Γιατί οι αδύνατοι άνθρωποι δεν είναι χοντροί; - BBC Documentary - Σελίδα 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Αποτελέσματα 16 μέχρι 22 από 22
    ειστε τοσο κατατοπιστικοι που σκεφτομαι να μη ψαχνω πλεον τις καταλληλες συνθηκες να δω τα βιντεο αλλα να μεινω σαυτα που γραφετε! πολυ ενδιαφεροντα!

Δεν το ειδα ολο ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ παλι eρευνα του ΒBC που ελεγε πως μπορουν να αδυνατισουν οι παχυσαρκοι αλλα σκεφτειτε το εξης:Ποτε αρχιzει γυμναστικη ενας παχυσαρκος;Οταν θελει να αδυνατισει.Οι περισσοτεροι καναν πριν καθιστικη ζωη κ τρωγαν παραπανω.Ετσι λοιπον οταν οι αδυνατοι παψαν να κινουνται κ τρωγαν διπλασια ποσοτητα φυσικα παχυναν!Στο αλλο εδειχνε 2 φιλες η μια παχια κ η αλλη αδυνατη που καναν λιγη κινηση κ τρωγαν οπως ελεγαν τα ιδια.Ομως οταν τους δωσαν να πιουν ενα ειδικο διαλειμμα που εδειχνε ακριβως τι τρωγανε η καθε μια για ενα διαστημα,ανακαλυψαν 1- οτι η χοντρουλα ετρωγε 50%παραπανω και 2-ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ οτι ο μεταβολισμος των υπερβαρων δεν ειναι χαμηλος αλλα ΨΗΛΩΤΕΡΟΣ.ΝΑΙ!Προκειται για μυθο!Δειτε το ειναι διπλα απο αυτα που ειδατε κ γραφει How fat people can get slim

9νομιζαν
    0

Ναι αλλά αυτό δεν αναιρεί την όρεξη που είπα εγώ αν ισχύει κιόλας, αλλά εγώ πιστεύω ότι έχουμε αυξημένη όρεξη...

Προφανώς ο μεταβολισμός και είναι υψηλότερος... δλδ δε γίνεται να μη χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να σηκώσεις ενά σακί με πατάτες 20κιλο παρά ένα 10κιλο, σωστά;

Το θέμα είναι οτι δεν είναι αναλογικά υψηλότερος, δλδ εγώ δεν καίω τα διπλάσια από κάποιον στα μισά μου κιλά κι αυτό εξηγείται πάρα πολύ απλά από το γεγονός οτι αναπόευκτα το % του λίπους(το λίπος είναι μεταβολικά μη ενεργό) στο σώμα μου είναι πολύ μεγαλύτερο

Kαλημερα ........Χτες βραδυ με αφορμη αυτο το post σκεφτομουν το εξης: Καθε φορα που ξεκινω διαιτα ,πρωτο μέλημα μου ειναι να επισκεφτω το super market και να αρχιζω να εφοδιαζομαι με προιντα διαιτητικα .Απο γιαουρτάκια μεχρι κρακερ διαιτης............Δεν νοειται ξεκινω διαιτα ,χωρις πρασιναδα στο ψυγειο , χωρις light προιντα στα ντουλαπια και γενικοτερα εξιδικευμενη και διαφορετικη τροφη απο οτο θα φαει η υπολοιπη οικογενεια. Αυτο συμβαινει παντα. Η αγωνια μηπως πεινασω και δεν εχω το καταλληλο φαγητο ..........Η απορια μου ειναι ομως η εξης : Ενας λεπτος ανθρωπος που απλα έβαλε βαρος πως συμπεριφερεται?
    Κανει το ιδιο ή απλα λέει προσεχω τι τρωω και ελαττωνω την ποσοτητα ?
    Εχει την ιδια στρατηγικη ή τροφη ειναι κατι που δεν τον απασχολει καν και απλα την ωρα που τρωει προσεχει λιγο παραπανω ? Τελικα σαν παχυαρκο ατομο το φαι το εχω σαν πρωτη πραιτεραιοτητα ακομα και στην διαιτα , ενω στα λεπτα ατομα δεν τα απασχολει καν και ειναι στο τελος του μυαλου τους ?
    Χαλαει τα ιδια χρηματα προκειμενου να "αγορασει " ειδικη διατροφη για να χασει βαρος ?

πιστευω οτι οι περισσοτεροι αδυνατοι γι αυτον ακριβως το λογο ειναι αδυνατοι... γιατι δεν περιμενουν ναρχισουν διαιτα για να βαλουν πρασιναδα , γιαουρτακια κλπ στο ψυγειο τους

τωρα ενας λεπτος που εβαλε βαρος.. .εξαρταται γιατι το εβαλε...
    επειδη αλλαξε τροπο ζωης?
    λογω εγκυμοσυνης?
    λογω καποιων προβληματων υγειας?
    γιατι στα καλα καθουμενα νομιζω οτι ειναι λιγο δυσκολο να εγινε απο λεπτος παχουλος :S

Originally posted by xristiana
    Ναι αλλά αυτό δεν αναιρεί την όρεξη που είπα εγώ αν ισχύει κιόλας, αλλά εγώ πιστεύω ότι έχουμε αυξημένη όρεξη...
    Eιλικρινα πιστευω πως αυτο ειναι μονο μια συνηθεια.Φυσικα οι συνηθειες ειναι ισχυρες αλλα οπως συνιθιζεις να θες να ''νοιωσεις''το στομαχι σου γεματο το ιδιο σιγα σιγα μπορεις να το συνιθισεις σε μικροτερη ποσοτητα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Smilies είναι σε λειτουργία
  • [IMG] κώδικας είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is εκτός λειτουργίας
  • HTML Κώδικας είναι εκτός λειτουργίας