Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 32 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 479
    Senior Member
    Καλημέρα! Εγώ μερέντα μου όχι δεν κάνω δίαιτα. Σε ακριβως μια βδομάδα μπαίνω χειρουργίο.

Senior Member
    Καλημερα μερεντα! κανω τη διαιτα πολλαπλων επιλογων, την γραφω τωρα στο θεμα "Διαιτολογος του εαυτου σας"
    κ επισης γραφω τι τρωω στο θεμα "Το ημερολογιο μου"
    σε λιγο θα φαω ταχινακι με μελι κ ψωμι ολικης κ θα πιω κ χυμο (αλλα ετοιμο επειδη ειμαι δουλεια) φιλια!

Senior Member
    καλημερα κοριτσια.. πωπω αυτο με τη δουλεια οντως πακετο, υπομπονη πωλινα σε λιγες μερες θα πετας!
    ευτυχως που δουλευω μονη μου και με πολυ καλα λευτα:roll:

Senior Member
    Δεν εχουμε όλοι την τέχνη στο αίμα μας μιτσο μου

Senior Member
    εγω παλι πιστευω πως ολοι την εχουμε, απλα στον καθενα ειναι μια διαφορετικη

Πολινακι μου συγγνωμη που σε ρωταω αλλα γιατι θα κανεις επεμβαση και οχι διαιτα?Γνωριζω μια κοπελα ξεκινησε πριν 2 μηνες 122,5 με διαιτα τωρα ειναι 95 και συνεχιζει.Εχεις δοκιμασει διαιτα? Μπαντ γκερλ κανω μπανιο(μες το χωμα ειμαι) και μετα θα δω την διαιτα σου

Senior Member
    Ειμαι με δίαιτες από τα 8 μου καλή μου. Πάντα χάνω 5 παίρνω 7, χάνω 15, παίρνω 25 και πάει λέγοντας. Επίσεις έχω τον δακτύλιο που μοθ δημιουργεί πολλά προβλήματα, και πρέπει να τον αφερέσω αφού δεν με έχει βοηθησει και καθόλου

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    εγω παλι πιστευω πως ολοι την εχουμε, απλα στον καθενα ειναι μια διαφορετικη
    ναι, έμένα είναι στην κουζίνα!!!!!!!!!!!!!!!!! Προσπαθώ τόσα χρόνια να βρω μια φορά που θα φτιάξω κάτι και να είναι αποτυχία και δεν υπάρχει ούτε μια φορά!!!!!

Senior Member
    Originally posted by merenta
    Πολινακι μου συγγνωμη που σε ρωταω αλλα γιατι θα κανεις επεμβαση και οχι διαιτα?Γνωριζω μια κοπελα ξεκινησε πριν 2 μηνες 122,5 με διαιτα τωρα ειναι 95 και συνεχιζει.Εχεις δοκιμασει διαιτα? Μπαντ γκερλ κανω μπανιο(μες το χωμα ειμαι) και μετα θα δω την διαιτα σου
    Μπορεις να διαβάσεις και εδώ αν θες. Το τόπικ μου

Senior Member
    mitsokolo ποσο δικιο εχεις! κ εγω εχω πολλα ταλεντα αλλα το μεγαλυτερο μου ταλεντο ειναι να μην με επαινω!
    Πωλινακι μεχεις βαλει στο τρυπακι αυτο!
    σκεψου πολλες φορες μου λεει ο ανδρας μου ¨" δε μπορω να σακουω να μιλας ασχημα στον εαυτο σου, σταματα!"
    τελειομανης, τι να κανω

merenta :thumbup::thumbup: το απηλαυσες πολυ φανταζομαι!

Senior Member
    Μα και εγώ τελειομανής είμαι μπαντ μου, αλλά όλα τα κάνω τέλεια!!!!!!!!!! Πως να μην με επενώ συνεχώς? Αχ να'μαι καλά το κορίτσι :P

Πολινακι τα διαβασα παροτι δεν ξερω τι ειναι δακτυλιος κτλ:blush: αλλαεσυ ξερεις καλυτερα για εσενα.Να πανε ολα καλα.
    Εγω κοριτσια που εχω ορεξη να μαγειρευω και τα κανω στον αντρα μου και τα μυριζω η καυμενη τι να πω?????

Senior Member
    παιδια δε μου μυριζει τιποτε πια. πολεμαω την ποσοτητα κ οχι το φαγητο.
    στις σωστες δοσεις ειναι λυτρωτικο κ απελευθερωτικο! κ πολυ χορταστικο!
    κ μονο το να αλλαξει κανεις στοχο κ να μην κανει διαιτα σε ξαλαφρωνει απιστευτα.
    Θα μου πειτε κ πως θα χασω τα κιλα.
    Ε αμα δεν κανω τα πισογυρισματα επι μερες να σκιζομαι στο φαγητο κ τις υπολοιπες υγιεινη διατροφη, και μονο απο αυτοτο θερμιδικο ελειμμα θα δω τεραστια διαφορα.
    Αργα κ σταθερα αυτη τη φορα κ για παντα!
    για το μωρο μου ρε γαμωτο!
    παω μηπως κοιμηθω λιγο μια που πηρα κοκκορα απτη μανουλα μου κ δεν εχω μαγειρεματα ουφ κ παλι δουλεια σε 2 ωρες.
    αντε να δουμε!
    κ βαριεμαι απιστευτα να ντυθω, φτιαχτω για την εξοδο μετα τη δουλεια αλλα καλο θα μου κανει...

Senior Member
    και γω μαγειρευω αλλα δυστηχως δεν εχω χρονο με τα τατουαζ αλλα σημερα θα τσικνισουμε στο τζακι και θα φτιαξω και μιλφειγ :bouncing:

Senior Member
    μιλφειγ! σουπερ! γλυκο βραδυ κοριτσια, ισως μπω απο τη δουλεια μετα φιλουπες

Page 9 of 32 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast