Results 6,301 to 6,315 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
12-10-2015, 16:47 #6301
Καλησπέρα όμορφες!! Φαίνεται δεν μας πήγε καλά το σ/κ ομαδικώς. Και εγώ παρεκτράπηκα εντελώς, δεν ξέρω τι μ έπιασε. Να ήταν νεύρα, κούραση ή απλά να ήθελα να ξεδώσω;;!! Όπως κ να 'χει έφαγα και πολύ και βλακείες!!
Jewel μου τα έχασα αργά τα κιλά σε τρία χρόνια περίπου, στα οποία είχα κ σκαμπανεβάσματα. Τώρα από τον Ιανουάριο περίπου είμαι στα 63 κιλά περίπου. Όλο λέω ότι θα χάσω κ τα υπόλοιπα αλλά δε το βάζω στόχο γιατί πρέπει να κόψω από αυτά που τρώω και δεν είμαι έτοιμη μάλλον ακόμα. Από ποιότητα (συνήθως) δεν έχω κάποιο πρόβλημα, τρώω αρκετά "καθαρά". Από γυμναστική επίσης κάνω 5 φορές την εβδομάδα βάρη και πλέον ξεκίνησα και τρέξιμο 3 φορές με στόχο να γίνουν 5 κ αυτές. Όσον αφορά τη δουλειά για να σ απαντήσω δεν καταφέρνω ν αντισταθώ πάντα. Ανά 10ημερο περίπου υποκύπτω. Ευελπιστώ σύντομα να μπορέσω να τα κόψω τελείως. Πιστεύω πως αν είχα το χρόνο να τρώω όπως θέλω ο πειρασμός θα ήταν μικρότερος στο μυαλό μου.
Ωραία γεύματα βλέπω τριαδοκόριτσα μπράβο!! Οι αναποδιές και τα πισωγυρίσματα πάντα θα υπάρχουν αλλά σιγά σιγά θα μειώνονται σημαντικά!!!!
- 12-10-2015, 17:38 #6302
Originally posted by Μαντάμ σου σου
καλημέρα στις τριάδες!
jewel είχα κεγώ ένα ανάλογο μπουρίνι. προτίμησα να μείνω μέσα Σάββατο με αποτέλεσμα να έχω τρίτο επεισόδιο με κριτσινομαχία. ενώ μου πήγε η διατροφή μια χαρά για ένα μήνα, την χάλασα τρεις φορές τελευταία και τις τρεις με κριτσίνια.
στεναχωρήθηκα αρκετά κ γκρίνιαζα με αποτέλεσμα να αγανακτήσει ο άνδρας μου κ να πετάξει τα κριτσίνια κ να μου πει οτι μια χαρά τα πάω και να μην σκάω για 4-5 παραπανίσια ,κ ότι παλιά κατεβάζαμε 100 κριτσίνια στην καθισιά μας κ βαστούσαμε τις κοιλιές μας κ να μην είμαι υπερβολική! το αυτονόητο μου είπε δηλαδή.
η Κυριακή μου πήγε πολύ καλύτερα, αφού κάθισα στον μπαλκόνι για λίγη ώρα να τραβήξω λίγο ήλιο για να φωτοσυνθέσω ,μπόρεσα κ έκανα αρκετό περπάτημα κ είδα κ φίλους μου κ έκανα κ διάφορες δραστηριότητες κ γενικώς μαζί με την διάθεση επανήλθα κ στους διατροφικούς ρυθμούς μου.
Μπράβο που επανήλθες! Το δυσκολότερο κομμάτι είναι όταν επιστρέφουμε στην ποιοτική διατροφή μετά από κάποιο υπερφαγικό... Όμως δεν το βάζουμε ποτέ κάτω! Συνεχάμε ακάθεκτες! :thumbup:
Πάντως, όταν δεν έχουμε τί να κάνουμε, εκεί είναι πιο επικίνδυνα τα υπερφαγικά! Το έχω παρατηρήσει και σε μένα. Γι' αυτό χρειάζεται να βρίσκουμε συνέχεια καινούριες ασχολίες ώστε και να ξεχνάμε το φαγητό, αλλά και να κάνουμε και την ζωή μας πιο ενδιαφέρουσα! :wink1:
13-10-2015, 12:32 #6303
Καλημέρα και από μένα!
Μαντζουράνα το χω πάθει και εγώ αυτό, με αυτά ακριβώς τα κριτσίνια!!
είναι τόσο νόστιμα γιατί έχουν ζάχαρη, αρκετά λιπαρά και φυσικά λευκό αλέυρι (ακόμα και τα ολικής ρε γαμώτο.. πάντα έχουν μεγαλύτερο ποσοστό λευκού αλευριού). Οπότε με τέτοιο συνδυαμό καταλαβαίνετε γιατί παθαίνουμε αμόκ.. ακόμα και με το ένα.
pink μπράβο που καταφέρνεις και είσαι τόσο πιστή στη άσκηση. Εγώ έχω στόχο τις 3 φορές αερόβιο (spinning συγκεκριμένα, πιο σπάνια διάδρομο/ελλειπτικό) και 2-3 φορές βάρη/όργανα κλπ αλλά μια το καταφέρνω.. μια όχι. Χτές ευτυχώς έκανα ελλειπτικό και λίγα όργανα.
Μαντάμ να το ακούς το στεφάνι σου! Θα συμφωνήσω μαζί του
Ας μην τρελαινόμαστε. Τριαδο-δυάδες κανονικά και αν γίνει καμια στραβή.. της γυρνάμε πλάτη και συνεχίζουμε.
Χτές:
9.00: σμούθι με μισή μπανάνα, 2 δαμάσκηνα φρέσκα, βρώμη
11.30: 2 digestive μπισκότα χωρίς ζάχαρη - λίγα Cranberries
14.00: σαλάτα με φακές, αβοκάντο και ρόκα, 2 κ.σ. cottage (ερώτηση: οι φακές πως συνδυάζονται πιο σωστά? έχουν και πρωτείνη και υδατάνθρακες.. χθές πρόσθεσα το cottage για support)
16.30: υπέκυψα σε ένα τρουφάκι (αφήστε τα έλιωνε στο στόμα!! είχε γενέθλια μια συνάδελφος στην δουλειά), έφαγα και το μήλο μου όμως κανονικά
19.00-20.00: γυμναστήριο
20.30: 2 καλαμάκια κοτόπουλο, 1 ντομάτα, 1/2 αγγούρι, 2 παξιμάδια κρίθινα
22.30: μια μπάρα δημητριακών wish (είχα διαβάσει για τις wish εδώ.. και όταν τις βρήκα μπροστά μου πήρα! πολύ νόστιμες)
Σήμερα (μέχρι στιγμής και πως το προγραμματίζω)
9.30: γιαούρτι, cranberries, λίγο λιναρόσπορο, λίγο chia seeds, λίγα καρύδια
12.00: χυμός φρέσκος πορτοκάλι, 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης (ευτυχώς το μοιράστηκα με συνάδελφο)
14.00: σαλάτα με κινόα, αβοκάντο, τόνο, ρόκα
17.00: μήλο και μπάρα wish
19.00-20.00: γυμναστήριο
20.30: 2 αυγά βραστά, σαλάτα, παξιμάδι κρίθινο
Πλέον βάζω και το γυμναστήριο στην καταγραφή! Heheh για να το τηρώ και αυτό!
13-10-2015, 13:50 #6304
ναι μωρέ κεγώ γιαυτά τα σκατοκριτσίνια μιλούσα ακριβώς! μα τι κριτσινοαδερφές ψυχές είμαστε Μάντζη και Jewel!!!
ξεκίνησα κεγώ αυτήν την εβδομάδα λίγο περπάτημα στο χαλαρό ,έχω κάνει από την προηγούμενη Τετάρτη περίπου 20 χμ. μην φανταστείτε καμιά καύση. χαλαρά βολταριστά και σε δόσεις.
jewel spinning διαβάζω! εσύ είσαι προχωρημένη! από αυτό ούτε στις δόξες μου δν τόλμησα να κάνω μου, φαίνεται πολύ δύσκολο.
μου συνέβη ένα δυσάρεστο περιστατικό τις προάλλες κ θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. εκεί που περπατούσα κ προς το τέλος είχα κουραστεί κ δν είχε πεζοδρόμιο για να περπατήσω κ σερνόμουν στον στενό δρόμο( είχε παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο) πέρασε ένας μπάρμπας με μηχανάκι κ μου φώναξε "κάνε άκρη μωρή χονδρέλω"!
πως με πείραξε δν μπορείτε να φανταστείτε!
το θέμα είναι οτι δν έχω εξοικειωθεί κ με την εικόνα μου γιατί πρόσφατα απέκτησα πολύ παραπάνω βάρος απότι είχα. όχι οτι αν ακούς κάτι τέτοιο μπορείς να το χωνέψεις σε οποιαδήποτε φάση κ αν είσαι.
αλλα νιώθω οτι δν έχω καμία αντίληψη του μεγέθους μου(βρίσκω συνέχεια σε γωνίες) αλλά κ τις εικόνας μου γιαυτό έμεινα με το στόμα ανοιχτό κ τον κοιτούσα σαν χάνος ενώ υπό άλλες συνθήκες θα είχε φάει τρελό βρισίδι γιατί συνήθως αντιδράω κ δν είμαι καθόλου κιουρία
μετά όταν ξαναβγήκα να περπατήσω αντί να βγω αγέρωχη κ ανυπέρβλητη ήμουν σαν ταπεινό χαμομηλάκι ,μόνο κουκούλα που δν έβαλα.
edit. jewel την φακή μου την έχει με 2 δάχτυλα τυρί ,1 φέτα ψωμί κ σαλάτα.γενικώς αν φας κανονικά το γεύμα σου κ δν χορτάσεις αύξησε την πρωτείνη. (όπως πολύ καλά έκανες)
13-10-2015, 14:48 #6305
Jewel πεθαίνω με τις σαλάτες σου!!! Θα ήθελα πολύ να τις τρώω κ εγώ ακούγονται λαχταριστές κ σούπερ υγιεινές. Εγώ δυστυχώς από σαλάτες πάσχω τελευταία μόνο το μεσημέρι τρώω κ αυτό καμιά αγγουροντομάτα γιατί 12.30 η ώρα που γυρνάω το βράδυ δεν έχω τη διάθεση κ την αντοχή να κάνω κάτι τέτοιο. Οι φακές συνδυάστηκαν πολύ σωστά κ ακόμα καλύτερα να τις τρως με πιπεριά πράσινη ή κάτι που έχει βιταμίνη C και φαγόπυρο ή καστανό ρύζι ή κάποιο δημητριακό. Μ αυτούς τους συνδυασμούς απορροφόνται καλύτερα τα θρεπτικά της συστατικά. Από γυμναστική τα πας τέλεια συνέχισε έτσι!! Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι τα digestive. Είχα κάποια στιγμή διαβάσει τα συτατικά τους κ τα απέρριψα, πολύ συντηρητικούρα.
Μανταμ έπρεπε να τον βρίσεις. Ακόμα κ να μη χωράς να περάσεις από την πόρτα αυτό δε δίνει σε κανένα το δικαίωμα να σε σχολιάσει έτσι. Συγχίστηκα τώρα γιατί θυμήθηκα ένα δικό μου περιστατικό που πήγαινα στο γυμναστήριο κ ήμουν καμιά 68 κιλά κ ένας παππούς που από το πάχος δε μπορούσε να σηκωθεί μου έκανε ένα αντίστοιχο σχόλιο. Σεβάστηκα την ηλικία του κ την διανοητική του κατάσταση γι αυτό δεν απάντησα.
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη. Έχω ρεπό κ αποφάσισα να το αξιοποιήσω. Ξύπνησα με την ησυχία μου κ έφαγα απλά ένα γιαούρτι κ πήγα για τρέξιμο στο στάδιο. Είμαι βέβαια κρυωμένη οπότε ή θα με βοηθήσει αυτό ή θα γίνω χειρότερα χαχαχα. Χάρηκα γιατί ήμουν σε καλύτερο επίπεδο απ' όσο πίστευα. Στο γυρισμό έψαξα κ βρήκα φιλέτο γαλοπούλας, γλυκοπατάτες κ σπανάκι baby ωμό για σαλάτα που θα το συνδυάσω με ρόδι και μέλι-ξύδι κ θα φάω αυτό το γεύμα αύριο μάλλον που είναι ένα υπέροχο γεύμα από άποψη θρεπτικών συστατικών. Έφαγα όταν γύρισα 2 αβγά βραστά. Μέχρι στιγμής λοιπόν δεν έφαγα υδατάθρακα σε λίγο θα αρχίσω. Αυτό το έκανα για να πάρω το μέγιστο που μπορώ από την καύση λίπους από το τρέξιμο. Το απόγευμα θα πάω κ στο γυμναστήριο για να κάνω βάρη. Ξέρω ότι αυτό δε θα μπορώ να το κάνω κάθε μέρα αλλά έστω κ στα ρεπό μου κέρδος θα είναι.
13-10-2015, 20:37 #6306
pink ευχαριστώ!! μας αρέσουν οι ίδιες γεύσεις μάλλον!! πήρα και εγώ γλυκοπατάτες το σκ και σκέφτομαι πως να τις αξιοποιήσω!
πέρσι το χειμώνα τις είχα κάνει πουρέ μαζί με κολοκύθα! και είχε γίνει θεικό!
πολύ ωραία ιδέα και η σαλάτα σπανάκι-ρόδι-μέλι! την φτιάχνω και γω.. ξεκάθαρα ίδιο γούστο στο φαγητό! :smilegrin:
σχετικά με τα digestives δεν έχεις άδικο. Αλλά ρε γαμώτο είναι το μοναδικό μπισκότο που κυκλοφορεί χωρίς ζάχαρη. Γενικά δεν έχω θέμα.. μαγειρεύω κλπ και φτιάχνω συχνά μπισκότα σπιτικά χωρίς ζάχαρη (πχ με μπανάνα ή μέλι). Αλλά δύσκολα βγαίνουν έτσι τραγανά.
ελπίζω με τον καιρό να τα ελαττώσω!
Μαντάμ ξεχασέ τον τον μπάρμπα. Είναι δυνατον να ασχολούμαστε τώρα με τέτοια άτομα; Για να βγάλει τόση κακία / αγένεια σε κάποιον άγνωστο φαντάσου πόσο κομπλεξικός θα ναι και πόσα θέματα θα χει κ αυτός. Μην αναφερθώ στην παιδεία του. Seriously τώρα.. πιο πολύ για λύπηση είναι ο τύπος.
Καλά το spinning που λες είναι μεγάλη εκτόνωση! Σκότωμα λίγο αλλά βγαίνεις άλλος άνθρωπος.
Πάντως σήμερα βλακεία.. γιατί το χασα! Άργησα στην δουλειά και δεν το πρόλαβα. Θα την βγάλω με youtube βιντεάκι σπίτι και βαράκια.
14-10-2015, 22:14 #6307
Ειπα να πω την καλησπερα μου και εγω... Εχω ελαχιστο χρονο λογο δουλειας κι δεν προλαβαινω να μπαινω αλλα απο οσο βλεπω τα κοριτσια τα πανε μια χαρουλα!!!
Μανταμιτσα βλεπω μια χαρα η διατροφη, για τα κριτσινια τωρα η δικη μου αρχη ειναι οτι με κανει να κανω υπερφαγικο δεν μπαινει σπιτι κι ας ειναι το πιο υγεινο (που τα κριτσινια δεν ειναι και τα πιο υγεινα), πιθανων να θες το κριτσ-κριτσ παρε καροτα εχουν τον ιδιο ηχο και με λεμονακι και αλατι ειναι τελεια!!! Αν δε μουλιασεις και λιγα αμυγδαλα απο το βραδυ και τα χεις και αυτα στο ψυγειο με λιγο λεμονακι μεζες τελειος και φουσκωνεις !!! Jewel οντος οι σαλατες σου ειναι υπεροχες!!!
Πινκιο μου, τελευταια και καλυτερη αφου καταφερνεις να δουλευεις μεσα σε γλυκα και να δοκιμαζεις ενα καθε δεκα μερες τοτε εισαι ηρωας!!!! εγω δεν μπορω αν το χω μπροστα μου θα το φαω... για αυτο και δεν περνω σπιτι μονο επισκεψη, γιορτες και αντε αν λαχταρισω κατι παω και περνω ενα κομματι το τρωω και τελος... Πανε οι καλες εποχες που ειχα παντα στο ψυγειο μερεντα, βραχακια με φυστικοβουτυρο και στην καταψυξη μηλοπιτακια... χαχαχαχαχ
Τα νεα μου: Διατροφικα ολα βαινουν καλος σταθερα στα 63 και τωρα θα κανω ενα μαζεμα απο Νοεμβρη για κανα μηνα ωστε να εχω περιθωρια να παρω το κατιτις μου μες στις γιορτες διοτι ολα καλα αλλα σαν τα μελομακαρονα δεν εχει... και επειδη τα φτιαχνουμε μια φορα το χρονο... ειπα να προσεξω λιγο τον Νοεμβρη για να τα ευχαριστηθω μετα στις γιορτες! Απο γυμναστικη τα κλασσικα μου 4 φορες την βδομαδα, εναλαξ αεροβια και βαρυ!!!
Τους αγωνιστικους χαιρετισμους μου σε ολες και καλες κατηφορες!!!!!!!!!
14-10-2015, 22:19 #6308
Και με την ευκαιρια εφτιαξα και το τικερακι ελπιζω... γιατι το παλιο δεν δουλευε πλεον!!! Καλη συνεχεια κοριτσαρες!!
15-10-2015, 14:24 #6309
γειά σας και από μένα!!
nowwhat μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν φαίνεται το τικεράκι! κάτι δεν έκανες καλά.
Πολύ σοφό το πλάνο σου!! Και γω δύσκολα να αντισταθώ στα μελομακάρονα!
Λοιπόν χτες 14/10
9.30: γιαούρτι, granola σπιτική χωρίς ζάχαρη, σταφύλια
11.30: αμύγδαλα-καρύδια, 1 αποξηραμένο σύκο
14.30: σαλάτα σπανάκι-ρόκα, κοτόπουλο, 2 κρίθινα παξιμάδια
17.00: ένα μήλο, 1 digestive χωρίς ζάχαρη
19.00: δύο κουταλιές cottage (ήθελα να τσιμπήσω κάτι με το που μπήκα σπίτι.. πρίν το γυμναστήριο)
20.00-21.00: spinning (yeees πρόλαβα χτες)
22.00: ομελέτα με ασπράδια, μανιτάρια, μπρόκολο, 1 παξιμάδι κρίθινο (η αλήθεια είναι δεν πείναγα πολύ μετά το γυμναστήριο.. δίψαγα κατά βάση!! hehe)
Σήμερα:
9.30: μισό τοστ ολικής με αυγό βραστό και σπανάκι
11.30: το υπόλοιπο μισό τοστ + σταφύλι
15.00: θα φάω τσιπούρα με μπρόκολο και κινόα
17.30: μήλο, καρύδια και αμύγδαλα
20.30, 21.00: θα βγώ έξω για φαγητό.. ελπίζω να μην παρεκτραπώ!!
22-10-2015, 11:12 #6310
καλημέρα κοριτσάκια!
αν και δεν έχω γράψει για κάποιες μέρες (πιο πολύ λόγω πηξίματος στην δουλειά) μπήκα να πώ πως όλα πάνε περίφημα!!
Αν εξαιρέσουμε εκείνο το σκ που σας έλεγα παραπάνω και είχα φάει βλακειούλες από τα νεύρα μου.. τις τελευταίες 3 εβδομάδες τρώω αποκλειστικά επειδή πεινάω και όχι λόγω νεύρων, άγχους, βαρεμάρας κλπ κλπ
.
Είμαι σε τόσο καλό mood που σήμερα ανέβηκα στην ζυγαριά παρ όλο που είναι 1η μέρα περιόδου (ποιος να μου το λεγε!!). Είδα αύξηση φυσικά (72,4 από 72 που χα δεί την τελευταία φορά) αλλά κλασσικά κατακρατήσεις κλπ κλπ.
Λοιπόν τα χτεσινά μου 21/10
9.30: γιαούρτι με ρόδι και αμύγδαλα
11-12: τσιμπολογούσα ένα μπολάκι με κομματάκια αποξηραμένου σύκου, σταφίδες και καρύδια
14.30: σαλάτα πράσινη με αβοκάντο, σολομό καπνιστό και 2 παξιμαδάκια
17.00: 1 μπαρ digestive-σοκολάτα (χωρίς ζάχαρη), μισή μπανάνα
19.00: spinning
21.30: μπιφτέκι με ντομάτα και λίγο ρύζι καστανό
22.30: μια δαγκωνιά παστέλι, 1 σοκολατάκι μαύρης σοκολάτας (λόγω ημερών μια λιγούρα για γλυκό υπήρχε!...)
Σήμερα 22/10
9.30: γιαούρτι με ρόδι και μούσλι
11-12: έχω πάλι εδώ μπροστά μου το μπολάκι μου με κομματάκια αποξηραμένου σύκου, σταφίδες και αμύγδαλα
14.30: σαλάτα πράσινη, μπιφτέκι, ρύζι καστανό
17.00: 2 μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη, 1 μήλο
19.00: γυμναστήριο? (ελπίζω να πάω)
21.30: ....ίσως ομελέτα
22-10-2015, 12:52 #6311
γεια σου jewel! πολύ καλά βλέπω τα πας!
εγώ δν τα πάω κ περίφημα αλλά εντάξει όλα καλά. επειδή έχω αρχίσει 2 καινούριες δραστηριότητες στην προσπάθειά μου να είμαι πιο δημιουργική, μου έχει βγει μπόλικη κούραση, τα χω κάνει λίγο σαλάτα κ επικρατεί ανοργανωσιά γενικότερη. χωρίς να τα έχω διαλύσει όλα όμως. κ αυτό είναι πολύ βασικό γιατί υπό άλλες συνθήκες θα είχα βαρέσει διάλυση.το σώζω τις περισσότερες φορές κ αυτομάτως κάνω καλύτερες επιλογές.
αλλά παρόλα αυτά ξέρω οτι πρέπει να οργανωθώ κ να ξαναμπώ σε πρόγραμμα πριν περάσει η θετική επήρεια αυτής της διατροφής.
23-10-2015, 15:00 #6312
εε Μαντάμ το ματιάσαμε.. τελικα βγήκα χτές για φαγητό οπότε ούτε gym πήγα και έφαγα burger, πατάτες, γλυκό... Βέβαια το ευχαριστήθηκα οπότε το βαφτίζω το cheat meal της εβδομάδας και τέλος.
Πάντως έφαγα μόνο το κάτω ψωμάκι του burger, τις μισές πατάτες τις πάσαρα στον φίλο μου και το γλυκό το μοιραστήκαμε 4 άτομα οπότε έφαγα λιγο.
Δεν σε φοβάμαι θα ξαναμπείς σε ρυθμό! Δεν πειράζει μια-δυo παρεκτροπές... Οι υπερβολές είναι που δεν μας κάνουν καλό.
Στα σημερινά μου 23/10:
8.30: γιαούρτι με ρόδι και αμύγδαλα (4η μέρα σερί που τρώω ροδι με γιαούρτι! είναι φοβερός συνδυασμός, δοκιμάστε το!)
11.30: αποξηραμένο συκο, αποξηραμένο μήλο με καρυδια και αμύγδαλα
14.00: σαλάτα πράσινη με καλαμπόκι, μπιφτέκι και κινόα
17.00: μήλο και μπάρα wish
20.00: ελπίζω να προλάβω spinning
22.00: μάλλον καλαμάκι κοτόπουλο, πίτα σκέτη αλάδωτη (εκτός κ αν αξιωθώ να φτιάξω κάτι homemade)
28-10-2015, 22:13 #6313
καλησπέρα και από μένα!!
βλέπω δεν έχει πολύ ζωή το θέμα, αλλά δεν πειράζει εγώ τα γράφω τα νέα μου!
την Δευτέρα είχα ένα πισωγύρισμα, το βράδυ. Λογω της γιορτής των Δημήτρηδων είχε γίνει παρέλαση από γλυκά & αλμυρά στο γραφείο όλη μέρα. Παρ όλα αυτά συγκρατήθηκα και έφαγα μόλις δύο τυροπιτάκια.
Αλλά το βράδυ που πήγα σπίτι με έπιασε λίγο η τρέλα.
Όχι τραγικές υπερβολές, αλλά ενώ εφαγα κανονικά το βραδινό μου μετά έφαγα επιπλέον 2 φ ψωμί του τοστ με μέλι και μετά 1 μπάρα δημητριακών σοκολατένια. Και πολλά φιστίκια peanuts (αλατισμένα). Μάλλον δεν πρέπει να τα ξαναπάρω τα φιστίκια γιατί χάνω λίγο τον έλεγχο. Θα τα κάνω φιστικοβούτυρο να τελειώνουμε.
anyway ευτυχώς μου πέρασε. Χτές και σήμερα κανονικά.
Σήμερα πήγαμε έξω για φαγητό (όπως η υπόλοιπη μισή Ελλάδα... γινόταν χαμός σε ταβέρνες/καφετέριες κλπ) αλλά έφαγα πολύ συγκρατημένα και πολύ χαίρομαι γι αυτό!
τα σημερινά μου λοιπόν!
10.30: γιαούρτι με μπανάνα, καρύδια και αμύγδαλα
13.00: 1 μπάρα wish, 1 ρυζογκοφρέτα
16.30 (φαγητό σε ταβέρνα): λίγα βλήτα, λίγη σαλάτα λάχανο καρότο, 1 κομματάκι λουκάνικο, 1 σουβλάκι μοσχαρίσιο (μερίδα), 4-5 πατάτες τηγανιτές, 1 ποτήρι κρασί
(οι άλλοι είχαν πάρει και τηγανιτά κολοκυθάκια, τζατζίκια, γλυκό στο τέλος.. πάλι καλά που κρατηθηκα!)
20.30: σταφύλι
21.30: γιαούρτι με μέλι, καρύδια και μισή μπανάνα
Μαντάμ όλα καλά??
29-10-2015, 10:27 #6314
γεια σου jewel τα πας μια χαρά συνέχισε έτσι.!!! πολύ καλό που μπόρεσες κ συνέχισες χωρίς να κοιτάξεις πίσω ίσως είναι κ το βασικότερο για εμάς εδώ.
η δικιά μου εξομολόγηση:
δυστυχώς τα χάλασα όλα! 1μιση μήνα κράτησε η καλή δουλειά αλλά τώρα τα έχω κάνει όλα κουλουβάχατα κ πολύ ανησυχώ πως δν θα μπορέσει να με βοηθήσει μόνο η διαιτολόγος αλλά ίσως χρειαστώ κ χείρα ψυχολόγου .πρέπει να αποδεχτώ οτι πρέπει να μου φύγουν ένα σωρό λεφτά κ πάλι να υπάρχει η πιθανότητα να μην λύσω ποτέ το θέμα μου. μου την σπάει που έπεσα από μικρή σαν χαζό, θύμα του συστήματος. από την μία να μου δημιουργεί ανάγκες(να είμαι λεπτή όμορφη κ γενικώς γαμάτη) κ μετά να ξοδεύω ένα σκασμό λεφτά για να διορθώσω τις λανθασμένες πεποιθήσεις κ νοοτροπίες. θα προτιμούσα να τα κατάφερνα μόνη μου , προσπαθώ χρόνια τώρα να μπω σε μια σωστή ρέγουλα αλλά μάλλον δν μπορώ , δν έχω τις γνώσεις, την ωριμότητα , την δύναμη κ το πείσμα. νιώθω οτι βρίσκομαι σε έναν λαβύρινθο και μια βρίσκω την σωστή πόρτα ,μια μετά χάνομαι κ πάω πίσω ή κάνω άδεια χιλιόμετρα.
το πρόβλημα ξεκίνησε από την αρχή της προηγούμενης βδομάδας όπου ξεκίνησα να τρώω εντελώς άτσαλα κ να μην γράφω κ αυτά που τρώω με συνέπεια. τα γενέθλια ενός φίλου μεσοβδόμαδα με κούρασαν κ σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου, έκανα ένα απόγευμα, βουλιμικό πάρτυ μετά από 3-4 μήνες, που νόμιζα οτι είχα απαλλαχτεί από αυτά. ευτυχώς δν συνεχίστηκε τις επόμενες μέρες. αυτά έγιναν πριν το σκ.
το τριήμερο(εμείς αγίου Δημητρίου δν δουλεύουμε στο σαλονίκο) με αποσυντόνισε εντελώς κ δν μπόρεσα να ξεκουραστώ. ευτυχώς οι πολλές ταβέρνες κ τα έξω δν οδήγησαν σε συνέχεια βουλιμικών.
κ εχθές που είπα πως να τώρα έχω χρόνο λόγω αργίας να κάτσω σπίτι να τακτοποιηθώ ,πάλι παράφαγα κ δν έκανα καλό ύπνο γιαυτό τον λόγο.
θα προσπαθήσω να κάνω άλλη μια επίσκεψη στην διαιτολόγο αν κ δν ξέρω τι έχει να μου πει κ σε τι θα βοηθούσε. κ να κάνω κ μια προσπάθεια να ξαναοργανωθώ στην κουζίνα μου κ στα γραψίματά μου αλλά πραγματικά όταν μου βγαίνει η κούραση δν μπορώ να κάνω τίποτα. άσε που έχω κ περιορισμένες αντοχές.
επίσης συχνά με καταβάλει κ το γεγονός οτι δν αντέχω τα κιλά μου, προσπαθώ να το ξεχνώ ,να φοράω άνετα κ ωραία ρούχα, να περιποιούμαι κτλ κτλ αλλά όλο κ κάποιος καθρέφτης όλο κ κάποια φωτογραφία ,όλο κ ένα στενό βρακί :smilegrin: θα μου θυμίσουν κάτι που δν έχω αποδεχτεί ακόμα. η ζυγαριά πετάχτηκε αλλά παρόλα αυτά δν νιώθω κ πολύ καλά με το σώμα μου.
29-10-2015, 12:09 #6315
Μαντάμ σου σου!!
(τα γράφω όπως τα λέω και στον εαυτό μου όταν τα χρειάζεται.. οπότε no offence εε! με αγάπη)
δεν έχεις χαλάσει τίποτα και παρακαλώ να τις πετάξεις αυτές τις ηττοπάθειες ευθύς αμέσως!
τι κάνουμε αγώνα δρόμου ή διαγωνισμό για να μετράμε πόσες εβδομάδες πήγαμε καλά και πόσες όχι.
συνεχίζεις σαν να μην έγινε τίποτα. ξεκίνα πάλι να καταγράφεις κανονικά. Οκ δεν τα έγραψες μια εβδομάδα και τα κανες λίγο κουλουβάχατα όπως λες.. so fucking what. Πες ότι πήγες διακοπές και έτρωγες διαφορετικά. Τώρα γύρισες και συνεχίζεις εκεί που το άφησες.
αυτό που λες με το αν αποδέχεσαι τα κιλά και το σώμα σου κλπ.. το καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ζω το ίδιο αλλά πραγματικά δεν γίνεται να το αφήνουμε να μας επηρεάζει τόσο.
Δεν είναι το νούμερο το πρόβλημα. Εγώ από το σχολείο πάντα ήμουν 60-62 κιλά, αλλά πάλι δεν ήμουν ευχαριστημένη. Τώρα στα 28 είμαι 72 και τα κιλά μπήκαν από βουλιμικά/υπερφαγικά τα τελευταία 2-3 χρόνια κλπ..
Προφανώς το ξέρεις και εσύ αλλά είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα.
Είναι μια διαδικασία με τον εαυτό μας που πρέπει να δουλέψουμε. Εγώ για την ώρα τουλάχιστον, αρνούμαι να δώσω λεφτά σε ψυχολόγο, θα το παλέψω μόνη μου και θα την βρω την άκρη.
και όταν σκέφτομαι πόσο μικρή είναι η ζωή μας για να ασχολούμαστε και να στεναχωριόμαστε με το πως φαινόμαστε στους άλλους εκνευρίζομαι απίστευτα.
Εστίασε στα θετικά και θα ξαναβρείς την ηρεμία σου. Και το πείσμα και την δύναμη.
Και να μπαίνεις να γράφεις. Αυτά.
(virtual hug)
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή