Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 32 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 479
    Member
    Σειρά μου λοιπόν!!

Τα τελευταία 10 χρόνια παλέυω με την λέξη δίαιτα και είναι μια λέξη που την έχω σιχαθεί πια!
    Τα κιλά μου ήταν 52 με 53 μέχρι και τα 18. Τα πρώτα πολλά κιλά (62) τα πήρα όταν
    έδινα για Πανελλήνιες! Τότε ήταν και η πρώτη φορά που επισκεύτηκα διαιτολογό και η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν τα είχα πολύ καιρό τα έχασα σχετικά εύκολα.
    Μεχρι τα 22 όμως είχα καταφέρει αργά και σταθερά να ανέβω και πάλι στα 58-59 μέχρι που χώρησα το 2004 και έφτασα να βρίσκομαι έξω από την πόρτα της ανορεξίας.
    Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν γνώρισα τον σημερινό μου αρραβωνιαστικό (2005) όποτε βγαίναμε έξω με παρακαλούσε να φάω και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε αναγκαστεί να με ταίσει.

Από τότε λοιπόν και μετά και κυρίως από το 2006 που αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί έφτασα τα 69 κιλά. Θεωρώ πως σε αυτό συνετέλεσε πολύ το γεγονός ότι άρχισα να μαγειρεύω εγώ πλέον! Και δώστου οι μακαρονάδες και δώστου τα σουφλέ, πρηστήκαμε και οι δύο! Μέχρι και πριν το 2006 με ενοχλούσε αρκετά ή όψη του σώματός μου και κυρίως το τοπικό μου θεματάκι (ψωμάκια), το οποίο σημειωτέον ακόμα και στα 52 κιλά ήταν εκεί (η κληρονομικότητα βλέπεις!) :dork:

Σχεδόν κάθε Δευτέρα λέω πως είμαι σε δίαιτα και μέχρι την Τετάρτη το έχω ξεχάσει!

Τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχω καταφέρει να φτάσω κάτω από τα 64 κιλά!
    Ο πραγματικός μου στόχος είναι τα 55 αλλά μεχρι στιγμή στοχοποιούμαι στα 58 και βλέπουμε!

Αυτή την φορά όταν έφτασα και πάλι τα 69 αγανάκτησα! Έχω κάνει μια νέα αρχή εδώ και 2 εβδομάδες και θέλω τόσο πολύ να δώ το 5 μπροστά στα κιλά μου ξανά! :saint:

Έχω όμως ενα πολύ μεγάλο ελάττωμα! Δεν έχω καθόλου ΥΠΟΜΟΝΗ!!! :roll:
    Όσο για το bebe προσπαθούμε εδω και λίγους μήνες αλλά τίποτα ακόμα!!

Μπαντ γκερλ αυτο ειναι το σωστο σιγα και χαλαρα να ξεκιναμε οχι ευσπευσμενα και βιαστικα:thumbdown:.Χαιρομαι που πηρες το χρονο σου μολις εισαι ετοιμη σε περιμενουμε.:starhitαντε ελα).Μιτσοκολο με το καλο να μας ερθει αυτη η ευτυχια!!:bouncy: γιατι και εγω μανουλα ακομη δεν ειμαι αλλα το επιθυμω διακαως.Απλα θελω δεν το προσπαθω ακομη γιατι δεν με αφηνουν λογω ιστορικου.Πρωτα θα χασω καμια 10 κιλα και μετα:crazy:.Νανκο σε καταλαβαινω απολυτα αλλα θελω να σου πω οτι καθενας μας βλεπει τις ατελειες του και νευριαζει.Εγω για παραδειγμα οταν παχαινω κανω μαγουλακια και μπρατσακια και και μοιαζω με το καζολιν:bigsmile::bigsmile:.Θα προτιμουσα να εκανα ψωμακια που τα βρισκω σεξυ:saint2:.Απο την άλλη για υτο ακριβως μου παει το αδυνατο οχι το κανονικο γιατι οσο αδυνατιζω το προσωπο κανει γωνιες και ομορφαινει οποτε πρεπει να γυρισω στα 58 αν θελω να φυγουν αυτες οι μαγουλες και να ξεχωριζουν τα χαρακτηριστικα μου:yes:.Επισης χαιρομαι πολυ που πηρες την αποφαση να ξεκινησεις Μπραβο!!!εκανες την μιση δουλεια η αλλη μιση ειναι να συνεχισεις μην σταματας!!!η μια θα δινει κουραγιο στην αλλη οταν μας παιρνει απο κατω...Και να σου πω ενα τιπ να μην ζυγιζεσε ραντεβου με τη ζυγαρια 1 φορα τον μηνα κοριτσια διοτι εχουμε και κατακρατησεις και περιοδους και τα συναφη και μας αποκαρδιωνει ενιοτε.ΟΧΙ κρυψτε τις ζυγαριες και καντε τη διαιτα που σας κανει!Να σας πω οτι χαιρομαι πολυ που τα λεμε και που ολες εχουμε κοινο στοχο.Θελω να τα λεμε και παιρνω δυναμη απο εσας φιλιααα

Senior Member
    αν κ ηθελα να χαλαρωσω κι αλλο με εχετε παρακινησει κ περιμενω πως κ πως ναρχισω διαιτα,
    θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη!
    Nanco θα γινουμε κουκλαρες κ σουπερμαμαδες κ δε θα ποναει κ η μεση μας με λιγοτερα κιλα!

Αληθεια εχετε ενοχλησεις στη μεση/ποδια κ σας ανησυχει το τι θα γινει στην εγγυμοσυνη?

Senior Member
    welcome back badgirl :} mas elipses

Senior Member
    μερεντακι ποσο βαρος θες να χασεις? γιατι και γω αν δεις τα κιλα μου θα πεις, μα ειναι πολλα για να μεινει εγκυος! ομως εχω χειρουργηθει και το περισσοτερο που θα παρω θα ειναι 6- κιλα εφοσον καλα καλα δεν μπορω να φαω , και μου το επιτρεπει και ο χειρουργος μου
    εγω το προσπαθω κανα μηνα τωρα θα δουμε καλη τυχη σε ολες

Senior Member
    μιτσοκολο εγω στα κιλα σου θα ημουν σουπερ ευχαριστημεη για εγγυμοσυνη, αντε πηγαινα 85, στην χειροτερη χειροτερη εγω σου βαζω κ 90. δε θα με πειραζε.
    αλλα κ πολυ λιγοτερα μπορει!

Πριν 3 μηνες αρχισε να με ποναει η μεση οταν επιασα 87-88 ουτε τα πιατα δεν μπορουσα να πλυνω την ωρα που στεκομουν πονουσα.Ηταν το πρωτο σημαδι που ειπα πραπει να αρχισω δεν παει αλλο...Επισης με πονουσε τρελα το στομαχι παλινδρομηση εκανε!Με το που εχασα 5-6 κιλα ουτε μεση ποναει ουτε τιποτα ουτε στομαχι ηρεμησα και φαντασου εχασα μονο 7-8 πρεπει αλλα 25 να χασω.:bouncy:.Αν προσεξουμε στην εγκυμοσυνη και δεν παρουμε πολλα κιλα δεν θα εχουμε προβλημα κανενα.Μεχρι 9-10 κιλα καμια δεν θα εχει προβλημα αλλα θελει συνεπεια στη διατροφη κοριτσια:thumbup:

Senior Member
    αληθεια? δεν θα ειχες προβλημα? απλα σκευτομαι οτι εχω το συν της επεμβασης και θα παρω καθαρα κιλα εγκυμοσυνης και οχι περιττα, μια φιλη με την ιδια επεμβαση πηρε 6 .

Τι ειναι αυτη η επεμβαση?

Senior Member
    καθετη γαστρεκτομη στομαχου για αδυνατισμα , την εκανα στα 147 κιλα και τωρα ειμαι 93 , μεσα σε ενα χρονο
    και ακομα χανω...

Senior Member
    κακα τα ψεματα στην εγκυμοσυνη τα κιλά που θα παρεις εξαρτόνται από σενα... εκτός εάν σε καθηλώσουν σε ενα κρεβατι οπότε... εκει θελει παααααααααααααααρα πολύ προσοχή για να μην παρεις παραπάνω από 10!!! been there seen that!

Member
    Και μένα με πονάει ή μεση μου και τα γόνατα μου αρκετές φορές!
    Αυτό όμως που με ενοχλεί πολύ είναι το στομάχι μου και η πλάτη μου! Καποιες φορές πονάει τόσο που νομίζω οτι παθαίνω καρδιακό!

Κοριτσάρες και εγω ευχαριστώ πολύ! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με βοηθάτε!

Member
    Έχω ενα μικρό φόβο που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Εδώ και κάμποσο καιρό προσπαθούμε για ενα νινι αλλά τίποτα!
    Έχω αρχίσει να σκεπτομαι μήπως πρέπει να το κοιτάξω!
    Έχετε νοιώσει κάτι παρόμοιο?

Senior Member
    mitsokolo με το καλο! σε ολες!
    petalouditsa μου κ μενα! απο αυριο νεα προσπαθεια, μεχετε φτιαξει!
    δεν μπορω να αποφασισω ομως αν θα μετρω θερμιδες 'η οχι.
    απτην αλλη δεν εχω διαθεση για διαιτολογιο αν κ εχω ραντεβου με το διαιτολογο το σαβ/κο για λιπομετρηση...

Senior Member
    Originally posted by nanco
    Έχω ενα μικρό φόβο που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Εδώ και κάμποσο καιρό προσπαθούμε για ενα νινι αλλά τίποτα!
    Έχω αρχίσει να σκεπτομαι μήπως πρέπει να το κοιτάξω!
    Έχετε νοιώσει κάτι παρόμοιο?
    γιατι δεν κανεις ενα προγεννητικο ελεγχο? καλο θα σου κανει σε καθε περιπτωση. φανταζομαι θα σου βγαλει καθε ανησυχια απο το μυαλο.
    εμεις που ειχαμε στοχο για τωρα για μωρο μας ειχε πει να παμε για προγεννητικο...πριν αρχισουμε να προσπαθουμε αν θελω να ειμαι ησυχη.
    Παροτι δεν εβλεπε κατι ανησυχητικο ποτε σε υπερηχους κτλ...

Page 2 of 32 FirstFirst 123412 ... LastLast