Results 76 to 90 of 479
Thread: Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία
-
23-02-2011, 09:19 #76
ε μα πρεπει να μας τελειωσεις την ιστορια, αλλα νομιζα κατι επαθες βρε πωλινα, 'η εσυ σφαιρα εφυγες ή εγω δε καταλαβα πως περασε η ωρα που ελειπα...καλημερα κουκλα!
- 23-02-2011, 09:30 #77
Εγώ σφαίρα έφυγα!!! Είχε ξυπνήσει ο γλύκας μου.
Να σας την τελειώσω ε? θα σας την τελειώσω κάπια φάση, γιατί τώρα είμαι δουλιά και έχω πολύ πίεση.
23-02-2011, 09:46 #78
παω να πιεστω κ γω γυμναστηριο μια που δε δουλευω τη μια δουλεια σημερα αεραααααααααααααααααααααα
23-02-2011, 11:03 #79
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
mitsokolo μου μην το παίρνεις κατάκαρδα και συνέχισε τις προσπάθειες!!!Σχετικά με τα συμπτώματα που είχες το μυαλό μας παίζει άσχημα παιχνίδια όταν συνδυαστεί με τα "θέλω" μας!Εγώ μα φανταστείς τον πρώτο μήνα μετά τον γάμο μου αφενός επειδή ήθελα πάρα πολύ ένα μωρό αφετέρου γιατί η κολητή μου που είχε παντρευτεί ακριβώς ένα μήνα πριν από εμένα έμεινε αμέσως έγγυος,πίστευα πως θα είναι το πιόοοοο απλό πράγμα να συμβεί!Σκέψου λοιπόν όταν ήταν να αδιαθετήσω για πρώτη φορά κατόπιν του γάμου και καθυστέρηση μικρή είχα ,ενώ ο κύκλος μου είναι πολύ στεθρός,αλλά εκτός αυτού κάτι τάσεις λιποθυμίας με τριγύριζαν,κάτι αναγούλες είχα.ʼτιμο μυαλό! αφού μέχρι και τέστ πήραμε να κάνω...αποτέλεσμα...μπαρμπού τσαλα
Και φυσικά οι προσπαθειες συνεχίστηκαν ,στην δική μας περίπτωση χωρίς αποτέλεσμα,καθώς όπως αποδείκτηκε στο μέλλον υπήρχε πρόβλημα
απλά θα συμβούλευα όσα κορίτσια ξεκινούν τώρα την προσπάθεια να μην περιμένουν όπως εγώ περίμενα 2 χρόνια κατόπιν συμβουλής του γιατρού για να ψάξω να δω αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα .Ψάξτε το νωρίτερα!
Μερέντα...ότι και να σου πω είναι λίγο,ούτε καν μπορώ να φανταστώ τον πόνο που πέρασες,χαίρομαι όμως που τώρα σκέφτεσαι να κάνεις ένα άλλο μωράκι και έχεις γνώση για το τι μπορεί να σου συμβεί και πως να το αντιμετωπίσεις πια με τον σωστό τρόπο τόσο για σένα όσο και για το μωρό.
Βαδ καλή επιτυχία και στο κατέβασμα των κιλών και φυσικά στην τεκνοποίηση
Polinaki για τα δικά σου στο έχω πει και στο φέις χαράς το κουράγιο σου με τόσα που πέρασες!
Καλή επιτυχία σε όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούν να γίνουν μανούλες!!!
και όσο αφορά που λέτε για τα κιλά που μένουν ή παίρνετε στην εγγυμοσύνη,η αδελφή μου ήταν πάντα ολίγον υπέρβαρη και στις τέσσερις εγγυμοσύνες της τους πρώτους 6 μήνες έχανε κιλά αντί να παίρνει (και έτρωγε ότι χαζό της ερχόταν στο μυαλό,ειδικά στην μία από αυτές καθημερινά έτρωγε πολύυυυυυυυυυυυυ παγωτό )και μετά έπαιρνε λίγα σχετικά κιλά,μέσο όρο 6-7! Μετά την γέννα δεν της έμεναν κιλά αλλά η κοιλιά
23-02-2011, 12:23 #80
νασαι καλα αγγελουδακι, μπερδευτηκα ομως, εχεις μωρακι τωρα? θελεις κι αλλο?
ευχομαι ο,τι επιθυμεις να γινει!
να ρωτησω, τι εννοεις ψαξιμο απο πριν? στο γυυναικολογο δεν αρκει που παμε 1 το χρονο για τεστ παπ κ γενικο ελεγχο (υπερηχο κτλ)? εγω τον ρωτησα για προγεννητικο κ ειπε πριν βαλουμε μπρος για μωρο κ οχι νωριτερα διοτι δεν εχει νοημα, θα πρεπει να ξανακανω μετα αφου μπορει κανεις να πιασει παιδι πολυ αργοτερα.
23-02-2011, 12:59 #81
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
βαδ όχι δεν έχω μωρό όσο και αν θα το ήθελα,εννοώ να το ψάξεις κάνοντας και τον υπέρηχό σου και το τέστ παπ και όσα ελέγχουν οι γυναίκες κάθε χρόνο,γνώμη μου αν θέλετε μωράκι είναι να κάνει και ο σύζηγος ένα σπερμοδιάγρμμά,εμάς ο γιατρός μας είπε να κάνουμε αφού περάσουν 2 χρόνια ελέυθερων επαφών και δεν μείνω έγγυος και το μόνο που καταφέραμε είναι να χάσουμε 2 χρόνια
ααα είχαμε και ένα συν,το άφθονο σεξ
και το λέω αυτό γιατί εμένα οι εξετάσεις μου ήταν πάντα όλες οκ και ελπίζαμε πως απλά δεν έτυχε το ευτυχές γεγονός,και κατόπιν μίας σαλπιγγογραφίας μου έκανα (τραγική και οδυνηρή σαν εμπειρία)επίσης μετά από 2 χρόνια σκέφτηκε ο γιατρός να το προτίνει
καταλήξαμε στο σπερμοδιάγραμμα που εκεί βρήκαμε ότι το πρόβλημα το έχει ο σύζηγός μου και όπως μας είπε ο ουρολόγος και ο γυναικολόγος η μόνη λύση είναι η εξωσωματική και δόξα έχει ο Θεός
απλά αν οπ πρώτος γυναικολόγος που είχα είχε σκεφτεί νωρίτερα να μας πει να ελέγξουμε όλους τους παράγοντες δεν θα χάναμε 2 χρόνια ούτε θα έφτανα να είμαι 35 και να περιμένω να κάνω τώρα χειρουργείο,να χάσω τα κιλά μου και κατόπιν να κάνω εξωσωματική (βέβαια μου έχουν αφήσει μία μικρή ελπίδα πως ίσως χάνοντας κιλά να έχουμε καλύτερα και πιο εύκολα αποτελέσματα όσο αφορά την εγγυμοσύνη,είδομεν! )Ουφ αυτά τα ολίγα σόρρυ αν σας μπέρδεψα όπως τα έγραψα!
23-02-2011, 13:04 #82
καταλαβα, οκ πολυ διαφωτιστικα να ξερουμε που παμε. Σχετικα με αυτο που ειπες για το σπερμα οταν τον ρωτησα (τον ειχα ξετιναξει στις ερωτησεις)
μου ειπε οτι επειδη ειναι στρεσογονο για τον ανδρα καλο ειναι γινει η εξεταση αφου κ εχει αρχισει ενα ζευγαρι να ερχεται σε επαφη με στοχο το μωρο (με πιανετε ετσι?) κ δεν το εχει καταφερει μεσα σε καποιους μηνες.
Σχετικα με την γυναικεια εξεταση τα κανω κ σευχαριστω που τα ειπες γιατι με ειχε αγχωσει η φιλεναδα irenevaladia (που γεννησε κ μας ξεχασε, ελειπα κ γω, Ειρηνακι μπες να μας γραψεις πως περναν οι φρεσκιες μανουλες!!!)
23-02-2011, 14:03 #83
να σου πω εγω πως περνανε με 4 μηνών μπεμπη, δουλεια και σπίτι μαζι???
23-02-2011, 14:07 #84
Originally posted by angel79
23-02-2011, 14:37 #85
Καλημερα κοριτσια
ελειπα και τωρα μπηκα να δω τι γαραψατε
Πολινακι ενα εχω να πω θαυμαζω το θερρος σου που μετα απο ολα αυτα θελεις να κανεις και δευτερο και επισης χαρηκα τοσο γιατι οσο κατεβαινα με επιανε ανησυχια τι εγινε επιτελους με το μωρο....Δοξα τω θεω που πηγαν ολα καλα και νομιζω αυτο ειναι που τελικα σου δινει την δυναμη να ξαναπροσπαθησεις γιατι γολγοθας ηταν αυτος οχι εγκυμοσυνη....Η αληθεια ειναι οτι εδω και 2-3 μηνες αποφευγω να διαβαζω ιστοριες απωλειας γιατι πλεον δεν ειχα τη δυναμη αλλα θελω να μαθαινω μανουλες που μετα απο δυσκολιες η ακομη και απωλειες τα καταφεραν.Προς το παρον βεβαια θελω να επικεντρωθω στη διατροφη μου να πανε ολα καλακαι θα προσπαθησω να βρω και εποχιακη εργασια απο την ανοιξη αρχιζουν εδω οποτε θα με βοηθησει ψυχολογικα και οχι μονο.Εσεις πως τα πατε με τη διατροφη σας??Απο οτι καταλαβα κανετε ολες διατροφη με μετρημενες θερμιδες???Βλεπετε αποτελεσμα?Εμενα με σωζει κοριτσια που δεν ειμαι γλυκατζου.Μου αρεσουν οι πιτες,τα μεγειρεμενα φαγητα τετοια αποφυγετε τη ζαχαρη κοριτσακια οσο μπορειτε.Μπαντ γκερλ τελειο το γιαουρτομους αυτο να τρως αντι για γλυκο κατι τετοια τρωω και εγω οταν θελω γλυκο!!!
23-02-2011, 14:57 #86
Μερέντα μου αν είναι να περάσω τα ίδια, αλλά και πάλι στο τέλος της μέρας να πάρω ένα υγιές εγκεφαλικά μωρό, δεν με πειράζει. Οπως είπα, η ιστορία συνεχίζετε, σε κάπια άλλη στιγμή!!!! Δεν τελείωσε εκεί ο "γολγοθας" όπως το ονόμασες.
Ομως πιστεύω πως ο Θεός μας στέλνει μόνο όσα αντέχουμε. τίποτα παραπάνω. Και εν μέρη χαίρομαι που μου έστειλε δύσκολα, γιατί αυτό συμαίνει οτι και ο ίδιος ξέρει πως είμαι δυνατή.
23-02-2011, 15:32 #87
Originally posted by polinaki1983
ομως πιστεύω πως ο Θεός μας στέλνει μόνο όσα αντέχουμε. τίποτα παραπάνω..
ΥΣ ΠΟΛΙΝΑΚΙ μηπως δεν καταλαβα καλα για το μωρο σου?
23-02-2011, 15:36 #88
Originally posted by angel79
23-02-2011, 15:40 #89
merenta polinaki angel :thumbup::thumbup::thumbup:δινετε πολυ κουραγιο στις υπολοιπες, να το ξερετε!
φωτο δεν εχω τολμησει να τραβηξω τωρα αλλα ειχα βαλει στα 106 κιλα παλια, θασας τη ξαναβαλω μολις παω 79, οπως κ των 79!
εχω κ των 83 φωτο (κιλων).
τωρα δε μου αρεσω καθολου κ μονο φωτο δε θελω να βλεπω, εχω μια που ειμαι στο σχολειο μαλλον με μαγιο κ την εχω κολλησει στο ψυγειο!
23-02-2011, 15:52 #90
Originally posted by merenta
Originally posted by polinaki1983
ομως πιστεύω πως ο Θεός μας στέλνει μόνο όσα αντέχουμε. τίποτα παραπάνω..
ΥΣ ΠΟΛΙΝΑΚΙ μηπως δεν καταλαβα καλα για το μωρο σου?
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία