Results 1 to 5 of 5
-
04-05-2011, 19:02 #1
H korh mou exei emonh me tis dietes
Exw sobaro problima....
To korh mou einai 14 xronon 1,73 ijos kai 69 kila... To padi to katalabeno thelei kai kalo tha einai na adinatisei.... Mou edose yposxesei oti ola tha ginoun me askhsh kai igihnh diatrofh.... Ayto to kanei alla..... mazebei to xarzilikh tis gia na parei farmaka krifa apo emena!!!! Otan to ematha.... eipe oti den tha to janakanei... Omos ayto sinexistike gia polostes fores.... Ti na knaw???? einai akoma sthn anapthjei kai ayta ta farmaka den einai aparetita gia thn hlikia ths.... Ths milisa kai leei oti misei thn gimnastikh kai bariete na kanei dieta....
TI NA KANW?????:sniffle:
- 04-05-2011, 19:09 #2
μηπως να εβρισκες χρονο για υγιεινο μαγειρεμα κ να μην ψαχνεσαι εσυ για χαπια που να χανεις 1 με 2 κιλα την εβδομαδα,
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3314
μπας κ παρει κ η κορη το καλο παραδειγμα?
για την ηλικια της δεν ειναι απαραιτητα τα χαπια? ενω για τις αλλες ηλικιες ειναι?
ΠΡΕΠΕΙ να αδυνατισει? με 1,73 υψος κ 69 κιλα?
τι σημαινει ΠΡΕΠΕΙ?
04-05-2011, 19:09 #3
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
alice όταν εσύ αναζητάς χαπάκια για να αδυνατίσεις το παιδί σου τι περιμένεις να κάνει???? και ήμαρτον 1,73 με 69 κιλά δεν έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα βάρους!
04-05-2011, 19:18 #4
alice411, εισαι μητερα
uzzled:
sto profil σου λεει οτι εισαι του '93 και μπερδεύτηκα.. :P
ok... τεσπα, μηπως και η κορη σου παίρνει λάθος παραδείγματα?
οπως ειπε και η smart, να της μαγείρευες κατι υγειηνό και νοστιμο παράλληλα?
εσυ πως καταλαβες οτι παίρνει χαπια? το λεω γιατι εμενα η μητερα μου παλια (που επαιρνα κι εγω χαπια..) έψαχνε το δωματιό μου, κι έτσι ένιωθα μια απειλη και οτι δε με στηριζει. Είναι οτι χειροτερο να "μαλωνεις" το παιδι για κατι που έκανε κρυφα.
και για να το κανει κρυφα σημαινει οτι δεν εχει εμπιστοσυνη στον γονεα και δεν επικοινωνουν, δε μιλανε ανοιχτα..
το θεμα δεν ειναι να της πεις μη το παιρνεις ειναι απαγορευτικό...
το θεμα ειναι να τη προσεγγίσεις κατάλληλα, ως "φίλη" και όχι ώς μια προβληματική κόρη που παίρνει χάπια....
δε ξερω αν ειναι ετσι η κατασταση με τη κορη σου, αλλα εγω με τη μητερα μου δε τα ξεχναω, και ακόμη κραταω κρυφα πααρα πολλα...
04-05-2011, 19:19 #5
μου μυριζει δουλεμα εμενα παντως στο ενα συστηνετε ως η μητερα και στο αλλο τοπικ ως κορη
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία