Results 1 to 4 of 4
-
25-05-2011, 15:14 #1
Πόσο εκνευρίζομαι με τις δίαιτες \'\'express\'\'..!!
όπως όλοι γνωρίζουμε το καλοκαίρι πλησιάζει ..τα γυμναστήρια έχουν φουλάρει απο κόσμο που προσπαθεί τελευταία στιγμή να φτιάξει το σώμα του πριν βγεί στις παραλίες..
δυστυχώς δεν έχουν γεμίσει όμως μόνο τα γυμναστήρια..!ξεφιλίζοντας περιοδικά θα δείτε χιλιάδες δίαιτες που σου υπόσχονται ότι χάνεις κιλά απλά λιμοκτονώντας!!!επίσης με έναν click στο net βρίσκεις ακόμα περισσότερες!τι θα γίνει πιά??!!
έχω βαρεθεί πραγματικά να διαβάζω για αυτές τις ανόητες ΔΙΑΙΤΕΣ και όχι ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ που τρώγοντας ελάχιστο καταφέρνεις να χάσεις ουσιαστικά υγρά που είναι απαρέτητα για το οργανισμό και τα ξαναπέρνεις πολύ ευκολότερα μετά..!!
- 25-05-2011, 15:40 #2
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
εγώ πάλι έχω βαρεθεί να βλέπω διαφημίσεις για ΟΛΑ αυτά τα μαγικά χαπάκια-ροφήματα-ματζούνια που σου υπόσχονται πως θα γίνεις το λιγότερο ΚΛώντια Σίφερ σε χρόνο dt !!! προχτές δε χάζευα την βιτρίνα ενός φαρμακείου και ούτε ξέρω πόσα από δαύτα είχε στην προθήκη του ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
25-05-2011, 17:57 #3
Εγώ βαρέθηκα το φαγητό και οι δίαιτες να είναι όλη μου η ζωή...να με απασχολούν όλη την ώρα! Βαρέθηκα τους ανθρώπους, που επιτρέπω να μπουν στη ζωή μου, να μου τονίζουν ότι είμαι τόσο μακριά από το "τέλειο"...που δεν καταλαβαίνουν πόσο πολύ με πονάνε! Γιατί και εγώ θέλω να μοιάζω στο τέλειο!
Βαρέθηκα όλους αυτούς τους διαιτολόγους-ειδικούς (του κώλου) που προσπαθούν να σου μάθουν πώς να τρως ενώ όλη σου τη ζωή οι γονείς και λοιποί σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου σου μάθαν πως φαγητό=αγάπη, χαρά, παρηγοριά, επιβράβευση????
Ποιος θα μου μάθει να αγαπάω τον εαυτό μου? Να τον δεχθώ όπως είναι?
Έχετε δίκιο! Βαρέθηκα τις δίαιτες εξπρές και τα χαζοσκευάσματα που πλασάρονται από ανθρώπους που έχουν γεννηθεί για να είναι αδύνατοι, που το φαγητό δεν σήμαινε τίποτα γι αυτούς, που χορταίνουν με τα 100γρ και τη μία φρυγανιά. Βαρέθηκα να βλέπω "τέλειους" ανθρώπους στισ διαφημίσεις να μου πουλάνε τα πάντα!!!! Δεν θέλω κανέναν τους! Θέλω να εξαφανιστούν! Θέλω να εξαφανιστώ και εγώ...να κλειστώ στο σπίτι μου γιατί ο κοσμός αυτών δεν μου ταιριάζει.
25-05-2011, 22:38 #4
αγγελουδάκι όντως δεν το είχα σκεφτεί και αυτό..!
nocontrolfreak ηρέμησε ομορφία μου..αν όλοι είμασταν τέλειοι τότε όλοι θα ήταν το ίδιο..κανείς δεν θα διέφερε από τον άλλον..και εγώ έχω κάποια κιλάκια που δεν τα θέλω και ήμουν ακριβός σαν εσένα στον τρόπο σκέψης αλλά μετά το είδα πιο ψύχραιμα..πάντα είχα περισσότερο κωλαράκι...πάντα λίγη κυτταρίτιδα..και τι έγινε??!!αυτό που έγινε είναι ότι είμαι μια αληθινή ελληνίδα,γυναίκα σαν όλες τις άλλες..να φανταστείς μου είπαν αυτοί που είδαν το dvd,ότι ακόμα και η τζούλια που είναι κόκκαλο έχει κυτταρίτιδα..αυτό που χρειάζεται στην διατροφή είναι πολύ συχνά γεύματα αλλά υγειηνά..!αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάτσεις και να ευχαριστηθείς την σαλατίτσα σου ή ότι άλλο με την οικογένεια σου και να περάσετε ευχάριστες ώρες στο τραπέζι τρώγοντας παράλληλα υγειηνα..ʼσε που μετά θα είσαι ακόμα πιο χαρούμενη που ενώ τρως αδυνατίζεις...οκ κακά τα ψέματα αν δεν έχει συνηθήσει κάποιος να τρώει πιο υγειηνά όταν μεγαλώσει είναι δύσκολο μπορώ να πω ακατόρθωτο να αλλάξει τελείος την διατροφή του και να το ευχαριστιέται κι όλας!!
σε αυτή την θέση ήμουν και εγώ λοιπόν..είχα συνηθίσει όλο μέσα στις λιχουδιές απο μωρό..(παχύσαρκη οικογένεια) και μου ήταν δύσκολο...αυτό που κάνω τώρα λοιπόν μετά απο πολλές περιπέτειες βέβαια είναι να τρώω 3 φορές την ημέρα σαλάτες,bar δημητριακών και άλλα και νίωθω πολύ όμορφα και έχω αργά και πιστεύω σταθερά αποτελέσματα χωρίς τύψεις ότι έφαγα κάτι πολύ παχυντικό ή δεν ξέρω τι..
κάπως έτσι πρέπει να το δεις το όλο ζήτημα..
και κάτι ακόμα τέλειοι άθρωποι δεν υπάρχουν..!έχεις δει καθόλου στο youtube τα makeovers που κάνουν σε φωτογραφίες?να τα παίξεις!!και οι πιο ''όμορφοι'' άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν από εμάς..άμα και εμένα με βάφει,με χτενίζει,δουλεύει τις φωτογραφίες μου στο photoshop οι καλύτεροι επαγγελματίες γίνομαι σε μία ώρα monika belutsi..!!
αυτό λοιπόν δεν το αποκαλώ ομορφία ..η ομορφία κάθε ανθρώπου κρύβεται μέσα του..αυτό προσπάθησε να καλλιεργίσεις..όχι μόνο εσύ..όλοι..
Υ.Γ σόρρυ για τα ορθογραφικά μου..:bigsmile:
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....