Results 4,921 to 4,935 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
14-04-2013, 16:27 #4921
Γειά σας κι από μένα κορίτσια! Αν και πολύ καινούργια για να δίνω συμβουλές, νομίζω pink μου ότι τα παραλές. Τι να σου κάνουν3 μπουκιές φασολάκια? Θα μπορούσαν να είναι μέρος της σαλάτας σου.Εχεις δίκιο,τα κατέψυγμένα κι εμένα σε μ'αρέσουν καθόλου,ενώ τα φρέσκα τα λατρεύω.Με άλλα κατεψυγμένα λαχανικά δε μου συμβαίνει αυτό. Αντε να τα φας και χωρίς λάδι!
Εχεις άλλα λόγο εκτός από τις θερμίδες? Γιατί απότι ξέρω το λίγο λάδι καλό κάνει.
Τώρα σχερικά με την εγκράτεια,δεν έκανες τίποτα σπουδαίο. Ισως το τσιμπολόγημα σε παρέπεμψε σε απώλεια ελέγχου,αλλά νομίζω μια χαρά το χειρίστηκες΄. Αλλαξες γεύση για να ευχαριστηθείς κιόλας,όχι μόνο να γεμίσεις το στομάχι σου.
Εγώ πάλι,χθες βράδυ,πήγα σε κάτι φίλους. Είχαν φτιάξει σπιτικό πεινιρλι μούρλια. Τα είχαν κόψει σε κομμάτια,ωραία λέω, θα φάω 2 μικρά. Τελικά έφαγα 4 μικρά,σαλάτα και ήπια 1 μπύρα. Μετά από λίγη ώρα, με έπιασε ένας έντονος πόνος στο στομάχι και κόντεψα να λιποθυμήσω.Και σήμερα ακόμη το στομάχι μου δεν είναι τελείως καλά. Μήπως το σώμα μου,ήθελε να μου πει κάτι?
- 14-04-2013, 19:13 #4922
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά είναι κάτι που το αντιμετωπίζουμε πολλές και συμφωνώ ότι μάλλον έχει να κάνει με την αίσθηση της τελιομανίας που έχουμε. Χαίρομαι που πλέον όμως αυτό δεν μας οδηγεί στο να καταστρέψουμε όλα. Όχι σίγουρα δε κατέστρεψα το πρόγραμμα μου με 3 μπουκιές φασολάκια (παρεπιπτόντως εμένα μ αρέσουν πολύ τα συγκεκριμένα δε μου άρεσαν), όλα είναι στο μυαλό. aprile ήταν χωρίς λάδι γιατί όταν μαγειρεύω για μένα ειδικά το προσθέτω στο πιάτο μου ωμό, δεν το βάζω στο μαγείρεμα.
15-04-2013, 09:18 #4923
καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσακια ! Τι κανετε?
Χαθηκα το ΣΚ αλλα δουλειες,βολτες τα Σκ εξαφανιζομαι! Ολα καλα ομως,αδιαθετησα κιολας οποτε καταλαβαινετε. Να δω αυριο στη μετρηση τι θα δειξει.Τριτη μερα περιοδιοδου φουλ θα με δειξει κ παραπανω νομιζω. ....
Πινκ μου αυτο που περιγραφεις το νοιωθω παρα πολυ συχνα δυστυχως κ ειναι κατι που θελω να το διωξω οσο μακρυα γινεται αλλα δεν ξερω πως.Πχ εχω κανει κατα γραμμα το προγραμμα μου κ μπορει ετοιμαζοντας το ταπερακι της επομενης μερας για το γραφειο να δοκιμασω μια πιρουνια κ μετα να αισθανομαι τυψεις πως χαλασα την διατροφη μου.. Τον τελευταιο καιρο ευτυχως εχω μονο τυψεις αλλα δεν συνεχιζω να τρωω σαν ξεσπασμα.... Σιγουρα θα δεις αποτελεσματα σημερα Πινκακι μου ! Περιμενουμε νεα σου!
Εγω μια χαρα τα πηγα το ΣΚ μονο χτες το βραδυ που εγραψα που ετοιμαζα για σημερα το ταπερακι μου με τα ζυμαρικα τσιμπησα 2 πιρουνιες κ θυμωσα ......
Florage μου εγω νομιζω μια χαρα το χειρηστηκες το θεμα! Καλυτερα ενα 2ο σνακ παρα να την επεφτες σε οτιδηποτε εβρισκες μπροστα σου! Μπραβο σου για τον 1 μην ααποχη απο ζαχαρη κ επεξεργασμενα!!
Αλεξαν μια χαρα σε βρισκω!!! Κ το παστιτσακι μμμμμμ!!!
Απριλακι ισως εχει ξε-συνηθισει το στομαχι στα βαρυα κ σου εκατσε το πεινιρλι. Η μπορει κ επειδη δεν ειχες φαει τπτ να εγινε αυτο ..
να γραψω κ εγω τα χτεσινα
πρωι δυο παξιμαδακια με κασερι κ μιση μπανανα
δεκατιανο μηλο κ 1 κσ ξηρους καρπους
μεσημερι ψαρι ψητο κ σαλατα μαρουλι με 2 παξιμαδακια
απογευμα αχλάδι κ 1 κσ ξηρους καρπους με αποξηραμενα φρουτα
βραδυ γιαουρτι με μηλο κ 1κσ δημητριακα ολικης
κ μετα που ετοιμαζα το σημερινο μου ταπερακι εφαγα κ δυο-τρεις πιρουνιες πενες ...
15-04-2013, 10:42 #4924
Καλη σας μέρα όμορφες!! Πάω για το ραντεβού με τη διαιτολόγο μου, ελπίζω να επιστρέψω με ευχάριστα!!
Σ' ευχαριστώ πολύυυ μπλακ μου, μακάρι
aprile μου και εγώ το ίδιο με τη μπλακ πιστεύω και εγώ το παθαίνω αν φάω κάτι πιο βαρύ μετά απο καιρό και ας μην είναι μεγάλη η ποσότητα!
15-04-2013, 10:45 #4925
Pink μου,καλά αποτελέσματα! Περιμένουμε νέα!
15-04-2013, 12:31 #4926
καλημερα και καλη εβδομαδα στον τριαδοκοσμο!!!
πινκ και μπλακ καλα αποτελεσματα στις μετρησεις σας!!!
μπλακ ευχαριστω, παντα υπαρχει μεσα μου η σκεψη οτι θα μπορουσα και καλυτερα, ευτυχως ομως πλεον υπενθυμιζω κι εγω στον εαυτο μου οτι θα μπορουσα και πολυ χειροτερα κι ετσι ειμαι ικανοποιημενη...
τα χθεσινα μου
11:30
ποριτζ με γαλα πιτουρο βρωμης (2κσ) λιναροσπορο (1κσ) και 2κσ γκοτζιμπερις
14:30
κοτοπουλο με μπαμιες και 1 φετα ζωης ολικης
18:00
κρεμουλα βρωμοκεικ μηλο
22:00 (αργησα αλλα ευτυχως δεν πεινασα εντωμεταξυ)
1 κουπα γαλα με κακαο
1 κομματι βρωμοκεικ
120γρ κομποστα χωρις ζαχαρη
η χθεσινη μερα κυλησε πολυ ομορφα χωρις λιγουρες εκνευρισμο ή οτιδηποτε αλλο αρνητικο...
πλεον εχω την αισθηση οτι συντομα θα δω και καποια απωλια στη ζυγαρια που θα μου δωσει εξτρα κινητρο να στεκομαι στο υψος μου...
σας ειμαι ευγνομων για την μεχρι τωρα πορεια μου...
σας φιλω την καθε μια ξεχωριστα!!!
15-04-2013, 12:47 #4927
Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας για καλά αποτελέσματα απ' οτι φαίνεται εισακούστηκαν και η ζυγαρίτσα δεν μ απογοήτευσε και πάλι. Επιτέλους μια φυσιολογική απώλεια :bouncing: 72,400 δηλ -1,600 σε 2 βδομάδες!!
Μπλάκ μου καλή επιτυχία και στη δικιά σου μέτρηση
Η γκουρού Έλη που είναι εξαφανισμένη;;
15-04-2013, 12:50 #4928
Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάρες μου :kiss:
Χάθηκα λίγο αλλά σας είχα στο μυαλό μου
Τις τελευταίες τρεις μέρες ήμουν λίγο αλλά ντάλον με τη διατροφή μου, όχι ότι ξέφυγα τρελά, απλά χαλάρωσα λίγο και έφαγα και λίγο παραπάνω αλλά και πράγματα που δεν τρώω συνήθως χιχιχι. Και από τι βλέπω και όλες λίγο πολύ ξεφύγαμε αλλά κοριτσάκια μου και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι.
Δεν θέλω τιμωρίες, ενοχές και τύψεις να συννεφιάσουν την σκέψη μας. Το έχουμε ξαναπεί είμαστε άνθρωποι και όχι ρομποτάκια. Είναι λογικό και να ξεφεύγουμε από το πρόγραμμα μας και να τρώμε μία μέρα λίγο παραπάνω ή κάτι που δεν προβλέπεται. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν μετά από μία απόκλιση από αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ως σωστό αρχίζουν οι σκέψεις τύπου αφού το μάμισα ας το μαμίσω εντελώς. Βλέπω όμως ότι τέτοια διάθεση δεν είχε καμία μας και δεν είχαμε ούτε ένα υπερφαγικό μέσα στο ΣΚ οπότε μας δίνω όλους μας συγχαρητήρια!!!
Και να σας πω ένα μικρό μυστικό; ... εγώ το μάμισα περισσότερο από εσας :lol:
Ούτε το διατροφικό μου ημερολόγιο δεν έγραψα 2.5 μέρες τώρα και άντε να θυμηθώ τι έφαγα και τι ώρα... ουφ! Σήμερα πάντως σηκώθηκα πλήρης, ορεξάτη και με ελάχιστες τύψεις που θα σβηστούν μέσα στην ημέρα, μιας και νιώθω τόσο πλήρης και καθόλου στερημένη! Το έχω ξαναπεί, δεν μας παχαίνει η μία μερίδα παραπάνω φαγητό ή η μία σοκολάτα που θα φάμε. Μας παχαίνουν οι τύψεις και τα υπερφαγικά! Αν θέλετε να κάνετε από κάτι δίαιτα να κάνετε από αυτά και όχι από την τροφή
15-04-2013, 12:53 #4929
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ Πινκ μου!!! Επιτελους δικαιωθηκες!!!!
Για πες για πες!!! πως προχωρας τωρα συνεχιζεις με μειωμενους υδατανθρακες η κανονικα οπως πριν? Για τις εξετασεις τι ειπατε?Μετρησατε ποντους να δεις αν συμβαδιζετε? πωπω ενα σωρο ερωτησεις!!! Μπραβο βρε κοριτσακι πολυ χαιρομαι για σενα!!
Εμενα Πινκ μου δεν με βλεπω να εχω μειωση οχι γιατι δεν εκανα διατροφη, αλλα επειδη ειμαι αδιαθετη κ εχω κατακρατηση.Παντα πριν την περιοδο κ ειδικα κ μετα τις πρωτες μερες μεχρι να καθαρισω με δειχνει περισσοτερο η ακατανομαστη κυρια ζυγαρια....
15-04-2013, 12:55 #4930
Πινκ μου ήμουν βέβαιη ότι θα έχεις απώλεια βάρους, αλλά και 1.600 είναι πάρα πολύ!!!! Συγχαρητήρια για την ατσάλινη θέληση σου κοριτσάρα μου!!!:bouncy:
Ελπίζω να χαλαρώσεις τώρα λίγο και να σταματήσεις να είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου.
Επιτέλους λοιπόν μπορώ να σταματήσω και εγώ το εμπάργκο :lol:
15-04-2013, 12:57 #4931
Έχω να σχολιάσω πολλά και δεν ξέρω αν θα προλάβω... ουφ και να σας γράψω και το ΣΚ μου έτσι για να δείτε ότι δεν είμαστε και Άγιες χιχιχι
Πινκάκι για πες τι είπατε στο ραντεβού σας. Πως προχωράμε; Ελπίζω όχι τόσο αυστηρά...
πως νιώθεις; Πήρες δύναμη;
15-04-2013, 13:06 #4932
ελη μου ποσο δικιο εχεις !!!!
15-04-2013, 13:33 #4933
Originally posted by nowwhat
Καλημερα, καλημερα καλο σκ... και καλες απωλειες την Δευτερα κοριτσουδια μου...
Τα χθεσινα:
Πρωι : 2 κ.σ βρωμη +1/2 μηλο +1 κουπα γαλα
Ενδιαμεσα 120 γρ ξηροι καρποι:thumbdown: (το χω πει οτι δεν το χω αν εχω διαφορους με φαγανε οι ατιμοι, φυστικια αιγινης, κασιους και φουντουκια απο 30 γραμ εκαστως , το 3πλο δηλαδη απο την ημερισια επιτρεπομενη δοση)
Μεσημερι: Κοτοπουλο στηθος, με αγγιναρες και κουκια (δεν εβαλα υδατανθρακα λογων των ξηρων απο πανω)
Απογευμα: 1/2 μπανανα+1/2 γιαουρτι
Βραδυ: 1/2 μπανανα+1/2 γιαουρτι+1κ.γ βρωμης (προσπαθησα να σωσω τους ξηρους οποτε μειωσα απο τα αλλα γευματα τους υδατανθρακες)
Ναου μου βασικός κανόνας για την αδηφαγική διαταραχή είναι όταν σε ένα γεύμα μας ξεφεύγουμε δεν παραλείπουμε και δεν μειώνουμε τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας, πόσο μάλλον να αφαιρέσουμε παντελώς τον υδατάνθρακα από επόμενο γεύμα.
Ευτυχώς οι τύψεις σου δεν ήταν τόσο έντονες ώστε να σε οδηγήσουν σε πλήρη αποδιοργάνωση, ωστόσο η τσιγκουνιά που σε έπιασε στα επόμενα γεύματα σου, με την σκέψη να μπαλανσάρεις τις θερμίδες, ήταν λάθος, γιατί θα μπορούσε το βράδυ ή την επόμενη μέρα να σε οδηγούσε σε πείνα και μαζί με τις τύψεις σε υπερφαγικό. Ήσουν τυχερή που το γλίτωσες αλλά καλό είναι να μην κάνεις πειράματα και να μην τεστάρεις έντονα τα όρια σου.
Για να δούμε λοιπόν τελικά ποιο ήταν το πραγματικό σου λάθος
Λάθος νο 1 το πρωινό σου ήταν λίγο τσιγκουνευμένο. Βάζε περισσότερη βρώμη στο πρωινό σου. Π.χ. 3-4κσ. βρώμη ή 2-3κ.σ. βρώμη και 1κ.σ. ξηροί καρποί. Φρουτάκι επέλεξε να τρως μπανάνα αντί για μήλο γιατί το μήλο έχει την τάση να μας πεινάει πιο γρήγορα. Ή αν φας μήλο φάτο ολοκληρο όχι μισό.
Λάθος νο 2 στο πρόγευμα σου έφαγες μόνο ξηρούς καρπούς χωρίς να τους συνοδεύσεις με φρούτο. Αν έτρωγες και φρουτάκι σίγουρα θα μπορούσες να σταματήσεις νωρίτερα.
Άν είχες φάει καλύτερο πρωινό και συνόδευες με φρούτο το πρόγευμα σου, είναι σίγουρο ότι στους ξηρούς καρπούς θα μπορούσες να περιοριστείς στη μία χούφτα (2κ.σ.) και να ηρεμήσεις. Άσε τις τύψεις λοιπόν στην άκρη και δοκίμασε αυτό την επόμενη φορά.
Επίσης ότι και να κάνεις όσο και να αποκλίνεις σε ενα γεύμα σου, δεν χαλάς τους συνδυασμούς και τα τρίωρα. Άρα στο μεσημεριανό δεν έπρεπε να βγάλεις εκτός τον υδατάνθρακα. Θα μπορούσες να φας κάτι λίγο αλλά όχι καθόλου. Π.χ. ένα παξιμαδάκι, ή μισή φέτα ψωμί μαύρο.
Για το απόγευμα αν και θα έπρεπε να φας έναν σύνθετο υδατάνθρακα οκ το παραβλέπω λίγο αλλά στο βραδινό σου όμως έβγαλες το μαστίγιο :lol: ! Μα 1κ.σ. βρώμη;;; Μα καλο μου η βρώμη είναι τόσο ελαφριά που αλίμονο μας αν τσιγκουνευτούμε και αυτήν :P
Εννοείται λοιπόν ότι και στο βραδινό σου θα έπρεπε να βάλεις περισσότερη βρώμη, σίγουρα 3-4κ.σ. και ένα ολόκληρο γιαούρτι και όχι μισό...
Γενικώς προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από την μέτρηση θερμίδων, σε επηρέασε πολύ εκείνη την ημέρα και είναι θαύμα που άντεξες και δεν έχασες την μπάλα. Δοκίμασε να μουλιάζεις τους ξηρούς καρπούς πριν τους φας και πάντα μα παντα να τρως το φρούτο πριν φας τους καρπούς. Εννοείται πως οι καρποί είναι άψητοι και ανάλατοι ε; Θα ήταν κρίμα να τους βγάλεις από την καθημερινή σου διατροφή γιατί είναι απίστευτα θρεπτικοί και μας κάνουν πάρα πολύ καλό. Πάντως η ποσότητα που έφαγες δεν είναι τραγική και σίγουρα δεν δικαιολογεί τις τύψεις που ένιωσες μετά. Προσπάθησε να δουλέψεις λίγο την απενοχοποίηση περισσότερο. Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι αυτό που τρως πρωτα από όλα σου κάνει τεράστιο καλό και να μην σκέφτεσαι ότι σε παχαίνει, είναι πραγματικά δώρο της φύσης, μία υπέροχη υπερτροφή αν σταματήσεις να τους φοβάσαι είμαι σίγουρη ότι θα μπορέσεις να ελέγξεις και την κατανάλωση τους
Και ένα τελευταίο... καμιά φορά το σώμα μας έχει ανάγκη από κάτι και εμείς αρνούμαστε να του το δώσουμε. Σκέφτηκες ότι μπορεί απλά το σώμα σου να είχε ανάγκη εκείνη την ημέρα να φάει λίγο παραπάνω; Και εσύ αντί να του το προσφέρεις με αγάπη άρχισες να σε κατηγορείς και να σε τιμωρείς...
Προσπάθησε να ακούσεις το σώμα σου, μην αφήνεις τις τύψεις να φωνάζουν τόσο δυνατά ώστε να μην ακούς την πραγματική ανάγκη σου
15-04-2013, 13:40 #4934
Now μου εγω τρωω ειτε πρωτα το φρουτο μου να εχω χορτασει κ μετα τους ξηρους καρπους μονους τους, ειτε κοβω σε κομματια το/τα φρουτα , πασπαλιζω με λιγη κανελα κ απο πανω βαζω τους ξηρους καρπους μουλιασμενους κ γινετε πααααρα πολυ χορταστικο !! Αλλιως αν πειναω κ αρχισω να τρωω ξηροκαρπια καλα δεν ξερω κ εγω στα ποσα θα σταματησω ....
15-04-2013, 13:58 #4935
Originally posted by pink_90
Γεια σας κορίτσια!! Καλή Κυριακή να χουμε
Αντιμετωπίζω κάτι καινούριο :P έχω αρχίσει να νιώθω ενοχές και ότι υπονομεύω την προσπάθεια μου ακόμα και όταν τρώω κάτι που είναι υγιεινό αλλά εκτός προγράμματος. Π.χ. χτες το μεσημέρι είχα προγραμματίσει να φάω φασολάκια. Καθώς τα μαγείρευα(δεν είχαν και καθόλου λάδι) δοκίμασα 2-3 φορές αλλά ότι και να προσέθετα στη γεύση δε μου άρεσαν. Έχω συνηθίσει και να τρώω τα φρέσκα και αυτά ήταν κατεψυγμένα μάλλον γι αυτό. Ε λοιπόν αφού τα βαλα στο πιάτο και έσπασα και ένα παξιμάδι έφαγα κανα 2 πιρουνιές και λέω δε μπορώ να τα φάω με τίποτα. Και έφαγα μετά μια μερίδα φασολάδα που είχε μαγειρέψει η μαμά μου οπότε είχε κανονικά λαδάκι αλλά μου είπε ότι δεν έβαλε πολύ. Τη συνόδευσα με 1 ντομάτα χωρίς λάδι και 2 δάχτυλα φέτα. Αφού τέλειωσα με το φαγητό μου ένιωθα ενοχές ότι παράφαγα, ένιωθα ενοχές για τα φασολάκια που δοκίμασα (που ήταν πολύ μικρή ποσότητα), για το παραπάνω λάδι που είχε η φασολάδα αισθανόμουνα "κάπως" γενικά. Και δε ξέρω το λόγο είναι κάτι καινούριο που αντιμετώπισα. Θα μου πεις δεν πάχυνες επειδή έφαγες λίγα φασολάκια αλλά και πάλι με θορύβησε λίγο... Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;
Για να χαλαρώνουμε λίγο...
Είμαι βέβαιη ότι μετά την σημερινή σου επίσκεψη στη διατροφολόγο οι φοβίες σου έχουν σιγάσει, ωστόσο να πω ότι είναι πολύ φυσιολογικό όλο αυτό που ένιωσες. Χαίρομαι που κατάφερες να το καταπολεμήσεις, γιατί είναι δύσκολο και το έχω ζήσει πολλές φορές και εγώ...και όλες μας.
Πινκ μου στο έχω ξαναπεί ότι η ατσάλινη συνέπεια σου στο πρόγραμμα σου είναι δίκοπο μαχαίρι. Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να χάσεις βάρος, ωστόσο εδώ δεν παλεύουμε μόνο για αυτό. Πρώτα παλεύουμε για να σβήσουμε τέτοιες σκέψεις όπως η παραπάνω που περιγράφεις, γιατί ο αληθινός μας εχθρός στην προσπάθεια μας δεν είναι το φαγητό αλλα οι φόβοι και οι τύψεις μας.
Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σου εξηγήσω ότι δεν έφαγες παραπάνω, δεν είναι εκεί το θέμα, το ξέρεις και εσύ εξάλλου. Το θέμα είναι ότι στην προσπάθεια σου να είσαι συνεπής έχεις στενέψει τόσο τα όρια σου που ένιωσες να ασφυκτιάς και ότι με την παραμικρή παραπάνω πιρουνιά έχεις κάνει κάτι λάθος. Είναι καθαρή φοβία και όχι πραγματική απειλή. Επίσης είναι καιρός να αρχίσεις να απενοχοποιείς το φαγητό που μαγειρεύει η μαμά σου. Και λίγο παραπάνω λαδάκι να έχει δεν θα σου ανακόψει την πορεία σου. Έχω δει κορίτσια στην προσπάθεια τους να ισορροπήσουν την διατροφή τους να γίνονται ορθορεκτικές στην πορεία και αυτό είναι απλά μία άλλη μορφή διατροφικής διαταραχής. Έχω δει να φτάνουν σε σημείο, οτιδήποτε που δεν ετοιμάζουν με τα χέρια τους να το θεωρούν ως ακατάλληλη τροφή. Δεν θέλουμε τα άκρα, δεν θέλουμε το απόλυτα τέλειο, δεν θέλουμε να είναι όλα by the book. Θέλουμε να έχουμε όρια ελαστικά, μικρές αποκλίσεις και όχι μεγάλες, να μπορούμε να ισορροπούμε τις μέρες μας, τις καλές με τις κακές, μία μέρα θα φάμε παραπάνω, την επόμενη που δεν θα πεινάμε τόσο θα φάμε λιγο λιγότερο. Και εγώ αυτό κανω και στο σύνολο δημιουργούν μία όμορφη και ανθρώπινη εικόνα
. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Ωστόσο καταλαβαίνω ότι το τελευταίο 15ημερο πιέστηκες πάρα πολύ και είχε να κάνει καθαρά με το γεγονός ότι άλλαξες μοτίβο διατροφής και είχες μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα της και για αυτό ήθελες να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο τυπική γίνεται. Ήταν όμως μία δοκιμασία για να δεις πως λειτουργεί ο μεταβολισμός σου, τώρα που είδες ότι ανταποκρίνεται το σώμα σου, είσαι σημαντικό να ηρεμήσεις, να πεις ένα τεράστιο μπράβο στον εαυτό σου και να επικεντρωθείς στο να βρεις ισορροπίες, πριν σαμποτάρεις την προσπάθεια σου. Έρχονται και οι γιορτές και δεν θέλω να νιώσεις μεγαλύτερη πίεση από αυτή που έχεις ασκήσει ήδη στον εαυτό σου. Στην τελική όλα θα γίνουν και θα καταφέρεις να φτάσεις αργά ή γρήγορα στους στόχους σου. Το σημαντικό όμως είναι να μην πεινάς και να μην πιέζεσαι, να σου βγαίνει φυσικά και αβίαστα η διατροφή σου. Και αν πεινάς να μιλήσεις με την διατροφολόγο σου και να σου δώσει εναλλακτικές διεξόδους. Μην ξεχνάς την απόλαυση!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή