Ξεκίνησα και εγώ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Junior Member
    geia...den eimai edo na apodeixo se kanenan tipota...boreite na me rotisete oti thelete...tha apantiso...episis akoma kai na grapso diaitologio gia exaskisi tha einai vasismeno pano stis anagkes tou kathena xoris na thelo na kerdiso tipota....ego den anagkazo kanenan na mou steilei...opoios thelei as mou steilei kai tha prospathiso na ton voithiso oute kapoia to paizo oute exo na kerdiso tpt apolutos....

Junior Member
    ευχαριστω xristiana. ενταξει τατυ το πηρα τωρα το μνμ σου. τελεια.

Senior Member
    Originally posted by elenlyk
    opoios endiaferetai as mou steilei st e-mail m
    Eγω ενδιαφερομαι.Κυτα το u2u σου:starhit:

Junior Member
    αύριο είναι η μεγάλη μέρα...επίσκεψη στη διαιτολόγο μου για το αποτέλεσμα της πρώτης εβδομάδας!Καλημέρες!

Junior Member
    Ναι,ναι,ναι!!!Έχασα 3 κιλά σε μία εβδομάδα,βέβαια όπως μου είπε και η διαιτολόγος μου είναι υγρά κατά βάση αλλά δεν παύει να είναι παρηγοριά να βλέπεις τη ζυγαριά να κατεβαίνει.Γιούπιιιιιιιι!!! !!

Senior Member
    μπραβο ταττυ!
    :thumbup:

Senior Member
    Μπραβο κ απο μενα!Τι κανεις μεσογειακη διατροφη;

Junior Member
    Μου έχει φτιάξει δίαιτα με βάση τροφές που εμένα μου αρέσουν,γι'αυτό και δεν αισθάνθηκα ότι μου έλειψε κάτι.Είχα και τα γλυκάκια μου,το ζελεδάκι μου και ένα παγωτό με μειωμένα λιπαρά.Μια ποικιλία τροφίμων θα έλεγα,κάτι που με κάνει να συνεχίζω δυναμικά

Junior Member
    bravo taty!!! eimai kainouria stin parea k ton teleutaio kairo exw k egw fovero provlima..opows les k esu taty paxainw k me ton aera pragmatika..mallon exei xalasei o metavolismos mou.entometaxu exw sunexws fouskoma akoma k an exoun perasei wwwwrs ap'tin teleutaia fora pou efaga..

Junior Member
    Καλησπέρα παιδιά,έχω καιρό να σας μιλήσω,έμπαινα όμως και διάβαζα τα post σας.Είχα εστιάσει στο στόχο μου και ήθελα η επόμενη φορά που θα σας γράψω να έχω πάλι καλά νέα....Έτσι λοιπόν είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πλέον είμαι στα 83 κιλά και η διαιτολόγος μου είναι πολύ ικανοποιημένη με την πρόοδο μου.Συνεχίζω ακάθεκτη !!

Junior Member
    καλησπερα,καλωσηρθες στη παρεα μας!!
    εγς ξεκινησα απο χτες το ροφημα prevent εχασα 900γρ..αλλα πειναςςς..............
    θελω να χασω τα κιλααα.......:smirk:

Junior Member
    ʼννα δεν θέλω να σε απογοητεύσω,καταλαβαίνω την προσπάθεια σου,όμως δεν συμφωνώ με τέτοιου είδους ροφήματα,δεν είναι ο σωστός τρόπος αφού όταν ξεκινήσεις να τρως κανονικά θα δεις τη ζυγαριά σου να επανέρχεται στα παλιά κιλά σου.Αν θέλεις να με ακούσεις πήγαινε σε μία διαιτολόγο ή υιοθέτησε από μόνη σου μια σωστή διατροφή,με περιορισμένες θερμίδες,για να μπορέσεις να χάσεις τα κιλά σου αποτελεσματικά,όχι έτσι....δεν μου αρέσει που σε στεναχωρώ,αλλά είναι η αλήθεια.Απλά πάρτο απόφαση,αφού πεινάς που πεινάς,τουλάχιστον κάντο με το σωστό τρόπο !!

Junior Member
    Δεν με στεναχωρεις..πριν κανω κατι το ψαχνω καλα...ετσι και το συγκεκριμενο ροφημα..με εξετασεις αιματος πριν και μετα και ολα ηταν φυσιολογικα...νοσηλευτρια ειμαι...οσον αφορα τα κιλα δεν τα ξαναπερνεις...το ειχα ξαναπαρει πριν 4 χρονια και εχασα και τα διατηρησα...βεβαια πρεπει να προσεχεις..απλα να τρως σωστα και οχι οτι βλεπεις μπροστα σου..οπου θα τα ξαναπαρεις εις διπλουν ακομα και διαιτα με διαιτολογο να εκανες!!!:yes:

Tatty καλως ηρθες και συγχαρητηρια για την απωλεια!Προσπαθησε να μην βαζεις μεγαλους στοχους για να μην πελαγωνεις.
    Βαλε στοχο για αρχη να φτασεις στα 79 και οταν γινει ανταμειψε τον εαυτο σου με κατι που σου εχει λειψει!Αργοτερα τα 75
    και παει λεγοντας..
    Καλη συνεχεια , μπραβο σου που το εχεις παρει τοσο ζεστα!

Senior Member
    Originally posted by Tatty
    ʼννα δεν θέλω να σε απογοητεύσω,καταλαβαίνω την προσπάθεια σου,όμως δεν συμφωνώ με τέτοιου είδους ροφήματα,δεν είναι ο σωστός τρόπος αφού όταν ξεκινήσεις να τρως κανονικά θα δεις τη ζυγαριά σου να επανέρχεται στα παλιά κιλά σου.Αν θέλεις να με ακούσεις πήγαινε σε μία διαιτολόγο ή υιοθέτησε από μόνη σου μια σωστή διατροφή,με περιορισμένες θερμίδες,για να μπορέσεις να χάσεις τα κιλά σου αποτελεσματικά,όχι έτσι....δεν μου αρέσει που σε στεναχωρώ,αλλά είναι η αλήθεια.Απλά πάρτο απόφαση,αφού πεινάς που πεινάς,τουλάχιστον κάντο με το σωστό τρόπο !!
    :thumbup:
    καλωσηρθατε ολες! κ τι ωραια που τα λετε!
    ετσι να φευγουν τα παλιοκιλακια

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast