λεπτοι ανθρωποι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    smart με προβληματισες αρκετα με αυτο που εγραψες........... Πιστευω οτι ειναι φαυλος κυκλος......... Πριν 2 χρονια έπαθα μεταγχειρητικη καταθλίψη , εβαλα βαρος , υπηρχε αδρανεια ........ Στη συνεχεια με θεραπευτικη αγωγη , υπηρχε βαρος μου εφερνε θλιψη.........
    Τωρα χανω βαρος , νοιωθω καθε μερα και καλυτερα και πιο ενεργητική........... Τελικα δεν μπορω να ξεχωρισω τη σειρα που πανε ........ Θα συνεχισω να πιστευω οτι ειναι αλυλενδετα............σε μένα τουλαχιστον........

Senior Member
    χρησιμο το σχεδιαγραμαμγια τη βουλιμια... ΑΛΛΑ: πως φτανει κανεις εκει?
    uzzled:

Senior Member
    πως φτάνει κανείς στη βουλιμία εννοείς?

Senior Member
    ναι.
    διοτι θεωρω οτι καταφευγουμε στο φαγητο λογω αλλων προβληματων.
    ξεσπαμε σ αυτο δλδ.
    τωρα εσεις μου ανατρεπετε τα δεδομενα :S
    (εκτος κ αν μου διαφευγει κατι κ αυτο προσπαθω να κατανοησω ).

Senior Member
    μα... για να μπείς στο φαυλο κύκλο σημαινει πως κάποιοι παράγοντες, π.χ. ψυχολογικοί, ορμονικοί, συνήθειες, προκαταλήψεις ή αλλοι παράγοντες που μου διαφέυγουν , σε έχουν φέρει σε σημείο να μην εχεις υγιη σχέση με το φαγητό κ εγκλοβισμό στο φαυλο κύκλο.

Senior Member
    α μπραβο
    αυτο εννοω οταν λεω οτι η αφρατοσυνη ειναι αποτελεσμα κ οχι αιτια-ασχετως που μετα, αφου εισαι ηδη μεσα στο φαυλο κυκλο, ειναι πλεον κ αιτια .

Senior Member
    το αυγο την κοτα η η κοτα το αυγο;

Senior Member
    χαχα!!!
    αυτο ακριβως!!!

Senior Member
    Γεια σας παιδια!Ερχομαι από το αντίθετο ακρο, που μπορώ να φάω ότι θέλω αλλα με δυσκολία παίρνω βάρος, πάντα έτσι ήμουν.. χανω όμως πολύ ευκολα.. Εφτασα στην ανορεξία πολύ ευκολα, τωρα προσπαθώ να πάρω βαρος και είναι δύσκολο.. Κάθε ανθρωπος έχει και το δικό του πρόβλημα., Πάντως,είναι γεγονός ότι οι περισσότερες κοπέλες που έχουν κάποια παραπάνω κιλά εχουν όλες τους πολύ όμορφο πρόσωπο..

Junior Member
    πολύ ωραία η συζήτησή σας, τα διάβασα από περιέργεια και τελικά με βοήθησε, γιατί και εγώ έχω προβληματιστεί για τι σχεση έχει η αφρατοσύνη με την θλίψη και αν έχει βασικά, όπως και για τα λεπτά άτομα...το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας είναι όπως είναι λαι έτσι πρέπει να βαδίζει, γιατί κοιτώντας συνέχεια πώς είναι οι άλλοι και λέγωντας εγω γιατί να μην είμαι έτσι και να ζουζουνίζει αυτό συνέχεια στο μυαλό μας, χάνουμε πολύ πιο σημαντικά πράγματα (ειδικά αμα εχει να κάνει με φίλους μας) το έχω περάσει...δεν χρειάζεται να κάνουν οι αφράτοι παρέα με αφράτους για να νιώθουν καλύτερα και οι λεπτοί το αντίστοιχο. Εγώ είμαι κανονική και οι φίλες μου είναι κοκαλιάρες και δίπλα τους μέχρι πρόσφατα ένιωθα χοντρη!!!

Junior Member
    να ρωτήσω και κάτι άσχετο?? αυτά τα τέλεια σχεδιάκια που έχετε που καταγράφετε την πορεία σας προς τον στόχο πώς τα κατεβάσατε?? πάτησα πανω σε ένα δικό σας με έβγαλε σε μια σελίδα που έχει χιλιάδες τέτοια, αλλά τίποτα...δεν μπορώ να κατεβάσω

Senior Member
    Magdalena , μην το ξαναπεις αυτο για το ωραιο προσωπο με εχει στοιχιωσει!!!!!
    "Εχεις κάποια κιλά αλλα εχεις πολυ ωραιο προσωπο"...................... Magdalena , εγω θα θελα να τρωω και να μην παχυνω......Καταλαβαίνω βέβαια οτι για σένα είναι προβλήμα, και ελπίζω να το αντιμετωπίσεις.........

Senior Member
    Σε ευχαριστώ για το σχολιο σου και για τα καλά σου λόγια, θα δείξει γλυκιά μου αν θα το αντιμετωπίσω.. Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη.. Εχει περάσει τόσος καιρός, τρώω περισσότερο από πριν την ανορεξία και δεν μπορώ να φτάσω ένα βάρος κανονικό.. Ηταν να μην πάρω τον κατήφορο, που λένε!!

Senior Member
    Magdalena ,Να ήξερες ποσοι θα θελαμε τετοιο κατηφορο ......... τελικά η ζωη είναι άδικη χαχαχαχα........

Senior Member
    DIO αν πας εδώ http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid136708 θα σε βοηθήσει

Page 2 of 2 FirstFirst 12