Results 196 to 210 of 479
Thread: Εγγυμοσύνη & παχυσαρκία
-
28-02-2011, 09:48 #196
σε ευχαριστω κοριτσι με εμψυχωσες ομολογω..και οχι δεν θα το βαλω κατω γαιτι αν το βαλω το πρωτο που θα παει λαθος ειναι η διατροφη μου και δεν το θελω....αλλα θελω να ρωτησω το εξης που δεν εχει και σχεση με το θεμα μας (εγκυμοσυνη και παχυσαρκια)...οταν τσακωνεσαι με τον ανθρωπο σου γαι πολυ ομως τσακωμο και θες το χρονο σου για να ξεχασεις να πω ,να προσπερασεις η και καλυτερα να καταπιεισ τα οσα εγιναν..και εκεινος συνεχιζει σαν να μην εχει συμβει τιποτα ...τη γινεται σε αυτην την περιπτωση τη κανεις?????/
- 28-02-2011, 10:05 #197
χαχαχαχα Αυτή την στιγμή μιλάς με μια κοπέλλα που τις 4 μέρες της βδομάδας τσακονώτανε με τον άντρα της!!!!
Κάποτε, μέχρι και πριν τα χριστουγεννα δηλαδή, άμμα τσακονώμασταν πολύ άσχημα, μετά προσπαθούσα να τα βρούμε. Κι όσο προσπαθούσα, τόσο πιο πολύ κρατούσε τα μούτρα του ο κύριος. Μετά είπα δεν γαμιέτε, ότι θέλει ας κάνει, εγώ προχωράω την ζωή μου και αν θέλει ακολουθεί. Και άμμα τσακοθούμε, μετά μόνο άμμα είναι απαρέτητο του μιλάω, χωρίς όμως να μιλάω άσχημα. Απλά δεν μιλάω καθόλου. και από τότε που ξεκίνησα να το κάνω αυτό, άρχισε ο ίδιος να προσπαθείΤώρα δεν ξέρω τον λόγο που τσακοθήκατε, ούτε θέλω να γίνω αδιάκριτη. Το μόνο που έχω να σου πω είναι μην χαλιέσε. Υπάρχουν υπέροχα πράγματα στην ζωή. Μην σε παίρνει από κάτω 1-2-3-5-10 καυγάδες.
28-02-2011, 10:27 #198
Καλημερες κοριτσακια!!!
Redrose μου ολοι τσακωνομαστε συχνα πικνά με τον συντροφό μας. Σε εμένα και τον αντρα μου τι κλειδί είναι αμα πέσουμε στο κρεβάτι να μην κοιμηθούμε τσακωμένοι - δεν το καταφέρνουμε παντα αλλά το προσπαθούμε τουλαχιστον. Οι σχεσεις καλώς ή κακώς θελουν προσπαθεία κου δουλεια. Μην σκεφτεσαι ότι μας χαλάς την ημέρα, όλοι λιγο πολύ εχουμε τα θέματα μας και πολλές φορές τα γραφουμε για να ακουσουμε τις απόψεις τον αλλών και να βοηθηθούμε.
νεα βδομαδα και όλα θα πανε καλα!!!!
φιλιααααααααααααααααααααα α
28-02-2011, 10:32 #199
το θεμα μου ομως κοριτσια ειναι οτι δεν υπολογισε καν τα παιδια μας και βγηκε εκτος εαυτου και οσο και αν προσπαθω να το δικαιολογησω δεν μπορω...γιατι ηταν αδιακιολογητη η συμπεριφορα του..βεβαια τις τελευταιες μερες εβλεπα οτι ολο και τρωγωτανε για φασαρια μεχρι που το καταφερε... το καλο μεμεμενα ειναι οτι μπορεσα οσο αυτο ηταν δυνατο να δειξω στα παιδια μου οτι ολα οκ συμβαινει καμια φορα να τσακωνονται η μαμα και ο μπαμπας...μεσα μου ομως δεν ξερω ποναω πολυ...γιατι ειμαστε τοσα χρονια μαζι και ετσι δεν εχουμε ξανατσακωθει ποτε
28-02-2011, 11:49 #200
Το ότι έγινε με τα παιδια μέσα στην μέση είναι ενα θέμα.... όταν τα ξαναβρείτε μιλησε του... εξηγησέ του ότι τα παιδακια πληγώνονται και το κουβαλανε συνέχεια μεσα τους... είναι κρίμα!
take care!!!!
28-02-2011, 22:00 #201
Καλησπέρα κορίτσια μου. Τι μου κάνετε? Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα στην δουλιά, και σχόλασα στις 8. Ευτυχώς είχε δώσει φαγητό η μαμά μου στον άντρα μου και στο μωρό, γιατί υλικρινά δεν είχα δύναμη ούτε μπάνιο να κάνω. Μου έψησε ο άντρας μου μέχρι να τελειώσω από το μπάνιο μου, μακάρι νανε καλά, μα ατομική πιτσα και έφαγα. τώρα πήγε να κοιμήσει το μωρό και εγώ έκατσα λίγο εδώ και μετά θα πάω για ύπνο.
Αυριο είναι η μέρα που θα ετοιμαστώ, και Τετάρτη η εισαγωγή μου. Θα ήθελα λοιπόν, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω αύριο, να σας ευχυθώ καλή συνέχια στον αγώνα σας, και να σας πω ότι θα τα πούμε και πάλι σύντομα.
Φιλάκια κούκλες μου. Και να θυμάστε, η ζωή είναι ωραία, μην την χαραμίζετε άσκοπα.
28-02-2011, 22:03 #202
καλη επιτυχια... ολα να πανε καλα... και θα πανε γιατι όλες θελουμε να πανε για να κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα!!! σε περιμενουμε πίσω!!! ακι γρηγορα!!!
01-03-2011, 09:45 #203
αχ Πωλινακι μακαρι να μπεις λιγο σημερα, δε σε προλαβα, προσπαθω να χαλαρωσω τελειως, ακομα κι αυτο με αγχος το κανω (!!!) κ δεν μπηκα.
Νιωθω τελεια, απελευθερωμενη, οταν παω να ξεσπασω καπου πχ τσιγαρο-φαγητο απλα χαλαρωνω με κατι αλλο!
Τις 2 πρωτες μερες που σκεφτομουν να κοψω το καπνισμα ετρωγα ο,τι ναναι κ οσο ναναι, εβαλα 2-3 κιλα!
εδω κ 2 μερες ειμαι απλα μια χαρα! εχω κολλησει το διαιτολογιο μου στο ψυγειο κ τρωω οσα εχω διαλεξει η ιδια,
δεν σπαζοκεφαλιαζω για τιποτε.
Εχω βγαλει κ το προγραμμα που θελω γυμναστηριο με αρκετη αεροβια για να μη βαλω πολυ βαρος, χθες εκανα 50' σε μηχανημα σαν ελλειπτικο.
Ολα καλα!
Τις πιο κρυες μερες νιωωθ τοσο ζεστη κ σε εγρηγορση! κοιμαμαι νωρις, πρωτοφανες για μενα τοσο νωρις, κ ξυπναω με ορεξη!
αποψε θα φαμε εξω κ θα χαλασω λιγο τη διαιτα αλλα αυριο παλι!
Σκεφτομουν "παρε το διαιτολογο να σου πει τι θα φας" με τα ξερω...ψητο, σαλατα ψωμακι κ λιγο κρασι
01-03-2011, 09:47 #204
Originally posted by angel79
κοπελαρες μου γλυκες εσεις!!! μετανιωσα γιατι μ'εχει πιασει το στομαχι μου και ακομα τα νιωθω μεσα για κανεναν αλλο λογο... ισα ισα ηταν απολαυση μασι μετην coca light στο σινεμα που πηγα με το αντρακι μου...
Originally posted by merenta
Να ρωτησω και κατι εχει καμια σας τη φριτεζα actifry?σκεφτομαι να την παρω μπας και φαω καμια φορα καμια πατατουλα:smilegrin:
ριχνω ομως μεσα μανιταρια ή ρεβες ή πατατες κ γινονται ολα σαν τηγανιτα κ πολυ ελαφρια κ γευστικα!
τελευταια την εχω φαει διοτι ετρωγα κανονικα τηγανιτα πουυ δεν ετρωγα ποτε σπιτι μου...ετσι κ παχυνα (αλλος ενας λογος).
Την εχω πλεον στο ντουλαπι γιατι δεν εχω χωρο, θα παρουμε φουρνο μικροκυματων να ζεσταινει το φαγητο του ο ανδρας μου οταν εργαζομαι...
κ δεν χρησιμοποιειται συχνα η actifry οποτε την εβγαλα απο τον παγκο, αλλα την βαλαμε σε σημειο που μπαινοβγαινει ευκολα κ θαρχισω να κανω πατατουλες! μου ελειψαν! οχι οι πατατες, αλλα οι πατατες χωρις τυψεις!:starhit:
Originally posted by merenta
Καλημερα κοριτσια :kiss:
Καλα πατε και χαιρομαι πολυ!!!Μπαντ γκερλ να μου πεις τι εκανες με το τσιγαρο θελω να κοψω του αντρα μου κοριτσια τι να κανω καμια ιδες?50 τσιγαρα την ημερα κανει.Τα χα το αλλα ξαμε σε καπνο το ιδιο τι να κανω???Επισης χαιρομαι τοσο πολυ που ξεκινησες γυμναστικη....Εγω ανεβαινω σε λιγο και θα επανελθω...
οταν ειχα σταματησει με τον τραυματισμο εβαλα 10 κιλα σε 3-4 μηνες με την ιδια διατροφη σχεδον.
Εκανα βαρη αλλα απεφευγα την αεροβια, κ να το αποτελεσμα!
Εμενα ο ανδρας μου καπνιζε παντα εξω απο το σπιτι (μπαλκονι κτλ)
αλλα οταν το αρχισα κ εγω κανονικα καπνιζαμε μαζι μεσα. Αυτο τα εκανε ολα χειροτερα.
Πλεον καπνιζει εξω παλι κ κανει ελαχιστα τσιγαρα κ πολλες φορες τον προσκαλω να καπνισουμε μεσα κ δεν δεχεται, ετσι δε καπνιζει κανεις μας!
01-03-2011, 10:05 #205
Originally posted by angel79
Καλημερες κοριτσακια!!!
Redrose μου ολοι τσακωνομαστε συχνα πικνά με τον συντροφό μας. Σε εμένα και τον αντρα μου τι κλειδί είναι αμα πέσουμε στο κρεβάτι να μην κοιμηθούμε τσακωμένοι - δεν το καταφέρνουμε παντα αλλά το προσπαθούμε τουλαχιστον. Οι σχεσεις καλώς ή κακώς θελουν προσπαθεία κου δουλεια. Μην σκεφτεσαι ότι μας χαλάς την ημέρα, όλοι λιγο πολύ εχουμε τα θέματα μας και πολλές φορές τα γραφουμε για να ακουσουμε τις απόψεις τον αλλών και να βοηθηθούμε.
νεα βδομαδα και όλα θα πανε καλα!!!!
φιλιααααααααααααααααααααα α
ΥΓ δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα εγω εχω παρει την κατηγορια αντρα "ο,τι κι αν γινει μπορω να ξεραθω στον υπνο"
ενω εγω ειμαι η κατηγορια γυναικας " δεν καταπινω τιποτε κ το λυνουμε τωρα".
ΥΓ2 στην αρχη γινοταν ενα μπερδεμα καθοτι οταν ηθελε τον χρονο του δεν τον ειχε, οποτε μετα συμφωνησαμε να λεμε καθαρα πχ θελω τον χρονο μου κ θα το λυσυμε μετα το θεμα, αλλα εχω βαλει σαν ορο παντα προ υπνου! :saint2:
REDROSE συμφωνω τοσο με το πωλινακι! μη σκας για 1,2,3,10,100 καυγαδες, οι πρωτοι 11000 ειναι δυσκολοι:shocked2:
ελπιζω να εισαι καλα τωρα?!
01-03-2011, 10:46 #206
καλημερα και απο εμενα....τη κανετε κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες καλα.εγω σημερα δεν ξερω πως ειμαι .εχω νμια περιεργη διαθεση η καλυτερα δεν εχω διαθεση ..ειμαι μοναχουλα στοσ σπιτι τα παιδια σχολειο και ο αντρας στη δουλεια..αυτο εχει και τα καλα του και τα κακα του ..απο τη μια μουδινει χρονο για μενα να ηρεμησω να χαλαρωσω και να κανω τις δουλειες μου οπως θελω...ενω απο την αλλη με κανει και σκεφτομαι πολλα που ισως με στεναχωρουν...με το συζυγουλη μετα τον καβγα μας ουτε κρυο ουτε ζεστη..εκανε προσπαθεια συμφιλιωσης αλλα για ναπω την αληθεια δεν ηταν αυτη που ισως ηρεμουσε τα πληγωμενα μου αισθηματα..οποτε και εγω του πεταξα το μπαλακι και του ειπα οτι θα τα βρουμε αν κατσουμε να συζητησουμε και οχι νατα προσπερασουμε ολα ετσι ...και περιμενω να δω τις κινησεις του..
01-03-2011, 10:49 #207
καλα εκανες καλο μου, θα δεις ολα θα φτιαξουν μολις τα συζητησετε.
συνηθως οι λογοι τσακωμου ειναι τοσο χαζοι στη βαση τους, απλα εμεις τα μεγαλοποιουμε.
Αυτο με το χρονο που λες το νιωθω πολυ συχνα, ειναι μπουμερανγκ το να μη δουλευεις καποιες μερες-ωρες κ να σκεφτεσαι διαρκως, να αναμασας καταστασεις συναισθηματα αλυτα.
Λυστε τα συντομα
δωστου οομως το χρονο του...
01-03-2011, 14:37 #208
Καλημερα κοριτσια:bouncing:
Δεν προλαβα να κανω ακομα τη γυμναστικη μου και με το που θα γραψω βουρ εκει!!!Αυριο παω για εξετασεις και ειμαι αγχωμενη....
Πολινακι καλη επιτυχια περιμενουμε νεα...
Για τα γλυκα ναι sweet and balance λεγονται σωστα!!!!
Ρεντ ροζ σε καταλαβαινω ειμαι σαν και εσενα τα παιρνω ολα τοις μετροιτις και δεν μπορω καν να κοιμηθω τις νυχτες!!Ευτυχως δεν μαλωνωμε τον αντρα μου αλλα εχω 11 πεθερες μια την μανα του και μια την γιαγια του που κανει για 10 και μας το παιζει αρχιμαγκας στα 87 και θελει να κουμανταρει τα παντα!!!εκει να δειτε καβγαδες κοριτσια....
Μπαντ γκερλ χαρηκα που την εχεις μαλλον θα την παρω αλλα αργοτερα οχι τωρα ομως χρειαζεται γιατι λατρευουμε πατατουλες τηγανητες και μελιτζανουλες κτλ
Κοριτσια θα ψαξω οσο μπορω για την αντοχη στην ινσουλινη και τι μπορω να κανω για να βελτιωθει γιατι με δυσκολευει στο να χασω κιλα αλλα εγω δεν το βαζω κατω...:bouncy:
Εσεις πως τα πατε με την διαιτα?Πεστε μου περιμενω νεα σας φιλουρες
01-03-2011, 14:52 #209
merenta γλυκια.... -1,3kg εγω σε 8 μερες (εχω να δω τετοια μετακίνηση από τον καιρό της ποτοαπαγορευσης)
εισαι τυχαιρη που καταφέρνεις και γυμναζεσαι (όπως και η bad...) σκεφτομαι να ξετρυπώσω το step που εχω μπας και κανω περίπου 20 -30 λεπτά την ημερα μπας και βοηθήσει... δεν ξερω αληθεια αν εχω το κουράγιο να το κάνω.... νιωθω τρομερα πιεσμενη και κουρασμένη.... λίγο το οτι εχω να κανω διακοπες από το 2009 ως ελευθερη και ωραια, λιγο το ξενυχρι με τον μπεμπη και λίγο η κουραση στο γραφει και μετά το σπίτι με εχουν νομιζω πεθάνει.... που θα παει θα περασει και αυτή η περίοδος... anyway το θεμα είναι ότι σας βλέπω όλες και παιρνω κουράγιο!!!
02-03-2011, 06:39 #210
Καλημερα πρωινη σημερα καθοτι παω νοσοκομειο
uzzled:
Αντζελ μου ενιωθα οτι ακριβως και εσυ για τη γυμναστικη και δεν σου κρυβω οτι παλι ψιλοβαριεμαι αλλα ειναι αναγκαια για την απωλεια κιλων και την υγεια μας!!!Καταλαβαινω οσα περνας απολυτα ,ειχα και εγω μια πολυ δυσκολη χρονια αλλα καλη διαθεση να βρουμε και να τα αφηνουμε πισω μας...Αυτο ιδιως για τις διακοπες που ειπες στην καρδια μου κατευθειαν πηγε και εγω το ιδιο αισθανομαι οτι φετος πρεπει να κανω τα παντα και να παμε διακοπες για να ηρεμησουμε και να χαλαρωσουμε..Μπραβο για την απωλεια σου ειναι σημαντικη συνεχισε και βγαλε και το στεπ απο την ακρη.Ανεβα για 20 λεπτα στην αρχη και βδομαδα με την εβδομαδα αυξανουμε...Πρεπει εμεις να νικησουμε τα κιλα μας και οχι τα κιλα μας εμας
Μπαντ γκερλ πως παμε με την διαιτα συνεχιζουμε?ολα καλα?
Πολινακι καλη επιτυχια
φιλια κοριτσια περιμενω νεα σας
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία