Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 32 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 479
    Senior Member
    κοριτσια τη κανετε?πως τα περασατε τριημερο?

Μεγάλη κουβεντα είπες REDROSE... Σαββατο δουλευα.... Κυριακή δουλευα... πρωτότυπο???? το απόγευμα το Σαββατο με τον αντρουλη, τον μπεμπινο και τους κουμπαρους μου ενω την κυριακή με μια αγαπημένη φίλη... Την δευτερα σπίτι μαγειρεμα... λιγη ξεκουραση και τα κλασσικα.... μπεμπης αντρουλης....

Senior Member
    ax αντρας μπεμπουλης! αυτο θαταν το διδυμο της ευτυχιας μου...
    τωρα ειναι μιση, απτην αλλη τρεμω στην ιδεεα οτι θα εχω "δυο" σαν τον αντρα μου στο σπιτι :crazy:

Senior Member
    Τσα!!!! Ναμαι πάλι και εγώ!!!!! Τί μου κάνετε μελλοντικές και νυν μανούλες? Αχ μου λείψατε πολύ!

Senior Member
    καλημερα κοριτσια! ειχα μερες να μπω, με πιασαν λιο τα υπαρξιακα μου , και η σκεψη του μωρου αλλα δε θα μασησω :P

να καλωσορισω το Πωλινακι μααααααααααααααααααααας! σιδερενια κουκλα μου και καλο δρομο να εχειςςςςςςςςςςςςςςςς :love:

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ? ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ? πραγματι εχει πολυ πλακα ο γιος να μιαζει πολυ στον μπαμπα και οχι μονο εξωτερικα αλλα και πολυ σαν χαρακτηρας...τελικα angel δεν μου πες ποσο ειναι το παιδακι σου αν επιτρεπεται?

Senior Member
    σου είπα!! 5 μηνών είναι το τερατάκι:roll:

Senior Member
    κααλως το πωλινακι κ απο εδω! για ναμας γραφεις τοσο συχνα φαινεται νιωθεις δυνατη κ I LIKE IT! μπραβο βρε πωλινα δυναμη, μπραβο!

5 μηνων, πωπω, στην καλυτερη ηλικια...το χαιρεσαι πραγματικα. οριστε μου τρεχουν τα σαλια τωρα αλλα οχι για φαγητο!
    αυριο προβλεπεται κρασακι με φιλη σπιτι κ επειδη θαμαι ζαλισμενη θα προσεχω διπλα γιατι σημερα ειχε την μεση του ο ανδρας μου,
    μετα δεν ξερω τι τον πιανει κ ολο θελει μωρο.
    ας ειχα λεει τωρα το "μαρακι" μου (ελπιζει σε κοριτσι ενω ειναι αντροσογο) κ δε θα πονοσε η μεεση μου¨ !!!

Senior Member
    κοριτσακια ειναι καμια εγγυουλα εδω ?

Senior Member
    εγω νιωθω σα να ξεγεννησα σημερα! εφυγα το απιστευτο πρηξιμο που εμοιαζα σαν να ειμαι εγγυος...-1300 σημερα, - 800 χθες, βρεθηκα στα 93.6 κιλα απο 95.7 που ειχα δει μετα το τριημερο κ ειχα παθει...εγγφαλικα...

Senior Member
    OYAOY ΜΠΡΑΒΟ BAD αυτα τα κιλα μου φαινονται τοσο μακρινα και τοσο απιστευτα...στηφαση που ειμαι τωρα θα θελα πολυ να μαι στα ενενηντα κατι.....

Senior Member
    αχ και γω στα 80 κατι ξανα καλη μου...αλλα πορευομαστε οπως στρωσαμε...
    κ που να δεις μετα εδειξε κ 93 φαγωμενη!
    τι να πω, τοσες διαιτες εχω κανει. αυτη μου εκατσε καλα!
    του διαιτολογου παροτι καλυτερη εγω την εβλεπα κ εβγαζα σπυρια. ελεος

Senior Member
    Γεια σας κοριτσαρες, χθες βγηκαμε κ φαγαμε νωρις,
    εφαγα λιγο απολα, μαρεσε παρα πολυ,
    μετα αντισταθηκε σε γλυκο σε ζαχαροπλαστειο αλλα στο σπιτι εφαγα 1 μπιφτεκι, 1 μινι σνικερ και γιαουρτι με ζελε με μανια.
    Ημουν ετοιμη να απογοητευτω, οτι κακως εφαγα στο σπιτι αυτα, παρολαυτα εγω ενιωθα καλα μαυτα που εφαγα κ με τον εαυτο μου, αλλα ναι κ σωσε ηθελα να μου δημιουργησω τυψεις. τελικα εσπασα τον χαζοκυκλο κ επεσα για υπνο.
    Σημερα ειδα οτι αδιαθετησα, αρα καθολου τυχαιο...
    Ειμαι χαλιαααααααααααααααααα να κλαφτω λιγο μου επιτρεπετε ε?!?! αχ τα νευρα μου, το κεφαλι μου, η μεση μου ολα με πονανε. Μεχρι κ το τραυματισμενο χερι...
    Ειδα απιστευτα ονειρα (ασχημα) κ δουλευω και αυριο πρωι απογευμα.
    Τσακιρ κεφι! χαχαχαχ

Senior Member
    καλημέρες!!!
    Δεν πειράζει καλο μου κοριτσάκι... μια φορα δεν αλλαζει κατι..... ξεκιναμε ξανα με προσοχή και όλα τελεια!! καλη δουλίτσα σου ευχομαι (δουλεια είμαι και εγω μην νομιζεις....)

Senior Member
    ναι μαζευομαι σημερα, ψαρακι κ χορτα χιχι
    αχ αλιμονο σε οσους δουλευουν καθημερινα...τι να κανουμε. Καλημεροκαλησπερες! αν κ ειχα κατι ασχημα νεα παλι, μαμα φιλης, νεοτατη με καρκινο. αλλα τοσο νεα...δεν ειναι πανω απο 45-50...ειχα κανει την φιλη μου στα 15!

Senior Member
    κοριτσια καλημερα και απο εμενα..........
    θελω και εγω πολυ ενα μωρακι αλλα δυστυχως ο αντρας μου δεν ειναι και πολυ ... ζεστος γυρω απο το θεμα, οχι οτι το αποκλειει απλα δε το επιδιωκει -ας εκφραστω κομψα- , το ζητημα ειναι πως ενα χρονο τωρα δεν εχω μεινει εγκυος μιας και τις επιμαχες ημερες δεν.... μπολιαζεται το χωραφι -κομψα το ειπα ε?-.
    απο την αλλη εγω προσπαθω να ειμαι χαλαρη αλλα καθε φορα που αδιαθετω απογοητευομαι, σημερα ειναι η τεταρτη μερα καθυστερησης και ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΞΕΙ, ειπα χθες που ηταν ανοιχτα τα φαρμακεια να παρω ενα τεστ αλλα μετα ειπα οχι δεν θα υστεριαζεσαι, θα κανεις τεστ μετα απο μια βδομαδα.
    καπου μεσα μου το ενστικτο μου μου λεει πως ΔΕΝ ειμαι εγκυος και οδευω πως αλλη μια απογοητευση και καθε φορα που παω στην τουαλετα τρεμω οταν σκουπιζομαι. δεν εχω πει τπτ ακομα σε κανεναν απλα εχω αδρανοποιηθει και περιμενω να περασει το σκ

Page 18 of 32 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast