Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 32 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 479
    Junior Member
    γεια σας κοριτσια καταπληκτικη η παρειτσα που φτιαξατε!!!!!
    μερεντα και πολωνα ανατριχιασα με τισ ιστοριες σας...μπραβο ρε κοριτσια για το κουραγιο και την θεληση σας....
    ευχομε σε ολα τα κοριτσια που θελουν να κανουν μωρακι καλη επιτυχια..
    μπαντ γκιλ.....μην εχεις δευτερες σκεψεις...ενα μωρακι σου αλλαζει ολοκληρη την ζωη...
    αυτη ειναι και η δικη μου ιστορια: ειμαι 32 ετων 1,67 υψος και τωρα πια 103 κιλα....τα περισσοτερα που εχω φτασει ποτε στην ζωη μου!!!!:fake sniffle::fake sniffle::fake sniffle:
    πριν 3,5 περιπου χρονια και αφου ειχα βαλει ηδη αρκετα κιλα τα τελευταια 2 χρονια μενω εγκυος με αρχικο βαρος 79 κιλα....στην αρχη τις εγκυμοσυνης μου ολα τελεια....οι εξετασεις ολες καλες εγω δεν εχα κανενα προβλημα,δουλευα 10 ωρες την μερα, ετοιμαζομουνα για τον γαμο μου ολα φανταστικα, 4 μηνων παντευομαι ...με 10ποντο παπουτσι και χωρο μεχρι πρωιας...φευγω ταξιδι του μελιτος και γυριζω μες στην τρελη χαρα....2 μερες μετα ειχα εξεταση β' επιπεδου.....και...απο εδω αρχιζουν ολα....
    στην εξεταση βλεπουν οι εμβρυολογοι οτι εχω διαστολη τραχυλου 9 ....μου λενε οτι πρεπει να κανω τραχυλοραφη....φευγω στον γυναικολογο μου (ο οποιος ΕΥΤΥΧΩΣ ειναι παρα παρα πολυ καλος γιατρος) και μου λεει οτι το να κανεις τραχυλοραφη σε αυτο τον μηνα της εγκυμοσηνης ειναι εξαιρετικα επικινδυνο και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μεινω σε ακινισια και βλεπουμε...
    ετσι λοιπον πεφτω στο κρεβατι.....ευτυχως στο σπιτι μου....κατι που μου εκανε πολυ καλο στην ψυχολογια μου....κουτσα κουτσα φτανουμε στην 23 εβδομαδα ο τραχυλος ειχε κλεισει στα 13
    και ο γιατρος μου εκανε ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια του μικρου....τα πραγματα ηταν δυσκολα αλλα ο στοχος μας ηταν να καταφερω να τον κρατησω μεχρι την 27 εβδομαδα....
    εντομεταξυ εμφανιζω τσιμπιμενο ζαχαρο (104 στην 1 ωρα στην καμπυλη ζαχαρου) ο γυναικολος με προτεινει να ακολουθησω διατροφη ....και ξεκιναω αυστηρη διατροφη....
    ...στην συνεχεια παρουσιαζω μειωμενο αμνιακο υγρο χωρις να καταλαβαινουμε για ποιο λογο.....εξετασεις στις εξετασεις δεν βλεπει ο γιατρος μου καποια προφανεις αιτια και για αυτο μου λεει να να ερχετε γυναικα να μου περνει αιμα καθε 2 μερεσ για να δουμε αμα κολησω καποια ιωση να παρουμε αμεσωσ το μωρο γιατι μπορει να εχει κασποια τρυπα ο αμνιακος σακος και να κολησει και αυτο......
    σε αυτην την κατασταση .....ξαπλωμενει με διαιτα και εξετασεις καθε 2 μερες περιμενω να φτασω την 27 εβδομαδα για να παρω μια ανασα οτι το μωρο θα ειναι βιωσιμο.....
    και οχι μονο εφτασα στην 27 εβδομαδα αλλα και στην 40 οπου πλεον ο γιατρος μου λεει σηκω μπας και γεννησης καποια στιγμη...και οντως βγηκε ο μπεμπακος 3,50 κιλα ενα υγειεστατο αγορακι...
    μια εβδομαδα μετα την γεννα η ζυγαρια διχνει το εκπληκτικο νουμερο 73κιλα!!!!!!!
    και 3 μηνες μετα ξανακολαει στο απαισιο 79 και....στην τελικη οχι μονο εχασα τα κιλα αλλα καβατζωσα και αλλα 12!!!!!!!(βεβαια τωρα ειχα και τον μπεμπουλι μου!!!!)
    ξαναμενω εγκυος με αρχικο βαρος λοιπον 91 κιλα ....ετρεμα απο φοβο τι προκειτε να γινει....
    και δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ....η δευτερη εγκυμοσυνη κιλησε τοσο ομορφα και ηρεμα....κανενα προβλημα:starhit::starhit:, το μωρο παντοτε ζωηρο και εγω καταχαρηκα το φαγητο και τα γλυκα!!!!
    γεννιεται και το ομορφο κοριτσακι μου.....40 εβδομαδα 3,350 κιλα.....
    ετσι φτανουμε στο σημερα που ο μπεμπακος μου ειναι 3 χρονων η μπεμπουλα 6,5 μηνων και εγω 103 κιλα!!!!!
    ευτυχως σιγα σιγα η ζωη αρχιζει να ξαναβρισκει κανονικους ρυθμους...υπνος το βραδυ!!!!...και εγω αρχιζω να καταλαβαινω που εχω φτασει εμφανισιακα....
    τωρα πια....πιο ηρεμη ....πιο κατασταλαγμενη κοιταζω τα μωρακια μου και τον αντρα μου να κοιμουντε ...νιωθω ευτυχισμενη...τι στο καλο κιλα ειναι θα τα διωξω και αυτα με την σειρα τους που θα μου παει...
    συγγνωμη για το εχτρα μεγαλο κειμενο....
    φιλια σε ολεσ σας!!!

Senior Member
    FOYFIXTRA , πολυ ομορφη και τρυφερη η ιστορια σου , οποτε μην ζητας συγνωμη ....... Να χαιρεσαι την πανεμορφη οικογένεια σου και να απολαμβάνεις καθε στιγμη τους ........... Οσο για τα κιλα πολυ σωστα λες θα τα διωξεις .......... Υπομονη και επιμονη χρειαζεται .........
    Καλως ορισε λοιπον και οτι χρειαστεις , ειμαστε εδω ...........

Senior Member
    πωπω ποσα εχασα! καλωσηρθατε ολες!
    θα σας διαβασω αυριο αναλυτικα, πολυ ενδιαφεροντα οσα λεγατε...
    τωρα εχω ενα πραγμα στο μυαλο μου, οτι δεν παει αλλο το τσιγαρο.
    το ειχα κοψει 2,5 χρονια, πριν τις γιορτες λογω καποιων κακων συγκριριων το ξαναρχισα.
    Το ξανακοψα, το ξαναρχισα, το ξανακοψα, ολο αυτο εκανα.
    Με ακυρωσα τοσες φορες που μετα απλα παραδωθηκα κ καπνιζα.
    Τωρα δε παει αλλο, δεν κανω γυμναστικη αφου δεν εχω ανασες,
    παλια ξυπνουσα κ οταν ειχα χρονο περιμενα πως κ πως να πιω καφε να ανεβω στο ελλειπτικο..
    τωρα αγωνιω που θα πιω καφε το πρωι ωστε να μπορω να καπνισω :no:
    ειμαι ακριβως στα ιδια κιλα που ειχα κοψει το τσιγαρο την πρωτη φορα.
    Τοτε ειχα βαλει 13 κιλα κ ειχα πιασει τα 106.
    Τοτε ομως αφεθηκα, τωρα ξερω.
    Τοτε δε γυμναζομουν, τωρα το λατρευω κ μου το στερω.
    Τωρα ειμαι αλλιως αλλα αυτη η στιγμη που κανω το τελευταιο μου τσιγαρο μοιαζει τοσο πολυ με την πρωτη φορα.
    Τωρα θελω να με δω αλλιως ξανα, γεματη ζωντανια, καθαρη αναπνοη, με ανετες βαθυες υγιεις ανασες να ρουφαω οξυγονο κ να γυμναζομαι.
    Οχι να μετραω τα σκαλια ποτε θα τελειωσουν.
    Ναι ειμαι παχυσαρκη, ναι η λυση ειναι να αυξησω τις καυσεις αλλα αυτο σιγουρα δε γινεται με το να καιω τους πνευμονες μου.
    Το πηρα αποφαση, δε θα ξαναπισογυρισω, ειναι μονοδρομος πια. τωρα και για παντα.
    Δεν υπαρχει μονο ενα τσιγαρο :exclamation:

Senior Member
    bad, πολύ σημαντικό να κόψεις το κάπνισμα..
    ήσουν πολύ ματαδοτική:wow: σε αυτό που λές οτι σου κόβεται η αναπνοή και οτι θέλεις οξυγόνο. (αν και δεν ήμουν ποτέ καπνήστρια) .
    Καλή αρχή σου εύχομαι... με καλύτερη γυμναστική απο δω και πέρα:thumbup:

Senior Member
    αμην βρε cici, απτο στομα σου και...
    να φυγει απτο στομα μου το παλιοπραμα, αναθεμα την ωρα που καπνισα το πρωτο ξανα.
    Εχω μεταδοτικοτητα τρομαρα μου, εγω δεν τακουω ομως.
    Ποτε θακουσω το σωμα μου επιτελους για παντα?

Senior Member
    επίσης σκέψου... το κάπνισμα δεν είναι καλό για την εγκυμοσύνη.
    λογικά μονο και μόνο που θα το κόψεις δε θα κάνει αρκετά καλό για τη σύλληψη?
    (δε γνωρίζω απο αυτά αλλά λέω..

Senior Member
    εξαρχης γιαυτο το ειχα κοψει, ωστε να καθαριζει ο οργανισμος μεχρι να αποφασισουμε για μωρο.
    Τωρα αναβαλαμε το μωρο κ αρχισα το τσιγαρο?!??! κανονικα κ με το ...νομο.
    ε ντροπη.

Senior Member
    όντως...
    σκέψου το μωράκι που θα έρθει:blush:
    είναι για το καλό του να βρεί έναν υγειή οργανισμό...

Πάντως άσχετα που δεν είμαι παντρεμένη και που δεν θα μπορούσα τωρα να κανω παιδί και γενικά οικογένεια κ τέτοια.. θα το ήθελα πολύ να είμαι σε τέτοια περίοδο...

Senior Member
    καλημερες!!!!
    Bad girls βαστα γερα εδω είμαστε όλες να σε στηριξουμε.
    Ciciliana αν και δεν εχω διαβάσει πολλά για σενα (νεοφερμενη γαρ) ποτε μην λες ποτε. Εμεινα εγκυος 2 βδομάδες μετά που ξενικησαμε με τον νυν συζυγο να είμαστε μαζι. δεν λεω ότι δεν είναι δύσκολο... αλλά την πρώτη φορά που μου είπε να το ρίξω το αγγελουδι μας είπα ότι φευγω και το κρατάω μονο μου. Ευτυχώς εχω γονείς που με στιρίζουν στις αποφάσεις μου γενικά. Τελικά αποφασισαμε να μεινουμε μαζι και να το κρατήσουμε και πίστεψέ με είμαστε ευτυχισμένοι και πολύ καλά μαζι (δεν εννοώ ότι δεν εχουμε καβγάδες ποτε). Δεν ξερεις πότε και υπό ποιες συνθηκες μπορεί να σου συμβει.... ποτέ μη λες ποτε!!!:spin:

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!!! Σαββατο σήμερα! Μέρα για ψώνια και βόλτα με τον μικρό. Η μ@λ@κία είναι ότι η οικιακη βοηθός που είχα βρήκε σπίτι να πηγαίνει καθημερινά να δουλέυει και με άφησε εκτεθημένη γιατί με ειδοποίησε χτες το βράδυ. Μου είπε να μου στείλει μια φίλη της, αλλά το κόλλημά μου είναι ότι την πρώτη φορά που έρχετε μια κοπέλλα θέλω να είμαι μαζί της, να της λέω ακριβώς τι θέλω και να την παρακολουθώ. Ετσι σήμερα έμεινα εκτεθμένη και έχω ένα σορό εξωτερικές δουλιές να κανωνίσω επειδή κιόλας Τετάρτη μπαίνω νοσοκομείο και πρέπει να τα έχω όλα οκ.....
    Θα δείξει πως θα τα καταφέρω.....

Senior Member
    Polinaki δεν σε φοβαμαι.... θα τα καταφέρεις όλα... τι να πω που είμαι ήδη στο γραφειο?????:dork:

Senior Member
    γεια σας κοριτσαρες, κανω μια πορτοκαλαδα κ ερχομαι να σας διαβασω.
    ευχαριστω για την υποστηριξη ολες!
    νιωθω ηδη πολυ καλυτερα μετα απο 40' αεροβια. ανοιξαν τα πνευμονια μου.
    ζητησα απο το γυμναστη τη βδομαδα που ερχεται να εχω διαρκως αεροβια ωστε κ να θελω να μη μπορω να καπνισω.
    Μετα βλεπουμε.
    Αυριο εχω διαιτολογο, ανυπομονω!

Senior Member
    Μπραβο bad :bouncing: ... θα δεις θα τα καταφέρεις!!:bouncy:

Καλημερα κοριτσακια χαιρομαι που μεγαλωνει η παρεα μας και που υπαρχει τοσο γλυκο κλιμα:starhit:
    Φουφιχτρα η ιστορια μας μοιαζει παρα πολυ με λεπτομερειες για αμνιακο υγρο και μικροβιο κτλ που δεν ειχα αναφερει.θα ηθελα αν εχεις την καλοσυνη να μου πεις το ονομα του γυναικολογου σου που μπραβο του το αντιμετωπισε τελεια!!!Ακομη και με πμ οπως θελεις.
    Μπαντ γκερλ τωρα με στεναχωρησες πληρωνεις τοσα λεφτα για να σου κανεις κακο???:no:Εγω θα το επαιρνα εγωιστικα δεν θελω να εξαρτωμαι απο τιποτα και θελω εχω τον ελεγχο του εαυτου μου.Ετσι το εχω δει και με το φαγητο συν βεβαιως τον διακαη μου ποθο για ενα υγιη μωρακι!!:starhit::starhit:
    Πολινακι ποτε μπαινεις?δεν θα σου πω ψεμματα τα φοβαμαι αυτα,το συντομοτερο να μας πεις τι εγινε και ολα να πανε καλα!!!
    Κοριτσια καλως ηρθατε οι μανουλες και και αυτες που θελουν να γινουν εδω θα βρουμε την στηριξη που χρειαζομαστε για να τα καταφερουμε!!

Senior Member
    Καλησπερα κορίτσια!!!! Λοιπόν σήμερα φύγαμε από σπίτι στις 9, πήγαμε τράπεζα με τον μικρό, αλλάξαμε την επιταγή μου, πήγαμε πληρώσαμε νερά, ρεύματα, τηλέφωνα, πήγαμε στο lidl και ψωνήσαμε, πήγαμε στο ΠΡΟΙΝΟΣ για λαχανικά και φρούτα και ήρθαμε σπίτι, συγιρισαμε τα ψώνια, στρώσαμε τα κρεβάτια, φτιάξαμε τα ριχτάρια στους καναπέδες, κάναμε μια γρήγογη το σπίτι με την ηλεκτρική σκούπα (αυτό προσπάθησε να το κάνει ο μικρός) και ξαναφήγαμε πηγαμε ΙΚΕΑ να αγοράσω κάτι ταπεράκια και κάτι κουτιά που ήθελα, ήρθαμε σπίτι, τα έπλεινα, τα έβαλα να στεγνώσουν και έκατσα να δω τί μου κάνετε...... Μόλις ήρθε και ο άντρας μου και ευτυχώς θα υσιχάσω λίγο από τον μικρό....

Page 12 of 32 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast