Results 31 to 45 of 479
Thread: Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία
-
22-02-2011, 03:11 #31
angel ποσα κιλα θελεις να φτασεις? μονο εσυ εισαι κοντα στα κιλα μου προς το παρον γιαυτο ενδιαφερομαι ιδιαιτερα!
στο ειπε ο γιατρος 'η ειναι δικος σου στοχος?
μονο ο δικος μου γιατρος ειπε του ανδρα μου "πυροβολα" απο τωρα ρε γμτ?
βεβαια με ειχε δει στα 85-87 κιλα.
ισως κ να μη ξερει ποσα ειμαι διοτι δεν με ζυγιζει κ δε μου φαινονται κ τοσο.
απτην αλλη με ειχε δει κ στα 100 οποτε βλεπει θετικη την εξελιξη αφου δεν ηταν θεατης της διαδρομης ζιγκ ζαγκ?
- 22-02-2011, 03:31 #32
Κοριτσακια μου καλημερα,οσες εχετε ζουζουνακια να σας ζησουν και οσες θελετε με το καλο να σας ερθουν και ολα να πανε τελεια.
Η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι παραδειγμα προς μιμηση, αλλα συμβαινουν κι αυτα.Εμεινα εγκυος 136 κιλα και μεχρι να γεννησω ειχα χασει 16 κιλα.Ναι ναι γινονται και αυτα και το μωρακι μου μεγαλωνε κανονικα και εγω αδυνατιζα,μακαρι να τα κρατουσα ολα μαζι με τα 4 που εχασα ως λεχωνα,εκει ειναι η μαγκια να μην τα ξαναπαρεις και τα ξαναπηρα και με το παραπανω.Τωρα πρωτα ο Θεος θελω κι εγω να χειρουργηθω,οποτε θα μου παρει ακομη περιπου 3 χρονια για να ξαναμπω στην διαδικασια να ξανακανω ζουζουνακι και τοτε πρωτα ο Θεος θα ευχαριστηθω περισσοτερο την εγκυμοσυνη μου.Παρ ολο που ειμαι παχια το μονο που ειχα στην εγκυμοσυνη μου ηταν εμετους μεχρι να γεννησω και πονους στο στομαχι ουτε ζαχαρο,ουτε πιεση,ολα καλα και τωρα εχω μια πριγκιππισα που ειναι 2 χρονων.Το αλλο κακο οταν εισαι παχια εγκυος ειναι οτι δεν φαινεταιοποτε μετρο ,λεοφωρεια και σειρα προτεραιοτητας ξεχαστε τα χιχι:Pπαντως ευχαριστηθηκα ναφοραω φορεματακια.
Αυτη ηταν η δικια μου εμπειρια.Καλη επιτυχια σε οτικανετε κοριτσια φιλακια!!!
22-02-2011, 10:05 #33
Καλημερες σε όλους... χθες όπως όλι καταλβατε με πηρε στην αγκαλια του ο μωρφεας... κολλητος πλεον ο κυριος!!!
Badgirl θα προσπαθήσω να φτάσω τα κιλά που ήμουν πριν από 10 χρονια περίπου. ξέρω ότι είναι δυσκολο και ότι αμα κουραστω θα πρέπει να σταματησω, να κάνω συντήρηση και μετά από 6 μηνες ξανα παό την αρχη. Για να στο λέει ο γιατρός σου κάτι ξέρει... βεβαια παίζει να σε έχει στην τσίτα με τα κιλά κατα την διάρκεια.
Nanco: μην το σκεφτεσαι συνεχεια... αμα στρεσαρεστε δεν θα σας κατσει... μια επισκεψη στον γιατρο δεν βλαπτει δε... μην ξεχνας οτι εμενα απλα μου ετυχε δεν το προσπαθησαμε καν
22-02-2011, 10:29 #34
Καλημέρα κορίτσια!!! Να μπω και εγώ στην παρέα σας? Εγώ είμαι ήδη μαμά ενός κούκλου γιου 2 ετών.
Εμεινα έγκυος στα 112 κιλά, μέχρι τον 3 μήνα πήγα 114 κιλά, και μετά, (15 βδομάδων εγκυμοσύνη) λόγο διαφόρων προβλημάτων μπήκα στο νοσοκομείο και με είχαν συνεχώς στο κρεβάτι. Σε εκείνη λοιπόν την φάση, η οποία κράτησε άλλες 15 βδομάδες (γέννησα το μωρό μου στις 30 βδομάδες εγκυμοσύνης) είχα πέσει στο θεαματικό 100!!!!!!!!!!! Η κιλιά ήταν πλάκα, και η περιφέρεια, που είναι και το βασικό μου πρόβλημα είχε μαζέψει πολύ!!!! Φυσικά αυτό κράτησε μόνο 2 μήνες, αφού μετά ξεκίνησε η ανυφόρα, και βρέθηκα μια μέρα στα 130 κιλά!!!! Το τί είδε το ματάκι μου 15 βδομάδες που ήμουνα στο νοσοκομείο δεν περιγράφετε. Γενικός θέλει πολύ προσοχή μια εγκυμοσύνη, ανεξάρτητα από το βάρος της μάνας. και πρέπει ο γιατρός να δρα με τα πρώτα συμάδια ενός προβλήματος......
Τώρα θέλω δευτερο μωράκι, αλλά πρώτα προτρέχει το χειρουργείο μου και μετά.
22-02-2011, 13:46 #35
Καλημερα κοριτσια και χαιρομαι που μεγαλωνει η παρεα μας!!!!:starhit:Θελω να πω πολλα σε ολες και τα ξεχνω!!Μιτσοκολο δεν ξερω για αυτες τις επεμβασεις ισως καποια που γνωριζει ας μας πει αλλα θεωρω οτι με η χωρις εγχειριση ειναι καθαρα στο χερι μας να παχυνουμε η οχι στην εγκυμοσυνη.Πολυ προσεγμενη διατροφη κοριτσια απο διαιατολογο η διαβητολογο ενιοτε θα μας κρατησει στυλακια.Και τα παραδειγματα ειναι πολλα!!!!Νανκο μου πιστευω οτι και το μπαντ γκερλ δηλδη οτι απο αγχος δεν....Χαλαρωσε ρε συ και μην το σκεφτεσαι συνεχεια κανε τη διατροφη σου και θα ερρθει αυτο σιγουρα και φυσικα ενας προγενητικος εκεγχος δεν θα πειραζε καθολου να σου βγουν ασχημες σκεψεις
uzzled:Αντζελα τα λογια σου στα πμ ειναι πολυ γλυκα και ενθαρρυντικα και σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου το εχω αναγκη πιστεψτε με!!!!:starhit::starhit:Αδαμαντια και Πολινακι μπραβο μπραβο κοριτσακια!!!!Τα καταφερατε και οχι μονι δεν παχυνατε αλλα αδυνατισατε κιολας!!!!Χιλια μπραβο ειστε ζωντανα παραδειγματα οτι ολες μπορουμε να τα καταφερουμε και οτι ο κοπος μας δεν παει αδικα δεν σας το πα????
Με σωστη διατροφη θα αδυνατιζουμε κιολας κοριτσακια ολα εκει βασιζονται και φυσικα σε πολυ αξιους και εμπειρους γιατρους που πρεπει να εχουμε!!!ΠΟλινακι σε αυτο θελουμε τα φωτα σου!!Ησουν Αθηνα??Σε ποιο νοσοκομειο αν επιτρεπεται με μας τι εμαθες θα ειδε πολλα!!!Εγω ημουν σε νοσοκομειο αλλα σε νησι ολα χαλια αφηστε τα αλλα την αλλη φορα θα ερθω Αθηνα οποτε θα ηθελα μια καθοδηγηση απο ατομα που ξερουν:starhit::starhit:Μπαντ γκερλ αυτο που ειπες οτι ανυπομονεις να ξεκινησεις πηγε κατευθειαν στην καρδια μου:love::love:Χαιρομαι παρα πολυ και νομιζω η μια εχει αναγκη την άλλη εγω παντως σιγουρα και μες την μερα ποσες φορες μπαινοβγαινω να δω εαν εχετε γραψει κατι καινουργιο!!!!Μου αρεσει αυτη η παρεουλα και κυριως οτι υπαρχει καλη διαθεση απο ολες και θα χαιρομουν πολυ να μεινει αυτο κοριτσια:starhit::starhit:.Γιατι δεν σας κρυβω οτι εχω δει και αλλου τετοια παρεακια αλλα δεν μπορεσα να μεινω γιατι ο τροπος που μιλουσε ο ενας στον αλλο πολλες φορες με στεναχωρουσε!!Λες και ειμαστε εδω για να μαλωνουμε!!Στηριξη θελουμε και κουβεντουλα και να μαθουμε πραγματα που δεν ξερουμε μεσα απο την ανταλλαγη αποψεων με ευγενεια παντα και καλη διαθεση:love::love:.Δεν ξερω για εσας αλλα για μενα αυτα μετρανε πολυ!!!Και αισθανομαι τυχερη που σας βρηκα και που με καλοδεχτηκατε τοσο γρηγορα:starhit::starhit:.Πολλα φιλια περιμενω τα νεα σας:eureka:
ΥΣ Ξαχασα την γυμναστικη μου την εκανα και σημερα μην ξεχνιομαστε!!!!!
22-02-2011, 14:11 #36
Καλως το πωλινακι μας! να σκεφτεσαι τωρα το χειρουργειο σου καλη μου κ μετα ολα θα μπουνε σε προγραμμα, ετσι? μην αγχωνεσαι για ολα μαζι! εμεις εδω θα σε περιμενουμε με ανυπομονοσια παντα!
καλημερα κοριτσαρες! ναι λεω καλημερα γιατι...παλι δεν νιωθω τελειως καλα κ κοιμομουν ως τωρα.
μου φαινεται πρεπει να παω στο γιατρο, μονο 1 μερα πυρετο κ τις υπολοιπες απλα ενιωθα χαλια. ρακος!
σημερα προφασιστικα δεκατα ωστε να μη παω δουλεια αλλα ανησυχησαν ολοι κ νομιζω αν δε παω γιατρο θα μου τον στειλουν σπιτι! (οχι τιποτε αλλο εχω κι ενα σπιτι αναστατο λογω κουρασης, παω να κανω 1 δουλεια κ αμεσως κουραζομαι).
Ευτυχως ανοιξε το αναπνευσστικο μου καπως, τα αυτουλακια μου δεν ειναι σαν να τα ειχαν μπουκωσει με μελι κ καρυδια (τι σκεφτηκα τωρα μου λετε?!?!)
Μηπως παρατινονται τα συμπτωματα της ασθενειας λογω κακης διαθεσης? τι να πω...
Angel ο,τι αξιζει ειναι δυσκολο, αλλα σιγουρα οχι ακατορθωτο! κ αφου ησουν εκει τι πιο καλο, ξερεις πως ειναι κ τι διεκδικεις! κ θα το αποκτησεις ειμαι σιγουρη!
Merenta μου ναι μπηκα σε προγραμμα, παροτι ξυπνησα παλι αργα κ με διαθεση χαλια ειπα "δε θα χαλασεις το διαιτολογιο που εβγαλες"
οποτε τωρα θα φαω το τοστακι μου κ ενω θα κανω δουλειες θα πιω κι ενα χυμο πορτοκαλι. Μετα γιαουρτακι κ μαγειρεμα, λεω για φακες σημερα, ποσο μου ελειψε να μαγειρευω!
Ωραιο να εχεις ετοιμο φαγητο αλλα αλλιως μοσχομυριζει αμα το μαγειρεψεις, ετσι δεν ειναι?
:thumbup: γιια τη γυμναστικη μερεντα!!!
Αδαμαντια μου αρεσει το ευθυμο υφος που τα αναφερεις, σκληρες αληθειες δυστηχως, που να βρεις θεση οταν δε φαινεται η κοιλιτσα στα μμε!
ας αδυνατισουμε ολες λοιπον κ μετα με καμαρι θα φοραμε κολλητε μπλουζες!
Πρεπει να χαλαρωσουμε οπως ειπαν οι κοπελες ολες, οταν ειμαστε στην τσιτα σα να αρνειται να ερθει το μωρο...
(αυτο ας το ακουω απο τωρα για τουυ χρονου γιατι το αγχος δεν κανει καλο ουτε στα κιλα...)
Μου φαινεται μαζι σας θα χασω πιο γρηγορα τα κιλα που θελω κ θα βαλουμε νωριτερα μπρος για μωρακι απο,τι σκοπευαμε!
22-02-2011, 14:28 #37
merenta μου καλησπερα. Από κύπρο είμαι. Είμουνα στο δημόσιο νοσοκομείο που έχουμε εδώ ειδικά για εγκύους και παιδιά. Εχει αναδυχθεί σαν ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία στη της Ευρώπης για το τμήμα που έχει για τα πρόωρα μωράκια. η Εντατική του δηλαδή στην παιδιατρική πτέρυγα είναι από τις καλύτερες.
Το τί εχω δεν, τί έχω ακούσει, αλλά και το τί έχω περάσει εγώ η ίδια άστα να πάνε..... Δεν θελω να σας φοβήσω!!! Δεν είμαι εδώ γιαυτό!
22-02-2011, 14:30 #38
κ το μερεντακι εχει περασει παρα πολλα
να τα λετε κοριτσια να τα βγαζετε απο μεσα σας! να προβληματιζομαστε κ μεις κ να προσεξουμε περισσοτερο οταν θαναι η ωρα,
γιατι δυστηχως στο ελλαντα...πολλα γινονται...
22-02-2011, 14:33 #39
καλημερα κοριτσια.
σημερα μου ηρθε η καταραμενη τελικα. και σαν επιτηδες ειχα ναυτιες και εμετους.. και σαν επιτηδες ειχα 3 μερες καθηστερηση.. και σαν επιτηδες ειχα κραμπες πυρετο και πολλα σημαδια που με εκαναν σχεδον σιγουρη οτι ειχα πιαστει εγγυος
δε γ..μεις νεξτ ταιμ ...
:blush:
22-02-2011, 14:33 #40
Κακό μου κορίτσι σε ευχαριστώ για το καλοσόρισμα!!! Ελπίζω μόνο να μην με κακολογίσετε μετά, γιατί τότε σίγουρα θα φίγω από το φόρουμ ....
Θα ήθελα να σας αναφέρω, ότι λόγω πολυκιστικών, όλοι οι γιατροί μου έλεγαν πως δεν πρόκειτε να μείνω έγκυος όταν έρθει η ώρα να το θελήσω. και πως θα έπρεπε να κάνω θεραπεία πρώτα. Ακόμα και για τελευταία φορά που είχα πάει σε έναν για να με δει, μου λέει κορίτσι μου εσύ δεν μένεις έγκυος ούτε με τον κρίνο (σαν την παναγιά ένα πράγμα.). Αποτέλεσμα? Σε ακριβώς 1 μήνα μετά από εκείνη την μέρα έμεινα έγκυος!!!! Και φυσικά όχι με τον κρίνο, ξέρετε με τί !!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
22-02-2011, 14:35 #41
Τί πέρασες μερεντάκι μας? Θα ήθελες να το μειραστείς μαζί μας?
22-02-2011, 14:37 #42
:thumbup::thumbup::starhit: τους εβαλες τα γυαλια!:smirk:
22-02-2011, 14:39 #43
Λοιπόν κορίτσια, όπια είναι να μειραστεί την ιστορία της μαζί μας, ας το κάνει εντός 1 βδομάδας. Μετά θα απουσιάζω και δεν θέλω να χάσω επεισόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22-02-2011, 14:55 #44
Θα σας πω κοριτσια δεν εχω προβλημα το εχω δημοσιευσει στο παρελθον.Ειναι λιγο στεναχωρη η ιστορια μου οποτε αν ειναι καμια εγκυουλα ας μην το διαβασει μην ταραχτει
.Θα σας τη γραψω σε λιγο.ΜΠαντ γκερλ μπραβο!Καλα εκανες οι φακες τελειο φαγητακι ροσοχη στο λαι ομως:saint2: 1 κσ και το ψωμι(εγω το εχω κοχει).Φαε και σαλατα να κρατηθεις.Πολινακι κριμα που δεν ησουν εδω!!Θα μας ελεγες πολλα!!!Και ειδες τελικα οταν θελουμε πολυ κατι το συμπαν συνομοτει να πραγματοποιηθει:thumbup:Εαν το θελουμε πραγματικα και θα αδυνατισουμε αλλα και θα κανουμε τα μωρακια μας.
.Σε λιγο ξαναγραφω αυτο που μου ζητησατε
22-02-2011, 14:58 #45
κοριτσακια μη πιεζεστε, ρωτησω κατι αναλαφρο (εως βαρυ) που το εχω περιεργεια απο χθες, τι ηλικια εχει καθεμια?
αρχιζω εγω: 31,5 (οχι δεν ειναι ποντοι ειναι χρονια χαχαχχαχα)
ειχα κολλησει στο 30 εγω κ προσφατα μου λεει ο ανδρας μου εισαι 32, κανε ο,τι κανεις να βαλουμε μπρος για μωρο, κ σοκαριστηκα!!!
:bouncing:
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση