Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 32 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 479
    Μπαντ γκερλ δεν θελω τετοιες σκεψεις:thumbdown:.Εαν ρωτησουμε το πολινακι παρα την πολυ κουραση εαν ξεκουραζεται μολις παιρνει αγκαλια το μωρακι της τι θα μας πει???

Senior Member
    Θέλετε να δείτε εμένα?
    έχω μια από την εκδρομή που πήγα προχτες με τον άντρα μου. θα την αφερέσω όμως μόλις την δείτε

-----------photo deleted--------

Senior Member
    Να'μαι και εδώ!!!

-----------photo deleted--------

Senior Member
    Originally posted by merenta
    Μπαντ γκερλ δεν θελω τετοιες σκεψεις:thumbdown:.Εαν ρωτησουμε το πολινακι παρα την πολυ κουραση εαν ξεκουραζεται μολις παιρνει αγκαλια το μωρακι της τι θα μας πει???
    δεν ξερω τι θα πει αλλα εγω μαλλον θα κλαιω βλεποντας το :starhit:

εγω δεν ειδα τιποτα deleted λεει.....Μπαντ συμφωνω και εγω μαζι σου:love::love::love:

Senior Member
    καλε τι σιφουνας εισαι εσυ? θα καψω κ το φαγητο, δεν προλαβα να σε δω :crazy:

Senior Member
    κοριτσια τα λεμε μετα γιατι ειναι σε κρισιμο σταδιο το φαγητο κ πειναω σαν λυκος χαχαχαχ πωλινακι σε εχω δει με τα ματια της ψυχης και αυτο μου αρκει :love:

Senior Member
    Originally posted by merenta
    Οσο κουρασμένη και να είμαι από την δουλιά, έρχομαι σπίτι, μαγειρεύω ΜΑΖΙ με τον μικρό, και πέζουμε, ή φτιάχνουμε γλυκά, κέικ κτλ. Οσο κουρασμένη και να είμαι. Σαν προχθες φτιάξαμε κέικ. Σήμερα φτιάξαμε καταίφι και το περιμένουμε να ψυθεί. Και το κάνω μόνο και μόνο γιατί βλέπω πως το απολαμβάνει. Του αρέσει. Και μετά μειράζουμε γλυκά στην γειτονιά (μαμά και θεία στα σπίτια κάτω από μας)!!!! Κάνουμε μπάνιο κάποτε μαζί, κάποτε με τον μπαμπά, και μετά έρχετε και κάθετε στην αγκαλιά μου να δει 10 λεπτάκια τηλεώραση και μετά πάμε και ξαπλώνουμε μαζί μέχρι να κοιμηθεί. ΄Μέχρι να γίνει έχει πάει 10 το βράδυ!!! Ομως απολαμβάνω κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία!

Senior Member
    Ανέβηκαν ξανά οι φώτο :love:

Senior Member
    polinaki, είσαι κουκλίτσα:starhit: !!!
    Αχ θυάμαι που μας έλεγες για το τζάκι :duh:

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    polinaki, είσαι κουκλίτσα:starhit: !!!
    Αχ θυάμαι που μας έλεγες για το τζάκι :duh:
    Thanks!!! Και όχι μόνο για το τζάκι :P:P:P:P:P:P:P :saint::saint::saint::saint:

Πολινακι μου γλυκο τοσο γλυκα ηταν τα λογια σου για τις ωρες με τον γιο σου ελιωσα...................................... .................................................. .......................

Senior Member
    Οσο γλυκιά είμαι και εγώ καλή μου :P

Senior Member
    Polinaki: αρχικα είσαι κούκλααααααααααααααααααα!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κατά δευτερον το χαμοπγελο και μονο του μπεμπη όταν γυρναω από την δουλεια με ξεκουραζει... αλλα η σωματική κουραση σε κάποια στιγμη φαίνεται!! Πιστεψε με εχω μια αρκετα κουραστική και απαιτητηκή δουλεια η οποία καθε μερα με σκοτώνει. Ασε που συνεχομενες μέρες off δεν υπάρχουν! μονο ενα ΣΚ το μηνα και αυτό με το ζώρι.
    Mereda: όλοι κουβαλαμε ενα σταυρο είτε από μικροι είτε πιο μεγάλοι. Εχω χασει τον αδερφουλη μου από ενα πολύ σπανιο συνδρομο οπότε φανταζεσαι τον φοβο μου για τον μπεμπη μεχρι να βγουν οι απαντήσεις από την αμνιο οι οποίες παρεπιπτοντως λόγω αποστολης δείγματος στο εξωτερικό εκαναν 6 εβδομαδες.
    Bad girl μην μασας ολα για τους ανθρωπους είναι και πιστεψε με για όλα εχεις κουραγιο χωρίς να το ξέρεις. Αλλωστε εδω εχεις μια παρεϊτσα πολύ καλη για να σε εμψυχώνει, ασε που μόνο το βλεμα και το χαμογελακι της μικρης αυτής ψυχουλας σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα!!!

Senior Member
    πωλινακι εισαι :saint2: φοβερη φατσα κ με φωτοστεφανο!
    ελιωσα κ γω με ταλογια για το μωρο, ενταξει με πεισατε θα αδυνατισω κ γω νακανω ενα!
    λατρευω κ τανηψια μου αλλα...τι να το κανεις. οταν κλεινει η πορτα σου θες τον ανθρωπο σου κ το μωρακι σου διπλα σου!:starhit:

Page 7 of 32 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast