Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 32 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 479
    Senior Member
    αχ κοριτσια τρελη τρελη μερα, το μονο που εκανα ηταν να γυμναστω κ να τρωω κ να ειμαι ξαπλα.
    δεν πηγα δουλεια, ενιωθα καπως.
    κ το κορυφαιο ειναι οτι εβλεπα οτι και ο ανδρας μου εχει αλλοπροσαλη συμπεριφορα κ ειμασταν ετοιμοι να τσακωθουμε,
    κ μου αποκαλυψε οτι εκοψε κι εκεινος το καπνισμα! αντε να δουμε.
    το κακο ειναι οτι θα ειμαστε μες τα νευρα κ οι δυο, του προτεινα για 1 εβδομαδα να μην "ενοχλουμε" ο ενας τον αλλο ωστε να αποφυγουμε τους καυγαδες.
    Ακομα κ αν εκεινος δεν το κρατησει κομμενο θα ωφεληθω εγω ή το αντιστροφο.
    Πριν λιγο αναψα ενα τσιγαρο κ το εσβησα.
    δεν εχει νοημα.
    1 εβδομαδα εχω προγραμματισει να κανω αεροβια στο personal + ασκησεις με κινηση + πολυ λαχανιασμα ωστε να το σκεφτω 2 φορες να καπνισω οπως τωρα.
    Αυριο επανερχομαι σε νορμαλ διατροφη, αυτη τη βδομαδα ζητησα απτη μητερα μου να τρωω εκει πριν τη μεσημεριανη δουλεια (το σπιτι ειναι στο δρομο μου)
    ετσι θα αποφορτιστω κ απο θεμα μαγειρεμα-διατροφη αντρα μου.
    Ειναι πολυ ψυχοφθορο για μενα κ δεν θα το αντεξω αυτη τη βδομαδα.
    Εχω να κυνηγω εμενα να μη φαω, να τρωω 2-3 ωρες να ψωνισω-μαγειρεψω, κ να κυνηγω κ τον ανδρα μου να μη φαει βλακειες αλλα φαγητο. Ε δε γινεται.
    Για 7 μερες λοιπον θαμαι στον κοσμο μου. Μετα ελπιζω θαναι ολα πιο ευκολα.
    Αυριο ζυγισμα αν και μετα απο κρεπαλες με κοβω + 2 κιλα.
    την ερχομενη εβδομαδα αν δε βαλω βαρος θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενη.
    Σας φιλω, σας διαβασα ολες κ πολυ χαιρομαι πο υμεγαλωσε η παρεα.
    Ελπιζω να κοιμηθω γιατι εχω στοχο το πρωι να κανω αεροβια + σιδερο κ μετα να φτιαχτω να βγουμε για φαγητο.
    Θα βγω με τους γονεις μου, θελω τη μαμα μου που λενε.
    Αχ βρε μανα τι τραβας κ συ!
    Μανα μανουλα μαμα!

Senior Member
    καλημερες κοριτσακια!
    σημερα σπίτι, το απόγευμα θα ερθουν φίλοι να μας δουν και να δουν και τον μπεμπινο μας. θα ερθει εκι η κουμπαρουλα μας η οποία ακόμα (από την μερα που γεννηθηκε) δεν τον εχει δει η κακομοιρουλα γιατί ήταν συνέχεια αρρωστη!! ευτυχώς για μεσημερι μαγειρεύει η μαμά και το απόγευμα φτιάχνει κρεπες ο αντρουλης μου.
    Χθες είναι η πρώτη φορά που μετάνιωσα που εφαγα πατατακια. Σημερα δεν μπορώ να παρω ανάσα από το φουσκωμα... ασε που η ακατονόμαστη (ζυγαρια) με εδειξε 700gr παραπάνω και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό....
    anyways....
    Polinaki ειδες που όλα τα καταφέρνουμε??? Ξεκουραστηκες λίγο εστω όταν ήρθε ο αντρούλης σου?
    bad μου κρατα γερα!!! χαιρομαι για σενα που το σβησες με το που το αναψες... υπομονή και επιμονη και θα τα καταφέρεις!!!
    φιλια πολλά :love:

Senior Member
    τελεια ειντζελ! θα τα κανουν ολα οι αλλοι!
    φροντισε να απολαυσεις!
    γιατι μετανοιωσες για τα πατατακια? οι τυψεις ειναι το χειροτερο μου, χαρη σαυτες εκανα υπερφαγικα επι μερες, επειδη 1 φορα εφαγα λαθος.
    Με μια φορα δεν εγινε τιποτε καλο μου αρκει να σταματαμε εκει. Κ οι τυψεις δε βοηθουν...
    Πολυ καλα να περασετε! εγω αλλαξ γνωμη δε θελω να βγω, παω στο διαιτολογοο κ μετα σιδερο.
    Ειμαι μπουρουνιασμενη, το ιδιο κ ο ανδρας μου,
    ματοση εξαρτηση πια το παλιοτσιγαρο που το κοψαμε κ δεν εχουμε διαθεση!

Καλημερα κοριτσια :kiss:
    Καλα πατε και χαιρομαι πολυ!!!Μπαντ γκερλ να μου πεις τι εκανες με το τσιγαρο θελω να κοψω του αντρα μου κοριτσια τι να κανω καμια ιδες?50 τσιγαρα την ημερα κανει.Τα χα το αλλα ξαμε σε καπνο το ιδιο τι να κανω???Επισης χαιρομαι τοσο πολυ που ξεκινησες γυμναστικη....Εγω ανεβαινω σε λιγο και θα επανελθω...
    Αντζελ συμφωνω με την μπαντ μην εχεις τυψεις να το απολαυσεις αλλα μετα να γυρνας στην διατροφη σου.
    Πολινακι ειδες αμα θελουμε ολα τα καταφερνουμε!!
    φιλιαα παω για διαδρομο,να ψησω ψαρακια μετα να φαμε,εχω βρασει και χορτα και μπακαλιαρο πλακι τα λεμε μετα...

Senior Member
    κοπελαρες μου γλυκες εσεις!!! μετανιωσα γιατι μ'εχει πιασει το στομαχι μου και ακομα τα νιωθω μεσα για κανεναν αλλο λογο... ισα ισα ηταν απολαυση μασι μετην coca light στο σινεμα που πηγα με το αντρακι μου...

Senior Member
    Originally posted by angel79
    Polinaki ειδες που όλα τα καταφέρνουμε??? Ξεκουραστηκες λίγο εστω όταν ήρθε ο αντρούλης σου?
    Πιος να ξεκουραστεί καλή μου εγώ? έκανε μπάνιο ο άντρας μου με το μωρό, και μετά πήγε και κοιμήθηκε και μου έμεινε το μωρό, μαγείρεψα κιόλας, φάγαμε με το μωρό, μου έκανε άχρηστο το σπίτι, μάζεψα πάλι λίγο, τον κίμησα στις 9, έκανα μπάνιο και έφτιαξα το τελευταίο μου νέσκαφέ και έκατσα και το ήπια...

Senior Member
    Σήμερα έχω την κοπέλα να μου καθαρίσει, και εγώ επιασα να συγιρίσω τα ντουλάπια μου..... Μου τα έχει κάνει το μωρό άστα να πάνε. Αστε που πεινάω πολύ κορίτσια... Πηγαμε και στην καρναβαλίστηκη παρέλαση που έγινε για πρώτη φορά στην περιοχή μας. Ηρθαμε τώρα προ ολίγου και θα κάτσω τώρα να βάλω τις ντομάτες στο μπλέντερ, και μετά ίσως φτιάξω κανά κέικ.

Α και σημείωση, όλα αυτά μαζί με το τερατάκι τον γιο μου......

Senior Member
    polinaki κατι μου θυμιζει αυτο!!!! anyways.... να μαστε καλα και γερες και ολα γινονται!:blush:

Originally posted by angel79
    ισα ισα ηταν απολαυση μασι μετην coca light στο σινεμα που πηγα με το αντρακι μου...
    Eγω παλι θελω ποπ κορν στο σινεμα και μαλιστα το τεραστιο!!!τρελαινομαι για ποπ κορν.....
    και για σοκολατα τρελαινομαι αλλα προς το παρον ...
    Να σας πω ενα νεο η sweet and slim ειχε καποια γλυκα ως τωρα κεικ μιλφειγ,τζιζκεικ τωρα εβγαλε και αλλα πολλα σοκολατακια,μους σοκολατα,σιροπι σοκολατας,τουρτα με κουκις τα εχω κανει καποια απο τα παλια ειναι πολυ ωραια και χωρις καθολου ζαχαρη με λιγες θερμιδες.Εαν θελουμε γλυκακι καμια φορα οτι πρεπει!!!
    Να ρωτησω και κατι εχει καμια σας τη φριτεζα actifry?σκεφτομαι να την παρω μπας και φαω καμια φορα καμια πατατουλα:smilegrin:

Junior Member
    όσον αφορά τις πατάτες μπορείς να τις βαλεις στο φούρνο σε λαδόκολλα με μία κουταλιά λάδι και γίνονται σαν τηγανιτές! να γλιτώσεις και τα έξοδα για φριτέζες

To εχω κανει αυτο με τη λαδοκολλα αλλα δεν ειναι σαν τηγανητες δεν ενθουσιαστηκα:barfy:

Senior Member
    merenta sweet and slim ή sweet and balance?
    uzzled:

Senior Member
    Merenda τις κόβεις πιο λεπτές από τις τηγανητές, τις μασαζάρεις με το λάδάκι να πάει παντού, αλατίζεις και βάζεις λίγη ρίγανη και βουρ στον φούρνο. Ετσι είναι πιο νόστιμες!!!!!

Senior Member
    καλημερα και απο εμενα.εχτεσ 27/2 ηταν η πιο ασχημη μερα τηςς ζωης μου μετα απο τοσα χρονια που ειμαι με τον αντρα μου. τσακωυηκαμε παρα πολυ και σημερα ειμαι πολυ στις μαυρες μου. το καλο μεσα σε ολα ειναι οτι μου δεν εφαγα τιποτα παρα μονο δυο ποτηρια γαλα και σημερα που ζυγιστηκα με εδειξε 1,300 κατω. βεβαια αυτο δεν μου κανει και εντωπωση γιατι θα προτιμουσα να ειμουνα τα ιδια κιλα και να μην ειχαμε τσακωθει..πολλες σκεψεις περνανε απο το μυαλο μου..τελος παντων να μην σας χαλαω και τη δικη σας διαθεση .. ολα καλα... καλη συνεχεια σε ολες..

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσούδια μου!!!! REDROSE δεν μας χαλάς την διάθεση. Τουλάχιστον όχι την δικιά μου. εγώ είμαι εδώ για να μειράζομαι ιστορίες, να ακούω τα προβλήματα των άλλων, να ακούν και οι άλλοι τα δικά μου και να αλληλοβοηθούμαστε. Γιαυτό ότι θες να μειραστείς μαζί μας, εδώ είμαστε εμείς ή αν προτημάς με προσωπικό μύνημα πάλι γίνετε!!!!!!

Φιλούθκια!

Page 13 of 32 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast