Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 32 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 479
    Senior Member
    ax ο καιρος ειναι τοσο ατιθασος, ολο αλλαζει κατευθυνσεις ο ανεμος,
    η θαλασσα ειναι αφινιασμενη κ σκεπαζει τα παντα, αμαξια, σπιτια! οσα παιρνει ο ανεμος με 11 μποφορ?!
    Ηταν ενα υπεροχο 3ημερο, ξεφυγε λιγο το μυαλο απτα προβληματα κ τις εννοιες,
    ξεφυγε κ το σωμα κ αντε να το συμμαζεψουμε τωρα!
    Νιωθω τελεια, ο καιρος με εξιταρει κ ας ειμαι υποχρεωμμενη να εχω κλειδομπαρωσει τα παντζουρια κ να μη βλεπω τιποτε...
    Ειναι η τελεια μεερα, νιωθω υπεροχα, πρωτη φορα μετα απο τοσο φαγητο κ καποια ευτραπελα χθες εχω τοσο ακμαιο ηθικο!
    περασαμε μεγαλη αγωνια παλι εχθες γιατι παρατριχα να εχουμε τρακαρισμα... ο κοσμος δεν προσεχει, ειναι ασυνειδητος, πιανει τιμονι με ελαφρα τη συνειδηση...
    ας προσεχουμε τους εαυτους μας κοριτσια...

Εσεις πως ειστε?
    Εκει τι καιρο εχετε? τα νησια πνιγομαστε κυριολεκτικα!

Καλημερα
    χιονι χιονι κοριτσια το εστρωσε εδω!!!
    Χτες και προχτες δουλεψα 2 μερες σστην κουζινα σε ταβερνα πολυ δουλεια χτες και εγω πρωτη φορα σε κουζινα καταλαβαινετε τωρα....
    Εσεις πως ειστε Μπαντ εσυ σε πιο νησι εισαι?
    Κοριτσακια σημερα αραχτη ειμαι στη ζεστη να ξεκουραστω ουτε στο ιντερνετ εχω ορεξη να μπω μονο να ηρεμησω εκανα και γιουβαρλακια σουπιτσα φιλακια πολλα

Senior Member
    που χιονισε καλε?!?! θελω κ γωωωωωωωωωω Κυκλαδες ειμαστε...εδω κ στα ψηλα χωρια χλωμο να χιονισει με τοση θαλασσα...

Ειμαι στο βουνο αλλα η θαλασσα ειναι πολυ κοντα 3km την βλεπω απο το μπαλκονι μου αλλα το χιονι χιονι......ειναι μερα για ζεστη σοκολατιτσα και ξαπλα
    ξεχασα χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και καλη Σαρακοστη να εχουμε!!!

Senior Member
    τελειο! κ βουνο κ θαλασσα...
    και χιονι!
    σημερα ειναι χειροτερος ο καιρος εδω. Δευτερη μερα που με κοβω να μενω μεσα, δεν μπορει κ να κυκλοφορησει κανεις, ασταματητη βροχη, τρελος αερας και κρυο! που δεν το εχω νιωσει μεσα αλλα...
    Ελπιζω να παω καλυτερα σημερα κ να αρχισω κ γυμναστικη σπιτι.
    Ωραια ειναι που δεν πρεπει να βγω να παω για personal αλλα θα πρεπει να ειμαι συνεπης στο σπιτι...
    Σημερα σιδερο, μαγειρεμα 2 φαγητα, ιδιαιτερο και ελπιζω ελλειπτικο κ ασκησεις στο στρωμα...

Καλημερα :bouncy:
    Τι κανετε?Εμεις κρυωνουμε πολυ......Σηκωθηκα εκανα τις δουλειτσες μου εφαγα το πρωινο μου και ηρθε η ωρα για το καφεδακι μου εβαλα να κανω και γαριδομακαροναδα:tumble:
    Μπαντ μπραβο αντε και η γυμναστικουλα να δεσεις το πηρες σοβαρα μπραβο σου και παλι!!!

Senior Member
    αχ τι ωραιο φαγητο!
    γιατι ναχω αστομο ανδρα Θεε μου??!?!!!
    δηθεν νηστευει (μονο το κρεας) αλλα χθες παρηγγειλε κοτοπουλο απεξω.
    Εφαγε κ τα γαριδακια του κ το σπιτικο φαγητο.
    Ατιμη κοινωνια, αλλοι τρωνε κ ειναι αδυνατοι!

Κ εδω κρυο, ανοιξα να αεριστει κ το δαγκωσα! ειδα ομως κ το χιονακια να πεφτει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που να το στρωσει με τετοιο αερα ομως...

Θα δειξει σε σαραντα μερες αν το πηρα σοβαρα μερεντα μου, προς το παρον το παιρνω χαλαρα. Εχει κ πολυ φαγητο το διαιτολογιο των διαβητικων κ νιωθω ηδη χορτατη που διαβασα τι θα φαω σημερα...

Senior Member
    κοριτσια τη κανετε?πως τα περασατε τριημερο? τα περασα τελεια με τον αντρουλη μου και τα παιδακια μου.... σε ενα υπεροχο μερος σε υψομετρο μετρα www.achaikochorio.gr/ μπες και δες...οι στιγμες μοναδικες μπροστα στο τζακι με τη ματια σου να χανεται στο απεραντο χιονι,,,,βεβαια μεσα σε ολα αυτα χαλασα και τη διαιτα μου που ομως απο σημερα ειμαι παλι στο προγραμμα μου....αλλα δεν τολμαω να ζυγιστω...uzzled:τελος παντων ..ολα καλα και ασ εχω παρει τα δυο κιλακια που εχασα την προηγουμενη βδομασα ετσι λεω με τις σκεψεις μου....:fake sniffle:

Senior Member
    καλως την! ασε τις τυψεις στην ακρη, αυτες μας παχαινουν, ενταξει ξεφυγαμε αλλα ο σκοπος ειναι να επανελθουμε! παω να δω το λινκ που εβαλες, πρεπει να ηταν ειδυλιακα!

Senior Member
    πραγματι ηταν ειδιλιακα...αλλα το καλυτερο ξερεις πιο ηταν οτι ηρθαμε πιο κοντα με τα παιδακια μας γιατι επιδιωξαμε να μην εχουμε τηλεοραση που να μας αποροφαει....φευγουν που φευγουν στο νερο η καθημερινες ναμην τα προσπερναμε ολα ετσι........

Senior Member
    τι καλα! εξυπνη επιλογη! τι ηλικια εχετε με τον ανδρα σου?

Senior Member
    καλα σημερα ο καιρος ειναι απιθανος.....και ολοι στην ρουτινα μας καλη σαρακοστη να εχουμε...θυμαμαι περσι καταφερα και νυστεψα 48 μερες...φετος δεν εχω τη δυναμη να το ξανακανω,....

Senior Member
    εγω ειμαι στα 32 και εκεινος στα 36...εσυ αν επιτρεπεται ποσο εισαι?

Senior Member
    παω στα 32( :grind: ) κι εκεινος 33

Senior Member
    αντι για νηστεια θα κανουμε διαιτα, αλλωστε ολα τα νηστισιμα μου αρεσουν τρελα και απλα θα παχυνω αμα τρωω ολο αυτα...

Page 17 of 32 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast