Results 931 to 945 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
02-02-2012, 18:42 #931
Γεια σου ρε Μαράκι με τα μέλια σου! ʼντε βρε μας έλειψες!
Και εγώ χάρηκα που ζωντανέψαμε αυτό το τόπικ. Για να είμαι ειλικρινής, εδώ νιώθω ότι ταιριάζω κουτί. Στην παχυσαρκία που ξεκίνησα να γράφω πριν από εδώ είχα ένα θέμα να ταυτιστώ...uzzled:
Πρώτον όλοι ασχολούνται είτε με κάποια δίαιτα ή έχουν κάνει βαριατρικό χειρουργείο. Εγώ που δεν θέλω να κάνω τίποτα από τα δύο τι να έκανα οεοοοο; ʼρχισα να γράφω στο τόπικ τι έφαγα σήμερα μπας και ευαισθητοποιήσω κανέναν να σταματήσει να κάνει δίαιτα και όλοι απλά δεν έδιναν σημασία :shocked2:, τους έλεγα ότι πρέπει οπωσδήποτε αν θέλουν να χάσουν κιλά να τρώνε πρωινό και απλά δεν δίνανε σημασία... Μετά έβλεπα και τα τόπικ ζύγισμα κάθε μέρα, και κάτι ʼτκινς και Ντουκάν και δεν συμμαζεύεται και μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν απλά στεναχωριέμαι γιατί βλέπω ότι είναι τόπικ που έχουν μεγάλη απήχηση και με παίρνει από κάτω γιατί δεν μπορώ να βλέπω τόσα άτομα να προσπαθούν τόσο πολύ και απλά να δυναμώνουν τις διατροφικές τους διαταραχές. Και έτσι έγραφα στο τόπικ της break στο πως θα απαλλαγώ από τους δαίμονες του μυαλού μου (εκεί έχω γράψει κατεβατά άπειρα :lolκαι σε κάποια άλλα. Εκτός όμως από το τόπικ της break δεν έβρισκα κάποιο άλλο τόπικ περί διατροφής με το οποίο να μπορώ να ταυτιστώ και να λάβω βοήθεια και πληροφορίες που μπορούν να με βοηθήσουν...
Με εσάς εδώ έχω βρει την χαρά μου κοριτσάκια μου! Χαίρομαι που παρόλο που κάποιες από εσάς έχετε πολύ πιο σοβαρά θέματα από αυτά της παχυσαρκίας τα αντιμετωπίζετε με περισσή υπομονή και πολύ χιούμορ. Εδώ νιώθω ότι μπορώ να εκφραστώ και να με καταλάβετε και αυτό μου αρέσει αλλά παράλληλα με βοηθάει κιόλας πολύ
:thumbup:
- 02-02-2012, 19:07 #932
Κοριτσια και να τονισω οπως ειπε η Εli μας,οτι το επομενο σεμιναριο ειναι πολυ σημαντικο λογω κ της παρουσιας του συγκεκριμενου γιατρου κ ειναι παλι!δωρεαν.Μηπως να το ανακοινωσουμε σε καινουργιο τοπικ να το δουν ολοι για να επωφεληθουνε;Eli τι λες;
02-02-2012, 19:40 #933
Originally posted by smart
α, τυχερουλα. γνωρισεςτη λεσσιγκ ε?
οχι πες, δεν ειναι η πιο αγνη ψυχη στον κοσμο??? :love:
02-02-2012, 20:19 #934
η διαιτολογος που με παρακολουθει βασιζεται στη λογικη των τριαδων και δυαδων.Αυτο που ακόμα δεν έχω ομως καταφέρει να επιλύσω είναι η τρελή επιθυμία για γλυκό παρόλο που τηρώ τα 3ωρα.Ευπρόσδεκτες οι όποιες συμβουλές σας για τις κακές στιγμές πτώσης της γλυκόζης
02-02-2012, 20:33 #935
mariafc καλως ορισες και πάλι .............Κοριτσια να γραψω τα σημερινα. Να πω οτι ξυπνησα χαλια και δνε μπορουσα να φαω τιποτα . ετσι για
πρωινο: 1 γαλλικο -γαλα και ενα τοστ με ωμι πολυσπορο και milner (φρουτο δεν μπορουσα να φαω με τιποτα ) 11.00π.μ.
ενδιαμεσα : 1 μπαρα (με το ζορι την εφαγα ) και ενα τσαι με μελι , ανακατευομουν δεν ημουν σε θεση να φαω φρουτο. (14.00)
Μεσημ: παντζαρια δυο , 1 κ.σ. αρακα , κοτοπουλο ψητο και 3 παξιμαδακια μικρα .(4.30μμ)
Απογευμα: ειχα εξοδο και ηπια δυο μαργαριτες και λιγα ξηροκαρπια (7.00μμ)
ενδιαμεσα : 1 μπαρα (8.30μμ)
Βραδυ : το ιδιο με το μεσημερι.
Απορια ξανθιας : το γιαουρτι ως τι το μετραμε ;;;;
02-02-2012, 21:00 #936
Καλησπέρα κορίτσια!!! :love:
lessing το Elaki μας δεν είναι απίστευτα αισιόδοξη? Πάντα με ένα τεράστιο χαμόγελο! Εγώ όταν τη βλέπω μου φτιάχνει απίστευτα τη διάθεση!!!!
aggelaki κ εγώ μετά από μια μέρα που έχω φάει την ʼρτα κ τα Γιάννενα:lol::lol:συνήθως την επόμενη μέρα συνεχίζεται η όρεξη για τσιμπούσι κ γι΄αυτό όταν ξεκινάω συνήθως μου κρατάει για τρεις κ παραπάνω μέρες :thumbdown: έτσι καταλήγω μέσα στη βδομάδα να έχω προσέξει τη διατροφή για δύο μέρες κ τις υπόλοιπες να οργιάζω
Αφού μια μέρα κάθισα κ υπολόγισα τις μέρες που κάνω δίαιτα μέσα στο χρόνο κ μου βγήκε πως είναι περίπου 5 μήνες :bigsmile: κ θέτω το ρητορικό ερώτημα εάν έκανα για 5 μήνες συνεχόμενους διατροφή δεν θα έχανα 15 με 20 κιλά? :spin:
Κορίτσια επειδή διαβάζω πως πολλές, μετά από πολύ καιρό αφαγίας, φοβάστε ότι η ζυγαριά θα δείξει παραπάνω θα σας πω λοιπόν την εμπειρία μου ελπίζοντας πως θα σας βοηθήσω
πριν από δύομιση χρόνια περίπου που είχα δακτύλιο έκανα πολλούς εμετούς κ είχα φθάσει 48 κιλάδεν το πιστεύεται? κ όμως!
Όταν λοιπόν αποφάσισα να τον βγάλω στο νοσοκομείο με πλακώσανε στους ορούς λόγω αφυδάτωσης κ κατέληξα μέσα σε 2 μέρες να φθάσω 84 κιλάόλα αυτά τα κιλά ήτανε λίπος? κ φυσικά όχι, οίδημα ήτανε λόγω κατακράτησης!
Σιγά - σιγά έφθασα στα 68 κιλά, μετά όμως τα κιλά αυξάνονταν με τρομακτικό ρυθμό χωρίς να τρώω ιδιαίτερα εφόσον είχα περάσει τη περιπέτεια κ είχα φοβηθεί πάρα πολύ. Τα κιλά αυξάνονταν γιατί ο οργανισμός μου, είχε έλλειψη από τα θρεπτικά συστατικά που τόσο καιρό του είχα στερήσει!
Μέσα στο τρίμηνο είχα σταθεροποιηθεί γύρω στα 90 κιλά, έπειτα με μια ψυχολογία χάλια κ μια σχέση με προβλήματα άφησα τον εαυτό μου!
Ελπίζω να μη σας κούρασα, όμως τα έγραψα όλα αυτά για δουν τα κορίτσια πως με τους εμετούς κ την αφαγία ο οργανισμός θέλει χρόνο να επανέλθει κ εαν δείξει κάποια κιλά παραπάνω η ζυγαριά μη χαλιέστε, δεν είναι λίπος αλλά τα υγρά που του λείπουν.
02-02-2012, 21:10 #937
break καλως ορισες δεν μας κουρασες αντιθετα πολυτιμη η εμπειρεια σου .......και εγω οταν εκανα ενα χειρουργειο με εδειξε η ζυγαρια 10 κιλα συν απο τους ορους !!!!!
02-02-2012, 21:12 #938
ελλη, αυτην ακριβως την εκφραση ειχα στο νου..... οτι δε μπορουσα να ταυτιστω... αλλα ειπα να μην τη γραψω κ γινω δραμτικη
τωρα οσον αφορα το φοβο της ζυγαριας.... να καταθεσω την εμπειρια μου!
το προηγουμενο διμηνο ημουν υπο παρακολουθηση διατροφολογου.... πηγαμονο κ μονο επειδη ειδα τα αποτελεσματα (που ηταν εκπληκτικα!!) σε πολλες γνωστες μου κ επειδη το προγραμμα δεν ηταν καθολου στερητικο!!!
δλδ, πραγματικα μιλαμε, για πολυ φαι!!!οαν μου δωσε το προγραμμα, πραγματικα, κοντευα να κλαψω απο τη συγκινηση!!!
(τονιζω οτι ΟΛΕΣ οιαλλες εχασανκ μαλιστα λιπος-διοτι αυτο που φαινοταν να εχασαν ξεπερνουσε κατα πολυ αυτο που εδειχνε η ζυγαρια!!)
ε ρε παιδια...σε 2 μηνες εχασα 100 γραμμαρια!!!!
(θα μου πειτε, παλι καλα που δεν πηρα!!)
μεχρι που η καημενη μου ειπε οτι δεν μπορει να με βοηθησει, οτι η συντρεχουν λογοι ορμονικοι η εμαι 1 στους χιλιους!!
κ οκ, ξερω τι θαμου πειτε, οτι αμα προσλαμβανεις λιγοτερη ενεργεια απο αυτη που καταναλωνεις αναγφκαστιακ χανεις!!!
ε , εγω δε χανω!!!
αποφασισα λοιπον τουλαχιστον να τρωω υγιεινα κ ας μη χασω!!
(οχι οτι δε με καιει κ δε με τσουρουφλιζει!!)
ολα αυτα τα εγραψα για να δειξω οτι δε βγαινω απο καμια στερητικη διατροφη... ωστοσο απ ο,τι φαινεται , πηρα βαρος!!!
ειναι καιρος για επανελεγχο του θυρεοειδους, ειπα μηπως μου γραφε κ καμια ορμονικη....αλλα δεν... ετσι θαμεινω , να τρωω τις σαρκες μου
02-02-2012, 21:13 #939
Ας γράψω τα σημερινά
05:30 ~~~ γάλα + δημητριακά + δαμάσκηνα ξερά
09:00 ~~~ 1 βρωμομπίσκοτο + 1 μανταρίνι
12:30 ~~~ 2 κράκερ + 1 φ.τυρί + χυμό πορτοκάλι
16:30 ~~~ φακές + 1φ. ψωμί ολικής + σαλάτα λάχανο + 4 ελιές
19:00 ~~~ 1 μπανάνα + 1 digestive
21:30 ~~~ 1 αυγό + ντομάτα + αγγούρι + γραβιέρα + 2 παξιμάδια
Κορίτσια έφυγα πάω να ετοιμάσω το βραδινό:roll:
02-02-2012, 21:15 #940
πολύ ωραία διατροφή breakaki mou!
02-02-2012, 21:16 #941
smart μου επειδή δεν γνωρίζω την ιστορία σου με το βάρος σου θα μπορούσες να μου την πεις επιγραμματικά ή έχεις κάποιο τόπικ με την ιστορία σου για να την διαβάσω; Τι ύψος έχεις και τι βάρος;
02-02-2012, 21:17 #942
break, ολο αυτομαστιγωνεσαι αλλα τελειο το προγραμμα σου
02-02-2012, 21:19 #943
smart μου γιατι δεν πας για ενα πληρη ελεγχο ορμονολογικο και ενδοκρινολογικο ;;;;
02-02-2012, 21:19 #944
Originally posted by lessing
Κοριτσια και να τονισω οπως ειπε η Εli μας,οτι το επομενο σεμιναριο ειναι πολυ σημαντικο λογω κ της παρουσιας του συγκεκριμενου γιατρου κ ειναι παλι!δωρεαν.Μηπως να το ανακοινωσουμε σε καινουργιο τοπικ να το δουν ολοι για να επωφεληθουνε;Eli τι λες;
02-02-2012, 21:19 #945
Originally posted by Eli
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
smart μου έχεις πολύ πλάκα! Πράγματι είναι ένα πολύ χαμογελαστό παιδί και φαίνεται αγαθός άνθρωπος, είχε φρεσκοβάψει και κόκκινα κόκκινα τα μαλλιά της φόρεσε και τα μπλε τα ηλεκτρίκ της και μας ήρθε κουνιστή και λυγιστή χιχιχιχι, αν και ήταν λίγο ντροπαλή γιατί ήμασταν αρκετός κόσμος, θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε όμως και να γνωριστούμε καλύτερα. Πολύ χάρηκα που την γνώρισα και εύχομαι σύντομα να οργανώσουμε καμιά συνάντηση όλες εδώ οι τρελές και να τα πούμε και από κοντά πιο οργανωμένα χιχιχιχι. Έμαθα μάλιστα ότι και παλιότερα είχατε κάνει συνάντηση και είχατε γνωριστεί πουλάκια μου!
ναι,να κανονισουμε να βρεθουμε να πιουμε καφε κ να ανταλλαξουμε αποψεις για τριαδες κ δυαδες :P
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή