Results 4,366 to 4,380 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
22-03-2013, 15:07 #4366
Originally posted by pink_90
Φλορα ναι τη ζυγαρια θελω να σπασω! Ξερω οτι κανω το σωστο οσον αφορα τη διατροφη και δε θελω να αλλαξω κατι αλλά.... Είναι αυτο το αλλά. Ναι αυτο με την ασκηση που λες το χω ακουσει κ εγω. Μακαρι να ναι αυτο. Το θεμα ειναι ομως οτι κ πριν ξεκινησω τη ζουμπα δε μου εκανε τη χαρη. Θα το συζητησω και με τη διαιτολογο στο επομενο ραντεβου και θα ξεκαθαρισει λιγο το θεμα γιατι θα κανω κ λιπομετρηση. Θα φανει...
- 22-03-2013, 15:22 #4367
Πινκ μου πόσες φορές έχω βρεθεί στην θέση σου
Μπορεί να μην έχω θυροειδή ωστόσο είχα άλλα γυναικολογικά θέματα τα οποία μου δημιουργούσαν απίστευτες κατακρατήσεις συν τη σπαστική κολίτιδα που ούτως ή άλλως μπλόκαρε την απώλεια μου λόγω δυσκοιλιότητας και έξτρα κατακρατήσεων. Κάθε φορά που ήθελα όμως να τα παρατήσω, σκεφτόμουν ότι δεν έχω άλλη λύση, ο δρόμος είναι αυτός και ή τον ακολουθώ ή επιστρέφω σε περισσότερα κιλά και περισσότερους πόνους...
Μετά σκεφτόμουν πιο ψύχραιμα. Έλεγα στον εαυτό μου, βρε χαζό, αφού με αυτή τη διατροφή δεν ζορίζεσαι, ποιος ο λόγος να την χαλάσεις; Κάνε την διατροφή και ξέχασε για λίγο την απώλεια, φτιάξε το πεπτικό σου που το έχεις κάνει ένα μάτσο χάλια, φτιάξε ψυχολογία, κάνε το γυμναστήριο σου και ότι επιπλέον θέλεις να φας να το φας και να το απολαύσεις. Έτσι έδωσα ένα διάλειμμα τεράστιο στον εαυτό μου, μέχρι που για ένα εξάμηνο σταμάτησα να γράφω και διατροφολόγιο, απλά πήγαινα μία φορά το μήνα στον διατροφολόγο μου για ένα τσεκ ένα touch base και πορευόμουν χαλαρά. Μέσα σε αυτό το διάστημα έκανα διακοπές καλοκαιρινές, έκανα την επέμβαση στα γυναικολογικά μου, πέρασαν μήνες που έκανα εξαιρετική διατροφή και μήνες που δεν έκανα και τόσο καλή, ευχαριστήθηκα μέσα από την καρδιά μου ότι είχα στερηθεί και ήρθε η ώρα που ζήτησα και βοήθεια από γιατρό για να μπορέσω να το αγκαλιάσω από κάθε άποψη.
Και όταν τελικά ένιωσα έτοιμη ξεκίνησα και πάλι με νέα διάθεση και τσουπ έφυγαν μερικά κιλάκια.
Αυτή ωστόσο ήταν η δική μου πορεία, δεν λέω ότι πρέπει να κάνεις και εσύ το ίδιο, απλα σου εξηγώ ότι το σώμα σου και το μυαλό σου μπορεί να χρειάζονται χρόνο να προσαρμοστούν στις αλλαγές. Άκου το σώμα σου, μην ακούς τη ζυγαριά σου. Αυτό θα σου πει τι χρειάζεσαι. Όσο επιμένεις σε αυτή τη διατροφή θα ακούς όλο και πιο ξεκάθαρα το τι χρειάζεσαι. Είσαι νεώτερος οργανισμός από εμένα, έχεις καταπονηθεί πολύ λιγότερο και είμαι σίγουρη ότι όλα κάποια στιγμή θα πάρουν την σωστή τους πορεία. Και είμαι βέβαιη ότι θα χάσεις βάρος!!! Ειδικά τώρα που ξεκίνησες και το γυμναστήριο. Απλά είναι μαθηματικά αδύνατο να μην χάσεις.
Μην ξεχνάς ότι σε είχα προειδοποιήσει για την άνοδο της ζυγαριά σου... το έχω πάθει άπειρες φορές ανεβάζοντας την φυσική μου δραστηριότητα και όλοι όσοι το έχουν κάνει. Η Φλώρα στο εξήγησε πάρα πολύ καλά.
Αν θέλεις λοιπόν κοπάνα τη ζυγαριά σου, αλλά τον εαυτό σου να τον χαϊδέψεις
Και αφού σε παρακολουθεί διατροφολόγος θα σου πει την επόμενη φορά τι μπορείτε να αλλάξετε, αν και εφόσον κρίνει ότι χρειάζεται. Σου συστήνω να μοιράζεσαι μαζί της ανοιχτά όλους σου τους προβληματισμούς και να αποζητάς όχι μόνο συμβουλές, αλλά και υποστήριξη και καθησυχαστικές κουβέντες.
22-03-2013, 15:38 #4368
pink μου μην πτοεισαι!1 θα δεις η ζυγαρια θα πεσει αποτομα!!! μηπως ησουν γι αμεγαλο διαστημα στα κιλα που εισαι τωρα? Επισης το σωμα αν χασει το 10% του αρχικου του βαρους θελει ενα διαστημα να συνηθησει στυα νεα δεδομενα.Μην σταματας κοριτσακι. επεμενε κ θα χασεις!! Σηζητησε το κ με την διαιτολογο σου ισως χρειαστει να σου κανει καποια αλλαγη.
Εγω σε αντιστοιχη περιπτωση αλλαξα πρωινο εκανα εναλλαγες.Ειχα κολλησειο κ εγω στην βρωμη.Επεισης αλλαζα τις σαλατες κ τα φορθτα που ετρωγα κ γενικα τα φαγητα μου.Εχει μαθει ο οργανισμος ολο στα ιδια .Δοκιμασε να αλλαξεις λιγο.Πχ αντι για κοτοπουλο ψητο φατο με λαχανικα η με σαλτσουλα μικρες αλλαγες δεν χρειαζεατι να κανεις κατι δραματικο.
22-03-2013, 15:56 #4369
Επίσης να τονίσω το εξής, η διατροφή με τα τρίωρα και τις τριάδες, ακόμη και στην πιο αυστηρή της μορφή θερμιδικά δεν είναι ολιγοθερμιδική διατροφή ίσα ίσα είναι αρκετά αυξημένες οι θερμίδες της σε σχέση με οποιαδήποτε δίαιτα. Και αυτό γιατί απλα δεν είναι δίαιτα!
Είναι διατροφή, τρόπος ζωής, φιλοσοφία ολόκληρη όπως λέω και ξαναλέω.
Το βάρος δεν το χάνουμε κάνοντας ολιγοθερμιδική διαίτα, το βάρος το χάνουμε κάνοντας μία νορμάλ διατροφή, με ολίγον μειωμένες ποσότητες και με αύξηση της φυσικής μας δραστηριότητας. Δεν είναι διατροφή που ποντάρει στις μειωμένες θερμίδες όπως δίαιτες των 1200 και 1400 θερμίδων. Είναι διατροφή που ποντάρει στην αλλαγή τρόπου ζωής και σκέψης. Τρώμε, ασκούμαστε και σκεφτόμαστε όπως αν ήμασταν αδύνατες με φυσική παρενέργεια να γίνουμε αδύνατες κάποια στιγμή. Όσο πιο πολύ τελειοποιούμε την διατροφή, με μη επεξεργασμένες τροφές, με περισσότερες φυτικές ίνες, με πιο θρεπτικές τροφές τόσο πιο καλά λειτουργεί και η απώλεια βάρους.
Και τελικά όταν μετά από όλο αυτό κάποια μέρα καταφέρουμε να φτάσουμε σε ένα βάρος που θα νιώθουμε όμορφα, δεν θα χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω για να το διατηρήσουμε. Γιατί απλα όλη τη δουλειά θα την έχουμε κάνει ήδη στην πορεία
22-03-2013, 15:56 #4370
pink μ never never ever give up! Είμαι σίγουρη ότι είσαι στον πιο σωστό δρόμο, έχεις τους γιατρούς σ, ελέγχεις το θυρεοειδή σ, κάνεις τη σωστή διατροφή και γυμνάζεσαι! As good as it gets! Δεν τα παρατάς, συνεχίζεις! Κάνεις το σωστό και δεν υπάρχει καλύτερος δρόμος! Αν θες να φας και λίγο χωματόδρομο άλλαξε δρόμο, αλλά στη θέση σου θα έμενα στην άσφαλτο και δε θα άλλαζα πορεία. Άσε που έχει και ωραία θέα!
(συγχωρείστε μ για τα ενδιάμεσα μηνύματα που και πάλι δεν τα πρόλαβα, Ελλη είσαι φοβερή σε όσα λες και όπως τα λες, pink κατάλαβα τί εννοείςς!! Έχεις τόσο δίκαιο!)
Mari σου απαντω εδω για το σχετικο που μ ειπες στο αλλο θεμα, ναι ειμαι πιεσμενη αλλα σε θυμαμαι και λεω "αγαπα τον εαυτο σ Δημητρα"!
*είχα τόσα χρόνια θέματα με το θυρεοειδή μ (από παιδάκι μέχρι πρίν λίγα χρόνια όπου κι ευτυχώς ρυθμίστηκε, αλλιώς θα τον έβγαζα) που ξέρω από πρώτο χέρι, πρώτα πρέπει να τον ρυθμίσετε και μετά να πάρετε αποφάσεις. οχι αποφασεις εν βρασμω κι ειδικα οταν ειναι σε εξαρση ο θυροειδης. Κάθε επιτυχία εύχομαι, αύριο θα διαβα΄σω και τα υπόλοιπα καλά να είμαστε
22-03-2013, 15:58 #4371
Originally posted by black
pink μου μην πτοεισαι!1 θα δεις η ζυγαρια θα πεσει αποτομα!!! μηπως ησουν γι αμεγαλο διαστημα στα κιλα που εισαι τωρα? Επισης το σωμα αν χασει το 10% του αρχικου του βαρους θελει ενα διαστημα να συνηθησει στυα νεα δεδομενα.Μην σταματας κοριτσακι. επεμενε κ θα χασεις!! Σηζητησε το κ με την διαιτολογο σου ισως χρειαστει να σου κανει καποια αλλαγη.
Εγω σε αντιστοιχη περιπτωση αλλαξα πρωινο εκανα εναλλαγες.Ειχα κολλησειο κ εγω στην βρωμη.Επεισης αλλαζα τις σαλατες κ τα φορθτα που ετρωγα κ γενικα τα φαγητα μου.Εχει μαθει ο οργανισμος ολο στα ιδια .Δοκιμασε να αλλαξεις λιγο.Πχ αντι για κοτοπουλο ψητο φατο με λαχανικα η με σαλτσουλα μικρες αλλαγες δεν χρειαζεατι να κανεις κατι δραματικο.
Μια που ξέρεις αυτή τη πληροφορία μήπως ξέρεις και πόσο περίπου κρατάει αυτό το κόλλημα;
22-03-2013, 16:02 #4372
Originally posted by Eli
Επίσης να τονίσω το εξής, η διατροφή με τα τρίωρα και τις τριάδες, ακόμη και στην πιο αυστηρή της μορφή θερμιδικά δεν είναι ολιγοθερμιδική διατροφή ίσα ίσα είναι αρκετά αυξημένες οι θερμίδες της σε σχέση με οποιαδήποτε δίαιτα. Και αυτό γιατί απλα δεν είναι δίαιτα!
Το βάρος δεν το χάνουμε κάνοντας ολιγοθερμιδική διαίτα, το βάρος το χάνουμε κάνοντας μία νορμάλ διατροφή, με ολίγον μειωμένες ποσότητες και με αύξηση της φυσικής μας δραστηριότητας. Δεν είναι διατροφή που ποντάρει στις μειωμένες θερμίδες όπως δίαιτες των 1200 και 1400 θερμίδων. Είναι διατροφή που ποντάρει στην αλλαγή τρόπου ζωής και σκέψης. Τρώμε, ασκούμαστε και σκεφτόμαστε όπως αν ήμασταν αδύνατες με φυσική παρενέργεια να γίνουμε αδύνατες κάποια στιγμή. Όσο πιο πολύ τελειοποιούμε την διατροφή, με μη επεξεργασμένες τροφές, με περισσότερες φυτικές ίνες, με πιο θρεπτικές τροφές τόσο πιο καλά λειτουργεί και η απώλεια βάρους.
Και τελικά όταν μετά από όλο αυτό κάποια μέρα καταφέρουμε να φτάσουμε σε ένα βάρος που θα νιώθουμε όμορφα, δεν θα χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω για να το διατηρήσουμε. Γιατί απλα όλη τη δουλειά θα την έχουμε κάνει ήδη στην πορεία
Αν λοιπόν δεν θερμιδομετρώ (εγώ προσωπικά δεν αναφέρομαι σε όλους) αυτές τις λίγες θερμίδες έλλειμα μπορώ να τις τρώω πανεύκολα κάθε μέρα (μη σου πω και παραπάνω) εν αγνοία μ.
Κι γω δε θέλω να το κάνω αυτό. Προτιμώ εν γνώση μ. Πχ χθες πεινούσα και τις έφαγα. (έκανα άλλο ένα γεύμα, ούτε καν σνακ)
Αν θεωρείς ότι το λάθος είναι στη θερμιδομέτρηση (δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί θεωρείς πως δεν είμαι ετοιμη για τριάδες) να σου πω πως σίγουρα για να χάσεις πρέπει να έχεις έλλειμα. Αθροιστικα το ελλειμα σε ενα μηνα οδηγει πχ στην απωλεια 1-2 κιλων. Οσο μεγαλυτερο τοσο μεγαλυτερη η απωλεια. Αν δεν εχεις ελειμμα δε χανεις ή και βάζεις. Προσωπικά δεν έχω σκοπό στα 110 κιλά που ξεκίνησα ή στα 100 που είμαι τώρα να μείνω εδώ. Θα κάνω τη διατροφή (σας) ελλείψη διαιτολόγου δικού μ να μου τη δώσει/προσαρμόση σε μένα, θερμιδομετρώντας. Αν δε με βοηθά έτσι θα δω. Μια δοκιμή θα με πείσει! Κι γω θα προτιμούσα χωρίς θερμίδες αλλά...αν πάθω ό,τι και η pink από τώρα θα τη σπάσω (τη διατροφή, όχι τη ζυγαριά).
22-03-2013, 16:05 #4373
Originally posted by need2loose
Μια που ξέρεις αυτή τη πληροφορία μήπως ξέρεις και πόσο περίπου κρατάει αυτό το κόλλημα;
Καλό σαβ/κο γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυ (θα βγω σήμερα με τον αντρούλη μ!!! σύσφιξη σχέσεων!)
22-03-2013, 16:16 #4374
για ολα τα κιλα μετραει!! τωρα ποσο κραταει εξαρταται !!! αυξησε λιγο την φυσικη σου δραστηριοτητα μην σπας την διατροφη κ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ , θα δεις!!!
θελει ενα διαστημα να συνηθισει το σωμα στα νεα δεδομενα μην ανησυχεις οτι κατι δεν κανεισ σωστα!!
φιλακια κ καλο ΣΚ.
θα τα πουμε απο Τριτη!
22-03-2013, 16:46 #4375
για ολα τα κιλα μετραει!! τωρα ποσο κραταει εξαρταται !!! αυξησε λιγο την φυσικη σου δραστηριοτητα μην σπας την διατροφη κ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ , θα δεις!!!
θελει ενα διαστημα να συνηθισει το σωμα στα νεα δεδομενα μην ανησυχεις οτι κατι δεν κανεισ σωστα!!
φιλακια κ καλο ΣΚ.
θα τα πουμε απο Τριτη!
22-03-2013, 18:44 #4376
Ρε κοριτσακια να το παιξω λιιιιγο ο συνηγορος του διαβολου;;;
Ειναι ομως 1 χρονος.Δεν ειναι λιγο...
Εδω 1-2 μηνες κολλαμε -βλ.Μαγδα- και αρχιζουμε και το ψαχνουμε.Μηπως πρεπει να γινουν εξετασεις;
Δεν ξερω.Δεν θελω να αποθαρυνω καταστασεις προς Θεου!!!!!!!!
Απλώς τον προβληματισμο μου λεωuzzled:
uzzled:
uzzled:
uzzled:
22-03-2013, 19:29 #4377
Originally posted by marimari
Ρε κοριτσακια να το παιξω λιιιιγο ο συνηγορος του διαβολου;;;
Ειναι ομως 1 χρονος.Δεν ειναι λιγο...
Εδω 1-2 μηνες κολλαμε -βλ.Μαγδα- και αρχιζουμε και το ψαχνουμε.Μηπως πρεπει να γινουν εξετασεις;
Δεν ξερω.Δεν θελω να αποθαρυνω καταστασεις προς Θεου!!!!!!!!
Απλώς τον προβληματισμο μου λεωuzzled:
uzzled:
uzzled:
uzzled:
22-03-2013, 21:00 #4378
Originally posted by sweetOctober
Originally posted by Eli
Αν λοιπόν δεν θερμιδομετρώ (εγώ προσωπικά δεν αναφέρομαι σε όλους) αυτές τις λίγες θερμίδες έλλειμα μπορώ να τις τρώω πανεύκολα κάθε μέρα (μη σου πω και παραπάνω) εν αγνοία μ.
Κι γω δε θέλω να το κάνω αυτό. Προτιμώ εν γνώση μ. Πχ χθες πεινούσα και τις έφαγα. (έκανα άλλο ένα γεύμα, ούτε καν σνακ)
Αν θεωρείς ότι το λάθος είναι στη θερμιδομέτρηση (δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί θεωρείς πως δεν είμαι ετοιμη για τριάδες) να σου πω πως σίγουρα για να χάσεις πρέπει να έχεις έλλειμα. Αθροιστικα το ελλειμα σε ενα μηνα οδηγει πχ στην απωλεια 1-2 κιλων. Οσο μεγαλυτερο τοσο μεγαλυτερη η απωλεια. Αν δεν εχεις ελειμμα δε χανεις ή και βάζεις. Προσωπικά δεν έχω σκοπό στα 110 κιλά που ξεκίνησα ή στα 100 που είμαι τώρα να μείνω εδώ. Θα κάνω τη διατροφή (σας) ελλείψη διαιτολόγου δικού μ να μου τη δώσει/προσαρμόση σε μένα, θερμιδομετρώντας. Αν δε με βοηθά έτσι θα δω. Μια δοκιμή θα με πείσει! Κι γω θα προτιμούσα χωρίς θερμίδες αλλά...αν πάθω ό,τι και η pink από τώρα θα τη σπάσω (τη διατροφή, όχι τη ζυγαριά).
Αν όμως θέλεις να μιλήσουμε για θερμίδες να σου πω ότι όλες οι θερμίδες δεν είναι οι ίδιες. Γιατί η αποθήκευση λίπους δεν εξαρτάται μόνο από το πόσες θερμίδες καταναλώνουμε αλλά κυρίως από το τι τροφές καταναλώνουμε. Γιατί αν τρως τροφές που εκτινάζουν στα ύψη την γλυκόζη στο αίμα σου όλη μέρα και το πάγκρεας σου εκκρίνει μεγάλες ποσότητες ινσουλίνης για να την μεταβολίσει, και αν μάλιστα έχεις και μία ινσουλινοαντίσταση που λόγο παχυσαρκίας σίγουρα την έχεις, άρα δεν μπορείς να μεταβολίσεις εύκολα την περίσσια της γλυκόζης, τότε η απώλεια βάρους δεν είναι εφικτή ή μπορεί απλά να γίνει φοβερά δύσκολη και ας τρως λίγες θερμίδες... Αν πάλι έχεις και ορμονικές διαταραχές εκεί είναι που το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο περίπλοκο. Και δεν πα να μετράς θερμίδες ή ακόμη και τα άστρα δεν πρόκειται να χάσεις βάρος ή αν χάσεις έχοντας μειώσει πολύ την ημερησία πρόσληψη θερμίδων, τότε το ταλαιπωρημένο σώμα σου θα νομίζει ότι έχει έρθει μία ακόμη περίοδος λιμού και θα αντιστέκεται στο να κάψει λίπος, θα κάψει πρώτα μυική μάζα, θα αποβάλλει μαζί και όσο νερό δεσμεύεται στους μύες και μετά θα κάψει και κάποιο λίπος. Όταν όμως επανέλθεις σε φυσιολογικές θερμίδες, η πρόσληψη βάρους θα είναι αναπόφεκτη γιατί το σώμα θα έχει την τάση να ισορροπήσει στην πρώτιστη κατάσταση σου, πριν το υποβάλλεις σε όλο αυτό το στρές. Μόνο που δεν θα το βάλεις σε μύες αλλά σε λίπος...
Δεν είναι το ίδιο να τρως θερμίδες σε τροφές πλούσιες σε ζάχαρη και λιπαρά κορεσμένα και το ίδιο να τρως τις αντίστοιχες θερμίδες σε φρούτα, λαχανικά, καρπούς, προϊόντα ολικής άλεσης και μαγειρεμένο σωστά και υγιεινά φαγητό. Δεν παχαίνουμε από το φαγητό αλλά από τα υπερφαγικά που γίνονται από τροφές πλούσιες σε ζάχαρη και κακό λίπος. Για αυτό σου λέω το πρόβλημα είναι τόσο περίπλοκο που δεν μπορείς να το λύσεις με έναν απλό θερμιδομετρητή και απαιτεί αλλαγή στη στάση ζωής και όχι μόνο στον περιορισμό των θερμίδων. Μπορούμε να τρώμε περισσότερο και να αδυνατίζουμε και αυτό είναι πλέον γεγονός αρκεί να επιλέγουμε τις σωστές τροφές. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται πρώτα να αποσυμφορήσουμε το σώμα μας από τοξίνες, να το βοηθήσουμε στην θρέψη του, να ισορροπήσουμε τη γλυκόζη στο αίμα μας, να ρυθμίσουμε τις ορμόνες μας και ότι άλλο χρειάζεται αλλά κυρίως να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε και η απώλεια βάρους θα έρθει και αυτή πάντα με την βοήθεια της άσκησης που ούτως ή άλλως χρειάζεται να κάνουμε αν θέλουμε να λειτουργεί σωστά το σώμα μας και να έχουμε υγεία.
Εγώ κάνω αυτή τη διατροφή πάνω από 2 χρόνια και δεν έχω μετρήσει θερμίδες ούτε μία μέρα και από τότε που την ξεκίνησα δεν έχω βάλει βάρος. Σκαμπανευάσματα είχα αλλά της τάξεως των 2 άντε 3 κιλών και έβαζα μόνο όταν δεν έκανα τριάδες και τρίωρα. Όταν τα έκανα ή θα έμενα σταθερή στο βάρος μου ή θα έχανα. Βασικά το ένα φέρνει το άλλο, κάνοντας τη διατροφή, ελάττωνα τα υπερφαγικά, ελαττώνοντας τα υπερφαγικά και κάνοντας τη διατροφή έχανα κιόλας. Και αν μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να χάσω όλο το περιττό μου βάρος είναι γιατί μου πήρε πολύ καιρό να καταφέρω να σταματήσω τις βραδινές υπερφαγικές μου τάσεις, που μπορεί πλέον να μην με πάχαιναν γιατί έκανα τα τρίωρα αλλά δεν με άφηναν να χάσω και βάρος.
Αν δεν αντιμετωπίσουμε την διαταραγμένη μας σχέση με το φαγητό ότι δίαιτα και να κάνουμε ότι κιλά και να χάσουμε πάντα μα πάντα θα επιστρέφουμε στα ίδια και χειρότερα.
22-03-2013, 21:09 #4379
Κορίτσια καλησπέρα
Έλειπα και είδα τώρα τα μηνύματα. Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω όοολες που σπευσατε να σχολιάσετε και να με βοηθήσετ. Είστε τόσο γλυκές, σας στέλνω την αγάπη μου ιντερνετικά γιατί ηταν μια δύσκολη μέρα και με βοηθήσατε. Το κόλλημα ενός χρόνου προυπήρχε πριν πάω στη διαιτολόγο. Αυτό το κόλλημα άλλωστε με ώθησε και στη διαιτολόγο την οποία επισκέφτηκα πριν 1,5 μήνα περίπου και άρχισα τις τριάδες(δεν ειναι ολιγοθερμιδικη διατροφη σιγουρα). Ξεκίνησα έχασα 1-1,5 κιλό πήρα θάρρος και μετα ξανακόλλησα. Αλοίμονο δεν υπήρχει περίπτωση να πηγαίνω ένα χρόνο χωρίς να χω χάσει. Μέχρι στιγμής η διαιτολόγος μου μου έλεγε ότι δε θέλει να μειώσω ποσότητες αλλά να αυξήσω την φυσική δραστηριότητα γιατί μέχρι πρότεινος ήμουνα συνεχώς απο κρεββάτια σε καναπέδες χωρίς την παραμικρή δραστηριότητα, είμαι πολύ τεμπέλα γενικά. Οπότε φαντάζομαι θέλει να δει τώρα πως θα πάει που ξεκίνησα γυμναστική. Γενικά με στηρίζει πολύ και συζητάμε ο,τιδηποτε και αν με απασχολεί και αυτο ειναι ενας παραγοντας που με κανει να συνεχιζω, δεν ειναι το κλασσικο ζυγισμα-διαιτολογιο, νιώθω πολύ ανετα μαζι της.
Όσον αφορά τα ορμονικά πριν κάνα 2μηνο που έκανα εξετάσεις ο θυροειδής ήταν ακόμη αρρυθμιστος σχετικά η tsh ανεβασμένη και ο όζος που είχα στη θέση του (έκανα κ βλακείες εγώ αμελούσα τα χάπια, το μετανιωνω οικτρα). Επίσης έχω και πολυκυστικές παίρνω αντισυλληπτικά που κ αυτά κανουν κατακρατηση οποτε το θεμα δε βοηθιεται απο πουθενα βρε κοριτσια.
Ευχαριστώ για την εμψυχωση παρά την κακη μου διαθεση σημερα εκανα σαν να μην εγινε τιποτα και εκανα κανονικοτατα τη διατροφη μου. Στο παρελθον θα χα λυγισει σιγουρα.
22-03-2013, 21:25 #4380
βρε κοριτσια εχω μπερδευτει... θελω να φαω ντακο για βραδυνο. εχω τα κρισπις ολικης που σας ελεγα τα οποια λεει ειναι 10 γρ το ενα. σε ντακο ποσα μπορω να βαλω; 2; 3; 4;
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία