Results 5,161 to 5,175 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
22-05-2013, 12:13 #5161
καλημερα!!!
αντε να μαζευομαστε λοιπον...
Πινκακι αντικειμενικοι κριτες ειναι οι αλλοι και ολο και καποιο δικιο θα χουν αλλιως δεν θα σχολιαζαν τιποτα! οπως και να χει αυριο θα φανει η καθαρη αληθεια και ιστευω θα σε κανει να χαμογελασεις, κι εμας μαζι σου...
Μπλακ χρειαζονται και οι χαζομαριτσες απλα σαν επιβεβαιωση του οτι ειμαστε σε θεση να μην χανουμε τον ελεγχο. οταν δεν γινονται καθημερινα εγω μονο σαν θετικο τις βλεπω...
τα χθεσινα μου
πρωινο δεν θυμαμαι ακριβως ωρα
1 νεκταρινι
1/2 ποτηρι γαλα
2 μπουκιες βρωμοκεικ (βιαζομουν να φυγω οποτε πρεπει να ηταν γυρω στις 9)
12:00
1 μηλο
1 κομματι βρωμοκεικ
καφες με μπολικο γαλα
14:00
μοσχαρι κοκκινιστο (περιπου οσο η παλαμη μου)
3/4κουπας καστανο ρυζι
αναμικτη σαλατα με 1κσ λαδι
17:00
1 νεκταρινι
2 δαγκωνιες βρωμοκεικ
19:00
το υπολοιπο κοματι βρωμοκεικ
2 νεκταρινα (πολυ μικρα σαν κορομηλα σχεδον)
1 μικρο ξυλακι παγωτο 0%
22:00
καβουροσαλατα με μαρουλι 5 στικς σουριμι καβουριου, ντρεσιν με 1κσ τυρι κρεμα light μουσταρδα 1κσ λαδι λιγο κετσαπ και 1 κρισπι
κατα τις 12 ηθελα γλυκο κι εφαγα ακομα 1 παγωτακι ο%
αν και πινω καθημερινα μαγνησιο η λυσσα για σοκολατα δεν περναει. οι βιταμινες με την κανελα (ευχαριστω Ελακο!) μου φανηκαν λιγο βαρυες στην τσεπη στην παρουσα κατασταση... τουλαχιστον οσο μενω μακρυα απ τη ζαχαρη θα ειναι καλα πιστευω...
- 22-05-2013, 12:47 #5162
Κοριτσια καλημερα στα γρηγορα!
Χαθηκα γινονται πολλα και δυσαρεστα! Διατροφικα με εχει επηρεασει πολυ... δυο μερες σερι υπερφαγικα, ζυγαρια δεν πλησιαζω οχι οσο δεν νιωθω οτι εχω το σθενος να ερθω αντιμετοπη με το αποτελεσμα... δεν θελω αλλο ενα προβλημα τωρα... ας παρω οσα ειναι να παρω αλλα πιεση και απο την διατροφη δεν θα αντεξω... Τα προβληματα ειναι δουλειας αλλα τα χειροτερα ειναι υγειας συγγενικου μου προσωπου και δυστυχως ειναι πολυ σοβαρα! Η Ναου ειναι πολυ χολοσκασμενη ... οχι φαγητο και τριαδες δεν μπορω να σκεφτω ... αλλα τιποτα... Οπως και να χει... θα επανελθω καποια στιγμη με περισοτερα... καλη συνεχεια κουκλιτσες μου οσο για μενα... οτι μπορω για μενα κανω αυτο τον καιρο... Φιλιααααααα
22-05-2013, 15:30 #5163
ωχ Ναου μου.. ευχομαι να ειναι ολα περαστικα κ μην ξεχνας να προσεχεις τον εαυτο σου !
22-05-2013, 15:41 #5164
nowwhat επιτρεψε μου να σε συμβουλεψω να μην τα παρατησεις!!!
αν δεν υπαρχει χωρος στο μυαλο σου για 3αδες η 3ωρα,μην καταφευγεις σε υπερφαγικα,ακου το στομαχι σου,αυτο θα σου πει αν πεινας,και οχι το μυαλο σου ή η καρδια σου..
αλλωστε σε περιπτωσεις που οι ανθρωποι μας δεν ειναι καλα πρεπει να τους στηριζουμε με την δυναμη μας!ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ!αν δεν νιωθεις εσυ καλα πως θα συμπαρασταθεις στον ανθρωπο σου?ετσι δεν ειναι?
φιλια πολλα και γρηγορη ανακαμψη!
22-05-2013, 16:33 #5165
Now μου περαστικα μεσα απο την καρδια μου!
μακαρι την επομενη φορα να μας ξαναμπεις με ενθαρυντικα νεα για τον ασθενη.
απο την μια σε καταλλαβαινω απολυτα, σε τετοιες καταστασεις ειναι που θεριευουν τα αυτοκαταστροφικα μας, αλλα απο την αλλη πολυ ωραια τα ειπε η giolia. εχει αναγκη την στηριξη σας και πως θα μπορεις να την προσφερεις αν δεν εισαι πρωτα εσυ καλα με τον εαυτο σου;
και παλι περαστικα μεσα απο την καρδια μου...
22-05-2013, 19:11 #5166
Καλησπέρα κοριτσάκια μου ευχαριστώ για την εμψύχωση!! Θα επιστρέψω αύριο με τ αποτελέσματα και θα προσπαθήσω και να μην απογοητευτώ/ γκρινιάξω. Θα προσπαθήσω είπα :P
Νάου μου καλή μου κ εγώ εύχομαι να ναι σύντομα καλύτερα τα νέα για το αγαπημένο σου πρόσωπο.
Φλόρα μου μπράβο ωραίο το πρόγραμμα σου.
Καλέ μη στεναχωριέστε όλες ξεφεύγουμε, ειδικά τώρα που καλοκαίριασε το παγωτάκι επιβάλλεται :P
23-05-2013, 07:49 #5167
καλημέρα κορίτσια!
δυστυχώς ενα σοβαρό πρόβλημα υγείας με αναγκάζει να αλλάξω διατροφικές συνήθειες με τον βούρδουλα αυτη τη φορά ,αφου τοσο καιρό απο μόνη μου δε το αποφάσιζα!
τα χθεσινά μου
7.00 ~~ μισο τοστ με τυρί, μιση μπανάνα ενα φλιντζανι γάλα άπαχο
11.00~~2 φρυγανιές ολικής μισό μήλο
15.30~~φιλέτο κοτόπουλο ψητό (1/2 στήθος), 3 κολοκυθάκια 1 πατάτα 1 καρότο βραστά+ 1 φρυγανιά
18.30~~1 αυγό βραστό+2 κολοκυθάκια βραστά , 1 μικρή πατάτα+1 φρυγανια
21.30~~φιλέτο κοτόπουλο+κολοκυθάκια βραστά.
κιλά 79
23-05-2013, 11:56 #5168
καλη αρχη Ρια μου κ παλι κ ευχομαι να ειναι περαστικο το προβλημα σου!Πολυ καλ ατα χτεσινα σου ,μονο στο βραδυνο λειπει ο υδατανθρακας για να γινει η τριαδα ,κατα τα αλλα πολυ καλα!
να γραψω κ εγω τα χτεσινα μου
7:30 κρεμα βρωμης με μιση μπανανα μικρη κ 1/2 κγ μέλι κ κανελα
11:00 ενα μπολακι κεράσια κ 1κσ αμύγδαλα
2:30 2 αυγα βραστα με σαλατα μαρουλι -ντοματα-αγγουρι με 1κσ λάδι κ ξυδι κ 2 παξιμαδακια κριθινα
6:00 1 κουπα φρουτα(αχλάδι-βερυκοκο-μουσμουλο) κ 1 κσ αναμεικτους ξηρους καρπους
9:00 ενα μπολ σαλάτα μαρουλι-αγγουρι-ντοματα με 1κσ λαδι κ ξύδι κ 2 παξιμαδάκια κρίθινα κ 3 δάχτυλα κασερι
23-05-2013, 13:42 #5169
καλημερα κοριτσια!λεω να αρχισω και γω να γραφω τα χθεσινα μου!
12:00 γαλα με δημητριακα και σταφιδες
3:00 δικο μου σαντουιτς με ψωμι ολικης-τυρι-μαρουλι-αγγουρι
6:00 γιαουρτι με δημητριακα +1 αχλαδι
23:00 πιτα(αλαδωτη) με σουβλακι μαρουλι+ντοματα(χωρις πατατες φυσικα χαχαχα)
23-05-2013, 13:50 #5170
Μπράβο κούκλες σούπερ οι διατροφούλες σας!!
Τα νέα από την διαιτολόγο είναι καλά σχετικά. Έχασα μισό κιλάκι ακόμα. Το χω μάθει πλεον ότι όταν μου έρχεται περίοδος κατεβαίνει η ζυγαριά. Τουλάχιστον δεν έβαλα όπως πίστευα. Η λιπομέτρηση έδειξε 1,5 κιλό μείον αυτές τις 3,5 βδομάδες. Προχωράμε λοιπόν έστω και με ρυθμούς σαλιγκαριού!!
23-05-2013, 13:58 #5171
μια χαρα πινκ!!!συνεχισε ετσι!η υπομονη ειναι το μυστικο-ετσι σιγουρα θα φτασεις στο στοχο σου
23-05-2013, 14:43 #5172
Originally posted by black
καλη αρχη Ρια μου κ παλι κ ευχομαι να ειναι περαστικο το προβλημα σου!Πολυ καλ ατα χτεσινα σου ,μονο στο βραδυνο λειπει ο υδατανθρακας για να γινει η τριαδα ,κατα τα αλλα πολυ καλα!
Μου θύμισες το υπέροχο ποριτζ.... κρεμα βρώμης αυριο!!!
ζήλεψα!
πινκ πάς τέλεια!!!! χάνεις λίπος και αυτό έχει μεγάααααλη σημασία.... ασε τα κιλά να αργοπέφτουν η εντυπωσιακή αλλάγη θα είναι στα ρούχα σου !!! μπράβο!
η Έλλη που είναι? Ελληηηηηηηη Έλληηηηηηη
23-05-2013, 19:26 #5173
καλησπερα κοριτσακια!
Ελη που εισαι; σε ζηταει ο λαος!!!
Ρια περαστικα σου κοπελα μου!
εγω συνεχιζω αν και λιγουρευομαι διαφορα (οχι οτι πειναω, απλη λαιμαργια) αλλα ευτυχως συγκρατουμαι...
τα χθεσινα
πρωινο
1 φετα βρωμοκεικ με τυρι κρεμα και μαρμελαδα χωρις ζαχαρη
δεκατιανο
2 μικρα νεκταρινια
1 κοματι βρωμοκεικ ακομα
μεσημερι
χοιρινη μπριζολα στα καρβουνα
1 κουπα ρυζι καστανο
αναμικτη σαλατα με 1κσ λαδι
απογευμα
2 νεκταρινια
1 γιαουρτι
1 κρισπι ολικης
βραδυνο
1 ποτηρι γαλα με κακαο
1 κουλουρακι ολικης χωρις ζαχαρη
για φρουτο δεν μου πηγαινε...
δεν θυμαμαι ακριβως ωρες αλλα σιγουρα δεν μεσολαβησαν περισσοτερες απο 3.5 ανα γευμα. το στομαχι μου εχει καλομαθει πλεον και μου το υπενθυμιζει, οχι οτι υπηρχε περιπτωση να ξεχασω γευμα δηλαδη αφου δυστυχως το μυαλο μου ολο στο φαγητο στριφογυρναει...
23-05-2013, 23:09 #5174
Ευχαριστώωωω κορίτσια
Ρια μου περαστικό να 'ναι. Τελικά η σωστή διατροφή είναι το φάρμακο για όλα
Να σας πω ότι βλέπω την διατροφή να επηρρεάζει παντού. Πάντα είχα μακριά μαλλιά και ωραία (μην με περάσετε για ψώνιο :P ) αλλά τώρα λόγω διατροφής μακραίνουν ακόμα πιο γρήγορα από το συννηθισμένο. Επίσης έχω ήδη μαυρίσει χωρίς να πάω θάλασσα ενώ άλλες χρονιές καθόμουν καθόμουν κ τίποτα. Κάτι λειτουργεί καλύτερα μάλλον!!
24-05-2013, 07:41 #5175
καλημέρα!!!!
Σας ευχαριστώ για τα περαστικά... πινκ πραγματικά η τροφή μας είναι το φάρμακό μας!!!
Ζήλεψα απο τη βρώμη, και εφτιαξα σήμερα πρωί πρωι με καρύδια κανέλλα και αχλάδι!!! υπέροχη!!! και το στομαχι μου είναι σαν να μην εχω τίποτα πραγματικά! Μπλακ σε ευχαριστώ για την υπενθύμιση του υπέροχου πρωινού με βρωμούλα!!!:dork:
τα χθεσινά μου
7.00~~μισό τόστ με τυρί, 1 φλ. γάλα, 1/2 μπανάνα
11.00~~1 ρυζόγαλο
15.30~~κοτόπουλο σχάρας, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1/2 μπανάνα
18.30~~1 χυμό βύσσινο,καρύδια
21.30~~κοτόπουλο σχάρας, μακαρονάκι κοφτό και τυράκι
florage δεν ξέρω γιατι βρίσκεις κακό το να μη ξεχνας γεύμα.... αυτο προσπαθούμε νομίζω... να μην κάνουμε αφαγίες που οδηγουν με μαθηματική ακρίβεια στις υπερφαγίες... μια χαρα είναι αν εχει ρυθμιστεί το σώμα σου να ζητάει ανα 3 ωρες τροφή... αρκεί αυτη πάντα να είναι μια καλή επιλογή. Μια χαρά τα πας!!! Οχι να νιώθουμε τυψεις ακόμη κ οταν τα καταφέρνουμε!!!!:love:
πινκ ναιιιι οταν η βενζίνη στη μηχανη είναι κατοστάρα.... το αμάξι πετάει!!! :smirk:
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία