Results 61 to 75 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
02-03-2011, 14:05 #61
Δεν μπορω ria να τρωω καθε 3 ωρες και να ετοιμάζω γευματα ..........Περναω μια φαση βαριεμαι να φαω........ στην κυριολεξια (λάθος μου το ξέρω αλλα--- βλέπεις δεν ειναι μονο τα βουλιμικά)......... Αλλα ομολογω οτι η διατροφη που κανεις ειναι η πιο ισσοροπημενη διατροφη που ξερω ...........
- 02-03-2011, 22:55 #62
Originally posted by ria
καλημέρα
εχθές το απόγευμα έκανα βουλιμικό...
έκανα σκέψεις πάλι βουλιμικές αλλα τελικά ευτυχως έκοψα το φαυλο κύκλο εκεί στις ενοχές δίχως να μπω στην σκέψη της στέρησης που πάντα ξέρω πως καταλήγει... ναι με φουσκωμένο το στομάχι, έφαγα κανονικά το βραδινό μου και σήμερα το πρωινό μου.
Συνεχίζω με τρίωρα κ τριάδες και το βουλιμικό σταματαει στο χθες δίχως αλλο.
Ria κατά τη γνώμη μου έκανες μόλις το πιο σημαντικό σου βήμα από την αρχή αυτής της διατροφής! Κακά τα ψέμματα, όσο καλή και αν είναι μια διατροφή, όσο και αν την απολαμβάνουμε, είναι λογικό η όποια διατροφική μας διαταραχή να μην εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Bravo σου για την αποφασιστικότητα σου να μην το αφήσεις να σε πάει πίσω και για τη δύναμη που έδωσες στον ευατό σου να συνεχίσει μια ομολογουμένως καταπληκτική προσπάθεια! :thumbup::thumbup::thumbup:
03-03-2011, 01:53 #63
Originally posted by ria
έκανα σκέψεις πάλι βουλιμικές αλλα τελικά ευτυχως έκοψα το φαυλο κύκλο εκεί στις ενοχές δίχως να μπω στην σκέψη της στέρησης που πάντα ξέρω πως καταλήγει...
03-03-2011, 11:02 #64
σας ευχαριστώ κορίτσια... πραγματικά μου δίνετε δύναμη....
Φαίδρα ναι , να εξαφανιστεί η διαταραχή από τη μία μέρα στην άλλη δεν γίνεται. Όπως επίσης είναι σημαντικό οτι δεν μπορεί να ρυθμιστεί μόνο με διατροφή. Θέλει πολύ εσωτερική αναζήτηση και βοήθεια από ειδικό. Αυτή είναι η γνώμη μου . Χωρίς να είμαι ειδική , νομίζω οτι χρειάζεται στήριξη από εκπαιδευμένο άτομο στις διατροφικές διαταραχές.
Εγω αυτη την εβδομάδα έκανα το λάθος που κάνω πάντα, να δίνω στον εαυτό μου τη τελευταια προτεραιοτητα, με αποτελεσμα να μην προλάβω την ψυχοθεραπεία κ εχω αποσυντονιστεί.
Πρέπει επίτελους να φυτεψω στο μυαλό μου ότι πρεπει να έχω εγω τη πρωτη προτεραιοτητα σε θέματα που σχετίζονται με τη θεραπεία μου.
σήμερα
1/2 γιαούρτι
2 μπισκότα πολυδημητριακά
1 μπανάνα
ενδιάμεσα
χυμό πορτοκάλι
καρύδια
μεσημέρι
μοσχάρι βραστό
μπρόκολο
2 κριθ. παξιμαδάκια
απόγευμα
2 digestive
γεμιστά με ταχίνι
βράδυ
ομελέτα
μανιτάρια
πιπερια
ντομάτα
+ 1 πίτα αραβική
07-03-2011, 09:02 #65
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!
Αυτές τις μέρες ούτε τριάδες καταφερα ούτε τρίωρα... εχω χάσει πάλι τη μπάλα...
Σήμερα
Πρωινό
1 φέτα ψωμί σικάλεως
με 1κ.γ ταχίνι με μέλι
2 καρύδια θρυματισμένα
Ενδιάμεσα
1 χυμό πορτοκάλι
μεσημέρι
σαγανάκι γαρίδες (χωρίς λάδι)
1 φέτα ψωμί-λαγάνα με ταραμοσαλάτα
Απόγευμα
χαλβαδόπιτα
χυμό πορτοκάλι
βράδυ
μπρόκολο με
1 βραστή πατάτα
μουστάρδα
5 ελιές
07-03-2011, 14:02 #66
εγραφα ενα κατεβατο κ το μηνυμα σβηστηκε με ενα λαθος πατημα κουμπιου.
Καθε εμποδιο για καλο, δεν το ξαναγραφω λοιπον, μαλλον ειναι ακαιρο.
Ευχομαι να εισαι καλα κ να νιωθεις πιο δυνατη που εσπασες τον κυκλο!
09-03-2011, 06:26 #67
Kαλημέρα!
κακο κορίτσι, είμαι καλύτερα... από εχθές νιώθω πιο δυνατή.
Αυτές οι μέρες είχαν πολύ τροφή, μέχρι που αηδίασα πια!
Καλή αρχή με το νέο σου πρόγραμμα!
09-03-2011, 09:39 #68
σήμερα
πρωινό
1 ποτήρι χυμο πορτοκάλι
1 φέτα ψωμί του τόστ πολύσπορο
1 κγ φιλαδέλφια
1 κγ μέλι
μια χούφτα ξηρούς καρπούς
ενδιάμεσα
1 μπανάνα
2 κρακερς με σίκαλη
μεσημέρι
κοτόπουλο ψητό
σαλάτα μαρούλι
πατάτες τηγανιτές φούρνου
απόγευμα
χυμό σύκο
2 κριτσίνια πολύσπορα
βράδυ
1 κομάτι χορτόπιτα (από τα χεράκια μου :tumble: )
1 ποτήρι γάλα
09-03-2011, 12:33 #69
καλημεραααααααααααααααααα ααααααααααα/καλησπεραααααααααααα χεχε
Ρια ριξε τη συνταγη της χορτοπιτας πλιζ!!!
09-03-2011, 13:56 #70
seyxaristw επισης!
ποτε πηγες παιδι μου 80 κιλα?!!uzzled:
09-03-2011, 17:05 #71
χαίρεται και από εδώ..για όσες δεν με ξέρετε και εγώ προσπαθώ να νικήσω τα υπερφαγικά επεισόδια..και το ποστ μου φαίνεται εξαίσιο....μπράβο Ρία για την προοδό σου....προσπαθώ και εγώ να ξαναμπώ σε πρόγραμμα....
09-03-2011, 17:56 #72
Originally posted by badgirl11
καλημεραααααααααααααααααα ααααααααααα/καλησπεραααααααααααα χεχε
Ρια ριξε τη συνταγη της χορτοπιτας πλιζ!!!
η συνταγή είναι απλή!!!
λοιπόν...
1)ξεκινάς το πρωι 7:15
(προσοχή αυτο ειναι το μεγαλύτερο μυστικό! οποίος πάει στο επόμενο βήμα , χωρις να ολοκληρωσει ικανοποιητικά αυτό το πρωτο βήμα, καλή πίτα δεν πετυχαίνει με καμία δύναμη!!!!!!)
βαζεις μια παλιοφορμα... πιανεις το μαλλι με ενα κοκαλακι (το πρωτο που θα βρεις μπροστά σου,
χοντρο πουλοβερ, μπουφαν κ αθλητικά...
λιγα ευρώ ....και πας κουνιστή λυγιστή στη λαϊκή αγορά :starhit:
2) στεκεσαι μπροστά απο το πάγκο με τα πρασινα λαχανικά...
(ισως να μην αναγνωριζεις πολλα απο αυτα που βλέπεις ....εκτός ισως από το σπανακι...
3) λες του νεαρού (ο οποιος σηκώθηκε βαριεστημένα από τη καρεκλα που επινε τη πρωινή καφεδιά του , συνοδευόμενη από τσιγάρο... ) να σου βάλει 1 κιλό σπανάκι
4) παίρνεις ένα ματσάκι από τα υπολοιπα άγνωστα λαχανικά και πληρώνεις στα γρηγορα (ο καφες κρυώνει κ ο τυπος σε αγριοκοιτάζει!!!!)
5) πας σπίτι ...τα βάζεις στο ψυγείο
6) ανοιγεις το πι σι (απεγνωσμένη) και πληκτρολογεις στο μαγικό google χορτόπιτα ( με σπανάκι και άλλα πολλά αγνωστα χόρτα!!!)
7)Μία εκπληκτική πίτα που μυρίζει Ελλάδα. Μυρώνια, καυκαλήθρες και όποιο άλλο αρωματικό χόρτο βρείτε, προσθέστε το. Να στραγγίζετε καλά τα χόρτα για να μην νωτίζουν τα φύλλα. ΕκτέλεσηΒίντεο Πλένουμε και στραγγίζουμε όλα τα χόρτα και τα μυρωδικά σε σουρωτήρι. Τα ψιλοκόβουμε σε λεκάνη και τα πασπαλίζουμε με το αλάτι. Τ' ανακατεύουμε και τ' αφήνουμε να σταθούν για 15΄-20΄, να βγάλουν τα υγρά τους. Έπειτα τα σφίγγουμε στις παλάμες μας, να μαραθούν και ν' αποβάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα υγρά. Θα μειωθεί η γέμιση στο μισό του όγκου της. Προσθέτουμε τη φέτα και τριμμένο πιπέρι. Λαδώνουμε ένα ρηχό ταψί 36 εκ., στρώνουμε ένα ένα φύλλο σουρωτά και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο καθένα χωριστά. Κάτω βάζουμε 6 φύλλα. Αδειάζουμε μέσα τη γέμιση και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, σουρωτά, ραντίζοντας ένα ένα με ελαιόλαδο. Στρίβουμε τις άκρες των φύλλων. Χαράζουμε σε κομμάτια, ραντίζουμε με λίγο νερό και λίγο λάδι. Ψήνουμε σε αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα, στους 180οC, για 1 ώρα.
Σημείωση: Η συνταγή για «παραδοσιακό τραγανό φύλλο» μπορεί να αντικαταστήσει το φύλλο κρούστας στη συγκεκριμένη χορτόπιτα.
μερίδες 10
Χρόνος Προετοιμασίας 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 60 λεπτά
Υλικά
Για τη γέμιση
1 κιλό σπανάκι πλυμμένο και στραγγισμένο2 πράσα μεγάλα (το τρυφερό μέρος μόνο, το υπόλοιπο το κρατάμε για ζωμούς)1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος1 ματσάκι καυκαλήθρες και μυρώνια1 ματσάκι φρέσκος δυόσμος300 γραμμ. φέτα (τρίμμα)2 κ.σ. αλάτι3/4 φλ. ελαιόλαδοΓια το φύλλο
1 πακέτο φύλλο κρούστας3/4 φλ. ελαιόλαδο
8) εκτελεις τη συνταγή (εγω τη φτιάχνω δίχως τυρί)
και καλή μας όρεξη!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Αχχχχ μοσχοβολάει το σπίτι λεμε!!!!! Αχ Ελλάδα αγαπημένη!! !
09-03-2011, 18:08 #73
Originally posted by asi
χαίρεται και από εδώ..για όσες δεν με ξέρετε και εγώ προσπαθώ να νικήσω τα υπερφαγικά επεισόδια..και το ποστ μου φαίνεται εξαίσιο....μπράβο Ρία για την προοδό σου....προσπαθώ και εγώ να ξαναμπώ σε πρόγραμμα....
09-03-2011, 18:31 #74
Σε λίγες εβδομάδες θα λες ...
''πότε πήγες παιδί μου 70 κιλα?????'' :starhit::spin:
09-03-2011, 21:02 #75
Originally posted by ria
Σε λίγες εβδομάδες θα λες ...
''πότε πήγες παιδί μου 70 κιλα?????'' :starhit::spin:
εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Ρία!!!!!!!!!!
:starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία