Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 32 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 479
    Senior Member
    28 ετών γίνομαι 4 Μαίου, είμαι 1,67 ύψος, και 125 κιλά. !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Διαστάσεις σώματος δεν ξέρω!!! χαχαχαχα

Senior Member
    28 το μαιο

Εχασα την κορη μου 10 μερες πριν κλεισω τον 7 μηνα.Νοσηλευόμουν 15 μέρες με συσπάσεις μήτρας και δυσοσμα υγρα , η γυναικολόγος μου με αδεια είχε συνέχεια το κιν κλειστό,οι εφημερεύοντες δεν με δίναν καν σημασια.Δεν μου κανανε υπερηχο παρα μονο 2 φορες μονο με φακελακι,δεν παιρνουσανε καν να με δουνε,δεν με στελνανε Αθηνα Δεν...Δεν... Εμεινα με το στανιό 15 μέρες ενω θελανε να με βγαλουν απο την 4η μερα.Με βγάλανε τον ορό και δώσανε εξιτήριο βελτίωση παρότι έλεγα οτι μένω 2 ώρες μακρυα και να μείνω ώσπου να γυρίσει η γυναικολόγος μου.Προφανως ημουν βάρος.Γέννησα στο αμάξι μια ώρα μακρυα,το μωρό μου έκλαιγε μια ώρα στη αγκαλιά μου,δεν τα εχασα ουτε στιγμη επειρνα το εκαβ να στειλουν ασθενοφορο και λεγανε οτι δεν υπαρχει φορητη θερμοκοιτιδα. Ζουσε 6 ώρες στο νοσοκομείο που το κάνανε πειράματα αντί να φύγει αθήνα παρότι δεν είχανε σετ διασωλήνωσης :flaming:ούτε φορητή θερμοκοιτίδα :flaming:σε νησι 132000 κατοίκων στη μυτιλήνη.Παλευε με μια απλη μασκουλα να ζησει :flaming:και αυτο γιατι ειχε πολυ δυνατη καρδουλα.ήθελε 10 μέρες να συμπληρώσει 7 μήνες και οι άτιμοι 15 μέρες μέσα δεν με κάνανε ένεση να μεγαλώσουν τα πνευμονάκια του ουτε ενα χαπι προγεστερονης τιποτα νοιαζοντουσαν πως θα με βγαλουν μονο...Ενα μωρο που στον τελευταιο ελεγχο ηταν μια χαρα και χαμογελουσε δεν το πιστευεις,η γιατρος ελεγε θα ναι πανεξυπνο απο τοσο μικρο να γελα ο εγκεφαλος δουλευει τελεια!Φυσικα κατω απο αυτες τις συνθηκες δεν αντεξε.Και μετα ηρθαν να με παρηγορησουν..:flaming::flaming:Κόν τεψα να την σκοτώσω μια γιατρό εκεί που ήρθε και μου είπε είσαι μικρή θα κάνεις άλλο.Της πέταξα απο το δωμάτιο έξω με τις κλοτσιές.Που ήταν όταν εφημερευαν; Ποτέ δεν τους είδα .Αυτή θα έδινε το ένα της παιδί για να κάνει άλλο; Γιατί μας λένε θα κάνετε άλλο δεν πειράζει. Θα κάνουμε μακάρι αλλά ΠΕΙΡΑΖΕΙ .Το άλλο θα είναι άλλο δεν θα είναι αυτό.
    Αισθανομαι αφανταστες τυψεις για την κορη μου που εμπιστευτηκα τη ζωη στα λαθος ατομα που μου λεγανε εισαι μια χαρα,που δεν πηγα στην Αθηνα και στους καλυτερους,που δεν την αγκαλαισα τοσες ωρες που παλευε χωρις βοηθεια και που δεν πηγα να της μιλησω εκεινες τις ωρες γιατι δεν με αφηνανε και που ισως η φωνη μου να της εδινε δυναμη....Θελω τοσα να της πω..........Αδιαφορησανε για ενα ενα μωρο που ηταν μια χαρα κατα τα αλλα και αν αυτο δεν ειναι εγλημα τι ειναι??Συγγνώμη αν μιλάω έτσι είναι έχω πολύ πόνο στη καρδιά μου και με πνίγει που το κρύβω απο όλους για να νομίζουν οτι συνήλθα και να μην ανησυχουν.ΣΥΓΓΝΩΜΗ τι να πώ ξέρω οτι δεν θα το ξεχάσω αλλά ας το αφήσω στο πίσω μέρος του μυαλού.... όσο γίνεται....

Senior Member
    merenta μου δεν ξερεις τί μου θύμησες τώρα....... :cry: από την πρώτη σου φράση ξεκίνησα να κλαίω γιατί κατάλαβα αμέσως τί θα ακολουθούσε στην ιστορία σου..... Δεν χρειάζετε να ζυτάς συγνώμη, δεν φτες εσύ.... και μην το ξεχάσεις.... Αυτό θα σε κάνει να κάνεις καλύτερες επιλογές την επόμενη φορά....
    Αχ δεν είμαι καλά..... δεν είμαι καλά.......

Senior Member
    :no:...

Senior Member
    Απόψε θα σας γράψω και εγώ την δικιά μου ιστορία, αν και την έχω πει πολλές φορές μέσες άκρες εδώ μέσα, αλλά θα μου υποσχεθούν οι κοπέλλες που προσπαθούν για μωρό ότι δεν θα φοβηθούν, και ότι αυτό ήταν καθαρά η δικιά μου ιστοριούλα, και καμία σχέση δεν θα έχει με αυτές.

Θελω να πω οτι ο μοναδικος λογος που δημοσιευσα την ιστορια μου γιατι ισως απο τα δικα μου λαθη να σωθει εστω ενα μωρο.Διοτι κατα τα αλλα ειναι πολυ ψυχοφθορο για εμενα και στεναχωρο για εσας.Γι αυτο θελω να εστιασω στο μαθημα που πηρα τοσο βιαια.Εμαθα οτι πλεον θα το ψαξω πολυ ποιον γιατρο να επιλεξω και φυσικα εαν εχω το παραμικρο προβλημα δεν θα καθησυχαστω απο τη γνωμη ενος και μονο γιατρου.Επισης να πω οτι γνωρισα πολλες κοπελες που μετα απο 1 η ακομη και 2 ατυχεις εγκυμοσυνες τα καταφεραν και εχουν πλεον τα μωρακια τους.Μετα απο καποιο διαστημα που κυριολεκτικα ημουν χαμενη και ειχα παρατησει εντελως τον εαυτο μου,ο πονος μου εγινε και πεισμα οτι θα τα καταφερω οπως τοσες άλλες και γιαυτο το λογο ταξιδεψα πηγα Αθηνα σε ιδιωτικα και δημοσια μαιευτηρια,σε μεγαλογιατρους,αγορασα βιβλια,εψαξα στο ιντερνετ σε σελιδες εντος και εκτος Ελλαδας και πιστευω οτι πλεον ειμαι σε καλο δρομο.Παροτι ολοι μου λεγανε εισαι μια χαρα εγω εκλεισα ραντεβου με διαβητολογο μονη απο αυτα που εβλεπα στις εξετασεις (ενας δεικτης που δεν ξερανε απο τι ανεβαινει)και αυτα που διαβαζα στα βιβλια και κυριως σε αμερικανικες σελιδες,το προβλημα φαινοταν ναναι εκει και βρηκα μια ακρη...Ειμαι πλεον αισιοδοξη οτι θα τα καταφερω γιατι πλεον γνωριζω αρκετα.Τοτε δεν γνωριζα τιποτα ουτε υπολογιστη ειχα πριν 4 μηνες τον πηρα.Ολα τα συμπτωματα που ειχα εχουν υποχωρησει,εχω βρει τη διαιτα που μου ταιριαζει και με αδυνατιζει σχετικα ευκολα.Και νομιζω μολις χασω 9-10 κιλα ακομη θα με αφησουν να αρχισω προσπαθεια επιτελους.Ομως δεν βιαζομαι ο χρονος αλλωστε με βοηθα τι αν μεινω εγκυος τωρα τι σε 4 μηνες??Μακαρι μεσα απο την εμπειρια αλλα και τις γνωσεις που απεκτησα να μπορεσω να βοηθησω οσο μπορω αν και σας εχω πει οτι ειμαι η πρωτη που χρειαζεται τη βοηθεια και τη συμπαρασταση σας.Γιατι ετσι οπως μιλησα σε εσας δεν εχω μιλησει σε κανεναν δικο μου και οσο και αν με στεναχωρησε απο την άλλη με ανακουφισε δεν μπορω να σας το εξηγησω ειναι παραξενο.

Member

merenta! Λυπάμαι τόσο πολύ που πραγματικά δεν βρίσκω λέξεις να το εκφράσω!
    Έχεις όλα τα δίκαια του κόσμου να είσαι θυμωμένη και αγανακτισμένη! Μήν πνίγεις και μην κρύβεις ότι έχεις στην καρδιά σου, μόνο αν τα πεις και τα ακούσεις ξανά και ξανά θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου τον θυμό!

Member
    polinaki μπράβο! Είσαι 27 και έχεις ήδη 2 ετών παιδί!

Ένα δάκρυ κύλησε! και η πρώτη σκέψη ήρθε! "Εγώ πότε θα γίνω μάνα???":smilegrin::smilegrin::smilegrin: χχαχαχα!

Senior Member
    και μενα η πρωτη αποτυχια σημερα

Senior Member
    Βρε συ μιτσοκόλο, μην διαβάζω βλακίες. Κάθε μήνας μόνο 2 γόνιμες μέρες έχει. Μπορεί να μην έπεσες πάνω σαυτές. Δεν είναι δα και τραγικό!!!! Να ανησιχίσεις αν αυτό σου πάει χρόνο+ και δεν δεν γίνει τίποτα. οσο ανχώνεσε ξέχνα το μωράκι. Είπαμε άνχος και μωράκι δεν πάνε μαζί.΄ Χαλάρωσε, απόλαυσε το σεξάκι σου, και θα έρθει και το ουά ουά σε κάπια φάση, και εκεί θα τα ξεχάσεις όλα!!!!

Senior Member
    οχι βρε πωλινα μου δεν αγχωθηκα απλα ηταν η πρωτη φορα που προσπαθησαμε και η πρωτη ''αποτυχια''
    και απλα το ανεφερα γιατι σαν επιτηδες ειχα διαφορα ''συμπτωματα'' uzzled:

Senior Member
    Τα συμπτώματα ίσως ήταν από κάτι άλλο. Χαμιλό ζάχαρο/σίδηρο/πίεση. Αυτό να ψάξεις τώρα. Γιατί αυτά τα θε τέλεια για να μεγαλώσει σωστά το μωράκι μέσα στην κιλίτσα

Senior Member
    oλα ειναι τελεια, κανω γενικες καθε 3μηνο λογο επεμβασης.
    στεναχωρηθηκα αρκετα με την ιστορια της κοπελας

Νανκο και μιτσοκολο το πολινακι εχει δικιο.Μην αγχωνεστε και μην βιαζεστε κυριως για τιποτα στη ζωη.Το καλο πραγμα αργει να γινει.Το θελω οσο εσεις αλλα καθε μηνας που περνα σκεφτομαι (ωραια ενα μηνα ακομη πιο προετοιμασμενη) και καθε μηνας που περνα με βρισκει πιο προετοιμασμενη και ετοιμη να το δεχτω οταν ερθει με το καλο.Εστιαστε στη διατροφη σας και χαλαρωστε γιατι η πιεση και το αγχος φερνει τα αντιθετα αποτελεματα.Δεν θα ξεχασω τα λογια μεγαλογιατρου που μου ειπε κοριτσι μου δεν φοβαμαι ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να κανεις μωρακι αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως λογω αγχους δεν θα αφηνεις τον εαυτο σου να συλλαβει.Με παρακαλεσε σχεδον να μην σκεφτομαι καθολου τον ερχομο ενος μωρου αλλα να χαλαρωσω.Ηταν τοσο δυσκολο αλλα τα καταφερα απο τον Ιανουαριο οταν η διαβητολογος ειπε θες να το ρισκαρεις τωρα η να το αφησουε 3 μηνες μετα αφου θα εχουμε ελεγξει το ζαχαρο και θα εχεις χασει τα κιλακια σου και θα ξεκινησουμε με τις καλυτερες συνθηκες?Ηταν στο χερι μου να αποφασισω και πλεον δεν βιαζομαι καθολου.Ελπιζω να βοηθησα λιγο

Page 4 of 32 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast