Results 901 to 915 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
02-02-2012, 01:08 #901
παντα εγκρατης!!!
μπραβο αλμα!!
- 02-02-2012, 09:40 #902
Originally posted by Alma libre
Nα γράψω και εγω τα σημερινά μου :
Πρωι: 1 γαλλικο με stevia, 1 πορτοκάλι, 1τοστ με πολυσπορο ψωμι και milner...
Eνδιάμεσα : 1 πορτοκάλι - 1 μπάρα
Γευμα : 1 ACTIVIA με λιγα αμυγδαλα και σταφιδες ..
Απογευμα: 5 δαμασκηνα μικρα - 2 ρυζογκοφρετες με μαρμελαδα χωρις ζαχαρη
Βραδινο: 1 κουτ. μεγαλη αρακα , μπροκολο σαλατα , ανθοτυρο, 1 φετα μαυρο ψωμι.
Αλμα μου, η χθεσινη σου μερα ηταν αρκετα στερητικη θα ελεγα..Δεν θελω να σε αγχωσω καθολου εννοειται, απλα ειναι κριμα να μην τρως πολυ καλα και μετα να πεφτεις με τα μουτρα.. Προσεξε λιγο την ορεξη σου σημερα, υπαρχει η πιθανοτητα να θες να φας αρκετα. Δεν πειραζει.. Απλα φαε λιγο περισσοτερο το πρωι και σιγουρα μην αμελεις το μεσημεριανο, το οποιο αν ειναι καλο σε "κραταει" ολη την υπολοιπη μερα πολυ περισσοτερο.. Το γιαουρτακι δεν ειναι παντως μεσημεριανο.. Το εκανα κι εγω απειρες φορες παλιοτερσα, αντι για γευμα να τρωω γιαουρτι με μελι και κατι ακομα αλλα 1ον δεν ειχα ενεργεια.. και 2ον με την χθεσινη σου διατροφη σιγουρα δεν πηρες ολες τις πρωτεινες που χρειαζεται ο οργανισμος σου κι αυτο δεν ειναι και πολυ καλο..Να μη γινεται τροπος ζωης τουλαχιστον, η 1 μερα δεν πειραζει φυσικα! Στα λεω με πολυ αγαπη, να τα θυμιζω και στον εαυτο μου !!:starhit:
02-02-2012, 09:52 #903
Οσο για εμενα, χθες ειχα παλι επεισοδιο.. Ηταν αναμενομενο, καθε φορα μετα απο ενα επεισοδιο, η επομενη μερα ( ή ακομα και η ιδια ) ειναι αρεκετα επικινδυνη γιατι θελω παλι. Και δεν τα καταφερα να τιθασευσω το κτηνος που κρυβεται μεσα μου! Παραδοξως, σημερα ξυπνησα παρα πολυ καλα, και εννοειται πως δεν χαλαω τις διαδες και τις τριαδες μου, μαλιστα θα προσπαθησω να τρωω μονο πραγματα που λαχταραω πολυ, που τα ζηταει ο οργανισμος μου, ελπιζοντας οτι δεν θα του στερω τιποτα, για να μην διαμαρτυρεται κι εχουμε παλι τα ιδια. Εντωμεταξυ νιωθω λες και με τα επεισοδια πηρε τη δοση του οργανισμος μου ρε κοριτσια, και τωρα μπορω να ειμαι καλα για αλλη 1 βδομαδα πχ, και μετα θα ξαναθελησω. Γι αυτο θα ειμαι παρα πολυ προσεκτικη..:starhit:Τι εθισμος ειναι αυτο το φαι.. Τρομερο!!
02-02-2012, 09:56 #904
Κοριτσάκια μου καλημέρα!
Χθες πήγε σχεδόν καλά η μέρα...αλλά στη δουλειά είχα πρόβλημα! Κυκλοφορούσαν συνεχώς δίπλα μου γλυκά.....έφαγα ένα κομματάκι σοκολάτας γάλακτος και ένιωσα λες και είχα να φάω χρόνια!!! χαχαχχα και καλά μέχρι εδώ, μετά το μεσημεριανό όμως μου αγοράσανε μια καρυδόπιτα....ρε κορίτσια, δεν ήξερα τι να πώ, όλο όχι τους λέω....ε, την έφαγα, ήταν απλα απίστευτη!!!
Πήγα και γυμναστήριο το απόγευμα 2 ώρες, και έκανα πολύ καλή γυμναστική κυρίως για κάτω μέρος σώματος!
Σας φιλώ όλες!
02-02-2012, 09:59 #905
Originally posted by ~aggelaki~
Οσο για εμενα, χθες ειχα παλι επεισοδιο.. Ηταν αναμενομενο, καθε φορα μετα απο ενα επεισοδιο, η επομενη μερα ( ή ακομα και η ιδια ) ειναι αρεκετα επικινδυνη γιατι θελω παλι. Και δεν τα καταφερα να τιθασευσω το κτηνος που κρυβεται μεσα μου! Παραδοξως, σημερα ξυπνησα παρα πολυ καλα, και εννοειται πως δεν χαλαω τις διαδες και τις τριαδες μου, μαλιστα θα προσπαθησω να τρωω μονο πραγματα που λαχταραω πολυ, που τα ζηταει ο οργανισμος μου, ελπιζοντας οτι δεν θα του στερω τιποτα, για να μην διαμαρτυρεται κι εχουμε παλι τα ιδια. Εντωμεταξυ νιωθω λες και με τα επεισοδια πηρε τη δοση του οργανισμος μου ρε κοριτσια, και τωρα μπορω να ειμαι καλα για αλλη 1 βδομαδα πχ, και μετα θα ξαναθελησω. Γι αυτο θα ειμαι παρα πολυ προσεκτικη..:starhit:Τι εθισμος ειναι αυτο το φαι.. Τρομερο!!
Καλή δύναμη κουκλα μου!
02-02-2012, 10:50 #906
Αggelaki πρωτα απ΄ολα καλημερα και καλημερα σε ολα τα κοριτσια και ενα μεγαλο ευχαριστώ για τις ευστοχες παρατηρησεις σου ........το ξρω δυστυχως οτι το γευμα μου χτες ηταν ελλειπες αλλα εκεινη την ωρα μονο αυτο μπορουσα να φαω απο το να μεινω νηστικη. Ετσι προτιμησα α το γιαουρτι με τα αμυγδαλα και τις σταφιδες παρα να μην φαω τιποτα. Οσο για το αισθημα της πεινας ειναι μονιμως απων . Τρωω γιατι πρεπει να φαω και το χειροτερο μου φαινεται τοι τρωω και πολυ ............ πρεπει να αποβαλω απο το μυαλο μου το οτι να τρως φυσιολογικα δεν ειναι καταχρηση και μπορεις να χασεις και βαρος ............ τοσα χρονια στερητικων διατροφων εχουν ριζωσει στο μυαλο και θελει δουλεια για αν φυγει η ιδεα αυτη . Οποτε οταν βλεπετε οτι δεν τρωω οχι απλα φωναζετε , "χωστε τα μου χοντρα" μηπως και ξυπνησω απο το ληθαργο της αφαγιας (τωρα δεν καταλαβαινω αφαγια τα περισσοτερα χρονια και εγω να εχω παραπανω κιλα , αυτο πρεπει να το εξετασει η επιστημη ) Σήμερα παντως θα προσπαθησω για τις τελεειες τριαδες αν και ενδεχεται το βραδακι που ειμαι καλεσμενη να πιω δυο ποτακια ........ αυτα ...... Σας ευχαριστω για άλλη μια φορα ...
02-02-2012, 12:26 #907
καλημερα κοριτσια
αλμα ισως γι αυτο ακριβως τα παραπανω κιλα,λογω της στερητικης διατροφης!
αντι να κοβεις συνεχεια απο τη διατροφη σου προπσαθησε να ξεσκουριασεις το διαδρομο σου ηνα αρχισεις να περπατας εξω
(τα λεω σε σενα για να τ ακουω κ εγω :P).
εγω δε, με τιμη κ καμαρι αναφερω οτι οι δεικτες της ζυγαριας ανεβηκαν!!!
με χαρα θακουσω οποιαδηποτε παρατηρηση θα μπορουσε να βοηθησει!!
προφανως θα πρεπει να κοψω θερμιδες αλλα δε μπορω να αρχισω να τρωω το πρωι ενα κλωναρι σελινο (αν κ λατρευω το σελινο, το ομολογω) , το μεσημερι δυο ραπανακια, το βραδυ νερο με λεμονι κ ενδιαμεσα τσαι πρασινο χωρις ζαχαρη!!
(ειναι ενα φανταστικο πλανο διατροφης (φανταστικο=αποκυημα φαντασιας) κ οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικες περιπτωσεις ειανι εντελως συμπτωματικη, το τονιζω προς αποφυγην παρεξηγησεων!!! )
02-02-2012, 12:44 #908
Originally posted by ~aggelaki~
Αγγελάκι μου και εγώ το παθαίνω αυτό πολλές φορές. Π.χ. την προηγούμενη βδομάδα κωλοτρωγόμουν για μέρες και την έβγαζα με ένα γλυκάκι εδώ και ένα εκεί και πιεζόμουν αρκετά. Μετά το ξέσπασμα της Κυριακής που έφαγα γλυκά, χάμπουργκερ, πιτάκια και ότι να ναι από την επόμενη μέρα είμαι κιουρία! Και η διατροφή μου άψογη και το γυμναστήριο μου και όλα! Το καλό είναι βέβαια ότι έχω αποβάλλει το θέμα τύψεις πάρα πολύ και έτσι δεν βασανίζομαι. Δηλαδή αποδέχομαι την ανάγκη μου για υπεραγικό, το κάνω συνειδητά με την σκέψη ότι καλό είναι να ξεσπάω που και που και να το απολαμβάνω και προσπαθώ να το κρατάω σε φυσιολογικά πλαίσια και όχι σε σημείο που να σκάω στο φαί και μετά όλα μέλι. Δεν λέω ότι δεν έχω καθόλου τύψεις, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό πλέον που και που να με πιάνει μανία να σαβουριάσω. Συνήθειες χρόνων δεν φεύγουν σε λίγους μήνες είπαμε. Το περίεργο είναι ότι πράγματι και εγώ μετά από μία τέτοια μέρα νιώθω ήρεμη και ορεξάτη να κάνω καλή διατροφή και είμαι και πιο συγκεντρωμένη χωρίς λιγούρες και υπογλυκαιμίες, ίσα ίσα το αντίθετο! Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο δεν παχαίνω πλέον οπότε είμαι ήρεμη και συνεχίζω...
02-02-2012, 12:50 #909
Originally posted by smart
καλημερα κοριτσια
αλμα ισως γι αυτο ακριβως τα παραπανω κιλα,λογω της στερητικης διατροφης!
αντι να κοβεις συνεχεια απο τη διατροφη σου προπσαθησε να ξεσκουριασεις το διαδρομο σου ηνα αρχισεις να περπατας εξω
(τα λεω σε σενα για να τ ακουω κ εγω :P).
εγω δε, με τιμη κ καμαρι αναφερω οτι οι δεικτες της ζυγαριας ανεβηκαν!!!
με χαρα θακουσω οποιαδηποτε παρατηρηση θα μπορουσε να βοηθησει!!
προφανως θα πρεπει να κοψω θερμιδες αλλα δε μπορω να αρχισω να τρωω το πρωι ενα κλωναρι σελινο (αν κ λατρευω το σελινο, το ομολογω) , το μεσημερι δυο ραπανακια, το βραδυ νερο με λεμονι κ ενδιαμεσα τσαι πρασινο χωρις ζαχαρη!!
(ειναι ενα φανταστικο πλανο διατροφης (φανταστικο=αποκυημα φαντασιας) κ οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικες περιπτωσεις ειανι εντελως συμπτωματικη, το τονιζω προς αποφυγην παρεξηγησεων!!! )
κόψε λόγια γιατί βλέπω την ʼλμα από αύριο να την βγάζει με σέλινα και ραπανάκια και sugar free ροφήματα! :lol:
02-02-2012, 12:56 #910
Ακούστε τι έμαθα πρόσφατα! Από έρευνες πλέον έχει αποδειχθεί ότι τα άτομα που κάνουν χρόνιες υποθερμιδικές δίαιτες έχουν την τάση μακροχρόνια να βάζουν κιλά και μάλιστα κιλά λίπους τα οποία συσσωρεύονται στην κοιλιά και γύρω από την μέση (σπλαχνικό λίπος) ! Φοβερό; Ναι ναι είναι συμπέρασμα που έχει βγει από μακροχρόνιες έρευνες! ʼλμα μου που τα έχεις τα περιττά κιλάκια σου; Εγώ πάντως τα περισσότερα και τα πιο άσχημα εκεί τα κουβαλάω... Τώρα με την γυμναστική έχω αρχίσει να σουλουπώνομαι κάπως και να μην πετάει τόσο η κοιλιά μου και το στομάχι μου. Να σημειώσω δε ότι το ζόρι μου εμένα τόσα χρόνια που προσπαθώ να χάσω κιλά είναι το λίπος που έχω την τάση να συσσωρεύω ακριβώς σε αυτά τα σημεία!
02-02-2012, 13:03 #911
για τις κρύες μέρες μία συνταγή μιαμ μιαμ σούπα με κοτόπουλο και αυγολέμονο
http://www.diatrofi.gr/index.php/foo...4ML20.facebook
02-02-2012, 13:33 #912
Kοριτσια να ξερετε οτι ειστε οαση χαρας για μενα ...........Ειναι βασικο καποιος να καταλαβαινει το προβλημα σου ............ Eli μου οπως το λες ειναι : σπλαχνικο λιπος και γυρω απο την κοιλια κυριως συσσωρευεται το παχος μου .......σκεψου οτι ενω ειμαι 90 κιλα με μπλουζα ριχτη και κολαν με ρωτανε γιατι θελω να κανω διαιτα ...... δεν πολυφαινεται το προβλημα μου ...........οσο για τη Σμαρτούλα ας γραφει οτι θελει , στις παλιες διατροφικες και εξαντλητικες συνηθειες δεν επιστρεφω ........... Αχ κοριτσια να ειστε καλα ..........δεν εξρετε τι θαρρος να συνεχισω παιρνω απο το topic μας ............ Διαβαζω και λεω τωρα συνεχιζουμε πιο δυναμικα ...........
02-02-2012, 13:38 #913
Χθες Τετάρτη:
Πρωινό 10.30: 2 μανταρίνια, 3 μίνι κρίθινα παξιμάδια, 1 δάχτυλο γραβιέρα, 2 μικρά αυγά βραστά
Πρόγευμα 15.00: 1 ελληνική μπάρα (μικρή μπάρα με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς)
Μεσημεριανό 15.30: 1 μερίδα φακές, 2 μίνι κρίθινα παξιμάδια, 3-4 γάβρους μαρινάτους, 1 ελιά, μαρουλοσαλάτα
Απόγευμα 17.00 : μία ζεστή σοκολάτα με 1 φλιτζάνι γάλα, κακάο και 1 κουταλιά ζάχαρη, αργότερα κατά τις
19.00 1 μπουκιά ελληνική μπάρα
Βράδυ 21.00: 1 ελληνική μπάρα και αργότερα στις
23.00: σε ταβέρνα, 1 πιατάκι σαλάτα λάχανο, 1 φέτα ψωμί, 3 ποτηράκια κρασί και ένα πιατάκι με ποικιλία (λίγες τηγανιτές πατάτες, μανιτάρια, λίγο κρέας ψητό, 1 κ.σ. φάβα με κρεμμυδάκια καραμελωμένα μμμμμ)
Το μεσημέρι πήγα γυμναστήριο και μετά σούπερ μαρκετ και δεν είχα προβλέψει να πάρω κάτι μαζί μου γιαυτό και καθυστέρησα να φάω. Παρόλα αυτά όταν γύρισα σπίτι έκανα αυτό που μου λέει ο διαιτολόγος μου, δηλαδή πρώτα έφαγα το σνακ που είχα παραλήψει και μετά αφού ηρέμησα ετοίμασα το μεσημεριανό μου με ψυχραιμία.
Στο γυμναστήριο χθες 30' ελλειπτικό, 45 λεπτά βάρη και 10' ποδήλατο ααααχ και πολυ το ευχαριστήθηκα αν και σήμερα είμαι πιασμένη :bigsmile:
02-02-2012, 13:44 #914
Originally posted by Alma libre
Kοριτσια να ξερετε οτι ειστε οαση χαρας για μενα ...........Ειναι βασικο καποιος να καταλαβαινει το προβλημα σου ............ Eli μου οπως το λες ειναι : σπλαχνικο λιπος και γυρω απο την κοιλια κυριως συσσωρευεται το παχος μου .......σκεψου οτι ενω ειμαι 90 κιλα με μπλουζα ριχτη και κολαν με ρωτανε γιατι θελω να κανω διαιτα ...... δεν πολυφαινεται το προβλημα μου ...........οσο για τη Σμαρτούλα ας γραφει οτι θελει , στις παλιες διατροφικες και εξαντλητικες συνηθειες δεν επιστρεφω ........... Αχ κοριτσια να ειστε καλα ..........δεν εξρετε τι θαρρος να συνεχισω παιρνω απο το topic μας ............ Διαβαζω και λεω τωρα συνεχιζουμε πιο δυναμικα ...........ίσα ίσα το αντίθετο! Θέλει λίγο εκπαίδευση στην αρχή αλλά μετά θα δεις ότι θα σου ανοιχτούν ορίζοντες απόλαυσης που ούτε θα φανταζόσουν ότι θα μπορούσες να έχεις και το σημαντικότερο μπορείς παράλληλα να χάνεις και κιλά παίζοντας με τις ποσότητες
02-02-2012, 14:06 #915
ακολουθω ισσοροπημενη διατροφη.. γενικα εχω βαλει ενα προγραμμα στη ζωη μου! ειχα πολυ καιρο να εχω υπερφαγικο επεισοδιο... αλλα χθες το βραδυ η κολλητη μου ειχε γενεθλια.. ενω ειχα φαει πιο πριν φαγητο, εφαγα 2 μεγαλα κομματια τουρτα σοκολατα και ηπια και κρασι.. ολα οκ δεν εχιωθα ασχημα, εκανα και εγω τη παρασπονδια μου !! αλλα σημερα ξυπνησα με τετοια ορεξη ! σηκωθηκα και σαν υπνωτισμενη πηγα στην κουζινα και εφαγα ολη τη τουρτα μονη μου(ειχε περισεψει πανω απο μιση και ειναι τεραστια!)! και μετα εφαγα και 2 τοστ, και ενα γιαουρτακι για επιδορπιο..ελεος νιωθω χαλια... τι να κανω πια? καμια φορα νιωθω οτι δεν μπορω να με ελενξω οταν τρωω..
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή