Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 32 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 479
    badgirl11 αν ο λογος που το καθηστερειςωειναι τα κιλα μη το φοβασαι! δε νομιζω να παρεις πολλα ισως κ καθολου,σπανια παχουλες περνουν πολλα κιλα.με το φαι που τρως τωρα κανονικα αν το τρως στην εγκυμοσυνη θα χασεις κιολας γιατι οι καυσεις διπλασιαζονται.εγω παντως ετρωγα κανονικοτατα( κ το φαγακι το ατιμο το κραταγα το νερο εβγαζα) κ δε πηρα κανενα κιλο.ασε που εχουμε μαθει να προσεχουμε κ να ελεγχουμε τις λιγουρες μας ενω μια αδυνατη μπαινει πρωτη φορα στο τρυπακι αυτο κ αφηνεται. παντως ολες οι γνωστες μου παχουλες οι δε πηραν η εχασαν κιολας. η μητερα μου με πειραζει κ μου λεει τι θες την επεμβαση κανε παλι αλλο ενα να αδυνατησεις,χιχι ασε που με τα κιλα που εχεις χασει θα βοηθησεις κ πολυ πιο πολυ κ την εγκυμοσυνη την εκβαση της αλλα κ τη συληψη.η γνωμη μου ειναι δωσε κ εσυ χαχα

Senior Member
    πωπω ο γυναικολογος μου εισαι? τα ιδια μου ειπε, δωσε δωσε (στον αντρα μου) χχαχαχαχα

ναι τα κιλα ειναι το θεμα γιατι ειχαμε χοντρα προβληματα υγειας κ αλλα κ ειχα πεσει στο φαγητο για ξεσπασμα επι μηνες...μεσα σε 3 μηνες εβαλα 10 κιλα ρε παιδια. τεσπα ας μη τα σκεφτομαι τωρα αυτα.

Senior Member
    μιτσοκολο μου ναι για τωρα λεγαμε οτι θα βαζαμε μπρος αλλα τον επεισα να αναβληθει μεχρι τελος χρονιας...το μωρακι μας.
    γιατι αυτη η χρονια οπως κ η προηγουμενη ειναι απλα χαλια κ δεν ειμαι σε ψυχολογια καν για εγγυμοσυνη...

Senior Member
    oτι νομιζεις εσυ καλητερα κοριτσακι μου! η ψυχολογια ειναι το πανννν!
    παμε λοιπον εναν αγωνα για την υγεια μας και τα κιλακια μας και το μπιζελακια αργοτερα!

Senior Member
    ναι ετσι με κοβω εμενα...ειναι μονοδρομος αλλωστε προς το παρον αφου ξαναρχισα το τσιγαρο...το εκοψα 4-5 φορες αλλα ολο το ξαναρχιζα...
    να μεινω εγγυος ενω καπνιζω απλα δεν παιζει ουτε στη σφαιρα της φαντασιας μου. Προτιμω να πεθανω επιτοπου απτο να δηλητηριαζω το μωρο μας,,,

Senior Member
    ΥΓ και το ειχα κοψει εδω και 2μιση χρονια το ατιμο, παναθεμα το, ας κανω αλλο ενα τωρα, αφου καπνιζω που καπνιζω γκρρρρρρρρρρρρ

οταν νιωσεις εσυ ετοιμη θα ερθει χωρις να το πολυ σκεφτεις.κ θα παρεις τοση δυναμη που θα ξεχασεις ολα τα αλλα τα προβληματα. χιχιχιχι να σας πω τι μου ειπε ο μικρος πριν απο λιγο! ο γιαννης σημερα: μαμα εχουμε σοκολατα? οχι δεν εχουμε αγαπη μου του λεω.μετα απο λιγο μαμα βρηκα σοκολατακια! (τα δημητριακα με το κακαο) θα μου βαλεις σε ενα πιατακι μαμαααα??? του βαζω κ μου λεει: κατελινα η σοκολατα ειναι απολαυση!!!!! χαχαχααααααα

Senior Member
    Μανούλες νυν και επόμενες καλημέρα?.. ήθελα να συμπληρώσω για το θέμα «δουλειές» ότι όσες δεν έχουν παιδάκι ή έχουν ένα είναι παιχνιδάκι, όταν όμως έχεις δύο και απογευματινές δραστηριότητες των παιδιών και γίνεσαι ταξί, είναι κόλαση?.. μαγειρεύω ή στις 10 το βράδυ ή στις 5.30 το πρωί?.. Ευτυχώς τώρα έχω δηλώσει ότι κάνω δίαιτα και δεν φτιάχνω π.χ. παστίτσιο, οπότε η γαλοπούλα πάει σύννεφο!!!

Bad κόφτο το ρημάδι το τσιγάρο αφού μπορείς, στην εγκυμοσύνη θα είναι πιο δύσκολο, και συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ καλύτερα να μείνεις έγκυος σε λιγότερα κιλά αλλά μην το καθυστερείς, τα παιδάκια είναι απίστευτη χαρά όσο κι αν κουραζόμαστε.

Senior Member
    Originally posted by νινα
    η σοκολατα ειναι απολαυση!!!!! χαχαχααααααα
    χαχαχαχαχα φοβερο!
    5μιση το πρωι μαγειρεμα!?!?!? εγω αν δε καλοξυπνησω δε μπορω...
    απιστευτες ωρες!

εχετε δικιο αλλα τα ειχα με μια σειρα στο μυαλο μου, κοβω τσιγαρο, χανω βαρος, ειχα φτασει 80 κιλα ακριβως ακαπνη 2 χρονια βρε κοριτσια, κ εχοντας αρχισει να γυμναζομαι πρωτη φορα στη ζωη μου!
    τωρα δε μου κανει καρδια να "χαλασω' τα σχεδια μου, ισα ισα ειναι κινητρο να ξανααδυνατισω και να το κοψω.
    Αλλα δε με κοβω να το κοβω συντομα πια...πριν να βαλουμε μπρος για μωρο σιγουρα...
    πηρα χθες τελεια αθλητικα νεα που θα τα εχω κ στην εγγυμοσυνη για περπατημα,

κ το μαλλι ειναι ετοιμο για εγγυμοσυνη.

Το επανεφερα στο φυσικο μου χρωμα κ με ανταυγειες πανω σαυτο.
    Στην εγγυμοσυνη θα κανω μονο ανταυγειες που δεν ακουμπουν στη ριζα κ δεν απορροφονται με βαση την κομμωτρια μου.
    Τι λετε γιαυτο?

Senior Member
    Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις, και όταν με το καλό γίνεις μανούλα θα είσαι μία fit μανούλα !!!!!!!!!!

Νομίζω ότι οι ανταύγειες αν δεν ακουμπάν στη ρίζα δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου.

Εγώ μετά τον 3ο μήνα τα έβαφα με φυτική, και ακόμα φυτική χρησιμοποιώ.

Senior Member
    ωραια ιδεα η φυτικη βαφη, βασικα εχω αρκετα ασπρα μαλλια (στη ριζα) και σκεφτηκα οτι αν δεν τα ακλυπτει η φυτικη βαφη οι ανταυγειες θα σωσουν τη δουλεια.
    Ελπιζω οτι θα κανουν τα λευκα να δειχνουν...σαν συνεχεια στις ανταυγειες...
    ε κ μια στο τοσο πχ ανα τριμηνο θα βαφω κ τη ριζα με μια φυτικη...
    παντως μολις γεννησω με κοβω κατευθειαν κομμωτηριο...δεν μου αρεσει καθολου το πιστολακι αλλαα εχω κολλημα μη παει κ φανει ασπρη τριχα...:crazy:
    Απτο στομα σου και στου Θεου το αυτι alallumaki! fit και τα μυαλα στα καγκελα χαχαχχα

Αχ εγραψα μια ατελειωτη λιστα σουπερμαρκετ, δηλαδη 2, μια για ολους 9δηλαδη τον ανδρα μου) και μια για μενα χαχαχχα
    με κοβω να κανω 3 δρομους να τα φερω απο το αμαξι, ελπιζω αυτο να με ζεστανει αρκετα κ να ανεβω και στο ελλειπτικο στο καπακι...

Απο γυμναστικη πως πατε κοριτσια?

Senior Member
    Εγώ βάζω της Apivita έχει τα λιγότερα "κακά".... το ελλειπτικό το αντέχεις? γιατί ανέβηκα σε ένα για δοκιμή και μου κόπηκε η ανάσα.... και ήμουν και αθλήτρια τρομάρα μου... λέω να πάρω διάδρομο, μέχρι τότε θα πάω μάλλον αύριο να γραφτώ το γυμναστήριο του δήμου, έχει 10 ευρώ και είναι σούπερ, μόνο διάδρομο θέλω εξάλλου....

Senior Member
    το ελλειπτικο ειναι θεμα συνηθειας βασικα, μπορω να κανω κ 60' κ οσο θες,
    τωρα με το τσιγαρο δεν ξερω...θα σου πω....συντομα!
    το σιγουρο ειναι οτι δεν εχω αναπνοες πια ουτε στο περπατημα αφου με δηλητηριαζω...

γενικα αεροβια δεν μπορω με κουραζει, την βαριεμαι, ομως κανω το εξης "κολπο"
    κανω 10' ζεσταμα στο οποιο σιχτιριζω κ θελω να κατεβω αλλα μετα σταματω κ κανω για λιγο διατασεις ποδιων
    (διαρκει 20'' σε καθε ποδι οποτε μιλαμε για διαλειμμα ελαχιστων λεπτων...)
    μετα οταν ξανανεβω στο ελλειπτικο ή το διαδρομο απλα...πεταω...
    δοκιμασε το, ξερεις βασικες διατατικες ασκησεις? 2 αρκουν σεμενα, για τετρακεφαλα κ μηριαια δικεφαλα

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    Εγώ βάζω της Apivita έχει τα λιγότερα "κακά".... το ελλειπτικό το αντέχεις? γιατί ανέβηκα σε ένα για δοκιμή και μου κόπηκε η ανάσα.... και ήμουν και αθλήτρια τρομάρα μου... λέω να πάρω διάδρομο, μέχρι τότε θα πάω μάλλον αύριο να γραφτώ το γυμναστήριο του δήμου, έχει 10 ευρώ και είναι σούπερ, μόνο διάδρομο θέλω εξάλλου....
    διαδρομο εχω στης μανα μου το σπιτι, ειναι η καλυτερη γυμναστικη αν δε σε πονανε αστραγαλοι αρθρωσεις κτλ...

Senior Member
    Καλημερες κοπελες! χθες ειχα χαλια μερα/νυχτα.
    Εσεις πως ειστε?
    Το βραδυ μετα τη δουλεια παω για διαδρομο.
    Δε θελω με παρεα, θελω μονη να ιδρωσω, να πιω μπολικο νερο, να ξεδωσω...
    δεν εχω μουσικη βεβαια εκει αλλα σκεφτομαι απτη μια να ξεθαψω ενα mp3 player απτην αλλη να βαλω το βιβλιο μου μπροστα κ να διαβασω...
    νομιζω οτι θα ξεχαστω κ θα περπαταω για αιωνες...
    Τοχω αναγκη, μακαρι να το κανω... ουφ:love:
    :kiss: καλημεροκαλησπερες!

Page 24 of 32 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast