Results 16 to 29 of 29
Thread: Και εγώ Καινούργια αρχή...
-
27-02-2011, 19:21 #16
Cobet εχασες σχεδον 4 κιλα ! συγχαρητηρια ................. εμενα μου πηρε ενα μηνα ........πρεπει να εισαι πολυ χαρουμενη ....
- 27-02-2011, 19:29 #17
καλη αρχη και κυριως καλη δυναμη
οσα περασες δεν ηταν κ λιγα κ δυστυχως στη δουλεια σας δεν "επιτρεπονται" αισθηματα
θα περασει κ αυτο ...
27-02-2011, 19:53 #18
Πωπω cobet μου διάβασα την ιστορία σου, μη δίνεις σημασία ο κόσμος είναι πολύ κακός, αλλά ρε γαμώτο, έπρεπε να τους την πεις αυτοί που τους βοήθησες χωρίς να τους πάρεις δεκάρα τσακιστή πολύ αχάριστοι λέμε!!!!!!!!!! Έπρεπε να τους πεις καλά εγώ σας βοήθησα να κάνετε τόσα πολλά και τώρα που έχω προβλήματα με πετάτε; Και φυσικά να μην τους ξαναδώσεις συμβουλές, πάντως καλά κάνεις με τις 1500 θερμίδες, οι περισσότεροι διαιτολόγοι κάνουν με 1200 από ότι ξέρω και δεν είναι καλό από όλες τις απόψεις! Φιλιά πολλά από μένα
01-03-2011, 03:17 #19
Συγκεκριμένα είναι 3 κιλά. Αυτό είναι απολύτως λογικό στην περίπτωσή μου γιατί τα κιλά τα πήρα σε μικρό χρονικό διάστημα και δεν τα έχω πολύ καιρό! Μέχρι τα 85 -80 θα κατέβω σχετικά (πάντα σχετικά...) γρήγορα (δηλαδή σε κανά 3μηνο κοντά θα εκεί). Μετά αρχίζουν τα δύσκολα και για μένα αλλά δεν μασάω :bouncing:
Xristiana να σου απαντήσω, αν ξεκινήσω με 1,200 θερμίδες είναι πολύ πιθανόν να χάσω περισσότερα κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά το θέμα είναι ότι θα χαθεί μυϊκός ιστός και υγρά του σώματος. Εγώ θέλω (όπως και οι περισσότεροι) να χαθεί λιπώδης ιστός και γι αυτό η θερμίδες αυτές!
Αδιαθέτησα κι όλας οπότε η αρχική καταγραφή μου μπορεί να ήταν και λανθασμένη (έχω πολυκυστικές ωοθήκες και πέρνω απότομα πολύ βάρος όταν περιμένω να αδιαθετήσω). Θα δείξει την Τετάρτη που θα ζυγιστώ πάλι.
Όσον αφορά τους ανθρώπου που με "στήσανε" στον τοίχο, πολύ απλά τους βγάζω πολύ λάθος γιατί μόνο και μόνο γιατί έχω ανθρώπους δίπλα μου που με επιβεβαιώνουν σε θέμα δουλειάς
Πάω για ύπνο!!! Καλη συνέχεια σε όλους σας!!
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑ
01-03-2011, 11:00 #20
Καλο μηνα! καλη συνεχεια, εκανες καλη αρχη κ θα πρεπει να νιωθεις ηδη υπεροχα!
γραφε μας κ τι τρως αν θες να παρουμε κ μεις ιδεες!
01-03-2011, 21:39 #21
cobet καπως ετσι πηρα και εγω τα κιλά που είχα χασει με πολύ κόπο. Θελω να παω σε διατροφορλόγο αλλά δυστυχώς αυτή την περίοδο λογο οικονομικού δεν μπορώ και απλά προσπαθώ να περιορίσω λίγο τις ποσότητες....
Καλως ηρθες και καλή προσπάθεια.
01-03-2011, 22:15 #22
Σε ευχαριστώ angel79!
Να σου πω την αλήθεια το να πας σε διαιτολόγο -διατροφολόγο είναι το λιγότερο. Αν μπεις και ψάξεις στο internet μπορείς να βρεις πληροφορίες στο πως να κάνεις το καθημερινό σου διαιτολόγιο στις θερμίδες που θέλεις χωρίς την βοήθεια κανενός. Το σημαντικότερο σε όλες τις περιπτώσεις είναι να το έχεις πάρει απόφαση και να έχεις δυνατή θέλιση και πείσμα... ειδάλλως... βράστα Χαράλαμπε!!!
Θα χαρώ να βοηθήσω όσο μπορώ και να απαντήσω σε ερωτήσεις, χωρίς όμως να πάρω κανενός την θέση!
01-03-2011, 22:29 #23
Originally posted by Cobet
Xristiana να σου απαντήσω, αν ξεκινήσω με 1,200 θερμίδες είναι πολύ πιθανόν να χάσω περισσότερα κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά το θέμα είναι ότι θα χαθεί μυϊκός ιστός και υγρά του σώματος. Εγώ θέλω (όπως και οι περισσότεροι) να χαθεί λιπώδης ιστός και γι αυτό η θερμίδες αυτές!
01-03-2011, 22:35 #24
μυικος ιστος χανεται ουτως ή αλλως μαζι με το λιπος.
αλλα λιγοτερο.
η γυμναστικη βοηθαει πολυ
02-03-2011, 02:34 #25
Alma libre με την αφαγία δεν θα καταφέρεις τίποτε! Ο οργανισμός σου έτσι θέτει σε λειτουργία συστήματα για να κρατηθεί στα κιλά του γιατί αυτός την όλη κατάσταση την αντιλαμβάνεται σαν κατάσταση πολέμου! Για αυτόν η γενική κατάσταση είναι η εξής: Έχουμε τη ζυγαριά, στην μία μεριά είναι το βάρος και στην άλλη οι λειτουργίες που γίνονται σε ολόκληρο το σώμα μας. Όταν εμείς προσπαθούμε να χάσουμε βάρος, τότε η ζυγαριά "βαραίνει" περισσότερο προς την μεριά της λειτουργίας του σώματός μας! Για να μην απορρυθμιστεί τελείως το σώμα μας αντιστέκεται στην μείωση του βάρους (προσπαθεί να ισορροπίση ξανά την ζυγαριά). Ο μηχανισμός αυτός έχει ονομασία και ονομάζεται ομοιοστασία (ή ομοιόσταση). Την έχουν όλα τα είδη στον πλανήτη και αυτός ο μηχανισμός είναι ο λόγος που συντηρούμαστε. Δηλαδή με λίγα και απλά λόγια προσπαθούμε να επανέλθουμε στην αρχική μας κατάσταση. Αυτός είναι ο λόγος που "κολλάμε" πολλές φορές όταν κάνουμε δίαιτα και δεν χάνουμε βάρος. Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχει η αφαγία με αυτό. Έχει και μάλιστα πολύ μεγάλη! Όταν δεν τρώμε ή τρώμε υπερβολικά λίγο, το σώμα μας πάλι αντιστέκεται για την σωστή λειτουργία του.
Τώρα για να επανέλθει πάλι στο πρόγραμμά σου πρέπει να υοθετήσεις την εξής αρχή, μικρά και πολλά γεύματα! (τι πρωτότυπο...) στην περίπτωση αυτή αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος. Δηλαδή για παράδειγμα, για πρωινό έχεις ένα ποτήρι γάλα (ή ότι έχεις εσύ για πρωινό) μετά από 2 ώρες έχεις 5 κριτσίνια, μετά από 1 ώρα έχεις 1 χυμό, μετά έχεις ένα πιάτο το οποίο έχεις χωρίσει στα δύο. Στην μία πλευρά έχεις την σαλάτα σου και στην άλλη πλευρά έχεις το υπόλοιπο γεύμα σου. Μετά ξανά χωρίζεις τις θερμίδες που έχεις ορίσει σε τακτικά και μικρά γεύματα (σαν μικρό γεύμα θεωρούμε και το κριτσίνι!). Στην αρχή μπορεί να σου δημιουργηθεί φούσκωμα, γιατί το στομάχι σου έχει μάθει να φιλοξενεί πολύ μικρές ποσότητες τροφής, αλλά μετά θα συνηθίσει και θα είσαι όπως πρώτα, χωρίς ενοχλήματα και μάλιστα με έναν καλό προγραμματισμό μπορείς να χάσεις και τα κιλά που θέλεις.
Εύκολα στο γράψιμο φυσικά και δύσκολα στην εφαρμογή... εκεί είναι που πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή. Σωστή διατροφή με αποτέλεσμα την μείωση του βάρους...
(πω πω πω... και να φανταστείς ότι ποτέ μου δεν ήμουν καλή στο μπλα μπλα!).
Click έχεις δίκαιο σε αυτό που λες σχετικά με την γυμναστική, γιατί ο ρόλος της γυμναστικής είναι η συντήρηση του μυϊκού ιστού και γι αυτό αποτελεί και σημαντικό καθώς και αναπόσπαστο κομμάτι σε ολόκληρη την διαδιασία.
:roll: Αυτά από εμένα!!!!!! (αν γράφω πολλά πείτε το μου το γιατί παρασείρομαι!)
Φιλάκια πολλά πολλα!!!
02-03-2011, 09:59 #26
καλημερες σε όλες!
Cobet το προβλημά μου είναι ότι οταν δεν εχω κάποιον να με παρακολουθεί σε κάποια στιγμή αφηνομαι.... και μετα κλαφτα Χαραλαμπε ... με παίρνει η κατω βολτά.
Ξερω ότι υπάρχουν διάφορα sites αλλά αυτή τη στιγμή ο χρονος μου είναι πολύ περιορισμένος και αυτή η ιστιρία θελει πολύ ψάξιμο. Ξερω επισης ότι θέλει επιμονη και υπομονη (ετσι ειχα χασει πρώτη φορά 25 κιλα.... αλλά τα ξαναβαλα με μεγαλη επιτυχια μεσα σε 10 χρονια - τα πρωτα δεκα μεσα σε 2 χρονια - συνεβαλλαν πολύ λόγοι, ενας απο αυτούς ήταν η στεναχόρια που είχα λογω θανάτου ενός πολύ κοντινου προσωπου - τα χω ξαναπει αλλωστε). Anyway αυτα τα ολίγα!!!!
06-03-2011, 16:27 #27
Καλησπέραααααα
Μετά τρίτο ζύγισμα στη σειρά .... 101 (στρογγυλότατο!!!!). ʼντε να δούμε διψήφιο την Κυριακή που μας έρχεται... έστω και 99,9
Καλή Αποκριά σε όλους!!!!! Πάω να μαγειρέψω :dork:
06-03-2011, 16:38 #28
Cobet θα το δεις συντομα και θα δεις τι ωραιο συναισθημα ειναι ........ :blush::blush::blush::blush:
08-06-2011, 16:46 #29
Kalhspera!! Meta apo arketo kairo... nai... 3anahr8a!!!! Den 8a pw psemata... den ekana diaita... me ligh prosoxh eimai sta 97 kila twra... alla ela twra pu einai kalokairi den 8a thn palepsw me thn kamia?? Kanena rouxo mou den mu kanei kai a mh ti allo exw akomh na diabasw gia to metaptyxiako mou!!! pw pw.... paidia mou den paleuetai h katastash!!!Pisteuw oti opoios asxoleitai me ton tomea ths diatrofhs prepei na balei ton eauto tou sth diadikasia swsths diatrofhs gia xasimo barous eidallws den katalabainei ti pernaei o synan8rwpos tou!!! Ante na doume an 8a katsw sobara na xasw kana kilaki mhpws swsw to sykwtaki mou!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία