ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
    Senior Member

ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Σκεφτηκα ενα τροπο για να αποφευγονται οι καυγαδες στο φορουμ.Νομιζω πως ο ''θιγμενος''ειναι καλο να γραφει ενα προσωπικο γιου του γιου σε αυτον που θεωρει οτι τον εθιξε η τον προσβαλλε εξηγωντας οτι αισθανεται θιγμενος η πληγωμενος.Ο αλλος μπορει να απαντησει παλι μεσω γιου του γιου κ να ζητησει συγνωμη η να εξηγησει.Νομιζω πως ολοι πολυ πιο ευκολα ομολογουμε την αδυναμια μας σε ενα τετ α τετ παρα μπροστα σε ολους που μας πιανουν κ οι εγωισμοι.Εννοειται οτι οι εκφρασεις θα ειναι κοσμιες.Εγω αν μου εγραφε καποιος οτι εχει πληγωθει η στενοχωρηθει η θιχτει με κατι που εγραψα κ δεν μου επιτιθετο η δεν ηταν παραλογος επιτοπου θα του εγραφα συγνωμη.Αν θελετε μπορουμε να το δοκιμασουμε ωστε να μην επεκτεινεται ενα αρνητικο κλιμα στο τοπικ κ να παραμενει κοσμια στο γιου του γιου( του αλλου του γιου) Τι λετε;Μια δοκιμη δεν βλαπτει.:saint:

Senior Member
    lessing , μπράβο για την πρωτοβουλια και για τη σκεψη:blush::eureka:............... Αλλο τροπο δεν εχω να προσθεσω αλλα θα ηθελα να πω , οτι αυτα που γραφουμε δεν θα πρεπει να τα παιρνει κάποιος προσωπικα...... Ο καθενας τοποθετειται , λεει την εμπειρια του ........ Σιγουρα θα υπαρχουν διαφωνιες , αντιπαραθεσεις (σε ενα forum με πολλα ατομα , λογικο είναι )αλλα δεν χρειαζεται να τις μεταφερουμε σε προσωπικο επιπεδο........ Γνώμη μου .......

Senior Member
    Σωστο!! Δεν εχω παρει μερος σε καποια αντιπαραθεση, αλλα πραγματικα λυπαμαι να διαβαζω κατι τετοιο. Γιατι για αλλο λογο ειμαστε εδω!!!

Senior Member
    lessing, εμένα προσωπικά μου αρέσει η ιδέα αν και πιστεύω οτι θέλει και λίγο θάρος για να το κάνεις ε?
    εγώ όσο και να με πρόσβαλε ο άλλος δε ξερω αν θα έστελνα u2u (μπορεί να είμαι κωλόστρα:blush: )
    Απλά θα αγνοούσα τα σχόλια.(και νομίζω το έχω κάνει)
    Υπάρχει και το report σε πιο ακραίες περιπτώσεις, αλλά και παλι δεν το έχω κανει προσωπικά.
    Αλλά όχι μια δοκιμή φυσικά και δε βλάπτει:thumbup: . Λίγη ειρήνη παιδιά ...:blush:
    Εύχομαι βέβαια να χρειαστεί ελάχιστες φορές να συμβεί αυτό ή και καμία φορά αν γίνεται!

Senior Member
    Les δεν μπορώ παρά να γράψω ότι συμφωνώ απόλυτα :thumbup:

Senior Member
    Από τη στιγμή που μιλάμε για "θιγμένο" έχουμε ήδη περάσει στην αντίδραση.
    Γιατί όμως να μην επικεντρωθούμε στο ένα βήμα πριν,αυτό της δράσης;
    Δεν υπάρχει άλλος τρόπος διαφωνίας κι έκφρασης προσωπικών απόψεων
    πέραν της επίθεσης ή ακόμα και της ειρωνίας,που πλανάται σε άσχετα τόπικς;
    Οκ,αντιλαμβάνομαι πως αυτό έχει να κάνει με το επίπεδο του καθενός και πώς έχει μάθει
    να σχετίζεται γενικότερα στη ζωή του.Καθώς λοιπόν η μόνη δράση,που περνά από το χέρι μας,
    είναι η δική μας,ας εστιάσει ο καθένας στα του εαυτού του.Λίγη καλή προαίρεση,λίγος σεβασμός
    και η σκέψη πως ο καθένας είναι διαφορετικός,έχει τα θέματα του και το τελευταίο που χρειάζεται
    εδώ μέσα είναι αντιπαράθεση.Ωστόσο κι η ανωτερότητα έχει τα όρια της!Ας μην είμαστε προκλητικοί!

Senior Member
    Ναι απο τη στιγμη που μιλαμε για θιγμενο εχουμε περασει στην αντιδραση αλλα η αντιδραση οφειλεται σε καποια δραση.Για να μιλησω κ προσωπικα εγω οταν ειχα πρωτομπει εδω μεσα ειχα συγκρουστει με ενα μελος οχι γιατι μου ειχε επιτεθει εμενα προσωπικα αλλα με πειραξε πολυ η σκληροτητα που εδειξε σε ενα αλλο μελος που ηταν σε ασχημη κατασταση.Ας πουμε για μενα το θεμα ειναι η συμπονια.Δεν το λεω για να ξαναφερω στην επιφανεια ξεχασμενα πραγματα εξαλλου μου περναει πολυ γρηγορα η τσαντιλα το λεω για να δειξω πως ο καθενας εχει τα δικα του θεματα.,Δεν εχει να κανει παντα με το επιπεδο.Μη ξεχναμε κ οτι ο Φρουντ με το Γιουνγκ ειχαν χμμ.. ας το πουμε ευγενικα ερθει σε εντονη ριξη για τη Σαμπινε την ασθενη του Γιουνγκ. (Η ιστορια λεει οτι ακουστηκαν εξαλλες αγριοφωναρες κ απο τους δυο γιατι διαφωνουσαν ως προς τον τροπο θερπειας της)Επειτα πιστευω πως ολοι οι ανθρωποι κατα καιρους στη ζωη τους εχουν αισθανθει θιγμενοι η εχουν εκνευριστει.Το θεμα για μενα δεν ειναι οι συγκρουσεις αλλα το πως εκτονωνονται.Γι αυτο πιστευω πως το τετ α τετ ισως εχει καλυτερο αποτελεσμα γιατι δεν θα ειναι αλλοι ''παροντες''.
    Δεν καταλαβαινω το τελευταιο που λες [κι η ανωτεροτητα εχει τα ορια της-ας μην ειμαστε προκλητικοι ]Τι εννοεις;

Senior Member
    Αχ lessing!Να δεις την παρακάτω ταινία!Πιστεύω θα σου αρέσει.
    Το βιβλίο το πήρα αλλά ακόμα δεν το διάβασα.
    Λογικά θα είναι καλύτερο,όπως σχεδόν πάντα άλλωστε...

Μικρό απόσπασμα---> THE SOUL KEEPER ( ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ )

"1905. Μια 9χρονη κοπέλα από τη Ρωσία, η Σαμπίνα, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική στη Ζυρίχη σε φρικτή κατάσταση. Το κορίτσι υποφέρει από μια σπάνια μορφή υστερίας. Ένας νέος ψυχίατρος, ο Κάρλ Γκούσταβ Γιουνγκ, αναλαμβάνει τη φροντίδα της, και για πρώτη φορά πειραματίζεται με την ψυχαναλυτική μέθοδο του καθηγητή του, Σίγκμουντ Φρόιντ. Κι έτσι γεννιέται μια δυνατή ιστορία αγάπης και πάθους, σώματος και ψυχής, μεταξύ του Γιούνγκ και της κοπέλας, η οποία υψώνεται στον ουρανό αλλά και βυθίζεται στα χειρότερα βάθη του εικοστού αιώνα. Ο Φρέιζερ και η Μαρί συναντιούνται απροσδόκητα στη σημερινή Μόσχα και το ίδιο απροσδόκητα ξεκινούν την έρευνα με κλειδί και βάση το "άγνωστο" ημερολόγιο της Σαμπίνα. Ερευνούν με τέτοιο πάθος την ιστορία της Σπίλραϊν και του Γιουνγκ που ταυτίζονται παρασυρόμενοι στην ίδια ερωτική δίνη, ανακαλύπτοντας τα μονοπάτια της δικής τους ψυχής. Δύο παράλληλες ιστορίες αγάπης & πάθους Μια συγκλονιστική διαδρομή στον 20ο αιώνα"

Senior Member
    Ναι την εχω δει την ταινια για αυτη τη Σαμπινε ελεγα αλλα στην ταινια δεν δειχνει τον καυγα των 2 επιστημονων.Ωραια ταινια.

Senior Member
    "Σοφός δεν είναι αυτός που ξέρει να μιλάει, αλλά αυτός που σκέφτεται πρώτου μιλήσει."

Senior Member
    Πωλινάκι,λυπάμαι,αλλά είσαι εκτός θέματος!Εδώ δε μιλάμε...γράφουμε! :tumble:

Senior Member
    Ακόμα χειρότερα, γιατί τα γραφόμενα μένουν πιο πολύ από τις προφωρικές κουβέντες!!!! Αρα πρέπει να τα σκεφτόμαστε διπλά!

Senior Member
    Ωχού...Σωστό κι αυτό!Αμάν βρε Πωλίνα!Μη με αγχώνεις τη μη σοφή!
    Δηλαδή εγώ που είμαι στα 6.600 ποστς αν για κάθε ένα πρέπει να σκέφτομαι διπλά
    σαν πόση φαιά ουσία θα μου μείνει της οσονούπω σαραντάρας;Σαν πόση τάχα μου έμεινε;

uzzled:

Senior Member
    Εσύ μέσα σε 3 χρόνια είσαι στα 6600 ποστ, και εγώ μόνο σε 4 μήνες στα 2092!!!!!!! Καλά ε, δεν φτάνει που όλη μέρα μιλάω, τελικά όλη μέρα γράφω κιόλας!!!!!
    Οκ, εσύ επιδή είσαι οσονούπω 40αρα, ας σκεφτεσε μια φορά κάθε ποστ, μην μας καεί το μηχάνημα και κλαίμε μετά :P:P:P :love:

Senior Member
    οταν οι καυγάδες ξεκινάνε απο u2u τότε τι γίνεται?χαχαχαχα
    επίσης εγω μια φορά που είχα έρθει σε αντιπαράθεση προσπάθησα να πλησιάσω το αλλο άτομο μέσω u2u αλλά απλά με αγνόησε οπότε αυτο που λες ειναι καλό θεωρητικά αλλά στην πράξη το βλέπω χλωμό..

Page 1 of 3 123 LastLast