τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 99
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 99 of 427 FirstFirst ... 4989979899100101109149199 ... LastLast
Results 1,471 to 1,485 of 6392
    Senior Member
    Eli μου γλυκιά θα το κοιτάξω το φαρμακάκι...αν και με ξέρεις...προτιμώ την αλόη! Τι να κάνω, θα τα σκάσω χοντρα!!!!
    Αγγελάκι μου μικρό κι εγώ αυτή τη δοσολογία διάβασα στο ίντερνετ...η κοπέλα που είχε το μαγαζί απ'όπου το αγόρασα μου είπε να το παίρνω μετά το φαγητό για καλύτερη απορρόφηση!
    εγώ βέβαια ήπια λίγο χθες πριν κοιμηθώ και λίγο σήμερα το πρωί.....ελπίζω να μην πειράζει που μετά έφαγα πρωινό!
    Που λες αγγελάκι μου στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησα να τρώω κανονικά μου ερχόντουσαν όλα επάνω και κατέληγα να κάνω εμετό για να σταματήσει αυτή η αίσθηση, μετά βρήκα ποιά τρόφιμα με βοηθούσαν να τα κρατήσω μέσα μου, π.χ. οι πρωτείνες, κρέας δηλαδή, λίγο ρύζι, το γιαούρτι...ε και σιγά σιγά έβαζα κι άλλα τρόφιμα αλλά σε μικρότερες ποσότητες
    Ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίον υιοθέτησα τα τρίωρα ήταν και αυτός, γιατί με τα τρίωρα έτρωγα μικρές ποσότητες και δεν μου 'φερναν παλινδρόμηση....
    Σήμερα νιώθω πολύ κουρασμένη, δεν έχω πιεί και καφέ και δεν μπορώ να ξυπνήσω καλά...ή έστω έχω αυτή την εντύπωση! Αλλά και το σώμα μου είναι πολύ βαρύ και λέω να μην πάω γυμναστήριο.....προσπαθώ γενικά να ακούω τα μηνύματα που μου στέλνει...νομίζω πως είναι το σωστό...
    θα δούμε όμως, μπορεί και να νιώσω πιο δυνατή αργότερα!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Πάω να μαγειρέψω ρεβίθια λεμονάτα, ακούς ζουζούκα;;;;:lol:
    πωπω, θα ακούω ρεβίθια και θα τρέχω μακριά!

Senior Member
    Ειμαι τυχερη γιατι σ ενα χωριο διπλα μας εχει ενας φυτωριο με κακτους και ειδικα με αλλοες.. Προμηθευει σχεδον ολη την Ελλαδα! Ναι στο φυτωριο θα πας, πολυ πιθανο να εχει. Κι αν δεν εχει ενας , θα εχει καποιος αλλος. Στους χυμους σιγουρα δεν εχει πολυ ποσοτητα ζελε μεσα. Χυμο μπορεις να κανεις κι εσυ με το ζελε, απλα το βαζεις στο μπλεντερ η το κοβεις κομματακια προσεκτικα `με ενα μαχαιρι και επειτα προσθετεις λεμονι ( ενισχυει νομιζω τις ιδιοτητες- και συντηρει επισης) και λιγο μελακι και γινεται τελειο .. αυτο ειναι σιγουρα νοστιμο! και το αφηνεις ψυγειο, καθε πρωι 1 κουταλια της σουπας νηστικη φυσικα. βοηθαει στην καλυτερη πεψη, να απορροφηθουν καλυτερα και ολα τα συστατικα.. Πιο συχνα παντως το τρωω οπως ειναι. Οταν θελω , πηγαινω κοβω λιγο και το τρωω.

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    τσαγακι δυοσμο και μεντα επισης μπορεις να δοκιμασεις! Δεν εννοω και τα 2, ή το ενα ή το αλλο..:starhit:
    αγγελάκι μου κάπου είχα διαβάσει ότι η μέντα και ο δυόσμος χαλαρώνουν τον σφικτήρα...μάλιστα οι γιατροί λένε να αποφεύγουμε ακόμα και τις τσίχλες με αυτή την γεύση...δεν ξέρω...

Senior Member
    Ειμαι τυχερη γιατι σ ενα χωριο διπλα μας εχει ενας φυτωριο με κακτους και ειδικα με αλλοες.. Προμηθευει σχεδον ολη την Ελλαδα! Ναι στο φυτωριο θα πας, πολυ πιθανο να εχει. Κι αν δεν εχει ενας , θα εχει καποιος αλλος. Στους χυμους σιγουρα δεν εχει πολυ ποσοτητα ζελε μεσα. Χυμο μπορεις να κανεις κι εσυ με το ζελε, απλα το βαζεις στο μπλεντερ η το κοβεις κομματακια προσεκτικα `με ενα μαχαιρι και επειτα προσθετεις λεμονι ( ενισχυει νομιζω τις ιδιοτητες- και συντηρει επισης) και λιγο μελακι και γινεται τελειο .. αυτο ειναι σιγουρα νοστιμο! και το αφηνεις ψυγειο, καθε πρωι 1 κουταλια της σουπας νηστικη φυσικα. βοηθαει στην καλυτερη πεψη, να απορροφηθουν καλυτερα και ολα τα συστατικα.. Πιο συχνα παντως το τρωω οπως ειναι. Οταν θελω , πηγαινω κοβω λιγο και το τρωω.
    τρέλανέ μας κι άλλο!!!! χαχαχχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    τσαγακι δυοσμο και μεντα επισης μπορεις να δοκιμασεις! Δεν εννοω και τα 2, ή το ενα ή το αλλο..:starhit:
    αγγελάκι μου κάπου είχα διαβάσει ότι η μέντα και ο δυόσμος χαλαρώνουν τον σφικτήρα...μάλιστα οι γιατροί λένε να αποφεύγουμε ακόμα και τις τσίχλες με αυτή την γεύση...δεν ξέρω...
    Ισως να τον χαλαρωνουν , αστο καλυτερα τοτε. Ειναι καλα για τις ξινιλες μετα απο εμετο απλα και σκεφτηκα ποτι ισως βοηθουσε.
    Καλα εκτος οοολων των αλλων λογων που ακολουθησα αυτη τη διατροφη ειναι κ οτι τρωω λιγοτερο και εχω λιγοτερες παλινδρομησεις. Ομως συνεχιζουν να υπαρχουν. Ολα θελουν το χρονο τους! Αλλωστε ολα αυτα που τρωω ειναι πολυ ρευστα , αν ετρωγα λιγο τσι-τσι !!(=κρεας) δεν θα συνεβαινε. Τα παξιμαδια παντως στερεοποιουν αρκετα την κατασταση!

Senior Member
    Αγγελάκι δεν παίζεσαι! :lol::lol::lol: Οι γονείς σου και οι φίλοι σου πως σχολιάζουν το γεγονός ότι είσαι εγκυκλοπαίδεια υγιεινής διατροφής;; :bigsmile:
    Ααααα τώρα θυμήθηκα ότι βγήκες με τον μπαμπά σου για φαγητό έξω!!! Μπράβο που τα κατάφερες Αγγελάκι μου μεγάλο βήμα φαντάζομαι για σένα και πέρασες και καλά και δεν πιέστηκες χίλια μπράβο!!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Αγγελάκι δεν παίζεσαι! :lol::lol::lol: Οι γονείς σου και οι φίλοι σου πως σχολιάζουν το γεγονός ότι είσαι εγκυκλοπαίδεια υγιεινής διατροφής;; :bigsmile:
    Ααααα τώρα θυμήθηκα ότι βγήκες με τον μπαμπά σου για φαγητό έξω!!! Μπράβο που τα κατάφερες Αγγελάκι μου μεγάλο βήμα φαντάζομαι για σένα και πέρασες και καλά και δεν πιέστηκες χίλια μπράβο!!!!
    Ε οχι και να πιεστω στην ταβερνα!! Ελληνιδα ειμαι!! Η αληθεια ειναι οτι τον πηγα οπου ηθελα και ηξερα οτι σεκεινο το τσιπουραδικο εχει πολυ ωραια πραγματα τοσο σε γευση οσο και σε ποιοτητα. Αλλιως πιεζομαι οντως τωρα που το σκεφτομαι, αν πχ καπου εχει μονο τηγανητα ή βαρια.. ή το κλασικοτερο παχυντικα για να τα κανουν νοστιμα..Αλλα δεν το συζηταω , σιγα ,μην κατσω να φαω και να πληρωσω και απο πανω καπου που δεν θα με ευχαριστει η ολη ατμοσφαιρα, η κουζινα κτλ.. Η υποθεση "ταβερνα" ειναι ολοκληρη ιεροτελεστια! πρεπει να το ευχαριστιεσαι αλλιως μην πηγαινεις!

Senior Member
    Η υποθεση "ταβερνα" ειναι ολοκληρη ιεροτελεστια! πρεπει να το ευχαριστιεσαι αλλιως μην πηγαινεις!
    Συμφωνω μαζι σου aggelaki ............ βλεπω και εγω εχω γινει απαιτητικη και επιλεκτικη με το τι φαω εξω καιρο τωρα ............Οχι να βγω και να φαω και "σαβουρες" αρκει να βγω ............Θέλω ποιοτητα ........

Senior Member
    αχ κορίτσια αύριο τσικνοπέμπτη και θα πάω με παρέα για φαγητό! ε, θα πιεστώ....προετοιμάζομαι από τώρα....ελπίζω να μην παρασυρθώ..

Senior Member
    Και εμεις αυριο θα ψησουμε ................ φοβαμαι οτι θα παρασυρθω διχως αλλο..................

Senior Member
    Κοριτσια μολις εγινε κατι και θελω να το μοιραστω μαζι σας !!!! οχι δεν εχασα κιλα .............αλλα κερδισα σε ενα διαγωνισμο (σε δυσκολες εποχες ) μια σοκολατοθεραπεια - μασαζ για ολο το σωμα δωρο!!!!! Ελπιζω τουλαχιστον αμη τι άλλο οτι θα χαλαρωσω ...........

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Κοριτσια μολις εγινε κατι και θελω να το μοιραστω μαζι σας !!!! οχι δεν εχασα κιλα .............αλλα κερδισα σε ενα διαγωνισμο (σε δυσκολες εποχες ) μια σοκολατοθεραπεια - μασαζ για ολο το σωμα δωρο!!!!! Ελπιζω τουλαχιστον αμη τι άλλο οτι θα χαλαρωσω ...........
    άντε ρε!!!! μπράβο!!! κάντο να μας πεις πως είναι!!!! αλλά μην φας τα υλικά!

Senior Member
    Ε οχι και να πιεστω στην ταβερνα!! Ελληνιδα ειμαι!! Η αληθεια ειναι οτι τον πηγα οπου ηθελα και ηξερα οτι σεκεινο το τσιπουραδικο εχει πολυ ωραια πραγματα τοσο σε γευση οσο και σε ποιοτητα. Αλλιως πιεζομαι οντως τωρα που το σκεφτομαι, αν πχ καπου εχει μονο τηγανητα ή βαρια.. ή το κλασικοτερο παχυντικα για να τα κανουν νοστιμα..Αλλα δεν το συζηταω , σιγα ,μην κατσω να φαω και να πληρωσω και απο πανω καπου που δεν θα με ευχαριστει η ολη ατμοσφαιρα, η κουζινα κτλ.. Η υποθεση "ταβερνα" ειναι ολοκληρη ιεροτελεστια! πρεπει να το ευχαριστιεσαι αλλιως μην πηγαινεις!
    Ως γνήσια καλοφαγού θα συμφωνήσω απόλυτα !!! :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Με γεια τη θεραπεία ʼλμα :bigsmile:
    Καλή απόλαυση!!!