς . Για να καταλάβεις οι σωματότυποι που θαυμαζω είναι της beyonce, jennifer lopez, monica belluci και όχι της kate moss. Θέλω δηλαδή καμπύλες.
Ένα άλλο θέμα που με απασχολεί είναι κ αυτό της εργασίας. Επειδή στον τομέα μου δεν υπαρχει περίπτωση να βρω ψάχνω για άλλες... και πάντα απαραίτητο προσόν αναφέρεται στις αγγελίες "να ναι εμφανίσιμη"(=αδύνατη). Ακόμα και για ιδιαίτερα που απάντησα σε μια αγγελία μου ζήτησαν φωτογραφία... Λες και από αυτό θα κριθεί αν είμαι καλη δασκάλα... Τι να πω...
28-02-2013, 16:15 #4055
Originally posted by Eli
Μάλλον θα έπρεπε συμπληρώσω ότι όντως δεν θεωρώ το μέγεθος του υπερφαγικού μου μεγάλο ούτε σοβαρό σε σχέση με την ποσότητα και την συχνότητα παλιότερων υπερφαγικών μου. Ωστόσο το βαφτίζω υπερφαγικό γιατί κατά την δική μου κρίση αυτό ήταν. Δεν πεινούσα, δεν είχα ανάγκη από φαγητό, στην σκέψη και μόνο να φάω το βραδινό μου προτιμούσα να μην φάω τίποτα. Δεν με τρομάζει η ποσότητα που έφαγα, αυτή δεν είναι σημαντική. Αυτό που με τρομάζει είναι η ξαφνική εναλλαγή της διάθεσης. Ενώ μου αρέσει να τρώω υγιεινά, να κάνω τα γεύματα μου, το απολαμβάνω και γενικά δεν πεινάω, ξαφνικά έρχονται στιγμές σαν την χθεσινή όπου είναι σαν να μην είμαι εγώ. Σαν να ξυπνάει κάτι μέσα μου, ένας παλιός εαυτός, μία παλιά συνήθεια που για κάποιο λόγο νιώθω την ανάγκη να επιστρέψω έστω και για λίγες ώρες σε αυτήν. Αυτό είναι λογικό να με τρομάζει.
Pink την 2η παραγραφούλα θα μπορούσα να την έχω γράψει εγώ. Την ίδια στιγμή που τρώω στήθος κοτόπουλο γιατί με αηδιάζει το λίπος, μπορεί να φάω ένα βαζάκι μερέντα με το 10πλάσιο λίπος! Δεν είναι λίγο αστείο; Εμένα όλοι με έχουν πάρει στο ψιλό,χαχα! Το δικό μου μενού χθες(το ονειρικό όχι το πραγματικό) είχε ντονατσάκια σοκολατένια γεμιστά. Και ξυπνάω και με τύψεις που χάλασα την αποτοξίνωση από τη ζάχαρη!Τόσο ηλίθια! Πολύ ωραία η διατροφική σου ημέρα btw, keep going!
28-02-2013, 17:03 #4056
Ασημένια μου έχεις δίκιο, έχω υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό μου, δεν χάλασε ο κόσμος και αν μία μέρα έκανα και κάτι που ξεφεύγει από τη διατροφή μου. Μάλλον είμαι πολύ αυστηρή και πρέπει να χαλαρώσω, απλά έχω κουραστεί από τόσα χρόνια που προσπαθώ και θέλω να τελειώνω και με πιάνει η ανυπομονησία μου και η τελειομανία μου. Θέλω απλά να μην έχω ανάγκη τα γλυκά και τα γαριδάκια και να μην τα θεωρώ απόλαυση, γιατί είναι απλά σκουπίδια και μόνο προβλήματα υγείας προκαλούν και εθισμούς και προβλήματα με το βάρος μας και με την ψυχολογία μας και και... ε δεν μας κάνουν και τίποτα καλό εκτός από αυτό το στιγμιαίο "ανέβασμα" και την ανακούφιση σε συνδυασμό με την ωραία γεύση.
Πάντως εγώ την αποτοξίνωση από τη ζάχαρη την χάλασα 2 φορές με το που έκλεισα μήνα χιχιχι. Δε βαριέσαι όσο περνάει ο καιρός λένε πως είναι γίνεται όλο και πιο εύκολο. Χχιχιχι ζάκια είμαστε :lol:
28-02-2013, 17:09 #4057
Πινκάκι μου σε καταλαβαίνω, δεν είσαι εξωγήινη καλό μου!
Απλά καλό είναι να μην είσαι και εσύ τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου και να μην τον απορρίπτεις. Εδώ είμαστε, θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα καταφέρουμε να χάσουμε και το βάρος που θέλουμε. Υπομονή και πλάνο
Όσο για τις δουλειές, αααχ μην το θίγεις το θέμα πονάει... Είμαι άνεργη 1 1/2 χρόνο τώρακαι ένας Θεός ξέρει πότε θα ξαναβρώ δουλειά στο αντικείμενο μου ή σε οτιδήποτε άλλο... Όλα θα έρθουν και οι δουλειά και τα αγόρια και ότι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Προς το παρόν αυτό που μπορείς να κάνεις το κανεις, προσέχεις τη διατροφή σου και προσπαθείς να ελέγξεις το βάρος σου, φρόντισε και την ψυχολογία σου να είναι καλή και να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά και όλα τα άλλα αργά ή γρήγορα θα έρθουν
28-02-2013, 18:14 #4058
Originally posted by Eli
Ασημένια μου έχεις δίκιο, έχω υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό μου, δεν χάλασε ο κόσμος και αν μία μέρα έκανα και κάτι που ξεφεύγει από τη διατροφή μου. Μάλλον είμαι πολύ αυστηρή και πρέπει να χαλαρώσω, απλά έχω κουραστεί από τόσα χρόνια που προσπαθώ και θέλω να τελειώνω και με πιάνει η ανυπομονησία μου και η τελειομανία μου. Θέλω απλά να μην έχω ανάγκη τα γλυκά και τα γαριδάκια και να μην τα θεωρώ απόλαυση, γιατί είναι απλά σκουπίδια και μόνο προβλήματα υγείας προκαλούν και εθισμούς και προβλήματα με το βάρος μας και με την ψυχολογία μας και και... ε δεν μας κάνουν και τίποτα καλό εκτός από αυτό το στιγμιαίο "ανέβασμα" και την ανακούφιση σε συνδυασμό με την ωραία γεύση.
Πάντως εγώ την αποτοξίνωση από τη ζάχαρη την χάλασα 2 φορές με το που έκλεισα μήνα χιχιχι. Δε βαριέσαι όσο περνάει ο καιρός λένε πως είναι γίνεται όλο και πιο εύκολο. Χχιχιχι ζάκια είμαστε :lol:
Έλη μου αυτό το ποστ με παραξένεψε :P. Είναι ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ να σταματήσουμε να θεωρούμε αυτά τα πράγματα απόλαυση;; Αυτό ούτε με λοβοτομή δε θα το καταφέρω! Το θεωρώ πιο πιθανόν να γίνω εξωγήινος :lol:
Πέρα από τη πλάκα σε όλους αρέσουν αυτά τα πράγματα. Κανένας δε θα πει "πωωω να χα τώρα λίγο κουνουπίδι". Αν ποτέ πω αυτή τη φράση καλέστε γιατρό έχω πάθει εγκεφαλικό. Και δε πιστεύω ότι η λύση είναι να σταματήσουν να μας αρέσουν. Απλά πρέπει να πάρουν τις διαστάσεις που τους αξίζουν στο μυαλό μας. Δηλαδή να πω ναι μου αρέσει πολύ η σοκολάτα και άνετα θα τσάκιζα μια lacta oreo τώρα αλλά περισσότερο μ αρέσει που πλέον μπορώ να βάλω εκείνο το φόρεμα που είχα στη ντουλάπα μου αλλά δε μπορούσα να βάλω γιατί δε μου κούμπωνε. Κάπως έτσι το σκέφτομαι. Και αν τελικά θα φάω τη σοκολάτα θα το κάνω μια στο τόσο και έτσι δε θα επηρρεάζεται η ζυγαριά. Άλλωστε αυτή η διατροφή αυτό μας προσφέρει, τη δυνατότητα να τα εντάξουμε όλα.
Ασημένια ταιριάζουμε τελικά :lol: μερέντα τι μου θυμισες τώρα.. με τα κουτάλια την έτρωγα..ενώ αν μ έβαζες μια μπριζόλα δεν θα με συγκινούσε καθόλου! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την διατροφή μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία και σε σέναΤι διατροφή ακολουθεις;;
28-02-2013, 18:23 #4059
Originally posted by Eli
Χθες ήταν μία δύσκολη μέρα για μένα. Από το μεσημέρι είχα μία γνωστή αίσθηση, παλιά και γνώριμη. Είχε καιρό να με επισκεφτεί... αυτή της τάσης μου για υπερφαγία. Όλη μέρα ένιωθα ένα κενό, το γνωστό κενό που δεν καλύπτεται ούτε με ένα περπάτημα, ούτε με ένα τηλέφωνο σε έναν καλό φίλο. Είχα την κλασσική μου τάση προς γλυκό και αλμυρό (πατατάκια & σοκολάτα). Είναι περίεργη η αίσθηση, εκεί που νομίζεις ότι το θηρίο το έχεις δαμάσει, εκεί είναι που κάνει την εμφάνιση του και σε ξαφνιάζει, σε αφοπλίζει. Είχα ξυπνήσει από το πρωί με κακή διάθεση, δεν είχα κοιμηθεί αρκετές ώρες, και επειδή είχα κολλήσει και με μία σειρά που βλέπω δεν κοιμήθηκα ούτε το μεσημέρι, ενώ κανονικά το χρειαζόμουν. Έφαγα το μεσημέρι μία καλή μερίδα φαγητό, και μετά έφαγα και λίγους ξηρούς καρπούς. Το απόγευμα έφαγα το απογευματινό μου και μετά 4 κομμάτια μαύρη σοκολάτα, αλλά το ένιωθα με έτρωγε μέσα μου... Όπως καταλαβαίνετε ήρθε το βράδυ, η πιο δύσκολη ώρα που όλα τα φαντάσματα βγαίνουν έξω. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ, βγήκα και πήγα και πήρα μία σοκολάτα και ένα μεγάλο πατατάκι & coca cola. Κλασσικός συνδυασμός ηρεμιστικών για μένα. Το περιόρισα λίγο γιατί συνήθως παίρνω περισσότερα από ένα σακουλάκια για να γεμίσω το κενό. Προσπάθησα να τα απολαύσω, αλλά με έτρωγε... ακόμη με τρώει. Έκανα ότι μπορούσα για να το αποφύγω αλλά είναι από εκείνες τις φάσεις που νιώθω ότι δεν έχω τη δύναμη να αντισταθώ ότι και να κάνω.
Νιώθω ντροπή και απογοήτευση. Ωστόσο εννοείται πως ένα υπερφαγικό δεν πρόκειται να το αφήσω να κόψει αυτό που ξεκίνησα. Σήμερα κοιμήθηκα καλύτερα, σηκώθηκα εννοείται λίγο κακόκεφη, αλλά πιο πεισμωμένη. Τρώω το πρωινό μου ανόρεκτα και σκέφτομαι ότι αυτή τη φορά θα το νικήσω. Επιστροφή σε τροχιά από το επόμενο κιόλας γεύμα. Ήθελα απλά να σας γράψω το τι πέρασα χθες, γιατί ξέρω ότι όλες μας έχουμε βρεθεί στην ίδια θέση και θα βρισκόμαστε κατά καιρούς. Αυτό που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι ότι το πιο σημαντικό είναι να σηκωθώ, ξεσκονιστώ και να συνεχίσω να περπατάω. Το καλό είναι ότι παρόλο που έκανα ένα υπερφαγικό δεν βρίσκομαι σε φαύλο κύκλο. Αυτός έχει κοπεί και δεν με παρασέρνει, και το λέω με πλήρη συνείδηση και χωρίς καν να χρειάζεται να προσπαθήσω για αυτό. Οπότε μου λέω ένα μπράβο και θα προσπαθήσω σήμερα να νιώσω καλά και πάλι με τον εαυτό μου
Χθεσινή μέρα λοιπόν:
Πρωινό 8.00: 1 τοστ με 2 φέτες τυρί, 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 11.30: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
Μεσημέρι 14.00: 1 σακουλάκι ατομικό δημητριακά με μαύρη σοκολάτα και λίγο αργότερα μπρόκολο με κοτόπουλο ψητό. 1 χούφτα ξηροί καρποί
Απόγευμα 18.30: 1 ποτήρι χυμό φυσικό, 1κ.σ. ξηροί καρποί, 50γρ μαύρη σοκολάτα
Βράδυ 21.00: Ένα μεγάλο σακουλάκι πατατάκια , 100γρ σοκολάτα γάλακτος, 1 κουτακι κολα λαιτΚαι πάμε για άλλα.... όπως λέω πάντα, σήμερα είναι μία καινούρια μέρα και συνεχίζω την προσπάθεια μου
28-02-2013, 18:29 #4060
Originally posted by Ασημένια
Pink την 2η παραγραφούλα θα μπορούσα να την έχω γράψει εγώ. Την ίδια στιγμή που τρώω στήθος κοτόπουλο γιατί με αηδιάζει το λίπος, μπορεί να φάω ένα βαζάκι μερέντα με το 10πλάσιο λίπος! Δεν είναι λίγο αστείο; Εμένα όλοι με έχουν πάρει στο ψιλό,χαχα! Το δικό μου μενού χθες(το ονειρικό όχι το πραγματικό) είχε ντονατσάκια σοκολατένια γεμιστά. Και ξυπνάω και με τύψεις που χάλασα την αποτοξίνωση από τη ζάχαρη!Τόσο ηλίθια! Πολύ ωραία η διατροφική σου ημέρα btw, keep going!
Οπότε Έλι μου, απενοχοποίησέ το, εγώ το κάνω αυτό μια φορά στο δίμηνο και όχι με ένα πακέτο πατατάκια. Και μάλιστα συνειδητά, του τύπου σήμερα θα δω χαζοταινία και θα λιώσω στα γαριδοδρακουλινοπατατάκια και μάλιστα με την σοκολάτα κομμένη κομματάκια και ριγμένη μέσα στο ίδιο μπωλ! κι ό,τι πιάσω τρώω!! :tumble:
28-02-2013, 20:08 #4061
Originally posted by pink_90
Originally posted by Eli
Έλη μου αυτό το ποστ με παραξένεψε :P. Είναι ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ να σταματήσουμε να θεωρούμε αυτά τα πράγματα απόλαυση;; Αυτό ούτε με λοβοτομή δε θα το καταφέρω! Το θεωρώ πιο πιθανόν να γίνω εξωγήινος :lol:
Πέρα από τη πλάκα σε όλους αρέσουν αυτά τα πράγματα. Κανένας δε θα πει "πωωω να χα τώρα λίγο κουνουπίδι". Αν ποτέ πω αυτή τη φράση καλέστε γιατρό έχω πάθει εγκεφαλικό. Και δε πιστεύω ότι η λύση είναι να σταματήσουν να μας αρέσουν. Απλά πρέπει να πάρουν τις διαστάσεις που τους αξίζουν στο μυαλό μας. Δηλαδή να πω ναι μου αρέσει πολύ η σοκολάτα και άνετα θα τσάκιζα μια lacta oreo τώρα αλλά περισσότερο μ αρέσει που πλέον μπορώ να βάλω εκείνο το φόρεμα που είχα στη ντουλάπα μου αλλά δε μπορούσα να βάλω γιατί δε μου κούμπωνε. Κάπως έτσι το σκέφτομαι. Και αν τελικά θα φάω τη σοκολάτα θα το κάνω μια στο τόσο και έτσι δε θα επηρρεάζεται η ζυγαριά. Άλλωστε αυτή η διατροφή αυτό μας προσφέρει, τη δυνατότητα να τα εντάξουμε όλα.
Ασημένια ταιριάζουμε τελικά :lol: μερέντα τι μου θυμισες τώρα.. με τα κουτάλια την έτρωγα..ενώ αν μ έβαζες μια μπριζόλα δεν θα με συγκινούσε καθόλου! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την διατροφή μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία και σε σέναΤι διατροφή ακολουθεις;;
28-02-2013, 20:08 #4062
Originally posted by alexan972
Χαχαχαχα!!! Κι εγώ, κι εγώ!! Να πω την αλήθεια πάντως, δεν θέλω να σταματήσω να τα απολαμβάνω αυτά! Απλά να το κάνω με μέτρο. Δεν σκοπεύω να παραιτηθώ από την γεύση!!
Οπότε Έλι μου, απενοχοποίησέ το, εγώ το κάνω αυτό μια φορά στο δίμηνο και όχι με ένα πακέτο πατατάκια. Και μάλιστα συνειδητά, του τύπου σήμερα θα δω χαζοταινία και θα λιώσω στα γαριδοδρακουλινοπατατάκια και μάλιστα με την σοκολάτα κομμένη κομματάκια και ριγμένη μέσα στο ίδιο μπωλ! κι ό,τι πιάσω τρώω!! :tumble:
Είμαι λίγο υπερβολική βρε κορίτσια μου τι να πω;
Πραγματικά όμως έχω ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ από αυτά τα σκατοπαπαράκια που δεν μπορώ ακόμη να τα απενοχοποιήσω. Ίσως όταν καταφέρω να αδυνατίσω και να τα εντάξω στην διατροφή μου χωρίς να με παχαίνουν και να με κάνουν να τρελαίνομαι από λιγούρες μετά να το ξεπεράσω και να μπορώ να τα απολαύσω όπως μου αξίζει. Πάντως για να πω και την αλήθεια μου, όσο έκανα συντήρηση και τα έτρωγα δεν με έτρωγαν γιατί τότε ο σκοπός μου δεν ήταν να χάσω βάρος αλλά να σταθεροποιηθώ και να μπορώ να απολαμβάνω τα πάντα χωρίς τύψεις και ενοχές προσπαθώντας παράλληλα να το κάνω με τρόπο που να μην βάζω βάρος και το είχα καταφέρει. Τώρα όμως που προσπαθώ να κάνω το επόμενο βήμα και να χάσω βάρος, κάθε τέτοιο ξέσπασμα μου κοστίζει και με πάει λίγο πίσω και αυτό με συγχύζει! Ήταν το πρώτο μου παραστράτημα, θα το ξεπεράσω και θα προχωρήσω, ξέρω ότι δεν έκανα δα και κάνα έγκλημα, δεν το μεγαλοποιώ τόσο στο μυαλό μου ώστε να με βάλει σε φαύλους κύκλους.
Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου για την συμπαράσταση, έχει φτάσει το βράδυ και έχω ήδη αρχίσει να νιώθω πολύ καλύτερα, η μέρα μου πάει καλά διατροφικά και η ψυχούλα μου έχει ηρεμήσει :love:
28-02-2013, 20:14 #4063
Έλη μου μετα απο 1,5 χρόνο θέλω να σε βεβαιώσω οτι ίσως σου κόβει λίγο ταχύτητα , πίσω δεν σε πάει καλή μου . Keep going .
28-02-2013, 20:15 #4064
Πάντως ιδανικά μιλώντας πάντα, επειδή έχω διαβάσει αρκετά περί διατροφής και υγείας δεν θα με χαλούσε καθόλου να μην τα έχω πλεον ανάγκη γιατί πραγματικά είναι σκουπιδοτροφή... Δεν τα αναγνωρίζει το σώμα μας και είναι τοξικές τροφές (τα γαριδοπατατάκια). Όσο για τα γλυκά, εκεί εννοείται ισχύει το θέμα μέτρο αλλά και η ζάχαρη καθεαυτού επίσης δεν προσφέρει κάτι θετικό στο σώμα μας παρά μόνο προβλήματα. Αν πάντως καταφέρω κάποια στιγμή στη ζωή μου να μην τα έχω ανάγκη θα είμαι πολύ ευτυχισμένη. Και Πινκ μου, είναι δυνατόν, απλά θέλει να αλλάξουμε τον τρόπο που τα βλέπουμε
. Δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά δεν θα σταματήσω να το επιθυμώ και να το οραματίζομαι για το δικό μου μέλλον, ότι μπορεί να υπάρξει κάποια στιγμή στη ζωή μου που όχι απλά δεν θα τα έχω ανάγκη αλλα δεν θα με συγκινούν κιόλας...
28-02-2013, 20:18 #4065
Originally posted by dora_th
Έλη μου μετα απο 1,5 χρόνο θέλω να σε βεβαιώσω οτι ίσως σου κόβει λίγο ταχύτητα , πίσω δεν σε πάει καλή μου . Keep going .
Ξανά προς την Ιθάκη μου τραβώ Δώρα μου :love:
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία