εξωτερική εμφάνιση και φλερτ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    :lol::lol::lol::lol: γεια σου και σε σενα ερωτευμενο της παρεαςςςςς

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    δεν έχει σημασία πόσα κιλά είσαι, αλλά πως νιώθεις.
    Θα σου πω το εξής. Πάντα έβγαινα με την αδερφή μου απο μικρή.
    Η αδερφή μου όταν βγαίναμε είχε παραπάνω κιλά(εκτός απο μια περίοδο) και εγώ ήμουν κανονική ή αδύνατη ή καμια φορά με 3-4 παραπάνω κιλά που δεν ήταν ποτέ άσχημα εμφανησιακά.
    Κι όμως εμένα δε με φλέρταρε κανείς γιατί πολύ απλά ήμουν απόμακρη και προφανώς δεν ήμουν χαρούμενη, δεν ένιωθα καλά με εμένα. Ενώ η αδερφή μου είναι η χαρά της παρέας, μέσα στη διάθεση και το χιούμορ.
    Και ο φίλος μου που είμαστε τωρα μαζί, δε με θέλει αδύνατη μου το έχει πει αρκετές φορές (όχι οτι με θέλει και χοντρή ε!)
    Αλλά όπως είπε και η κλίκ οι άντρες θέλουν πιασήματα.
    θα συμφωνησω με cici,χοντρη ή αδυνατη εαν δεν εχεις αυτοπεποιηθηση και εισαι μιζερη, αστα να πανε.

Και εγω μια απο τα ιδια,ειμαι σε φαση που δεν μου αρεσει κανενας,δεν αρεσω σε κανεναν και επιπλεον εχω και πανισχυρο μαλακομαγνητη...γαμησε τα δηλαδη...

Senior Member
    εξαρταται αλλες φορες ναι αλλες οχι, ολα επηρεαζουν τη διαθεση για φλερτ.
    το τελευταιο διαστημα νομιζω πιο πολυ το επηρεαζει η οικονομικη κριση, η ανεργεια και η ανασφαλεια και λιγοτερο η εμφανιση

Senior Member
    οχι βρε παιδια αν ειναι ετσι τοτε ειναι ακομα πιο τραγικο........ λυπαμε...

Senior Member
    χεστε με....

Εγώ με τον Τάσο είχαμε καταλήξει να είμαστε τα ίδια κιλά όταν είχε ξερυθμιστεί ο θυροειδής του.... ost: :sniffle:
    Εγώ 1.62 και αυτός 1.88....
    Πάλι καλά τώρα που έχει ρυθμιστεί είναι 76 κιλά και εγώ τώρα 59.

Εμένα μου αρέσει ο άντρας να είναι γεροδεμένος, όχι πλαδαρός, δεν με νοιάζει για τα κιλά ας είναι όσα θέλει.

Senior Member
    Ωραίο θέμα.....

Senior Member
    Originally posted by click
    τα λιγα περιττα κιλα στους αντρες ειναι γοητευτικοτατα.
    ουτε καν περιττα, χρησιμα θα ελεγα.:P

οταν ομως ειναι περιττα κιλα που αποτελουν παραμορφωση και προβλημα υγειας, υπαρχει προβλημα και στο φλερτ και σε ολα.
    :thumbup::thumbup:
    Συμφωνω και γω με τη Click

tweetaki15
    Guest
    παιδια δε μπα να χουμε 50 κιλα παραπανω η λιγοτεροοοοοο αν δεν πιστευουμε σ εμας λογικο κιολας να μην εχουμε τα επιθυμητα αποτελεσματα απο το αντιθετο φυλο.Αυτο που βγαζουμε προς τα εξω ειναι αυτο που παιρνουν κ οι αλλοι οταν δεν μας ξερουν.Για φανταστειτε μια κοκαλιαρα μουντρουχα,ακεφη,χωρις καθολου χιουμορ...........κ απ την αλλη μερια μια γυναικα με τα πιασιματακια της τα ωραιααααα τα θανατηφορα με το χιουμορ της ,με την γλυκα της,με την κοινωνικοτητα της......επιτυχια δν θα χει η κοκαλιαρα αλλα αυτη με τα πιασιματακια στο συγκεκριμενο παραδειγμα...
    Αυτο που θελω να τονισω δεν ειναι με το παραδειγμα αυτο την εξωτερικη εμφανιση αλλα κ εμας τους ιδιους σαν ανθρωπους......κανεις δεν θελει διπλα του ατομα τα αποια τους ειναι με λιγα λογια ξενερωταααααα,αλλα αντιθετα ατομα καλοσυνατααααα...χαρα θεουυυυυυυυυυυυυυυυυυ.

Senior Member
    Κυριες και Κυριοι .... Φορωντας ΑΥΤΑ τα γυαλλια , δεν θα εχετε απολυτος κανενα προβλημα με την εξωτερικη σας εμφανιση τα περιττα κιλα και το ΦΛΕΡΤ αν μη τι αλλο...!!! Γυαλλια ηλιου λιποαναροφιζολ-φλερτοηδη ! Πριν απο σας για εσας

Senior Member
    εγω παντως έριξα ένα report σε αυτους τους 2-3 που ποσταραν αυτες τις βλακειες, 1 σε καθε ποστ έτσι γιατι είμαι καλος άνθρωπος..........

Senior Member
    mitsikolo δεν το 'πιασες καλά! τα γυαλιά δεν είναι για εμάς, είναι για να τα κάνουμε δώρα σ' αυτούς που θέλουμε να ρίξουμε!!

σου λέει κόβουν μέχρι και 20 κιλά ανάλογα βέβαια πόσα είσαι, έτσι? αχαχαχα!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12