Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 32 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 479
    ααααχ αυτε οι δουλιες κ οσο εισαι μεσα στο σπιτι τοσο κ πιο χαλια γινεται κ δε τελειωνουν,οταν δουλευα ηταν πιο μαζεμενο και καθαρο.ασε που μια μερα που ειχαμε παει εκδρομουλα οταν γυρησα μου φανηκε παραδοξος καθαρο! χιχι σα να καθαριστηκε μονο του! οταν εισαι μεσα συνεχεια τα βλεπεις κ τρελενεσαι κ φαινονται βουνο

Senior Member
    πιεσε τον ευατο σου και μετα θα λειτουργυσει απο μονο του...για αρχη αν δεν εισαι και πολυ της γυμναστικης οπως εγω..να πηγαινεις τρεις φορες την εβδομαδα και μετα βλεπεις....εγω στην αρχη πηγαινα στις 9 το πρωι...μετα απογευμα και τωρα το στανταρ μου ειναι τουλαχιστον 4 φορες την εβδομαδα εκτος τις μερες που ειμαι αδιαθετη....

Senior Member
    έχεις δίκιο νινα, όταν είσαι σπίτι όλη μέρα το σπίτι βρωμίζει και εσύ τρελένεσαι.... Επειδή κάνω πάλι προσπάθεια απώλειας βάρους (έχω χάσει μόλις 2,8) είπα ότι αυτή τη φορά, θα δώσω βάση μόνο στον εαυτό μου και στη διατροφή μου. Δεν με νοιάζει να γίνεται χαμός στο σπίτι, εγώ θα πρέπει κοιτώ πρώτα εμένα και μετά το συμάζεμα... Το μόνο που με νοιάζει είναι να υπάρχει φαγητό για τα παιδιά.....

Senior Member
    κοριτσια οι δουλειες του σπιτιου θα ειναι παντα δουλειες και ποτε δεν θα τελιωνουν,,,σημασια εχει ενα πραγμα....να χει φαι η κατσαρολα για τα παιδια και τον αντρουλη μας μετα να δινουμε βαση σε εμας και τελευταιο το σπιτι

Senior Member
    συμφωνώ redrose γιατί ειδικά αν δουλεύεις δεν βγαίνει αλλιώς, αγχώνεσαι και μετά το ρίχνεις στο φαγητό....

το θεμα δουλειες με αγχονει κ μονο που το ακουωωωω αααα παλι αγχωθηκα δε ξερω πως καποιες την βρισκουν με τις δουλιες κ εχουν παντα τα παντα! στην εντελιαμαλλον γιατι το κανουν με χαρα! εγω το κανω απλα γιατι πρεπει!.

Senior Member
    και εγώ επειδή πρέπει το κάνω, αλλά δεν μπορώ και τον χαμό... με αγχώνει και δεν με αφήνει να χαλαρώσω... το παλεύω βέβαια...

Νινα να σε ρωτησω κατι αν θελεις πες μας γιατι εχεις απογοητευτει που δεν χανεις κιλα δλδ τι διαιτα εχεις κανει ως τωρα κτλ ξερετε γιατι εχω ψαξει παρα πολυ τα ιατρικα και τα διαιτητικα θεματα και πολλες φορες κανουμε λαθη που δεν μας αφηνουν να αδυνατισουμε...Δλδ εχεις παει σε διαιτολογο,παραλληλα εκανες ασκηση?τηρουσες το προγραμμα σου?Πιστευω οτι ολα τα ατομα μπορουν να αδυνατισουν εαν το παρουν αποφαση ακομη και αν εχουν προβληματα οπως εγω χανουν ισως πιο αργα.Εγω παλευω πολυ αλλα χανω και νομιζω καποιοι ισως δεν εχουν βρει μια διατροφη που να μπορουν να ακολουθησουν γι αυτο λυγιζουν και σταματανε..Δεν θελω να σου αλλαξω γνωμη για την επεμβαση αλλα ειναι κριμα...εαν θελεις στειλε μου ενα πμ η εδω οπως θες και πες μου τι εχεις κανει ως τωρα..νομιζω εαν εχεις θεληση και δεν το εχεις αποφασισει οτι πας για επεμβαση μπορω να σε βοηθησω

Senior Member
    Originally posted by νινα
    ααααχ αυτε οι δουλιες κ οσο εισαι μεσα στο σπιτι τοσο κ πιο χαλια γινεται κ δε τελειωνουν,οταν δουλευα ηταν πιο μαζεμενο και καθαρο.ασε που μια μερα που ειχαμε παει εκδρομουλα οταν γυρησα μου φανηκε παραδοξος καθαρο! χιχι σα να καθαριστηκε μονο του! οταν εισαι μεσα συνεχεια τα βλεπεις κ τρελενεσαι κ φαινονται βουνο
    και αν τολμησεις να κανεις κατι πχ να βαλεις κατι προχειρο να φτιαξεις πολλαπλασιαζονται οι δουλειες!
    απιστευτο πραγματικα ποσο ευκολα γινεται ανακατο το σπιτι...
    σε επομενο σπιτι θα φροντισω να εχει πορτα η κουζινα, αυτο το κουζινα σαλονι συνεχομενα με εχει τσακισει...
    που ναχαμε κ μωρο να αλονιζει!

alalumaki το μηνυμα σου ηταν ελπιδοφορο, εχεις τοσο δικιο, ελα ομως που το μυαλουδακι μου ειναι κολλημενο κ δεν θελω με τιποτε μωρο σαυτα τα κιλα...με φοβαμαι κ με τρεμω για το μετα!
    αν στην εγγυμοσυνη παψω κ να ιδρωνω θα κανω παρτυ καθοτι χειμωνα καλοκαιρι λιγο να κουνησω ιδρωνω...

Κοριτσια ειμαι σουπερχαρουμενη,
    μια αγαπημενη φιλεναδα εχει ορεξη για νυχτοπερπατηματα αλλα οχι σε μπαρ!
    θα παμε για περπατημα. ειναι 40 ετων κ πονανε τα ποδια της κ παμε σιγα-σιγα αλλα μου αλλαζει τελειως τη διαθεση!
    Γυρνωντας σπιτι ελπιζω να νιωθω τοση ευεξια που να κανω κ ελλειπτικο (μεγαλες προσδοκιες αλλα ποτε δε ξερεις!)
    Το σιγουρο ειναι οτι αυριο δεν εχω μαγειρεμα κ θα κανω ελλειπτικο κ σιδερο, αν δε με θενε στη δουλεια το πρωι. Αμην!
    Σιγα σιγα νιωθω να μπαινω σε καλους ρυθμους, κοιμαμαι νωρις, τρωω καλα, περπαταω κ νιωθω καλυτερα!

ΥΓ εχω φτιαχτει, πριν λιγο ειδα σε μια βιτρινα τα αθλητικα που ηδη εχω & με εχουν καταβολεψει.
    Ετσι τα εχω μονο για το σπιτι, για δουλειες κ γυμναστικη.
    θα παρω αλλο ενα ζευγαρι για εξω! κ τα ειχαν κ σε προσφορα απο 190 -130 ευρω κ ειναι κ airmax!
    Θα πεταχτω απτη δουλεια να τα παρω, αρκει ναχει νουμερο, φυλουσα τα χρηματα τοσο καιρο μεχρι να τα βρω!

Senior Member
    Originally posted by REDROSE
    κοριτσια οι δουλειες του σπιτιου θα ειναι παντα δουλειες και ποτε δεν θα τελιωνουν,,,σημασια εχει ενα πραγμα....να χει φαι η κατσαρολα για τα παιδια και τον αντρουλη μας μετα να δινουμε βαση σε εμας και τελευταιο το σπιτι
    αυτο μου λεει ο ανδρας μου αλλα που μυαλο εγω.
    βεβαια μετα απο 9 μηνες τσακωμων στον εγγαμο βιο γιατι στραβωσε το ταδε, γιατι λερωθηκε το ταδε και γιατι δεν ειναι ολα στην εντελεια υποχωρησα. ΑΠλα τρελαινεσαι μετα. Θελει κ λιγο ζαμανφου, αλλα οχι πολυ γιατι μετα παλι εμεις λουζομαστε τις δουλειες...

κ εμενα ενιαιος ειναι ο χωρος κουζινα σαλονι κ πια εχει γινει παιδοτοπος! δε μπορεις να πατησεις απο τα παιχνιδια κ οσο κ να μαζευω ολο μπροστα μου ειναι. για διαιτες εχω κανει πολλες! απο 14 χρ0νων ζω με αυτες κ εχω κουραστει πια.εχω κανει κ μονη μου κ με διαιτολογο,οταν το παρω αποφαση ακολουθω καταγραμμα τη διαιτα.χανω αλλα οχι γρηγορα 600 γρ πια τη βδομαδα οσο κ να ελατωσω το φαι αυτα ειναι τα κιλα που χανω. με τη διαιτολογο με βολευει το θεμα οτι εχω γραμμενα αυτα που πρεπει να φαω κ δε λεω ελα λιγο κ απο αυτο δε πειραζει οπως κανω μονη μου καποιες στιγμες. απλα τωρα περναω δυσκολη φαση ψυχολογικα κ δε μπορω να το παρω αποφαση να κανω σωστα ξανα μια αρχη! ολο κατι με ριχνει κ ξεσπαω στο τσιμπολογημα.γιαυτο αποφασησα την επεμβαση. αν μειωθει η ορεξη για ενα 6μηνο μετα σιγουρα θα μπορεσω να συνεχησω πιο ευκολα την προσπαθεια,εχω μαθει να στερουμε τοσα χρονια! κ μου αρεσουν κ γευστικα οι τροφες που δινουν στη διαιτα,μονο με το κρεας εχω ενα θεμα.ομως φρουτα ,δημητριακα κ λαχανικα ειναι τα αγαπημενα μου.οπως καταλαβατε αυτο που μου λειπει οπως ειπα κ πιο πανω ειναι το μυαλο! παει το εχασαααα

Νινα οντως τα 600 γρ /εβδομαδα ειναι λιγα αλλα τι τρως ειναι το θεμα και επισης αν κινεισαι καθολου.Ομως εφοσον δεν θελεις να το προσπαθησεις πραγματικα με διαιτα το σεβομαι.

Senior Member
    Παιδιά, όταν στα πάνω από 100 κιλά, σαν εμένα και την νίνα, και έχοντας κάνει άπειρες προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα, έρχετε η στιγμή που λες φτάνει. Δεν θέλω πια. η χειρουργείο ή τίποτα και ότι γίνει. Εγώ βλέποντας καθημερινά την νίνα, που είναι και μια κουκλίτσα ζωγραφιστή, καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να χάσει τα κιλά της. Δεν είναι 10-20 κιλά. Είναι πολλά, σαν και τα δικά μου. Και δεν υπάρχει ούτε η δύναμη, ούτε η υπομονή για να το κάνεις αυτό χωρίς χειρουργείο.

Πολινααα μου πως με καταλαβενεις! κοριτσια σας ευχομαι καλη επιτυχεια κ να φτασετε στο στοχο σας γρηγορα.εγω κουραστηκα να το παλευω μονη.πριν λιγα χρονια ημουν πολυ αρνητικη στο θεμα χειρουργιο ,το σνομπαρα τελειως γιατι ενιωθα δυνατη! τωρα αλλαξαν τα πραγματα.ευχομαι εσεις να συνεχησετε ετσι κ να μην χρειαστει ποτε να φτασετε σε τοσο ακραιες λυσεις

Senior Member
    Originally posted by merenta
    Νινα οντως τα 600 γρ /εβδομαδα ειναι λιγα αλλα τι τρως ειναι το θεμα και επισης αν κινεισαι καθολου.Ομως εφοσον δεν θελεις να το προσπαθησεις πραγματικα με διαιτα το σεβομαι.
    εμενα παλι μου φαινονται λογικα, συνηθως το 10% του βαρους μας ειναι νορμαλ απωλεια (τουλαχιστο των διαιτολογων η απωλεια) και φυσικα οχι στην αρχη της διαιτας που φευγουν γρηγορα τα υγρα...

Page 22 of 32 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast